Членове на Движение "Бузлуджа" в БСП: Фалшива е Нинова, ние сме социалисти

Тя и обкръжението й правят неистови опити да приватизират БСП, няма да го позволим, категорични са Ана Пиринска, Светлана Шаренкова, Ваня Добрева, Кирил Добрев, Петя Михалевска и др.

Обратно в новината

Коментари - Членове на Движение "Бузлуджа" в БСП: Фалшива е Нинова, ние сме социалисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и Киро Милионеро - баш социалист....

Не петнете името Бузлуджа,продажници...

Дерзайте Другари от Левицата, АБВ, 21 и Бузлуджанци, Както сте я подкарали може и да овладеете БСП, но няма да имате електорат. Мислите ли, че хората са слепи, кой ще тръгне след предатели и жадни за власт хора. Какво ви пречи работете за каузата и убеждения, защо трябва да сте във властта. Вината за малкото гласували за БСП сте ВИЕ!!!

Уважаеми "Бузлуджанци"- не ви прави чест!!! да завземате това име, защото то ни обединява. Кой е бузлуджанец / Първанов който плю на хорицата които работиха за него, за да е ДВА пъти Президент на България и после да откъсне от душите им и да се съюзи с ББ за 2 месеца. Мая Манолова ли, която за власт направи същото. Може би Дончева, която като не предложи Станишев за евродепутат също отлюспи хора от БСП. Станишев, който предложи Пеевски за шеф на ДАНС и който се остави ДПС два пъти да го прегърне в смъртоносната си за партията прегръдка. ТОЙ ИЗКЛЮЧИ пЪРВАНОВ Лечева няма съвест, авторитет и морал личен, камо ли обществен. Таков е пази боже сляпо да прогледне. ЕДНА ПОЛУ ПОБЕДА и вижте какво стана.

Корни е на костов, а киро добрев- на борисов! Кво праим?

Съвещанието беше организирано от председателя на ГС на БСП-София др. Иван ТАКОВ, подпомогнат от др. БЕЛИЙ- председател на Съюза против фашизма. Впечатляващо изказване направи другарят от ДРЯНОВО. Ние участниците сме против фашизма и против войната. Госпожа Нинова не ни оправда доверието. Тя трябва сама да се оттегли от ръководството на БСП. Аз, проф. Панайот Ангелов Панайотов, съм приет за канди-дат член (1965) и за член на БКП през 1966 г. по предложение на др. Андрей Стойков Премянов- командир на приморският партизански отряд-Бс. В продължение на повече от 20 години ръководих Федерацията на Научните работници от БАН и ВУЗ към БСП- София. В заседанията са вземали участие академици (Сгурев, Александров, Ячко Иванов), член кореспонденти (Бучков, В. Живков, Иван Ангелов), секретари на ОПО, председатели на клубове и на Районни съвети ( Кольо Леков, Жельо Бойчев ) и много редови членове на БСП. Федерацията беше създадена от др. Боян Киров- от БАН, подпомаган от другарите Григор Григоров, Георги Пухалев, Панайт Панайотов , Мария Кожухарова, Йовка Дапчева, Ваня Добрева, Симеон Гагов, Жельо Бънзаров, Николай Николов, Ярмак Димов. Имал съм срещи с другарите : Мико Миков и Сергей Станишев. А г-жа Ниново като чуе за учен човек и става нещо !!!!!!! Дерзайте другари. БСП я има и ще я има ! проф. Панайот Панайотов- Член на Управителния съвет на ветераните на БСП и председател на Съвета на ветераните към Район Студентски- София.

Няма какво да коментираме, партията на едрите капиталисти ограбили Българиа се раздира от лакомията на членовете и. При тях лайтмотива е стани ти да седна аз.

10.11 БКП се отказа от марксистиките си позиции и прие за своя кауза западноевропейските виждания за лявотол Това доведе до тотален срив на БСП. До като на Запад вси по-често се говори за принадена стойност за графежа на трудовите хора, тук се заглавичкват с други неща. БСП се лиши от идейна насоченост. За това са виновни най-вече Станишев и Нинова. За това е смешно да се слуша плача на Станишев, който ни вкра в ЕС, от което настъпи тотална деиндустриализация на страната

Лявата идея на старите соц муцуни дава десен мигач.

СТАРИТЕ МУЦУНИ , изпълзяха ? Всички са превратаджии и от лъже комунисти станаха истински капиталисти с водачи Гоце и Поцелуйчика ! ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ , разпъртушиниха България и угодиха на господарите особено вреден е Гоце : базите , големиьот шлем , храни-петрол , архари и хотели ? ВРЕДНИ СА

Фалшива е не Нинова, а самата БСП която се представя за правоприемник на БКП.

Шилo

Всички в тая партия сте абсолютни боклуци! Доказани!

Червената аристокрация иска властта и баницата. Кои са Таков, Пирински, Станишев,Добрев!"? Това са хора от висшата политическа номенклатура на БКП,израсли по държавните вили в Бояна, Евксиноград,Боровец,обгрижвани като паразити.И те днес се борят за социална справедливост. Не,че Нинова е стока.Но и тези са консуматори и път за никъде.

Дааа - от години в БСП конкуренцията е за това кой е по-фалшив.

Това с възстановяване на членството след една година, къде го прочетохте в Устава на БСП. Който е изключен кандидатства наново и евентуално може да е приет, но от органа, който го е изключил. Колкото до поколенията Такови, някои се завиваха, но не с турски кожуси, в панделата защото за мацките и поркането трябваше повечко пара.

Щом бизнес клуба на бившите и потомствени ДС отрочета са обявили война на Нинов, значи тя е на прав път. Погледнете списъка с имената на участниците: не ви ли напомня на ЦК на БКП преди '89г.. Ами прави сте, това са децата и внуците им, които се прегърнаха със същите в ППДБ в СОС.

нека постигнем съгласие всички сте фалшиви !

Другарят агент Гоце(Трипера), на Гоцето свинаря(Гергов), Румен Петков, Киро Добрев(Кире ВЕЦа), Шаренкова, Пирински, серГЕЙ Дмитриевич от Херсон(УКраинска ССР) са точно толкова "социалисти", колкото и дебелата мазна другарка от село Крушовица и нейното вярно Гуци Медузата(2 пъти лежало в следствените арести за корупция и кражба на пари в огромни мащаби). Хахахаха. Няма такъв цирк! Всичките там с насрани задници. Хахахаха.

невинни няма не знам защо се играе тази игра като всяка тук как така се оправдавате когато участвате

Какви ексорбитални лай на.