Чия е дипломатическата кола от инцидента на жълтите павета?

Представителството на Малта има един автомобил, чийто номер съдържа код 77, но той не е участник в ПТП-то в центъра на София, заяви почетният генерален консул на Малта в България Борислав Боянов

Обратно в новината

Коментари - Чия е дипломатическата кола от инцидента на жълтите павета? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

думи и коментар.

Се има в предвид, че най-пияни и арогантни са руснаците, може автомобила на руското посолство.

се потулва значи е ясно, че е на новите ни господари, нали?

Za tolkova maloumni li ni mislte? Tam na vsiakade ima Kameri. Niakoy bezsramnik se opitva da se skrie.

Че водачът е виновен няма спор. Но тая дето се мисли за бесмъртна има съвина

Колата е на империята на змото но се крие заради антируски настроеноя

Козяк, пак ли ти бе, мушмуло разджлякана

Едно е сигурно - не е на русия инак законите нямаше да ги спрат да алармират нонстоп какви изчадия адови са те. Другите, те са ангели и дете да убият - в рая ще отидат.

За съжаление така се управлява нашата България! Българската прокуратура не се самосезира иначе господин Гешев е много заинтересуван и загрижен за престъпленията ширишти се както в дивият запад. Българската полиция чака нареждане от някъде си и мълчи. Българските политици и президенти седят като насрани със свалени гащи и лайно на гъза. Българският народ повече се интересува на кого е колата, но никой не попита как са жената и детето. За съжаление е такова положението в нашата мила родна България. Надявам се всичко това един ден това да се преобърне и промени към по-добро!!!

Неправилно поставяте въпроса. Правилния въпрос е, защо информацията отнасяща се до кодовете на регистрация в номерата на дипломатическите коли не е публична.

Щото сме колония... на колонизираните никой не им обяснява нищо (колкото и да мрънкат по форумите)!

"националната сигурност" е популярно оправдание и "неутралитет" напоследък

Масоните окончателно се компрометираха

Ама и тая коза скача но улицата без да й пука.

беше на зебра

Доста пешеходци се мислят за безсмъртни и изскачат на пешеходните пътеки без дори да се огледат. Други пък нарочно решават да изпробват дали колата има спирачки. Резултатите са налице .

ФАКТ!

абсолютно си прав!Независимо кой е с предимство всеки трябва да мисли за собственото си здраве.Не може да скочи на зебра и като те ударят да кажеш аз съм с предимство.Вярно,че си,но страданията ще бъдат за тебе а неприятности за водача.Безопасността е взаимна отговорност.Нека всички внимаваме!

Не се мислят за безсмъртни, просто имат права, които шофьорите нарушават. Шофьорите ще имат големи проблеми извън България.

на видеото се вижда, че жената е на 2м на пътеката, а таз СС кола беше първа, нямаше проблеми с видимостта, че и накрая ускори леко. Жената няма вина.

бе то на село с козите сигурно е така, обачеее - я да се позагледаш,пък да опознаеш столицата пък тогава да изгряваш!

Оставка на служебния вътрешен министър за укриване на информация във вреда на бълг.граждани.

Как денонощие по-късно няма да се знае кой е водача и чий е автомобила.Полиция не описа ли инцидента, свидетели нямаше ли, разследващи журналисти няма ли, или останаха само обслужващи такива?

преди години в Либия един частен автомобил през нощта удари колата на посланика на СССР.При удара паднала предната броня с номера.На другия ден служител на посолството занася номера в полицията и обяснява случая.Отговорът е,че не могат да намерят собственика и нека руснаците сами го търсят.Това говори само за едно,че няма желание за сътрудничество.Случаят сега го оприличават като този.Не може МВР да не знае на кое посолство или търговско представителство е въпросният автомобил!

Това е на посолството на Сърбия

Това е България, да немогат да намерят кой е дипломатическия номер на колата блъснала майката с дете. После се чудите, защо сме в задния двор на ЕС.

Пределно ясно е, че е на български тарикат-паралия. Затова го и покрииват дюмбелите от МВР. 2/3 от дипломатическите номера у нас са на разни играчи и паралии - наши, местни байганьовци. И атакувайте Малта и малтийското правителство. Оттам ще наритат т. нар. им почетен консул.

ми не е . освен ако не е е баджанак на малтийския консул.

Всички по-малки държави, с някакви почетни консули у нас, са всъщност начин за сдобиване с дипломатически имунитет, паспорт и номер.

Бате ти още не си разбрал кой е "консул"-а май, а? айде прочети - с българско име е и е адвокат - започва с Д и завършва на "унав" Бафси залуханите ора живеят тука

Ето още едно доказателство за полицията ни....че прикрива престъпниците!

Големи наивници сте....

я пак, ама помисли защо тогава, а?

Скапана псевдодържава!

само да ви светнем, и външното министерство не знае номерата на дипломатическите коли; знае ги военното контраразузнаване... а щом не си признават чия е колата и го усукват начи е на големото началство дето уравлява колонията

Да бе, не можели да установят чия е колата. И един мармот завива шоколада в станиол...

Фалшиви номера!?

Съвсем истински циркови номера.

Нормално, в нашата държава никой орган не знае какво точно работи и какво става

Така е. От Самуилово време насам в държавните органи на 100 слепи има по един с едно око.

По голяма глупост, не бях чувал от българските органи.....

Ама верно ли? Явно не следиш новините и репортажите от народното събрание и министерски съвет...

От дезинформацията до момента е ясно, че колата не е руска. Иначе досега да са оревали всички медии. А щом мълчат като насрани, най-вероятно е украинска или американска...

Каква ще да е ! Пълно е с българи шофьори в посолствата.

Каквато и де колата, трябва да кажат, а те мълчат. Правете си изводите що за боклуци и проститутки сме българите.

А ти си 100% малоумен кремълски маргинал

за пъси райът ли си говорим. либерални соцковри

да обясни как си чистели отвътре министерството.

Това го няма и в най-изостаналата африканска държава да не може да се разбере в центъра на столицата коя кола е бутнала майка с дете. Това означава че в момента няма държавни институции, а има само територия населена от някакви хора и всеки може да прави каквото си иска в тази територия. И най срамното е че няма подадени оставки което показва пълна липса на съвест и срам от страна на управляващите. Какви национални празници какви речи по добре си гасете телевизора като ги видите. А определението мисирки за българските журналисти е най правилното определение което съм чувал досега.

Хайде не се пънете толкова , като знаете че нищо няма да стане ! Не отдавна пуснаха съпругата на Американски дипломат в Лондон за подобен инцидент (дори завърши със смъртен случай ) ! При положение че Англия се наведе , какво остава за нас , та ако ще да е кола и на Тамбукту ?!

Няма значение, чия е колата! Всички знаят. В България, който има пари и власт, може да убива абсолютно безнаказано и вулгарно!

Справка Семерджиев и други подобни, а забравих и М. Ставииски......

дори и ставийски не е бил толкова нагъл.

По- важното е , че не помогнаха на ударената жена с бебе.

Ти какво очакваш от руснаци?

По География. От кога Малта е в Сибир?

МВР,следствие,прокуратура,ДАНС,манс… Голям проблем,няма кой да намери собственик на един автомобил Егати ташака сме

Че ти чааак сега ли го разбра ?!

Около това място несъмнено има камери. Или се лъжа? Ако има камери ...

Майка шматка , по внимателно ще ходи следващия път

И на теб ако ти изгори кошника ще караш после по-внимателно. Може би, де да знам, някои наистина бавно се учите.

Майка педераст с помяр чудо голямо

СС е кола на дипломат с консулски статут. И нещо тезата на адвоката ми е съмнителна...

Лексус...бута хора по зебрите...руско посолство сто про.

100% колата е на руското посолство.

Не позна! Колата е на натовска, приятелска държава. Чест е, да те блъсне такава кола. Трябва да се чувстваш СПЕЦИАЛЕН!

Хайде кажи си, че Путин е шофирал....

Живея в чужбина. Едно познато дете го бутна леко кола на пешеходна пътека. Държаха го в болницата 3 дни да му следят органите за вътрешни наранявания, въпреки че видимо му нямаше нищо. Дано бебето е добре и да го наблюдават!

Курвенско-проститутска история......... Слабите се натискат, да са "членове" на привидно влиятелни, подмолни сдружения. Силните.......силните диктуват условията. Автомобилът е регистриран "У Нас".....!?!?!? Само идиот ще заяви, че не знае, чий е но- мерът...Или някой, опитващ се да прикрие престъплението....!?!?

Подозирам, че коли с такъв номер са защитени от някоя Женевска конвенция или нещо подобно. Тази Женевска конвенция е ратифицирана от 198 от 200 страни в Света, включително русия. Така че форумните копейкаджийчета да не се палят много.

В тази конвенция не е записано, че може да извършваш нарушения на закона в страната домакин. По коя точка от конвенцията изгонихме 70 човека от руското посолство?!

По конвенцията за шпионажа.

Женевска се пише с главна буква а Русия с малка - явно нямаш елементарна обща култура,що тогава се пъчиш а ?

Смятайте в каква кочина живеем, щом по номера на колата не знаят на кого е. Ми утре да взема с мойта да ида и в парламента да ги изпогазя всичките утрепки вътре цели 240 мизерни парцала сигурно е че освен национален герой няма и да ме осъдят даже. Защото то няма да знаят на кого е колата нали така бе фатмаци нещастни от МВР? Ако го бяха пребили на пешеходната веднага щеше да стане ясно коя чужда отрепка е била в колата.

Не бе те знаят ама какво искаш на дипломатичрдки служител да му разпратят имената телефона и адреса ли

Разбира се, че е установен нарушителят, какво е толкова сложно, и каква е тази истерия кой е той. Да се третира от закона като всяко ПТП, и да се приключва.

Щото ще искат тест за алкохол и дрога, ще искат да му вземат книжката за бягство от птп. А той не иска да му се случат тези според него несправедливи неприятности. Та затова не могат да го третират като всяко птп. Сега нещо преговарят вероятно.

Ами кутката Дерменджиев да излезе и да каже кой е собственик. Да си министър на вътрешните работи не е пикник,необходими са топки, но Дерменджиев очевидно няма такива.

Вероятно са от Краварското посолснво. Те имат право да утрепат всеки българин с кола и да им се размине.

Явор Божанков: Ако нещо ме е направило убеден европеец, то е престоят ми в Москва .................. На посещение съм в Сърбия. Срещите ми започват след два часа и в това време гледам нашия парламент. Копейката премина всякакви граници. Каза, че Украйна водела война с народа си. И всичките руски опорки в няколко минути. Иска автономия за българите. Говори за фашисти. Насреща: ДПС са либерали и би трябвало да реагират на брутална реч на омразата. Мълчание. БСП мълчат на тема фашизъм, вероятно защото трябва да признаят, че нападение над чужда държава с етнически мотив е чист фашизъм а Путин е близо до Хитлер. ГЕРБ са супер ПРО-Украйна но с Възраждане не се занимават. ДБ дават отпор. ПП не ги чух. Възход не зная тялом и духом дали са там. Това е за прокурор. Но да не губим време с фантазии. Съпротивителните сили на нашето общество са слаби и това е тревожно. Има и добри новини: Русия е жертва на собствената си пропаганда. А местните копейки ще катастрофират. - Тезата, че Русия освобождава Украйна от нацисти а Украйна води война със собствения си народ приключва. Русия 9 месеца губи войната. Защото украинците се борят, като лъвове за земята си. Руската инвазия окончателно оформи тяхната идентичност и цивилизационен избор. Ако бяха шепа нацисти а управлението там се бореше срещу народа си, то кой изтласква всеки ден руската армия? Русия води тази война заради ресурси, пари и влияние. Нищо друго. - Тезата, че Русия е втората армия в света, а Русия е технологичен лидер във военната индустрия също спихна. Русия не е лидер в нищо. Изкуствен интелект, автоиндустрия, електроника и високи технологии - всичко идва от Запада. Няма как технологично изостанала и корумпирана държава да компенсира това с пропаганда. - Руските канали за фалшиви новини публикуват страховити предупреждения срещу Запада. Трябва да си кръгъл идиот да приемеш, че Русия е величина на фона на Запада. 447 милионна Европа, 331 милиона САЩ, без да броим съюзниците от Япония, Южна Корея и т.н. При факта, че руската икономика е голяма, колкото тази на Италия. Западният свят е правилната, силната и успешната страна. Това е факт. Днес имаме Европа, която е научила урока си с Хитлер. И добре знае, че ако позволи на един диктатор да превзема суверенна страна “за да има спокойствие” обрича целия континент на война. Ще последват Литва, Латвия, Естония, Полша и т.н. Руската агресия не пропука НАТО. Обедини ни. И доведе до разширяване на алинса. Украинците днес умират и заради нас. За да си живеем тук живота, както преди. Заслужават поне базово уважение. И категоричен отговор срещу хора, като Копейката. Живеем добре без руски газ. Ще живеем без руско ядрено гориво също. Скоро ще живеем свободни от пагубното им влияние и скапаната им пропаганда. Разбирам хората, които исторически са благодарни и се чувстват свързани с Русия. С тях не бива да се конфронтираме. А да говорим. Това няма общо с днешния режим и неговите безобразия. Ако някой води война със собствения си народ - това е Русия. За тези, които ще кажат - отиде Явор в Щатите и му имплантираха чип зад слепоочието. Приятели. Преди това бях в Москва. Бях в Киев дни прди войната. Говоря с колеги от много европейски парламенти. В момента съм в Сърбия с колеги от няколко страни. Ако нещо ме е направило убеден европеец, то е престоят ми в Москва. Искам добра здравна система. Искам върховенство на закона. Левите хора искат справедлива и солидарна социална система. Това в Русия го няма. Има свръх богати и бедняци. Има хора над закона и конституцията. Има мизерия. За това младите търсят добър живот винаги на запад и никога на изток. Диктатурата няма да пребъде. Свободата ще наделее. Виновните ще бъдат съдени. Дори тези, които в момента се чувстват уверени. Русия няма са спечели тази война. ----- Допреди няколко дни Явор Божанков беше депутат от БСП. Партията му го изключи, защото той гласува "За" предоставянето на оръжие за Украйна.

друже! Оня в Кремъл е достатъчно луд, за да си устрои ядрено аутодафе... И ще повлече цялата цивилизация в отвъдното. Всичкото това го знаят противниците му, а това са най-силните в момента ядрени държави. Перфектният сценарий за последния в историята Оскар!

СЪВСЕМ ПО ТЕМАТА!!!!! УЖАСНА ЛИПСА НА ПУБЛИКА НАЛИ? ;)

Единственото което може да се прави в БГ е усърдно да се лапа афроамерикански рук....

Щом е на пешеходна пътека , значи шофьорът е виновен . А нещо за физичните закони ?

Има автомобил,марка,номер и не могат да разберат на кого е.Това,ако беше в нормална държава вече щяха да знаят номера на обувките на собственика.

Собственикът се знае. Никой обаче не е длъжен да те информира тебе. Такива дипломатически инциденти се решават на друго ниво.

На какво друго ниво бе, пендел? Автомобил на друга държава удря българин в центъра на столицата на България, кое му е "другото ниво", че да не информират гражданите на България?!

У вашто село ли ги решават,бе цървул на ниво?

Преди години Хелсинки саномат писа: - Ладата на консула на БГ блъсна жена на пешеходната пътека и шофйора дори не спря, избяга. За сажаление не можем да направим нищо той е дипломат. Дори и да се разбере кой е бил шофöра не може да се направи нищо, те ДИПЛОМАТИТЕ могат да ни газят както си искат. Жалко за майката и нейното бебе.

Абе не се ли научихте - стане ли нещо на пътя, справедливост се раздава там и сега.

Еее що не е на американското посолство и Херо Мустафа да е карала. Тъкмо са могли да я арестуват

Сигурен съм поне в това, гледайки видеото, че шофьорът на колата е българин.