Чудеса до 82-рия час: Спасиха 2-годишния Мерт и майка с две деца изпод руините (видео)

Въпреки че с напредването на времето намаляват надеждите за намиране на оцелели под разрушенията, спасителните екипи в районите на бедствието продължават издирвателно-спасителните действия

Обратно в новината

Коментари - Чудеса до 82-рия час: Спасиха 2-годишния Мерт и майка с две деца изпод руините (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще допълня коментара на Земетръско. не ви ли прави впечатление, че в повечето случай се говори за Турция, а Сирия се споменава само така, мимоходом, без подробности. Цинизмът на Запада отива още по-далече. На молбата на Сирия за помощ, ЕС отговори с някакви витиевати фрази, че Сирия е под санкции, че уж не били получили от сирийските власти молба за помощ. Странно защо за Турция механизмът за гражданска защита бешеактивиран без никаква молба от Турция още в понеделник сутринта. САЩ пък категорично отказват да да обмислят спирането на икономическите санкции, като Държавният департамент настоява, че подобен ход би бил "контрапродуктивен", като същевременно твърди, че сирийското правителство е "жестоко" спрямо собствените си граждани. Впрочем, истината е проста - търсят начин да отстранят Асад даже в такъм момент и по такъв циничен начин. Отвратително е във време на бедствие да разиграваш някакви политически игрички, вместо да проявиш нормална човечност. Бедата може да потропа на всяка врата, господа високомерни европейски и американски политици. н

Срам за ЕС с дадените 5-6 милионна за пострадалите от Турция и Сирия,а за Украйна която не е нито кандидат член за ЕС са й дадени над 30 милиарда евро.Западняците са загубили чувството за съпричастност и страдание с пострадалите от земетресението.Били демократи и хуманисти.Председателката на ЕС дер Лайнен се осра.

Защо боже всяко подобно приятно бедствие целия свят да се обедини и хора, дето иначе биха се хванали за гушите работят рамо до рамо? Защо това е възможно сам при подобни трагедии? Защо не може да се работи по същия начин и когато няма трагедия и природно бедствие?

Да изпратим помощ на братята РеЗаци от нашите погребални агенций . Имаме едни от най добрите погребални агенций в света що народ са изпратили на ония свят.

Не бързай,те се пазят за теб и за тнвоите близки

Тези които имат вода и дрехи ще издържат повече време стига да не са ранени.

Имат ли Ени раки

ЕС помага само на Турция. Мълчи се за Сирия, дарителските сметки се блокират и ... коментарите се трият.

Русия помага само на Сирия. В Русия се мълчи за Турция, дарителските сметки се закриват, а който се обади, отива в ГуЛаг. Брей, то било лесно да се сипят лъжи. Сигурно за това путинофилите, така щедро ги ръсите.

Русия помага и на Сирия, чух че за Турция са пратили спасителни екипи.

До хе-хе-то, Информацията ми е от известен наш сириец, не като теб игра на думи, заучени клишета и врели-некипели.

Само че в сирия има един такъв проблем-трябва да се уговорят предварително начините на достъп и на пристигане съответните помощи и спасителни екипи. Защото иначе русия няма да се поколебае да стреля по превозни средства превозващи помощи и спасителни екипи.

Аха, ясно, Русия види ли конвои - стреля, не е като господарите ни, които единствено сеят демократични ценности.

Ердоган стигна до дъното на жалкото си съществувание.Бидейки турция една азиатска кочина,грузинският мохамеданин с най-идиотско изражение на света ПОИСКА ПОМОЩИ ОТ ХРИСТИАНСКИ ЕВРООЕЙСКИ ЕС,А НЕ ОТ САУДИТСКА АРАЖИЯ И КАТАР! Това доказва,че турците са боклукът на света,защото хем претендират да са мъже,хем се държат като просяци.Смърт за Турция!

Пратете снимката на САЩ, да видят какво причиняват техините действия. САЩ предизвикаха това земетресение с сеизмичните си оръжие. Ние може да сме следващите

И на САЩ,но и на техният верен съюзник Турция,защото тези военни действия удариха КЮРДИ,а не шибани турци.Да живее Русия,говедо турско просто !

Аре отивай в Украйна да убиваш деца

По разбираеми причини за помощ за братския сирийски народ се обръщайте на Сирийското посолство!!!

Никой Българин не ще кликне с "не" на пробългарските ми коментари,освен турска циганска грозна и воняща сган...сганта на мангала мутра Пеевски! Смърт за Турция! Смърт за ЕС! Смърт за Арабите! Смърт за Доган! Смърт за Ердоган и "опозицията " му! Смърт за Зеленски циганина!

От все сърце ти пожелавам да останеш без наследници! Такива плужеци, като теб не трябва да се размножават!

В следващите няколко дни Туркистан ще бъде ударена повторно от земетресение между 6-7, според както сочи науката.

но както винаги в коментарите трябва да се лее злоба и коментари извън темата.

Ще ви обрежем и горните тъпи глави,турски говна,защото сте лъжци цигански.Мрът КЮРДИ,а не турци.Но вие си ориоисвате кюрдската смърт на вас,за да грабите гратис оарите ни.Този оът ще ви ЕБЕМ ПУТКАТА МАНГАЛСКА МАЙЧИНА МОХАМЕДАНСКА! ЖИВ ОТ ВАС НЯМА ДА ОСТАНЕ,ЛАЙНА ТЪПИ БЕЗДУХОВНИ И ГРОЗНИ!

SU-152

Дирници, винаги внимавайте какво и на кого дарявате, независимо за какво е. Дали ще е за Турция, Сирия, България и т.н., няма значение, винаги проверявайте кой седи зад тези кампании. Не се връзвайте. Засега сигурен вариант Български Червен кръст (Bulgarian Red Cross) , но те да уточнят за коя Сирия пращат дарения, защото е важно да се уточни. Препоръчвам материални, а не парични.

за БЧК? Или просто така, по инерция?

SU-152

БЧК и аз ги питах същото и естествено и очаквано под въпроса ми последва тролене в стил - "Сирия я контролира Кремъл". Чак пък такава простотия...

В една държава се борят с природно бедствие и се опитват да спасяват хора, а в същото време руснация избива наред в Украйна и никой не помага и не спасява....

Самата ТерируZZия е едно огромно природно бедствие! За това Европа и САЩ трябва да помагат с много оръжия на братска Украйна, за да може да се справи!

Никой не помага ли? Странно. А какво стана с дадените над 50 милиарда на укрите? Или са малко, още трябва?

Обикновено го съобщавате след свяка незначителна трагедия, все едно на някой му пука, ноооо –Има ли загинали българи?

Защо уточняват за спасителите? Ясно е, че всички спасени ще са от турски спасители - другите са на разходка.

Да пази Бог! Потресаващо е положението! Бог да им прости на загиналите! Амин!

гледах един клип как някави си говорят с близки и роднини, които са под бетона, обаче няма достатъчно техника/спасители да стигнат и до тях и една част умират

кои помии са ми сложили минуси бе ?!? хората викат на тия в развалините и нищо не могат да направят и по някое време тия от развалините спират да отговарят ...

Сутринта даваха един спасен баща, който стоеше до развалините и държеше ръката на дъщеря си 15 часа след като е издъхнала. След като са разбрали, че е мърва, са я оставили затрупана за да спасяват други хора при които има надежда. Разтърсващо!

А дали е така? Или е само един пиар?

Слава на Бог!!!