”Ню Йорк таймс”: Путин - най-влиятелният човек в света

Кой е най-влиятелният човек на планетата? Аз гласувам за Владимир Путин, пише Дейвид Брукс във вестник "Ню Йорк таймс".

Обратно в новината

Коментари - ”Ню Йорк таймс”: Путин - най-влиятелният човек в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички са еднакви изедници народни

"Това е така и защото, ако се спрете и запитате кой е глобалният предводител на либералния демократичен лагер, няма да се сетите за нито едно име, завършва анализът на Дейвид Брукс. " Как да не се сетя за име ? Веднага пред очите ми изплува "идеалистката" Хилари и разправата с Кадафи, подгласничката и Виктория Нюланд с курабийките и "Fuck the E.U." .

ТЪПА,ПО ТЪПА,НАЙ ТЪПА СТАТИЯ!

Тъп, по-тъп, най-тъп!

да избирам между западната полова, еврогейска разюзденост и Путин - за децата си, познайте дали ще избера първото.

Как няма да е най-влиятелния? Нали, според соросоидите, назначава американския президент.

Ню Йорк таймс: Путин - най-влиятелният човек в света." Стара информация! Вече не е Путин, а Ким Чен Ун.

123

Хитлер и Сталин също са били много влиятелни, особено в условия на тоталитаризъм, за разлика от демократичните лидери. Нищо чудно, че кагебееца лилипут го смятат за влиятелен. Смее ли някой руснак да каже нещо против него?

"Най-влиятелният ... човек? По-скоро прилича на нещо друго, но не няма да е политкоректно да се каже какво.. Във всеки случай е отрицателно!

На тази снимка прилича на рептил.

Само като му чуят името и евроджендърите се наакват от злоба и безсилие.

дали знаят какво означава името му в превод от руски.

"Пут" се превежда "път". Путин определя пътя на човечеството :))) Лягат и стават с името му.

Те го възприемат на английски. И го чувстват осезателно. PUT IN (слагам го вътре)

Сороспиите газ пикаят.

Тулеев си замина,време е и Путин да си ходи.

Не позна.

Не путин е най-влиятелния човек в света,а според действията на 29 държави най-цивилизованите,по случая скрипал-не е и най-влиятелния политик.В момента е дори най-унижения защото под съзнателно е посочен за убиец.

Един американец казваше,,С,,КОЛТ,,и добра дума се постига повече отколкото само с добра дума,,!!!!Е Путин се вслуша в притчата и казва,,СЪС,,САРМАТ,, и добра дума се постига повече,отколкото само с добра дума,,.Каза го на 1.3.2018г.

Точно в навечерието на възкресението посочвате новият ИСУС...Добре правите ..То и СКРИПАЛ напомня на Пилатовия съд...А тази фасадна демокрация съвсем плю точно на лидерите които се опитват да изберат хората все с наказателен вот.Защото ВЛАСТТА е съвсем другаде и е без КОНТРОЛ.

Цитат: "Либералната демокрация се опира на вяра, вяра в способностите на отделния гражданин." Комунизмът ако си спомняте, също се опираше на вяра в способностите на идеализирана хармонично развитата личност. Либерализмът както ни го списват тук, е някакава хаотична форма на комунизъм под железния диктат на индивидуалния финансово-олигархичният монополизъм.

...както и да го овъртате ,аз си пожелавам държавник като Путин ...

Внимавай какво си пожелаваш... аз бях там.. 6 месеца няма да се върна никога! Ако искаш тръгвай да видиш как е?

то , че си неграмотен - ясно овартам..увъртам..., ноооо за русофилитик е добре

Това е така и защото, ако се спрете и запитате кой е глобалният предводител на либералния демократичен лагер, няма да се сетите за нито едно име, завършва анализът на Дейвид Брукс.......Веднага ти давам отговор на въпроса по- горе...Предводител на либералния демократичен лагер е оня с рогата и многото имена.....избери си което искаш.

А Памперският Джендър е най-смешният.

Обществото /държавата/ се изгражда такова каквото е не по желанието на отделна личност, па макар и вожд, нито според някаква идеология, а съгласно законите за общественото развитие, които са част от природните закони и обективно действащи. Решаващата роля на личността и идеологията е измислена от управляващите, за да приписват на себе си заслугите за всичко хубаво, а вината за всичко лошо - на предишните .

Много противоречива статия.Путин бил полюс м/у авторатиризъм и демокрация.Но картите му били слаби,а иначе западните реформатори унищожили всичко в Русия,но Путин направил Русия силна.Либералната демокрация изпаднала в хаос.Путинизма било ,че трябвало да се постъпва мъдро към нещата в света.Ами така трябва да се постъпва,а САЩ се вживяват като световен жандарм.Видя се каква демокрация донесоха-Либия,Сирия,Ирак и др.Това означава ,че демокрацията не работи в полза на хората по света.Руснаците смятат ,че Путин е Божи пратеник и още 7 ангела слезли на Земята да се борят с Антихриста.

18:45 А седемте ангели на "божия пратеник" с калашници ли са въоръжени или и с нещо друго, например новичок?

Не, с акъл, какъвто явно не всички имат.

И малко ограмотяване - пише се "Божи".

На снимката Путин пиян ли е ?

Правилно си си избрал ника: "една никаква ограда, но на ТУРСКИ! Тоя за разлика от предишните не пие, а спортува, като рожба на бившето КГБ и са му премахнати всякакви слабости, за да е бил резидент в ГДР, означава че е супер интелегентен ръководител, а като самообладание , го показва през есента на 1990г в Дрезден.

абе дялан камък - ченге! каквото и да направи все е грешно...

То и Фюрера беше много влиятелен. Свърши зле.

Няма демокрация нито в Русия, нито в САЩ. И в двете има авторитарен режим. В Русия на Путин, в САЩ на банковата олигархия. Разликата е че Путин го избират и носи отговорност, а банковата олигархия нокой не я избира, а се крие зад кукла-президент и не носи никаква отговорност. Затова и световния терор идва оттам.

"Това е така, защото властовата му база не е икономическа; тя е културна и идеологическа." "Последва социална катастрофа. Средната продължителност на живота в Русия стана по-ниска от тази в Бангладеш. Държавата банкрутира. " "И дойде Путин и възстанови стабилността. Средната продължителност на живота в Русия сега е 71 години, исторически връх. Икономиката също се възстанови. " Е сега икономически ли са причините или идеологически? !

Одам во и надвор од неа!

На майчин български се казва отивам напред назад се в нея.

искам да питам, абе верно ли некво жуже, ама мнооооооого малко, нааааай малкото в света, било назначило НАААААЙ-ГОЛЕМИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА, ПРЕЗИДЕНТА НА НААААААЙ-ВЕЛИКАТА И ДЕМОКРАТИЧНА държава ?

и един мармот завива шоколада в станиол

епа и на мене много много не ми се верва, ама така пишат у форумо !

ТОВА Е ФАЛШИВА НОВИНА!!!

От Демократична Америка Фалшиви новини НЕ изляат !! Само Вляат !! хаха

Как да не е най влиятелния? Влияе на всичко....прездиентски избори по света, референдуми, революции, войни.....влияе дори на времето. В кое събитие днешно време няма да чуете че Путин има пръст?

Иронично-злобната статия за Путин, написана от някакъв бездарник, се опитва да ни обясни, че Путин бил авторитарен лидер, а на Запад (считай САЩ в случая) цари либералната демокрация, разбирай пълна хармония ;) Само че се набива яко на очи, че Путин бе избран от 70% от гласоподавателите при ред и законност на изборния процес. Докато Тръмп, избран също ЗАКОННО, макар и с по-ниски резултати, бива непрекъснато бламиран, подхлъзван, оплюван от "демократичната" либерална преса, която направи всичко възможно да оспори избора му за президент. Е, нали си го избрахте демократично, бе?!? Защо се чудите как да го отстраните? Или има СКРИТА АВТОРИТАРНА ВЛАСТ в САЩ, а либералната демокрация е само ФАСАДА ?!?

Мери, има СКРИТА АВТОРИТАРНА ВЛАСТ в Русия. Където всички славословят жужето. Там няма опозиция - лидерите й ги убиват, нали?

Нагазиева(що за шега).....Годината не е 1988,разберете това най накрая.С такъв подход всеки непредубеден човек ,който е гледал руска телевизия и е видял предаванията там едва ли ще остане очарован от вас.....

дълбоката държва(deep state) управлява,а президента е кукла на конци.Mери.Kоито и да е президент-политиката си е същата............

Колкото е по-авторитарна (тоталитарна) една власт толкова е по-висок процентът с който вожда е "избран". Едно време комунистическите вождове се избираха с 99.9%.

Преди 15год и сега му бяхте взели ДНК проби щяхте да разберете,че това не е оня Путин, а е негов двойник!

Можеби тройник .

ПИПО

И освен това, двойникът е от планетата Дегоба и по абсолютно сигурна информация е бил обучаван лично от Йода. Естествено при една ДНК проба няма да се разбере нищо, тъй като митохондриите и при оригинала и при двойника имат еднакво ниво. Освен това познанията им на Силата са на много високо ниво. Сложна работа, брат.

Тои Сталин беше най-влиятелен и най велик, пое Русия с ралото и я остави с ядрено оръжие! Това не попречи на братушките да унищожат стотици хиляди негови паметници, да го оплюят, изхвърлят от Мавзолея и да го закопат като кирлив уличен пес в земята!

Пий си хапчетата, за какво ти ги изписах!

Путкин е най-влиятелният крадец и мошенник на глупаците в русия понеже краде народната пара и я дава на дупедавци като брукс да го възхваляват.

Всеки помияр мисли като тебе

Разбира се, че е най-влиятелният. За дебилите, разбира се!

Ти наричаш журналистите от американската медия,,Ню Йорк таймс " дебили.,,Харис" ,явно си увреден психически по рождение .Бягай на 4-ти километър докато не е станало късно.

Нищо не разбира и писача и поръчителите му. Правилна посочва, че няма един изявен лидер на Запад, защото там има ЗАДКУЛИСИЕ. И се назначават послушни и не много умни лидери - и като се пръкне някой като преЦедента Тръмп, настава вой и чудо!

Браво .. Обективна и Вярна преценка. "кой е глобалният предводител на либералния демократичен лагер, няма да се сетите за нито едно име " ... Човекът, ЧОВЕЧЕСТВОТО винаги са имали нужда от лидер ... и винаги ще имат

ПИПО

От Козяк...мълчание. Да беше някой руски вестник щяха да ореват орталъка, ама то Ню Йорк таймс. Как можаха тия копелета да им спретнат такъв номер?

Нормално е това.В полза на Путин вече седмици усърдно работят Мей и Тръмп за неговият имиж.

Дааа...живота понякога е гаден...Дори много гаден.

Горски, специално за теб ще повторя (за кой ли път?): "Ако си глупак и не знаеш какво да кажеш, дръж си устата затворена, защото отвориш ли я, ще разсееш всички съмнения!". Лошото е, че не можеш да осъзнаеш, специално ти, колко си глупав и се налага други, а те не са малко, да ти напомнят!

гледаите ердоган какво прави !!!!!!!!!!!!!!1тои да неби дае идиот като ес ес уфса и т.н лостоф идиота офчароффффф гоце и царчето дето са работили за сорос !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ти с минуса си за куфар и в канада идиот ти неси от бг !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре че и западнати папагали са забелязали, че неолибералната демокрация дава възможност на една малка шайка с власт и пари да граби всички надолу. Неолиберализма се оттегля, но ства бавно и мъчително, дано се намери по-твърд световен лидер да се справи бързо и решително, а примери като Сталин или Пиночет не са лоши за днешната обстановка.

Какви небивалици ни представя този Брукс! Какво общо има либералната демокрация с идеализма?

иска човека да го публикуват и да му плащат. Какво очакваш, да вземе да напише направо - фалшивите морални ценности и масово налагания двоен стандарт ли?

Нищо общо. Идеализмът е идеализъм. Няма да го описвам. Но Либералната демокрация нито е либерална, нито е демокрация. Уязвима е от разбойничество от всички страни. Параван на див капитализъм.

Путин е такъв, какъвто си е! А ако "партньорите" продължават да тънат в блатото на антагонизмите, при това чрез плитко скроени провокации и пропагандни трикове, влиянието му ще стане още по-голямо, просто защото е умен човек и не играе по свирката на същите тия "партньори"...Та да помислят дали искат да се противопоставят на Русия или да седнат и да разговарят като разумни хора, от което ще спечелят всички, дори и тези, които искат всячески искат да унищожат една велика държава. Щото от дрънкане на оръжия и лансирането на всевъзможни лъжи полза няма, само ускоряваме хода към тотална война и унищожение на планетата...

Абсолютен демагог, но не достатъчно умел!

,,... Това е така и защото, ако се спрете и запитате кой е глобалният предводител на либералния демократичен лагер, няма да се сетите за нито едно име, завършва анализът на Дейвид Брукс...,,??? мъча се но освен реигън, митеран, тачър, кол ...други не ми идват на ум...!!! сегашните ,,нео-либерали,, са като ,,дрождите,,...,,живеят докато стане ...,,виното,, или ,,оцета,,...!!! по скоро ,,оцетът,,...!!!

Това е, защото не гледаш в България. Тук либералните лидери живеят докато крадат. След това ги търсят да ги съдят и те така!

Забележете, че никой не говори за руснаците и за раССия като държава, а само за Путин! Едно време така е бил и Сталин! Типично повторение на историята! Цяла държава и народа и е подчинена в избиването на комплексите и правене на ПР на Путин! Определено има нещо много сбъркано в руското мислене! За Нти път повтаря една и съща грешка и дори не забелязва, че го прави!

каун? "Ню Йорк Таймс". Това руско издание ли е? А "Форбс"? Точно западнярите се прекланят пред "личността" и "лидера", точно на Запад е култа към "Аз", "Индивида", нали това е основата на либерализЪМъ - "Индивидуалната свобода, индивидуалните права" и прочие толерастия. Ако дори една реч на Путин чуеш, ще видиш, че поне 20 пъти споменава "Русия", "Руския народ", "НАШИТЕ интереси", "мястото на Русия". Ех ти жалкарче смотано.

Смешник! Блееш докато аз лапам доларчета!!!

Мъжки. За това ти дават после доларчета. Да ти е сладко, щом така си избрал.

Само аз знам какво точно лапаш...

Ха, майора отговаря на майора... Фатмака си е фатмак, казармата не прощава.

Държава, която може да се срине по волята на един човек не е за хвалене. Както Горбачов срина СССР, така Путин или неговият наследник може да срине Русия.

да си чул някога Путин да казва аз дадох, за построих, аз направих, аз, аз, аз, до безкрайност? Да си спомняш случайно за кой става въпрос? Гледай, слушай и чети "независимите български" медии и може би ще ти светне. Твърде демократично е нали?