За чужденците в ИД: Убивайте ги на бойното поле

Присъединилите се към "Ислямска държава" чужденци са изправени пред почти сигурна смърт в Ракка.

Обратно в новината

Коментари - За чужденците в ИД: Убивайте ги на бойното поле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какъв е проблема, че ще умраот на бойното поле? Те са отишли там за да умрат и защото вярват, че Аллах ще ги чака в рая с 100 девственици. По-инетерсно какво трябва да се направи със семействата им в Европа, защото причината синовете им да станат джихадисти се крие именно в тези семейства.

Айде да действаме по-хуманно, а? Начи, излавят ги, не е трудно да стане, товарят ги на една, или няколко, баржи, закарват ги на един необитаем остров и ги оставят там. Изолират острова, без никакво снабдяване и достъп на други лица и готово...След няколко месеца ще са се самоизяли, имат опит в яденето на човешки органи...Да не говорим за други неща, като сексуални извращения например...

Ислямистките изроди трябва да се унищожават веднага и на мястото където са забелязани. Аз казах хау!!!

Убивайте ги на бойното поле в противен случай ще разкажат, че сме ги наели и финансирали. ЦРУ

Затова ли Путин къта пари извън Русия.

Ще бъдат убити! Иначе ще се разприказват, кой, кога, къде ги в вербувал.

любител на Ламборджини са ги подбирали на кастинг.

Щерев са го засякли да бяга от Рака. Моля ако го забележете дайте му координатите на Руските спец отряди. Разбира, се не на коалицията, току виж затрили някой град в България заради него.

Лятоска на Бузлуджа и Копринка е фрашкано със всякаква червена сган от руслямска държава- освирепели бабички,кръвожадни бастуни,злобни фатмаци,разюздани швестери ,пидали и селски бараби! Бойко да свири сбор под знамената и да ги почваме по домовата книга на позитано- поголовна сеч и клане без пленници ,само комсомолки с големи бомби!

И с големи бомби да са пак не стават....промили са им мозъците комунягите....

А майка ти и баща ти там ли са?

Ела да ме почнеш по домова книга, ама после да не идеш да чукаш камъни в Белене? Къса памет имат някои хора, много къса, българските комунисти и социалисти, далеч не са кастрирани бойци за гей права.

Ta те отиват направо в рая, където ще им раздадат по 300 девственици. Не виждам къде е проблема. Всички са доволни.

Да ги изтрепят до крак е най разумно, Рим е пълен с чернокожа сган, нещо страшно, никой българин не ще да види тая противна свлеч в България. Глупави италианци, наводнили са страната си с получовеци, нека никога не идва на главата на българите!

Трябва да избиват джихадистите. Така няма да се раждат повече такива и ще изпълнят и желанието им на оня свят да ги чакат "девствени" курви.

Че те накрая се дочу, че са пуснали да се оттеглят от града оцелелите джихадисти (включително и чуждестранните), въпреки протестите на Франция. Това са го направили, за да превземат по-скоро града и да избегнат още жертви. Защо не пише за това в статията?

Американски експерт по тероризма казал-за съжаление го пуснаха само веднъж-Единственият начин да се справим с джихадистите е да бъдат ФИЗИЧЕСКИ УНИЩОЖЕНИ.

Когато си роден прост, никой не може да ти помогне. Само могат да те излъжат, да напуснеш уютния си дом в Англия или Франция и да загинеш по най-мизерен начин в Сирия.

еми вероятно не му е било толкова уютно!?! или му е доскучало сред общество с разпределени роли и е поискал да ги преразпредели ама не ставало то така пак акъл трябва да си сетиш кога си овца кога си пастир и дояч - в тая връзка на вас оставям да си мислите ние в коя роля сме :)))

ами ние сме в ролята на глупаци антикомунисти при положение че комунизъм отдавна няма :))) и се лъжеме че сме демократи и всичко свързано с червено ни е криво - червения площад Пути и какво ли още не а живеем в панелките от соца и ги клепаме с мизерни изолации затъваме в кредити и се наричаме демократи европейци - айде че отивам да сложа газ в опелчето днес има промоция ;) сетне в кауфлан - пуснали са портокали ;) аку ма разбираш ;)))

Следва мирното завземане на нефтените находища от законното сирийско правителство, СДС отива в Астана да преговаря, кюрдите остават с пръст .... както в Киркук, а коалицията се прехвърля в Европа.

Петролеца кюрдите го завзеха - Волдемар Всеросийски остана с пръст в уста, както си е редно.

За да тръгнеш да се биеш в полза на ИД, определено трябва да си напълно несвестен откъм съзнание и второ - няма толкоз пиене на планетата и такъв алкохол, който да ти помрачи до толкова съзнанието. Такъв какво да го правиш- ни да го тикнеш в пандела да го хрантутиш, ни да го съдиш, че да ти викат подобни да го пускаш, а подмокрени несвестни да те съдят за човешките му права. По- чиста сметка от еднопосочен билет за Марс няма.

толкова ти е беден ума и базата данни в него че съвсем не вдява колко е лесно да бъдеш вербуван да се биеш за ислямска държава ;) ...от твоя гледна точка може да невъзможно ама красноречивият пример е друг - така че разни хора разни ситуации разни идеали туй че ти си далеч от ситуацията ...както се казва в една поговорка лесно е да съдиш някой поддал се на изкушение когато ти самият никога не си бил изкушаван по подобен начин

Да ! Трудно е да устоиш на изкушение. Но нали по това БИ ТРЯБВАЛО да се отличава човека от едно добиче! Изкушавам си кучето да дойде и да му оскубя бодилите от козината. Със салам го изкушавам. Първият път-успях!След това... да ме прощаваш!

И какво лошо има в това? То от тия надъхани мюслита с продухани от празни идеологии и наркотици кратуни хора няма да стане, така, че разрел и да се приключва с тая драма!

викнете някой третокласник да ви пише заглавията и "статиите" :)

Отвратителни сте ми всичките гадни "путитоиди" като започнете да гледате в канчето на Г-н /Г-жа/ Щерев,колко пари бил/а/ спечелил/а/ с изказванията си!Мразя ви защото човекът си има законна договорена тарифа съобразена с пазарните правила-на строфа,на абзац и на изказване /пост/. Не забелязвате ли глупави русофили че ги завършва с договореното "ха-ха-ха"?!Така се отчита съгласно тарифата и "цален битте", "да билл,плийз",като при старите механични касови апарати - "ДЗЪННН" след всяко завъртане на ръчката. "ХА,ХА,ХА" - И ВСИЧКО Е ПИТО ПЛАТЕНО! Глупави путиноиди такива,къде сте чули за пазарни отношения?!?!?!

Да си чел някога изказване на Щерев против ИДИЛ, против войната в арабските страни или каквото и да е нормално мнение? Аз не съм. На него му се плаща да хули Путин и Русия, за останалото да си мълчи като бит хомосексуалист. Явно е олигофрен, а олигофрените нямат собствено мнение, на него му спускат опорни точки и той кара по тях. А началниците от "Америка за България" не са против ИДИЛ, те са против България...

кой е щерев бе хора ??? да не би да е някакъв измислен форумен герой и фантом като в оня филм вечните заподозрени - кобаяши бърборко кинт и т.н , ай ся черпете 1на цигара да запалим ;)

Бедни ми Spartane, направо си жив за оплакване. Първосигналните Путеноидни овце дори не схванаха жалката ти ирония, не разбраха, че ги защитаваш и цъкат ли, цъкат минуси на коментара ти.ха...ха...ха.. Тези ли защитаваш? Теплилата на Пешо политика доказа изцяло тезата ми. Ха...ха...ха... А мизерията в България е най-неопровержимото доказателство

Стана ли им тясно на брадатите човекоподобни. Аре сега да се наведът като за последно и да си напъхат по една бомба от зад.

Ами не са заслужили грижите на никое правителство, изроди отишли да се бият на страната на изводи!!!! СМЪРТ НА ВСИЧКИ РЯЗАНИ ФАНАТИЦИ

Колкото и да е жестоко на пръв поглед, това е единственото правилно решение. Това са агресори в чужда страна. Ако са местни може да се мобилизирани на сила, но щом са чужденци, няма друг вариант, освен да са доброволци-фанатици. П.С. Това на снимката не е кюрд. Ясно се вижда на шеврона (емблемата) му стария сирийски флаг с трите звезди. Кюрд със сирийското знаме на ръкава-няма начин. Това най-вероятно е представител на някоя от многобройните опозиционни сирийски групировки.

Да, намерих я. Емблемата е на "Катаиб Шамс ал Шамали" . Бригадата е част от Джейш ал Тувар , които от своя страна са част от Сирийските Демократични Сили, но не са кюрди, а араби.:)

хамериканците бомбардират наред, после обявяват жертвите за джихадисти; свидетели (живи) няма - чиста работа

Има , има сега те са СДС.

Хамериканци...абе, циганино, пише се американци...

Много правилно решение ! Иначе всички тия бошняци, англичани, французи, белгийци, косовари и всякакви други поислямчили се и алчни за пари и кръв човекоподобни изчадия ще се завърнат у дома в европа и ще продължат да убиват ! СМЪРТ за тези адови човеконенавистни изчадия ! Крайно време е Европа да се очисти от тези и други подобни отрепки ! Знаете ли какво представляват понастоящем германските градове ? Германия е помийна яма, пълна със забулени ханъми и нагли мургави брадясали типове ! В много от германските градове е опасно да излезеш на улицата когато се стъмни ! Защо никой не говори за това ?

Това се отнася за всички по-големи градове в западна Европа.

ааабе то не бе Осама бил Гладен то не бе Ислямска държава то не ал заркауи и какви ли още не - бори го Америка туй зло та пушек се вдига и все оцелява туй пусто зло :) пълен смях ами дано Ким чен Ун има акъл да пусне една ядрена бомба да изтепа юдеите те са акъла зад почти всяко мащабно и организирано зло по светъ останалите сме аматьори :))) дори и Хитлер е бил аматьор в мръсните трикове - може да се окаже и добър човек койте е искал да очисти светъ като гледам как върви всичко а преди смятах че хитлер е краен изруд :)))

също като да режеш тумор, режеш до здраво.

той тумора в ЦРУ бе байно - с еврейски произход е ! останалото са разсейки

Докато не им изрежат и разклоненията (семействата им които остават да живеят в омразния запад), няма да се оправят нещата

аз като ви разправях че ония оранжевите нинджи дето режехз главите сред пустинята на някой евро или английски журналист ми приличт на слаби актьори от драмсъстав на някое холивудско читалище не ми вярвахте

То и нашия Путин умря при онова мистериозно изчезване преди години, но ни сложиха заместник-двойник от неговите и както виждаш всичко си е по старому. Важно е да има боярищник! Наздоровье!

так точна !!! :))) самогон настоящий лучше чем американская фигня и наркотиками из колумбии - ето для америкацъй наркоманами сволач гнусная !!! :))) наракоманская - пустите совокупляятся с неграми из плантации и гето

Охо, ментето с точката се появи. Сега очакваме оригиналната маймуна без точка и цирка да започва. :)))

Така по-бързо ще отидат в рая...

туй са пълни глупотевини за масовката - ЗЛОТО НЕ Е ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ ПО КОМАНДА НА ВЛИЯТЕЛНИ ЕВРЕИ ЦИОНИСТИ - ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е ПРОСТО ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОСТИГАНЕ НА НЯКАКВА ЦЕЛ. НЕ ИЗБИВАЙТЕ ВОЙНИЦИТЕ - ТЕ СА ПРОСТО ДОБРЕ ОБРАБОТЕНИ В АКЪЛА И ПОДКРЕПЕНИ С ПАРИ НАЕМНИЦИ !!! АКО ХИТЛЕР Е НАЕЛ ЗИДАРИ ДА ИЗГРАДЯТ ГАЗОВА КАМЕРА ЗА ХОРА ТО ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ ЗИДАРИТЕ СА УМОРИЛИ ХИЛЯДИ ЕВРЕИ!???? ИДЕЯТА И ЗАПОВЕДИТЕ СА БИЛИ НА ХИТЛЕР и вероятно е бил прав като гледам накъде завъртяха светът тея гадни ционисти.

Напълно съм съгласен, с изключение на констатациите за Хитлер. Хитлер, както и Сталин (Джуга-швили, т.е. потомък на евреин) също имат еврейски корени ! Евреите са сатанистко племе, на което Луцифер е доверил да работят за унищожение на човешката цивилизация ! Информирайте се от многото източници на тази тема - например лекциите и фелмите на Стюард Свердлов, които могат да бъдат намерени в YouTube.

Джугашвили не е потомък на еврей. Еврей на грузински е ерия или ебраели и има такава фамилия Ебраешвили. Урияшвили няма от е много обидно. А Джуга е планина в Кавказкия регион. Има и град и езеро. И понеже там са само овчари е нарицателно за овчар. так че Джугашвили е Овчаров. А иначе сталин наистина не е грузинец. Оказа се осетинец и то не чист.Но еврейски няма според ДНК анализа на внук му.

Най-видният ам. масон го е казал в прав текст още през 1867 г. Човек трябва да чете правилните книги и да се интересува, щото най-ценното в медиите е онова, което те не казват!

Ако четеш правилните книги, непременно ще стигнеш до правилните изводи. За това Делян Пеевски толкова пари хвърли да купи всички медии, за да контролира какви са правилните изводи.

благодаря на изродите за видеопосланията дето пускаха. чудно ми е и защо въобще уж цивилизовани държави пускаха тези записи, може би да не забравяме докъде може да падне човека

Много ясно защо. ИД просто беше създадена като инструмент, а филмчетата с жестокостите бяха за гаранция, че инструмента няма да стане самостоятелен играч в некой момент. Инак на война всички вършат жестокости, но всеки се крие, и вика "аз съм зайченце невинно, а уроди са онея отсреща". За да се компроментира сам ИД, или трябва там да са луди или да нямат избор - т.е. да са инструмент.

Браво за това-въпреки, че про3тите русофили отново ще плямпат тъ.потии....

Явно знаешкакво говорят русофиите...Един от малцината си.Но е явно какво правят американските служби, дето създадоха тврористите и ИД, и продължават да ги финансират.Ти разбира се имаш право да подкрвпяш тероростите и финансистите им, но нямаш основаие да го налагаш на нормално мислещите и информирани хора

убиват ги на място щот приберът ли се ше издадът че са вербувани и платени от ЦРУ да отидат да се бият за ислямската държава - ситуацията се промени време е гущера да си къса опашката дето викаше Илия Павлов и от мутра стана ааабсолютен и успешен бизнесмен - временно разбира се ;)

Те от ЦРУ лично са вербували всеки рязан кавал и даже сертификат са му дали та да може да ги издаде.

Иначе, наистина няма какво да ги правят. Дори да ги изпратят в затвор, те ще продължават да сеят заразата на радикалния ислям и там. Единственото нещо за което можем да съжаляваме е, че в момента, там са останали само балъците. Тарикатите и най- бруталните убийци, отдавна сме ги пуснали да отидат в Западна Европа.

И не само чужденците - всички! Никакви пленници!!!!!!!!!!! Както те избиваха безмилостно всичко по пътя си....! То и за тях ще е по-добре, нали в магарешкият им рай ги чакат по една камара девици...., мед, масло, малеби, кадаиф, баклавички.....

Тея главорези само куршум ги лекува. Какво друго да ги правят, да ги докарат обратно, да полежат и някой правозащитник да ги измъкне от затвора, като преди това осъди държавата? Плюс това, тия не са никакви граждани на Франция, Белгия тн. това са арабели емигранити и консуматори на социлани помощи от които ползата е нула.

Добрият джихадист е мъртвия джихадист.Не ги ли избият сега,ще се промъкнат в други държави.

Терористите от САЩ си режат терористичните опашки,а?Защото опашките кой знае какви неща могат да разкажат за ролята на най-голямата терористична демонокрация в създаването и развитието на тероризма.

Споко, Путя ще им помогне както досега!

естествено, че ще ги избият. техните гоподати от Пенатагона трябва да заметат следите, да не би някой от тия джихадисти да рече да се разприказва кой всъщност даде доларите за създаването на ислямска държава.

Така е, САЩ даде доларите, с които Ислямска държава си закупи оръжието. А глупавите джихадисти просто свършиха работата на САЩ. Но сега вече САЩ не се нуждае от тях ще се опита да ги премахне.

Ааааааааааааааааааа, моля ти се, те хамериканците са ангели небесни и само милваха с небесните си крила Югославия!Имам учителка по литература и български и съученик, който е съдия в Софийски съд, който заради привързаността си към американците прокарват тази идея и в професионалната си изява...Ама нищо, те са различни, щото са американофили,.

Казах отдавна: "Няма човек-няма проблем". Сега ли го разбрахте? И колега Тръмп, знам че сте "новобранец" в професията "водач на нация", затова един съвет: Никога не разсекретявайте кой точно уби Кенеди! Ние казахме ли как загина Гагарин или пък.. Аз самия? Разбере ли се това от пресата и Интернет ще тръгнат зловредни слухове. Може човешкото население да стигне дори до извода и да остане с убеждение, че "не точно българите стреляха по папата" Кой има полза? Аз, ти? Ние,Вие? Дерзай, млади момко, но внимателно! С интернационална обич: /Чичо ти Джо/

нека позная - Путин уби кенеди?!? :)))

ИД си изпълни задачата за която беше създадена - подкара мюсюлманското човешко стадо към Европа. Време е да се премахне, след като си е изпълнила задачата.

Отвратително нещо е българският путеноид- има свободата, избора, Европа, а се е заклещил в мръсната си кочина, агонизира в мизерия, въргаля се в прах, беднотия, но при всеки удобен случай изгрухтява своето робско преклонение пред свещения си идол Путин и раболепничи като истински слуга. Ха...ха...ха.... Какво гражданско общество може да се гради с роби с промит мозък и разнебитено здраве, които вместо да се възползват от хилядите възможностите на Свободата, предпочитат да вегетират в собствения си затвор и се активизират, само когато чуят думичките Русия и Путин. ха...ха...ха.... Такива хора, които не се развиват, реалността ги притиска, изтиква настрани и ги души в собствената им беднотия и простотия. На тях им трябва господар с камшик. Те чувстват, че са живи, само когато усещат ударите на камшика и ритниците на господаря слабините си. Те се радват, когато той е силен, когато потиска други като тях и завладява със сила нови територии. Те познават само боя и терора и се гнусят от свободата. Ако се откажат от вярата си в идола, ако предадат робския си инстинкт на подчинение към Господаря си, те няма да има вече за какво да живеят, защото всичко друго им е отнето. Поради тези причини съм краен песимист за българина. Той се страхува да поеме живота в свои ръце и ако не се подчинява на своя господар, инстинктивно се предоставя на чуждия.

Щерев, чудя се каква заплата ти плащат на месец, за да плещиш подобни глупости във форума.

Друга характерна особеност на българския путеноид е първичният защитен механизъм за оцеляване, известен в психоанализата и дълбочинната психология като ПРОЕКЦИЯ. Този механизъм се задейства на подсъзнателно ниво, когато путеноидът с промит мозък се сблъска с човек, който може свободно фа изразява свое собствено мнение. В този случай в мозъка на путеноида се задейства въплътената релация: роб-господар,схема, която путеноидът прехвърля (проектира) подсъзнателно върху другите, мислейки, че зад всяко действие на роба стои камшика и мнението на Господаря. Следователно путеноидът не може да си обясни как човек може да защитава някаква теза, без да му се плаща, защото на путеноидът е свикнал да му подхвърлят къшей хляб след поредното лизане на крака на Господаря. Ха...ха...га....

dobrin

и за негó още не са сторили добър избор в парламента...

Асенчо, как можа да ти го роди всичко това недоразвитият ти шизофреничен татарски мозък?

добре го'син щерев, надоел ви е комунизма, ама иди да вземеш кредит от някоя банка, ако нямаш свои хора, или поне да почнеш свястна работа или частно предприемачество, след шест месеца си обрулен като круша, а уж банките са капитализма , абе верно ли е, че си натъкаманен от грузинци и сега лаеш глобално срещу онг-то, ами ти , ако грузинец не можеш да различиш от руснак, значи си бил в нирвана

трябва да се избият като бесни кучета вдичики джихадисти. Не трябва да се вземат пленници. На зла кучка - зъл прът! е казал народът. Тези изроди избиха сума невинни хора в Сирия и Ирак, изнасилиха хиляди жени от малцинствените народности там и направиха етническо прочистване на огромни райони. За такива тежки престъпления има само едно възмездие - смърт!

Значи освен чужденците да се избие 2/3 от сирийското население презиращо Асад?

Не всички бунтовнически фракции са джихадисти.

Непрекъснато помпат населението с някаква си Ислямска държава. Честно казано съмнявам се да е вярно какво се пише тук и в другите средства за европейско осведомяване. ЕДно време и за нашите страни там се пишеха подобни статии. Пък после почнаха да се прегръщат и целуват с бившите комунисти. Сега плашат населението с накакви си ислямисти. Май май идеята е да се отлони вниманието от вътрешните проблеми в ЕВропа, че да може да си правят каквото си искат.

Добре известен факт е че, командирите на ИД са обучавани в американските затвори в Ирак, като добре известния Бука кемп, например. Очевидно, сте спасили когото трябва и сега може да избиете останалите нисши малоумници -главорези за отчитане на някаква дейност.

'Добре известно' не е едно и също с 'Назобен с руска пропаганда'.

lu4ka

Руската пропаганда и пропагандата в България до преди 1989 г. в сравнение с тази в САЩ и Аглия, е като бледо чавдарче до изпечен главорез.

Единствения известен факт е, че ядрото на идил се състои от останалите без работа садамови офицери и войници и дезертьори от армията на асад. Сунити. И в двете държави властта е в ръцете на шиитите. Останалите идилци са всякакви пришълци от целия мюслимски свят, русия и бившите съветски републики и доста европейски държави.

Снимката е уникална - стрелят на запалена лампа за да виждат по-добре на вън ???

kill'em'all ! Едно много правилно решемие! Подкрепям! За съжаление, една част ще се измъкнат с женски фереджета (идилците са майстори в такъв тип измъкване) и ще тежат на европейските съдебни системи.

То верно това е най-простото (ако не и единствено) решение, но причината за тази дописка е друга. Трябва някак да се оправдаят масовите бомбардировки и убийства на цивилни, та още ще се пишат подобни неща.

Ти например (понеже се изказваш като 'специалист') по какъв метод би различил цивилните от джихадистите?

Ти например (понеже се изказваш като 'специалист') по какъв метод би различил цивилните от джихадистите?

И не само тук, а навсякъде!

Чужденци или не,бойците на ИДИЛ трябва да получат единственото заслужено-смърт. Големият въпрос е какво се случва после,с "анти-джихадистките"сили?Въоръжени,нахъсани,вече воювали,логистично подкрепяни от САЩ?Тези бойци,накъде ще вървят след премахването на ИДИЛ? Дотук примерите са видни-Ирак и Афганистан. Жалко за Сирия и народът й. Беше,както и Ливан,една от най-цивилизованите,най-търпимите религиозно и ентически,страна.Люлка на Цивилизацията,добрите ислямски практики и култура.Пък и много преди исляма.

Какви глупости говориш бре. Диктат имаш е в Либия и една фамилия самозабравили се мамуни правеше каквото си иска. А не живеха мизерно само защото имат природни богатства. Същия си като "комунистите", които постоянно плюят по западната цивилизация, а когато дойде време да изучат децата си ги пращат именно там с крадените от нас пари, а не в любимата Русия. Лицемери, крадци и престъпници сте всичките.

Даже и Русия няма да може да ги спаси.