Ким се срещна в Пекин с президента Си Цзинпин

Преди срещата на върха САЩ-КНДР, севернокорейският лидер Ким Чен-ун се е срещна с китайския президент Си Цзинпин в Пекин.

Обратно в новината

Коментари - Ким се срещна в Пекин с президента Си Цзинпин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво би станало ако Кимчо предложи да си махне ракетите, но да отидат в КНДР китайски и руски сини каски (е може и още някои други за представителност) под егидата на ООН?

Севернокорееца търси подкрепа от Китай, за да има повече тежест на срещата.

много ми харесва как китайците играят тънко ,финно и си прокрадват интересите може би руснаците трябваше да се поучат и да не вървят по пътя на хрушчов по този начин вадят горещите кестени а други ги ядат наглите американци и сакси трябва да се смирят и да спрат да говорят за своята изключеителност не са това ,което са били има природни закони ,които не зависят от хората

Китай ще изрита американците от Корейския полуостров. Друг не може.Това са тънки, тънки игри. Елате корейци да видим как ще ги изгоним. Северна Корея е кинжала, а Китай е ръката. Рано или късно двете Корей ще се обединят, но американците трябва да си оберат крушите от там. САЩ губят световната хегемония, Китай за нула време стана огромен фактор в света и ще става още по-силен. Русия и тя е с китайците, САЩ нямат шанш против тях. Китай практикува най-новия обществено-политически строй, който прави чудеса.

Този как така изведнъж обърна палачинката и стана толкова дипломатичен и деен на международната сцена, подобни катарзиси не се случват туко-така! Явно някой добре му е обяснил как стоят нещата в реалния свят и не трябва да се репчи толкова, че е вредно за здравето ;)

Малко инструктаж, а?

а,защо отиде в КИТАЙ ,А НЕ ПРИ МЕНЕ,АЗ СЪМ НАЙ-ВЕЛИКИЯ,ТОЯ НЕ ЗНАЕ ЛИ !!ИМИМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЧЕРВЕН ПАМПОН....

Е, Пижо, оти не одиш в пато, ке се набуташ в некое блато! -Вече!