Човешка грешка е причинила силната експлозия в "Арсенал"

Двама работници са леко ранени, те ще се лекуват в домашни условия

Обратно в новината

Коментари - Човешка грешка е причинила силната експлозия в "Арсенал" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял завод гръмнаха, за да не се акцентира върху митинга срещу правителството

ей нещастници защо не отразявате какво се случва пред парламента в момента ???

A бе к'во ста'а пред Парламента бе?... Или Омерта?...!!!

И кво толкоз става пред парламента - събрали се малко лумнени и си търсят дедовия..

Човешка грешка е причинила недоразумението гроб и патриотаците да ни управляват. Над 1 милион дебила са гласували за тях. Това си е сериозна човешка грешка. Много на често тея взривове бе министре дебелански. То представете си ако трябва като в ПСВ да вдигнем 960 000 армия с оръжие в ръка. Ми то ние ще се изпотрепем сами бе дебелаков. Заплатите как са, че толкова неквалифицирани работят. Все грешки човешки. Как един път не е нещо друго. Например лошо обучен персонал. Неграмотен такъв. Липса на контрол, организация. Опасна среда, в която не са взети мерки и т.н. Човешка грешка и продължаваме по същия начин.

Точно в деня на протеста срещу тиквеното правителство!Тези измети са готови на всички манипулации,за да се заглуши гласът на народа.Манипулатори и убийци!!!!!!

Човешка грешка е, защото в друга статия написах: Преди много години там завърших механотехникума. Първи курс бях, имахме практика. Виждам я паднала на земята, нося е на учителя и казвам "Другарю Митов, тази бурма е паднала отнякъде". Той ми удари един по врата и каза "като си решил, да ставаш техник, нямаш право да използваш думата "бурма"! Трябва да си технически грамотен! Това е гайка! Някога Арсенал си имаше собствен техникум, в града имаше механотехникум, Хидравлика имаше техникум. и всички, които ги завършваха, не използваха думата "бурма". Днес в Арсенал работят хора, които не знаят разликата между 1 и Щ. Все им е йероглиф!

Първата човешка грешка е, че някой си е помислил, че може да сложи глупави хора да се занимават с взривни вещества.

Съвсем набързо потърсих "взрив в Арсенал" и гугъл намери взрив в Арсенал 2020г., 2019г., 2016г., 2014г. и повече ме домързя да търся. Взрив в Арсенал не е новина. Там си гърмят когато си поискат. Чудя се как имат покрив над главите си.

Изпробван метод срещу ковид 19

все по време на стачки гърми тоя Арсенал....

Заглавието трябваше да е в кавички,защото е цитат,а не извод от разследването.Така обвинявате предварително пострадалите,което е некоректно.