След Мао приживе и Си беше вписан в устава на компартията

Идеите на Си Цзинпин за нова ера на социализма с китайска специфика бяха вписани в Устава на ЦК на ККП.

Обратно в новината

Коментари - След Мао приживе и Си беше вписан в устава на компартията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво.

Китай тихомълком върви към див капитализъм с фюрер , обаче червенотиквеничковчетата упорито повтарят колко светъл комунизъм имало в Китай ??? Загубена работа :(((

След смърта на Сталин,Китай скъса с руският комунизъм с за половин век стана втората световна сила в света,икономически,финансово и военно,след САЩ, с които решават реда и правото в света!Русия изпадна ,въпреки богтствата си,озъбена от загубеното величие и от глупоста на вожда си!

Преди седмица се върнах от Китай. Комунизмът им е разказал играта. Това, което се вижда отвън е много различно от живота на обикновения китаец. Въпреки, че така са им промили мозъците, че вече нищо няма значение. При нас и по Тошово време не е било като при тях.

Новият господар на света. Връх на марксизма като наука и практика. Нема лабаво. Кой гепи на стадиона въжето.

не губете време, поръчвайте и четете мислите на Другария Си Цзинпин. Като настолно четиво трябва да ви станат, на изуст да ги усвоите. Когато дойдат китайците ще ги посрещате с книжката в ръка високо цитирайки цели глави от нея. Иначе всички ще ви пратят ориз да садите мизерници.

Айде всички нашенски червеношийки да си грабват ушанките и ватенките и вперед към светъл Китай.

Поздравявам китайските другари с проведения конгрес ! Освен това думите на другаря Путин за "Многополюсен свят и нов световен ред " трябва да бъдат вписани в устава на ООН !

Не знам доколко е ясно на софийците, но времето на техните идоли от сащ приключи.

Тъкмо си мислех, че е време да изкарат пак на преден план "Тезисите на Тодор Живков".

Да живее братската Китайска комунистиèска партия ! Няма комунистическа партия при която бъдещето да не е светло. Един МИЛИАРД души- са БЕЗ ПЕНСИОННИ и ЗДРАВНИ осигуровки !!?? Нямат пенсиии... 100-тина милиона имат що годе нормален живот ...Останалите- кой , до когато ДОживее...!! Почти светъл комунизъм ::)) Ако не бяха водещите в света компании, да предоставят най-новите си, най-модерните си и най-иновативните си технологии на Китай, сега още щяха да комуникирате с димни сигнали.

А не ти ли е минавало през ума, че точно пенсиите и здравните осигуровки може да са проблемите на българите? Хайде напъни се малко. Иска се по-задълбочено мислене. Направи го поне веднъж. Помисли какво ще бъде, ако двете липсват!

Китайците дори и при комунизма са добре, а на нас какъвто ни беше комунизка, такъв ни е и капитализма. Все ще сме си мизерниците на света в една малка корумпирана държавица.

Голям Марксист и човек с морал. Китай доказва, че марксизма е вечен и който го развива и прилага правилно е във възход. Не по горбачовско - лукановски.

"Централна комисия за проверка на дисциплината." - Сигурен съм ,че няма да ти е приятно тая комисия са се занимва с теб

да, ако бъркаш в кацата с меда... ще те отпратят на разговори с Буда (истинския)!