Открили нов човешки вид в Кения

Преди около 2 милиона години в Африка са съществували най-малкото три вида хора. До този извод са стигнали международна група учени, изследването на които е публикувано в сп. "Нейчър", съобщиха световните информационни агенции.

Обратно в новината

Коментари - Открили нов човешки вид в Кения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аззз

абе нов вид га ма няма, некви умрели от глад руснаци са...

а в СССР другарят "професор" Иванов усилено осеменявал жени с маймунска сперма...и обратното... Просто да повърнете.. Целта била създаването на издражлива раса, която да се командва лесно, за войници и за строителите на комунизма и новия световен ред (както му казват фашистите). В резултат се появил Йети, и други екземпляри... Така и спинът или ХИВ вирусът се е прехвърлил от маймуните върху хората - нещо което "учените" не са забелязали преди 60-100 години. Всичко това бе излъчено по руска телевизия в столичен ефир, по сателити, кабели, онлайн и др. из цяла Европа и Азия по Рен ТВ на 18-ти Юли 2012, филмите Секретние Территории и Тайньи Мира, а и по-рано пак са излъчвани тези филми. Информацията отдавна е разсекретена, само на дир-угарите не са им докладвали от компартията на СС.

Дир ме цензурираха , макар да не съм напсувал никого, освен ако и те не са от същия SS или SSSR. Нека опитам отново: "Дарвиновата" теория, дето даже не е негова, е пълна лъжа. Между маймуните и хората разликите в ДНК са повече отколкото разликите между прасетата и хората например. Докато другаря Дарвин е събирал насекоми, а е припадал при вида на кръв, след заболяването и смъртта му, "теорията" е популяризирана от един друг другар с цел да се принизят хората с животните, да се отрече божественото начало. След това започва най-расистката наука "Евгеника", любимо занятие на фашисти и комунисти. В концлагерите се извършват хиляди жестоки опити с хора от доктор Менгеле "Ангела на смъртта",

homo vinkelius може би?

Перфектно-прецизен анализ на макро статуса Днес ! Свалям Ви шапка !! ...Казват -- ако не знаеш откъде идваш Вчера, то Днес е невъзможно да определиш накъде да се запътиш Утре.

Ако позволите, Колега -- съобразно скромните ми познания една матрица, била-тя и цитираната от Вас -- е прекалено-статична ( Особено за процесите, за които говорите.) ...Казват -- в Облаците било Бъдещето. Пък дали буря или плодоносен дъждец ще Донесат -- все едно. След което -- Светлина !

Сега от съседна държава ще обявят, че е Македонец!

Овой е македоноид ! Се потврди дека првиот човек е македонец. Не "хомо еректус" щото редко ни става, не е вториот вид зашто не сме сърчни и значит Рудолф е пърф македонеец.

До: Jack Custo Да те питам само, ти виждал ли си череп на маймуна? Виж му само зъбите, челюстната кост и носа. Мисля че това е достатъчно доказателство. Друг е въпроса че от днес беге слагат всевъзможни снимки които нямат нищо общо със статията. Така че изобщо не е сигурно че точно този череп от снимката е откритият.

Я! Ами че този прилича на македонец!!! Вижте му само тила! Това е доказателството за древния Македон! От Скопие сигурно ликуват!

пални глупотевини, какво е доказателството, че това са човешки кости, а не маимунски? има наи малко з0 вида маимуни.

Ти не виждаш ли, че черепната кутия е пълна с глина, челото е плоско и два пръста, но устата е доста голяма... Това не е череп на маймуна.

Аааа, ама в България открихме преди три години нов човешки вид! Хомо Анцуг, ама никой не надува тогава фанфари. И новият вид се оказа агресивен и затова еректуси, сапиенси и др. откриха, че вувузелите са му майката!

Абе зачетохме няколко статии (къде атентатни, къде здравеопазващи). В резултат жената от смях получи непланирани(!!!) стомашни спазми и белодробна недостатъчност. От смях, де... То хубуу, ама... като не е по план, сега къде да я водя? Май ще сме поредните през терминала, щот' нещо ни писна да оцеляваме... Като е един живот, по-добре е да се живее! Както прави нормалният свят! Те там са зле с чувството за хумор, когато политически хумористи се гаврят със собствения им живот...

Hawkera

Норди, бретони и редгардове

Човешкият мозък в своето развитие има цяла история.Прародителите ни са низшите животни.Задният дял на мозъка е най старият,мозъкът на земноводните или рептилски мозък-това е гръбначният мозък,после от зад е мозъкът на низшите животни,обгръща като лимб рептилския мозък,после идва мозъка на висшите животни,а умствените способности интели-гентноста на човека се определят от развитието на предния мозък.Целта е развитието на главния мозък.Разглеждайки мозъка,може да се стигне до извода ,че човек е произлязъл от животните.

Освен ако не си сам рептилоид, по друг начин не мога да си обясня глупостите ти..

Браво, а в България питекантропите управляват хората !

Антрополог, споко! Няма да изчезнем съвсем! Британския природонаучен музей е взел вече двойка българи за препариране като изчезващ вид! Ще има и табелка: " Ако не мислите с главите си, ще станете като тях!".

Хомо-Американикус...

Новият вид се казва хомо булгарикус-който се е приспособил да живее при невъзможни човешки условия на преход-издържа около 25 години и след това мутира отново,но оцелява с цената на всичко-даже вече не е човек/хомо еректус/

До антрополог: Хомо-булгарикус ще отличите по несъразмерно големите ръце (заради фитнес залите и анаболите) и супер малките крака (защото и до тоалетната отиват с леката кола). :)))))

тези учени да дойдат в България, за да видят местните екземпляри, които са някакво междинно звено между маймуна и човек. Специфичният вид хомо булгарикус се характеризира с голяма глава, къси крайници, ниско чело и особено агресивно поведение. Склонен е към шизоидно поведение и самоунищожение. У другите човешки видове предизвиква учудване, смях и недоумение. Видът е на изчезване, поради невъзможност да се адаптира лесно и да води социален живот.

Знам ги хомо еректус. Те ходят по порно сайтовете.

Боко да тича да реже лентата на откритието в Кения. Апропо, знаете ли защо на Боко не му дали достъп до гимнастичките на Олимпиадата - щото взел едни ножици и ръгнал да им реже лентите :)

Големо откритие. А в РБ вече човеците са на изчезване.

Това е, защото маймуните са вече повече от хората... И все повече хора се превръщат на маймуни. Така, че Дарвин ряпа да яде!

Откритите кости са от вида "Честен политик", за последно видян преди 2 милиона години...