Окончателно само в ЕС отпада таванът за 35 изборни секции

Окончателно отпада ограничението за разкриване на повече от 35 секции в държавите от ЕС, а квадратчето "Не подкрепям никого" ще се отчита по-различен начин.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно само в ЕС отпада таванът за 35 изборни секции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да попитам : Депутатите не бяха ли 240 ? Доколкото мога да смятам са гласували само 111 (81-ЗА, 21-ПРОТИВ, 9-ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ ). Е дори половината ги няма да гласуват, за какъв кворум става въпрос. ! Това е отвратително ! Бесен съм !

Защо няма секции в Русия? Явно там българи няма !Кой е луд да живее в Русия?

Яка ви е гърбината на останалите българи в България след като си траете да плащате големи разходи за мащабни фалшификации в чужбина..Погледнете справките колко са гласувалите навън и какви са разходите за тях за да видите какви луди пари са на гърба ви за задоволяване на лични интереси

Dimi

Решението е относително просто, но трудно да се реализира - отпадане на двойното гражданство... тогава ще лъснат веднага кои от сънародниците ни зад граница наистина са българи и кои ще изхвърлят веднага българския паспорт заради икономически облаги... а това най-вероятно ще са 90% от всичките дето лаят, че им се ограничавало правото на глас защото ги мързи да си замъкнат задника до съответното посолство или консулска служба...

Конституционния съд ще отхвърли делението на българите, изборът за президент ще бъде обявен за невалиден, нови президентски избори за минимум 50 милиона лева.

Ако беше истински кс а не това наведено на управляващите може би ...

Един път БСП да дойдат на власт и в Турция секциите ще станат 135!

Абе то изборите не минаха ли вече бе?!

Как може да се приема това??? при - "За отпадане на ограничението гласуваха 81 народни представители, против - 21, а 9 - въздържал се" Това прави 111 дУпЕтата от 240, а за кворум уж трябваха над 120 ?!?!?!?

регистрирани в тоалетната и барчето.

и сектата му на каква подкрепа разчитат от чужбина..Явно досега са имали далавера там.

Много забавно ЗНАЧИ ДПС ЩЕ СЕЗИРА Конституционния съд- НО докато го сезира, докато излезе решение - изборите ще минат и ако не е спечèлил, който трябва - ще ги касират. И наново ???

да бие контра на българското законодателство по парламентарен път.

България е богата държава и секции ще има повече от необходимото.изборите са задължителни ,нали трябва да се избере поредния крадец и да стане "президент"всички се тълпят заради келипира.Нима някой от тях мисли за България?

- Цачева? - Лява. - Радев? - Ляв. - Каракачанов? - Ляв. - Калфин? - Ляв. - Орешарски? - Ляв. - Дончева? - Лява. - Марешки? - Принуден. - Трайков? - Аз.

Кой?

Цитат от статията: "Ограничението остава в сила за страните извън Европейския съюз, като то се прави най-вече заради Турция, но ще бъдат засегнати и българите в Швейцария, Норвегия, САЩ, Канада и други страни. " Глупаво го измислиха! Трябваше да ограничат или дори да забранят гласуването в страни с вътрешни конфликти и ограничена демокрация! турция като страна, в която има гражданска война, извънредно положение, и гонения на хора, влиза изцяло в такъв забранителен списък и никакво гласуване в такава опасна страна! Мотиви за такова ограничение - невъзможност да се осигури вярно гласуване в такива страни, опасност от атентати, от преследвания и гонения от властите и т.н. !!!

трябваше да приключат с избиратели с двойно гражданство.

някои мислят, че избирател с двойно или тройно гражданство е по-важен от българите в страната. Явно нездрав "глобализъм" и имоти навън са овладяли съществото им.

Сега в Турция в 1 секция за минута ще гласуват по 60 човека

Няма, ще дойдат с автобуси да гласуват в България. Задръстване по границите.

А с тези автобуси дали ще се вмъкнат и от тъмничките пришълци? При така създалата се бежанска криза изборният туризъм от страна на Турция предоставя чудна възможност за нелегално преминаване на хора.

иновация.

Изобщо не е необходимо да се разкриват каквито и да било секции в чужбина. Да се премахне и двойното гражданство за българи. Да се въведе принципа за отседналост за всички видове избори в България.