Чуйте разговори на Къро, в които обсъжда отстраняване на главния прокурор

Прокуратурата показа доказателства по заговора "Вредители за уволнение"

Обратно в новината

Коментари - Чуйте разговори на Къро, в които обсъжда отстраняване на главния прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така ви записват телефонните разговори и ви правят досиета в ГДБОП . Имат и албуми със снимков материал . Слагат ви проследяващи устройства на колите когато са в сервизи . Всичко се следи и подслушва повярвайте !

Този изпълнителя от записа прави пунта мара на плащача и го мами че върши работа . Изкарал е доста пари с таези измами че ще маха този и онзи .

вЪВ всеки селски оремаг ъволняват един , назначават друг а милицията бездейства ПО така бе другари

Едната мафия, бори другата мафия, едните яхнали ПП и ДБ, другите ГЕРБ и ДПС .... Брюксел е глух и сляп и се е надупил на една американска мафия.... Жална ни майка народе...

И простите обсъждат отстраняването на Гешев.

Адвокат Емил Георгиев: Водевилът на Гешев е заради първото място на ПП-ДБ в социологическите проучвания 17.03.2023 Адвокат Емил Георгиев: Водевилът на Гешев е заради първото място на ПП-ДБ в социологическите проучвания Емил Георгиев Не е за първи път този подход, макар размахът сега да беше много голям, много сериозен. На първо място, не можем да пренебрегнем тайминга на пресконференцията - намираме се в средата на предизборната кампания за парламент, и то съществена, защото политическият залог е много голям. Излязоха няколко социологически проучвания, според които водаческото място не е на ГЕРБ и на присъдружните й партньори. Водаческото място е на ”Продължаваме промяната” - ”Демократична България”. Това каза адв. Емил Георгиев в "Денят с Веселин Дремджиев" по TV+. Досега прокуратурата колчем се е натъкнала на някакви доказателства, особено когато е имало записи, когато не са били удобни за нея или политическите й покровители, подходът е бил коренно различен. Те не се показват веднага, назначават им се експертизи, за да се установи кой ги е направил, откъде са дошли, как точно са станали, със законни средства ли са записани и т.н., обясни той. Докато тук не разбрахме направена ли е поне експертиза за автентичност, дали са манипулирани записите, дали има наслагване на пласт над пласт и множество други показатели, които е важно да знаем. В неприетия закон на Крум Зарков - групата изменения в НПК и ЗСВ, имаше предложение да се уреди в каква степен наблюдаващите прокурори могат да споделят следствена информация и в какъв обем, при какви обстоятелства. Имаше категорично становище срещу това на прокуратурата и ВСС. Виждаме защо - за да могат да се възползват от "пластелиновата" разпоредба сега едни доказателства да премълчават, а други да ги поднасят на обществеността, каза още той. Доколкото разбрах, водещият прокурор по сегашното производство е онзи прокурор, който прие, че протестите през 2020 г. са с насилствен характер и се явяват изпълнение на състав от НК, насочен срещу републиката - до момента не сме го видели да е влязло в съда, може би срамът е много голям. И аз съм убеден, че срамът няма да попречи на участниците в този прокурорски водевил да ни поднасят тези престъпления. Но да видим какво ще стане, ако те внесат обвинителен акт в съда, заяви адвокатът.

съсредоточете се в кюлчетата на Тате Череп и пачките на Дамаджан в шкафчето на Бочко. Докладва агент Бобоков.

Егати смешната история. Някакви ъндърграунд среди плащали да махнат баш ъндърграунд прокурора? Дали ако наистина имахме прокурор, който е заплаха за мафията той щеше още да маа гасти необезпокояван? Това се случва в държава, която надминава Италия от 80-те. Абсурд.

Явно съвсем се е изчерпала хунтата, за да пуска такива сапунки... Всеки с нормално конструктивно мислене, ще умре от смях... ! Случайници и дилетанти се правят на прокурори и политици. Ха ха ха !

Зор, колега! ЖЕГА! Дойде време да се “късат опашки”, но вече никой не е балама да е опашка…

Някой знае ли къде да намеря вчерашната статия за Сан Франсиско?

Тоя продължава да се прави на луд!

Паника голяма.Нещо се задава.Явно ще помете всичко по пътя си.

Навсякъде пише,че поне от 15 години едни от големите владетели на общински имоти в софия са къро, таки.... брендо го говорят на трето място, ама знае ли се? Гушев да арестува столичното кметство и да видим кой им е дал имотите на тези, та да плашат магистрати и дипломати.Плашат ги щото са гола вода..... Що не плашат Бойка? Шяа го изплашат ама шя ядат гьосторицата.

Тоя палячо що не вземат да го арестуват... Мафиот в прокурорска тога.

Обичам да се праИм на луд,но вие гУсподин премиер го правите много успешно....

Борисов ще жертва Гешев за да оттърве кожата си от Магнитски 3. Това е истината.

И двамата са караврски агенти, какъв Магнитски те гони?

Разбрал съм се мойте американски партньори,тоя глупак ГешеФ ще го разменя за индулгенция....Аз и без това не го познавам и никога не съм го виждал...Не съм корумпиран,заклевам се в Бойко Рашков....

Абе Каскет смотан, какво ти пречи при обявените от Теб данни да обвиниш и осъдиш тези мухльовци - явно както винаги досега или липса на доказателства (защо ги обвиняваш токава?), или Обвързаности/Зависимости. Вън от живота заедно с шайката ГЕРБ сега и завинаги! .

Най-мразения човек в БГ,заедно с Бацето разбира се!!!

А за Боювите бакии кого чака ? Магнитски ли ? Повече от половин година се превеждаха информациите на испанските власти за Барселонските му мушенгии и до ден днешен - нищо !!

Започна началото на края на каскета. Шоуто предстои!

Друго си е Тиквата и Пеевски да си сложат главан прокурор а ние всички да се правиме че не знаеме?

Този т. н. главен прокурор непрекъснато ни разиграва театър. Доган, Буци, Гешев все някой иска да ги убива. Всичко ни идва доста в повече. Не се занимава с крадците на ГЕРБ и с тартора им, а всеки ден реве по телевизията, че някой искал да го убива!!! Много страхлив излезе този човек или се "прави на луд" - негови думи.

Гешев се опитва вече да се спаси. Вчерашният му театър няма да му помогне!

ЕС прокуратурата започна да разследва - КЪДЕ Е АСФАЛТА ЗА КОЙТО ПЛАТИХМЕ МИЛЯРДИ ЕС ПАРИ? Ами няма го, 1/3 от него липсва. Сега на Прокуратурата в БГ, бездействала и прикривала кражби за милярди и чували в Рушвети за Хемус им трябва Жертва. Защото ако ЕС прокуратурата наистина тръгне да разследва, и ББ и Шиши ще ходят в ЕС панделата.

А Цецо от Белград кога на съд?

Така и така няма никой да осъдят, нито да вкарат в затвора. Така и така ще се изплуват все нови и нови изверги от подземния свят на България. Ако имаше някаква воля до сега някой да ги е свитнал и да се приключва! Просто писва това словоблудстване, което никога не завършва с адекватно наказание. Молим се те сами да се избият по между си, че да спре крадене и гнусотия по българската земя.

Ей, този Гешев много Ви наруши комфорта! От 4 години се опитват "да го сготвят" и Цветан Василев, и Бобокови, и Васил Крумов Божков,, и още много знайни и не знайни престъпни персони.

Бизнесменът Любомир Илиев по прякор Къдравия обяви, че е получил предложение от апелативен прокурор да му оправи делата. Пред TV7 той обяви, че обвинителят Бранко Славов му е предлагал да го отърве срещу парично възнаграждение. Илиев твърди, че обвинителят Бранко Славов бил чест гост в неговото заведение в Костинброд. "На 9 май при мен дойде прокурор Бранко Славов. Беше пийнал, ние бяхме компания. Той ме дръпна настрани и ми каза много неща по моето дело и ми каза как може да ми оправи проблема. Каза, че ще ме извика в някакво заведение в Требич и ще извика и Мишо Наумов, ще ми направи среща с него, за да обсъдим какво може да се направи", обясни още Любомир Илиев. Михаил Наумов е шеф на отдел "Убийства" в Националната полиция, а Къдравия е обвинен в поръчител на убийството на Цветелин Кънчев, Христо Върбанов-Папата и прокурора Олег Янев. Според Илиев делото му е "спретнато" от Ицо Папата и неговите хора.

Предизборна димка. Все едно прокуратурата върши нещо.

А сега да кажат имат ли тези записи доказателствена стойност ,направени ли са по реда за СРС, дали не са манипулирани и кой ги е направил. Щот за още по гнусни неща чухме записи, ама никой не реагира на съдържанието, а ни занимаваха с това кой ги е направи, как ги е направил и че били манипулирани. Самия коментар на тези записи и представянето им като доказателство е двоен аршин за който всички знаем.

Боклуци! Замесени с боклуци от различни европейски държави, от САЩ, от Сърбия. Е гати липсата на корупция в цяла Европа.... Гнус! Всеки си носи кръста.

Избирателни пиеси за наивници

Киро го знам :)))

Глупаци да вярват на треторазредни сапунки, с участници обичайните изпълнители

Ганьо обича да се кланя и възхвалява ВИС,СИК,Черепи,Къровци и подобни отрепки движещи се с кортежи G класи, обича далаверката и да друса кючек на ВИП сепаре в престижна кръчма, тука Гешев тръгнал да го занимава ,че Къро колел и бесел в МВР

Нещо май отиват в канала Киро Парапета, Кокор и Ице Мореплавателя.:))))

Явно Ицо Лодката от задната седалка на джипа на Бобока е договарял културни проекти на Цецо от Белград и Къро от ЮАР.

Вече стана ясно, че умно-красивите пискат опорки, които Къро им представя. Въпросът е кои са мутрите на Гешев и Баце, ако популярни мутри като: - Черепа - Гриша Ганчев - Арабаджиеви - Баневи - Бобокови - Цецо от Белград -Къро - Маджо -бялата якичка Прокопиев не са мутри на Гешев и Баце... Та кои са мутрите на Гешев и Баце? Като гледам една дузина доказани престъпници вият на умряло, изтикани са в чужбина и хвърлят милиони срещу Гешев и Борисов.

Въпросът е тези като са "мутри", защо не са по затворите. Черепа обясни как се става от мутра - почтен бизнесмен като си цакаш таксичката спокойствие на Боко Тиквата.

Към отбора олигарси-престъпници - Цв. Василев, Прокопиев, Черепа, братя Бобокови, след Маджо се появи още един чист престъпник в борбата срещу Гешев. Сега Мравоядът, Харвардецът и крадливият Асен ще се чудят кой с кого е и защо!?! Сложно стана да се определиш щото хем си млад, красив и прогресивен, хем си в колата на Маджо, хем получаваш пари от Дубай, хем защитаваш Прокопи, сега някакъв Къро, преди това комунистическите мекерета Бобокови. Пълна каша! Но май това е била целта - да се лови риба в мътна вода!

Бой по престъпността с пресконференции!!! Съдът не е важен. А бе, дайте една пресконференция пак за НЕКСО, че може да не стигне до съд. Или за 8те джуджета, дето го прекратихте делото, а съдът ви го върна защото има данни за престъпление. Аматьори!

Брейй, жълтопаветниците се търкаляли по центъра заради някакъв си Къро, хахаха. А, уж герберите бяха мутри... То вече стана световно известно, че прочутата революция е плащана от хора с прякори : Черепа, Къро, Маджо. Само Цецо от Белград е що годе с името си

И Прокопиев върви с името си! И братя Бобокови казаха, че ще дадат мило и драго да вкарат Гешев някъде и оня он Нексо и той хубавец! Честни и чисти бизнесмени!

Прокопиев се изживява за Капо ди тути капи. Или за Бяла якичка, по примери от САЩ.

Много мутри станахме!

Типично гербаво активно мероприятие - нескопосано и зле съшито. Те онези като ходят до кенефа си изключват телефоните, ама това са го обсъждали в телефонен разговор, че и са го записали... И за по-сигурно са го напечатали на хартия... Те и мозъчните донори от герб толкова си могат де... То и партията са си кръстили на рефлукс...

Само снимките на чекмеджето са истински! Само сценария с кюлчетата е съвършен и съшит с правилните конци. Разбрахме ви я опорката. Много е важно да има някой "да писка" срещу Гешев - Къро ще им каже какво.

Гешев усети жегата. Така и трябва с престъпниците. Какво стана с Жоси? Бащата на Гешев крадец ли е?

Айде, ве пискуни, много е важно да има някой "да писка" срещу Гешев

Ахде сега ристо и Танас да се еазкарат завинаги. Айде Киро и Хасан да спрат да се показват! Отвратително и жалко! От всичко излуза, че Мустафа е била в сговор с най долните утрепки на нашето общество, управлявала е с къро и Сие, ма що ли се учудвам… историята в САЩ не е по различна, важен им е резултата. Ма сме 21 век

Някакъв дилър с прякор говори за ПП, за Киро Шизофренията, Асенка и Ицо Лодката - и няма проблеми! Представям си, ако бяха споменали Борисов - тогава Хаджилегенов вече щеше да започва тирадата си по мисирските телевизии, Ицо Лодката, Кики Кривата уста - щяха да леят бисери при Канчето Рачева или Лора Танка

Значи по "революцията" от 2020 интеУигентните се търкаляха по центъра заради Къро, Черепа, Цецо от Белград, някакъв влас Овидиу, Бобока.... Абе хора, съберете ги тея мозъци и започнете да мислите... То беше ясно, че Хаджилегенов и вмирисания арменец са платени!

Ако някога си бил част от тая клика, щеше да знеш, че че нито са красиви, нито умни. Това са едни посредствени хора и оттам идва проблема, тръгват като стадо, само защото тренда го налага. Няма мислене, винаги готови за пари да се търкалят. А повечето и за без пари. Тотална нищета…

Знам, бе мой, това са хора - позьори. За тях всичко е дрехи и вещи, ако четат книга е защото е модерно. Това тяхното е симулация на интелект. Те са по стойките и алабализмите, с много ограничени способности да мислят самостоятелно

"Умния красивитет" ако можеха да мислят нямаше да подкрепят Христо Иванов - номенклатурно синче, рода им е комунистически до 9то коляно, а Иванов се ударил една четка синя боя върху червеното и тълпата го определя за десен

А на всичко отгоре са и бедни

Не се ядосвайте, бе жълтопаветници! Само снимките на чекмеджето са истински, нали? Ба дге, всяко паве има повече мозъчни гънки от жълтопаветниците

За добро или лошо намирам за много вероятно на Гешев много скоро ще му вземат главата, при това по напълно законен начин. Писала съм го много пъти - въпреки адски многото, което е направил, Гешев има си достатъчно издънки, заради които имат основание да го махнат. Гешев имаше многократно възможност да сключи реми, да направи стратегическо отстъпление, но той или от инат, или защото така му е поръчано, не го направи, докато офертата беше валидна. От това крими контингентът ще е във възторг :(

Ако сключи сделка, пак рано или късно ще му вземат главата. Но е факт, че за 30 години никога не е било такъв натиск (непрекъснат) върху главния прокурор. Аз на 20 не знаех кой е прокурор на Републиката, днешните 20 годишни, които още не знаят правилата на граматиката в Българският език, "знаят", че Гешев не става за тази работа... Пълна пародия, но тъй като има финансов ресурс за свалянето на Гешев,нима и пропаганда.. Както се каза: много е важно да има някой да "пуска" срещу Гешев, Къро ще му каже какво.

*много е важно да има някой "да писка" срещу Гешев