17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че Нали се подписа договор за не Раширение на НАТО ??? 1998 Оня Капут Горбачов предател и продажник !!! Накрая ревеше да умира в Русия !!! И друго Що тражиха тия воени учения в Черно Море !!! Само Тия Коне немците държът Евро съюза скоро ще капитулират !!!

Тая откри Америка.

когато преди десетина години путин публично й каза, че иска обратно страните от бившия източен блок иска ги икономически и военно тяа дърта страхлива коза вместо да въоръжи ЕС до зъби и да каже на хората, че ако искат да са живи и свободни трябва да се бият какво направи тръгна да прави с Франция и още някой страни не знам си какъв ЕС, а нас кучетата ни яли тя е виновна наравно с путин

Путин е казвал само и единствено, че НАТО трябва да се върне към старите граници. Не е спазен договор от 90те години.

да се биеш бе боклук, а само приказваш.....ама ще ти цепнат рашаните тъпата главица, дришльо

Човек наистина трябва да се отнася сериозно към разгневено шимпанзе с граната в ръката.

Вместо да се обиждат лидерите на съответните страни трябва да се държат дипломатично.Това е моето мнение!Защото всеки политик си има свои интереси и свой начин на мислене....

Това е най-омразният ми политик за всички времена.Тя ни натресе Бойко да го търпим 12 години.Затваряше си очите за всички кражби и нередности на неговото правителство,защото знаеше,че когато вдигне телефона и нареди нещо тиквата изпълняваше всичко.Разменяше България като непотребна монета заради интереса на Германия.Боклук долен!

Много силна стана Германия с руските ресурси и беше въпрос на време САЩ да я спре.

Докато укрите избиваха жени и деца в Донбас всичко беше точно нали ? Прав е Путин. Да затрива всичко в тази територия.

фрауката - не беше ли тя фенка на тъмните мигранти, които задължително да били пускани, нищо , че изнасилвача и опипваха съгражданите и. Ясна е тя. Като е толкова важна да звънне на хитл...ер2 и да му говори.

Не имигрантите бяха главната грешка на Меркел, а това че продължи продажната политика на Шрьдер - постави Германия и Европа в още по-тясна енергийна зависимост и европейски пари отгледаха наглия кремълски урод. Който пък от 'благодарност' не спря да я лъже и полива с пропагандна помия.

Ти си виновна за тези воини и Грузия и в Украинай ако не им беше.попречила 2008 година да Нина приемат тези две страни в НАТО.Дочка серезен Отец недялков нуждае от твоя сьвет,недялков си никак политик и Роза недялков разбираш,само подмазваше Путлер.

Единствения Разумен политик

Разумен? Заради пълни идиоти като нея ЕС е посмешище за света! Лично тя го изживяваше, като че съюза е европейският вариант на САщ и всичките нации са подчинени на ЕП. И като всички останали най-важното за нея беше именно имиджа. Големите полики които гласуват на килограм въобще за нищо не стават. Ако се види отчет колко от гласуваните са видяли реализация и има стека от тях ще се броят на пръсти.

:) ЕС беше най хубавото място за живеене докато не се намесиха вестницит еи не създадоха такива хора, като теб които да гласуват за грешните политици, като тоя Олаф и онези от Италия, че и Орбан и да подкрепят една война

Чувствам,че скоро ще загърмят атомните бомби.

Не трябва да им блъф.. щом Путин заплашва с ядрена война в духът на руската романтика не е лошо една бомба да се стовари над Москва... за да разберат колко е хубаво ядрената война предварително.

Щото ако стане само ще кажат -тц., тц, тц, язък.... И въобще няма да изстрелят стотици наобратно, а ти ако въобще оцелееш след ядрен армагедон ще ходиш да ровиш радиоактивни грудки по гората, ама важното е, че ще си щастлив, макар и да не притежаваш вече нищо.

тебе руския атом ще те разпознае и няма да си убит ..ха.ха.ха

На фона на сегашните калинки Меркел изглежда като титан на мисълта. А ние не я харесвахме

който зарина Европа с мангусти кой му иска мнението за каквото и да е?

Ами замислете се и погледнете сериозно за разширяването на НАТО .нямаше нужда да го правите .единствените размирици и войни ги правеше фащ и никой друг.само фащ има интерес този конфликт да продължава .

държава може да се присъединява към който си блок иска без да пита гнома.

Да, прав сте до някъде - Русия е агресивна, защото приема НАТО като заплаха за сигурността си. Но не забравяйте, че НАТО не се разширява своеволно или по желание на САЩ, за да им е гадно на руснаците, а всяка независима държава може да подаде молба за членство и да се присъедини по всяко време, за да си осигури чадъра на колективната отбрана.

добре де демократе, що Путин като е питал за "членство" на Русия в НАТО, каква е била е реакцията, ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ? по дефолт Русия е "бензиностанция" въпросът е че продават без посредник където си искат ... Отвъд океана им дреме, стига през тях да минава всичко !

САЩ ви оправиха! Вашите партньор-чета ви гръмнаха тръбите зад гърба защото видяха че въртите гъза. Сега ще плащате на САЩ скъпо и прескъпо заради "добрата" си политика и САЩ ще смучи от вас като кръвопиец докато не изсмуче и последната капка кръв от вас.

А нещо да каза защо оставиха Украйна да не изпълнява Минските споразумения с които толкова се пъчеха??? Толкова време им се казваха истините какво става в областите ама те си нехаеха и се надяваха търпението на Русия да и избиват безпрепятствено рускоговорящото население е безкрайно. Лицемерни и алчни сте също като менторите си зад океана заради които не ви дреме какво донесохте на Европа.

идиотка бабка

Въобще, цялата война тръгна оттам, че никой не приемаше насериозно добрата стара матушка Русия. Хулиганите си бяха втълпили, че е безобидна и само си мърмори нещо под носа. Обаче тя си изпълни мъжката дума, извъртя се и замахна силно с опакото на ръката си. На всяко хапане и ритане, последва нова по-силна порция пердах. Сега тепърва да умуват дали блъфира, докато потропва нервно с калашника, е идиотизъм, меко казано.

Тази жена е един от виновните за войната В Украйна. Ще посоча и Бойко Борисов. Дали са наивни?

"Да се отнасяме сериозно към думите, да не ги отхвърляме като блъф" И за кои думи става дума? Путин заяви че ако се наложи ще използва всичките си налични оръжия. Думите за ядрена заплаха и идеята че Русия ще удраи именно Украйна с тези оръжия идват само и единствено от Зеленски, Сащ и лидерите в ЕП. "Меркел сега "много внимава да не коментира политически въпроси, може би и защото настоящата енергийна криза, свързана с войната, не на последно място е последица и от нейното управление" Мути Меркел наложи политиката в Германия всички атомни централи да бъдат спрени до 2023 година. Причината за това решение е инцидента с Японската атомна центарала която беше ударена и от цунами и от земетресение. Въпреки че нямаше изтичане на радиация и сградата е била специално проектирана да издържа на тези феномени след като това са нормални явления за Япония! Но не не не за мути Меркел това е достатъчна причина в Германия да се откажат от централите си. И поради тази малоумна постъпка се наложи да компенсира нацията с друг източник на енергия. И така се стигна до нуждата от "северн поток 2" или по скоро до "южен поток 2" преди Америка да възрази срещу това и да спре проекта. И естествено че Меркел няма да е на американско ниво критична срещу Русия след като заради собствените си катастрофални политики само Руският газ може да ги спаси. "Тя определи конфликта като "голяма трагедия" и се запита дали е можело да бъде предотвратен. "За щастие, опитах достатъчно. Много е тъжно, че не се получи", каза тогава Меркел" Поредните й глупости да се изкара като някакъв велик индивид. По времето на мигрантската криза когато от южните области хората се вдигнаха на протести поради беззаконието спрямо мигрантите Меркел ги заклейми като расисти и ксенофоби на които не бива да се обръща внимане. Защото иначе ще се урони имиджа и политиката й. Нищо че с крайният доклад по въпроса се окачестви цялата политика като ПЪЛЕН Провал.

С всеки изминат месец на руската офанзива, Руската армия и стратегия се представяше все по малко и по малко от очакваното. Причините не са много ясни, но явно е някаква комбинация от смесени цели, погрешни очаквания на места и частична нерешимост за бързи и жестоки удари (за да запазят инфраструктура, да избегнат цивилни и други жертви и прочие) както и само частичното ангижиране на руската армия в този конфликт. След като взеха едно 20% от територията на Украйна, по ред причини бяха принудени да се спрат (дълъг фронт, слаб тил и прочие). Защо Генералите в Щаба на РФ не видяха че войските са им прекалено разтегнати Май Август и защо не видяха струпванията на ВСУ за офанзивата им преди 2 седмици (имайки се в предвид че имат сателити и прочие) е нещо което за сега не е много ясно. Мобилизацията от 200-300 хиляди че подкрепи тила и пограничните райони, което ще освободи голяма част от руската армия в момента в Украйна за по консолидирани и офанзивни действия. Ангажименти по Кавказ, Сирия и други региони на руската граница, изискват Кремъл да държи в резерва и войскава част, която не е участвала в Украйна и не може да бъде прехвърляна там (няколко десетки хиляди на договор). През това време докато Руската атака отслабаше а ВСУ беше бито и отстъпваше, Киев успя да създаде допълнителни групировки най вече с помоща на Запада. Както каза един Украйнски военнен преди 2 седмици в интеревю с Годон - много гледан проукрайнски журналист - без Западна помощ, щяхме да издържим месец, максимум 2. Пак, от къде ВСУ набра хората и техниката за това и как руснаците го проспаха, е непонятно. От това което се вижда обаче, Кремъл е придобил повече решимост и следващите действия на руската армия ще бъдат много по грубовати и безмилостни от колкото бяха...започнаха както виждате с удари по инфраструктурата, нещо което не си позволяваха преди. Къде ще му излезе краят?! Че Русия ще спечели на бойното поле, ще спечели. Имаха 20% от Украйна, сега имат към 15-16%, което де факто ги прави победители на този момент. Но колко ще спечелят и на каква цена обаче? Това вече е нещо което мисля никой не може да каже от сега.

не си познал - следва присъединяване на четирите региона към Руската Федерация и дотам. Ако обаче кокаинозависимия не проумее че изгуби и нанесе удари по тези територии, тогава Русия ще обяви война на украйна и тога ще стане мазалото

Нали целта беше една: Да се направи така, че Украйна да не може да бъде плацдарм срещу Русия! Не виждам как на този етап, това е постигнато от руснаците и как ще се постигне дори и като анексират тези 4 области. Това може да бъде постигнат като вземат всичко до Лвов почти. Всички други начини за които ще се сетиш, не работят!

Украйнски студент учещ в чужбина иска да отиде доброволец и да умре за Украйна, но укронацисти не му дават: https://mobile.twitter.com/AZmilitary1/status/1575104428947910657

Ти освен да търсиш фейкове из рушистките портали друго и не можеш миризлив ватнико

"Русия най-вероятно е първата и единствена страна в света, в която хората бягат, не защото някой е нахлул в страната им, а защото те са нахлули в друга страна."

Нахлул е от хола си в кухнята си. Все си е у дома.

по време на Виетнамската война, повечето от тях забягнаха в Канада;)

Великата манипулация! 1. Путин каза: "Ако някой реши да заплаши Русия по какъвто и да е начин, ние ще отговорим на това и ще защитим своята родина и народ с всички възможни средства и по всички въможни начини." 2. САЩ веднага и по всички медии издигнаха лозунга: "Русия зплашва с ядрено оръжие Европа." 3. ВЪпросът е защо САЩ не включват в заплахата и САЩ, а само Европа? И никой не ги заплашва, ако те не започнат първи някакви действия. Явно САЩ се надяват да подкокоросат ЕС да ръчка Русия, докато си изпроси ядрен отговор. И така САЩ с един куршум убива двама конкуренти едновременно, Русия и ЕС, което прави и до сега. Заради пуделското държане на ЕК, ЕС и продажните еврокомисари.

Уважаеми приятели от ДИР.Моля не толерирайте подобни тъпанари. Искате свобода на словото .Това ли е то.Ако вашето дете ,майка или съпруго го прочете ,как ви изглежда.Оставам с убеждение ,чи този сайт е за малоумни.моля спазвайте европейските норми. реплика +0 -1 2022-09-28 16:26:46 Путкин (нерегистриран) Путката путкин остана без пут и ще му го набият в путкат

Путката путкин остана без путкааайо

Пропуснахте години наред да се вслушате какво ви казва Русия защото слушахте какво ви разпорежда сащ. Сега пак не се вслушвате, че ще получите реален отговор на действията си и отново извъртате казаното от Русия. Време е да помислите за Европа, за страните си, защото това подвласничество на сащ само разрушава и Европа.

Беше готова да си партнира с една недемократична, корумпирана и агресивна страна - Русия, от страх (поради комплексите си от ВСВ) и заради далаверата с газа и нефта. Тя е една от виновниците за толкова голямата зависимост на Германия, и на ЕС като цяло, от горивата на Русия. Водеше политика на затваряне на очите и преглъщане на обиди защото мразеше САЩ и Великобритания повече от Русия. Гадно, страхливо и недалновидно поведение на един канцлер и на една партия в Германия. Отврат.

Истинската причина за войната в Украйна е първият общонационален и евроатлантически гей парад, първият международен ПРАЙД в Киев, след който Украйна твърдо щеше да застане зад евроатлантическите ценности и щеше да придаде един по-тържествен характер на ратифицирането на Истанбулската конвенция. Малката стъпка по пътя на евроатлантизма, която остана да направи страната и завинаги да премине евроатлантическия портал, отвъд който връщане няма, е да се разрешат еднополовите бракове и осиновяването на деца от еднополови двойки. Планирано е със съответните укази на Президента и Радата, това да е в сила от 01.11.2022 Предполага се, че малко след това ЕС стартира блиц процедура за приемане на Украйна в ЕС и еврозоната. Московският Патриарх Кирил седмица след войната заяви, че част от причината за руската инвазия са продължаващите от десетилетие и придобиващи масов общонационален характер гей паради.

Гъбките ли ти свършиха?

Единственото хубаво в тази варварска война е отрезвяването на алчните дойчовци. Путкин им разказа играта. Никак не ми е жал за лицемерната германия дето близа гъза на путлер заради едната газ.

Защо замълчахме,и още по-важно защо не започнахме да се отдръпваме след Крим.какво чакахме.

Украйнците отвличат техни студенти опитващи да напусна Украйна и ги пращат за пушечно месо https://mobile.twitter.com/AZmilitary1/status/1575104428947910657

Пич,войната е грозно нещо,озверява хората.ти не знаеше ли

Путката путкин остана без пут и ще му го набият в путката:)))

Украйнците отвличат техни студенти опитващи да напусна Украйна и ги пращат за пушечно месо https://mobile.twitter.com/AZmilitary1/status/1575104428947910657

Леле! Нивото на коментарите съвсем се срина! Толкова ли няма центове за някой по-способен на диалог и смислени изречения?

Прибраха ги в Карлуково, а който се е отъмнал е за дръвца в гората!

Политиката на Меркел ни доведе дотук и това трябва да се знае.Алчността и подкупността на немския бизнес и политика

Меркел разви Германската икономика и не малка част от отва е благодарение на евтиния руски газ! Това не се харесваше на САЩ! Правеха какви ли не обструкции да не тръгне Северен поток 2. Накрая направиха най-радикалната - да вкарат Украйна във война с Русия! И сега печелят от падащата западна икономика и сриващата се Европа! И не ми казвайте, че Путин е започнал войната! Това е аргумент за наивни идиоти! Който вижда цялото развитие на политиката знае какво става! САЩ бие по Русия, като използва Украйна и унищожава ЕС!

100%

Германия става все по недолюбвана в ЕС. А бабата меркел си я намразиха още когато отприщи арабските пълчища в Европа.

Навсякъде виждаме лъжливи и лицемерни изказвания на западни политици, но те си държат на мантрата "лъжливият Путин"! От всички политици, единствено Путин се изказва директно и си казва истината! Живеем във време на политическа демагогия и лицемерие на Западът и всичките им послушни педеруги!

ПутКин е един умиращ от рак озлобен психар. Дано има 10-20% нормални хора в скапаната кочина Раша, за да свалят този боклук и шайката му.

няма такъв политик, нещо си сбъркал чекията, не с тази ръка

Русия не може да използва ядреното си оръжие в Украйна. То поначало е за поразяване на цивилни цели, така че не може да бъде бомбардиран Киев, за да бъде унищожено "нацисткото правителство!" Путин и без това губи почва под краката си, а ако хвърли атомна бомба както американците над Хирошима? Невъзможно! На фронта, в Донбас, ми се струва още по-малко възможно!

Защо да е невъзможно? Макар че за мен би било по-логично да изпердаши някоя по-значима цел. Тъй де, като ще е гарга, рошава да е! Да удари в САЩ, Англия или Германия.

Ти разсъждаваш от нивото на кръчмата, не искам да те обидя! А той? Глава на велика нация, т.е. разлика в нивото!

Чакай, че ме разсмя! Картоиграчът ли е глава на велика нация? И коя е тя, ако може да споделиш? А относно бомбардирането, ако аз съм владетел на една държава, която е нападната от половин НАТО под прикритието на украинска войска и имам доказателства, които всички останали някак не искат да видят изобщо, то и затова е тази цензура по медиите. Та, аз ако съм и се опитвам да предпазя украинското население от собствените им войски, които явно не са техни, защото иначе би следвало те да ги пазят, а аз да удрям наред. То тогава аз точно в Украйна ли ще изпердаша, за да унищожа сумати мирно население, което се опитвам да пазя или така и така ще слагам в торбата, то поне да ударя, някой който наистина заслужава?

Зеления наркоман се опитва да смърка от камерата https://mobile.twitter.com/ivan_8848/status/1574317502322147330

Украйна създаде опасен прецедент от тука насетне всеки конфликт ще се пращат открито оръжия, Китай ще си праща на кого иска, Иран, Русия, САЩ, Турция и винаги отговора ще е вие изпратихте толкова сега ние защо да не изпращаме и аргумента ще е напълно валиден. Украйна им трябват 500-1000 танка за начало сигурно реално 2000 ако нови стотици хиляди руснаци се появят на фронта. Имам чувството,че Зеленски може да изпусне момента да направи добра сделка с Путин и после нещата да се влошат за Украйна след една тъмна зима и нови вълни на мобилизация в Русия.

За съжаление така може да прави само САЩ и неговите западни васали! ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ Е ЗАБРАНЕНО! :-)

Всеки праща на когото си иска, стига да няма ембарго върху съответната страна! Ти мислиш ли, че ние не изпращаме? Наивник!

Нимарс? Ха ха ха ха Гледах пораженията на Антоновския мост. Ха ха ха ха Само малки дупчици Ха ха ха ха

Защо е тази специална операция? Винаги съм се възхищавал на вярата, на западняците, че те никога не са виновни. Само да бяха спазили минските споразумения. Окрайна цяла и невредима. Няма жертви. Няма разрушения.

Да, ама пропускаш основната движеща сила на Запада! Келепира! Как да не им се прииска да позаграбят от тук от там, абе навсякъде, където още не са обрисали, да глобнат по много, защото те с малко не се засищат.

Съгласен

Русия е държавата с най-голяма територия в целия свят и пак малко им се види! Споразумения, договори са поводи! Виж че иде реч за разширяване на територията!

САЩ и те не лъжат по територия, ама грабят навсякъде. Цяла Европа, Сирия, Япония, Корея Ха ха ха ха

путлер си повярвал като вожд на руската кочина че е фактор в света..ха.ха Западните ще го ебат путлер на почивки..ха.ха

Фактор е

Насрахте ли се? Това е само началото!

Чета тук писанията на русофобите, джендърите и т.н. и си мисля, че дори да ми плащат хиляди, никога не бих се съгласил да пиша такива злобни глупости...Но...тролска му работа

Като ги гледам тези... липсва им четвъртия за белот. Да викат Бай Дън и да почват.... пък ние ще се погрижим за някоя заблудена граната да ги навести

приказката за хитрата сврака-лъжливия и хитър запад с двата крака в капана.А едва сега започва всичко.

Хубавото на политиците в оставка, е че могът да си позволят да кажат истината. Когато са на служба обаче, рядко могът да си позволят този лукс. Сигурен съм че ако Меркел беше още на власт, щеше да говори същите глупости като Шолц и оназ с Лайняното име.

Явно си дава сметка каква вина има , щом досега се кри, но не виждам разкаяние. Меркелица с цялата си власт в Европа наливаше по 300-400 милиарда годишно и строеше газопроводи на кремълския убиец дори след 2014 , когато той окървави Украйна, унищожи опозицията,премина към диктатура и заливаше с пропаганда целия свят. Само за сравнение, преди да дойде на власт Путлер, цяла Русия произвеждаше общо 220 милиарда годишно. Меркелица го финансираше с двойно повече пари от покупка на суровини , отколкото русия можеше преди да произведе сама.Стана явен съучастник на убиеца .

Това, дето го пишеш вярваш ли си го или щом ти плащат не ти пука какво пишеш?

Алоууу диръъъ!? Няма да достави, докато и другите не направят това ...