Без врагове, без омраза: поклон пред Лю Сяобо

Почина един от най-последователните критици на китайската комунистическа партия - носителят на Нобелова награда за мир Лю Сяобо.

Обратно в новината

Коментари - Без врагове, без омраза: поклон пред Лю Сяобо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нобеловия комитет е средство за възхваляване на протежетата на Америка. Ако не бяха пометени американските агенти и размазани като хлебарки на Тянанмън, щеше ли Китай да стане икономически гигант.

НЕ! МАССОВАТА ПРИВАТИЗАЦИА ЩЕШЕ ДА ИБЕ МАМАТА НА ЕКОНОМИКС.

Китай е на три хиляди години... Поднебесна империя, виждал е много и е дал още повече на света, развива се, дава хляб и достойно съществуване на милиарди хора, носи отговорност за цял континент, а скоро и за света... Смешен плач...

Пълни глупости. И капиталистите имат врагове и мразят. Тоя е абсолютен ненормалник - и е награден, за да дразни нормалните хора с простотиите си.

За мурзилажа всеки е платен. Ако не бяха американските и европейскире заводи... Китай щеше да е като С.Корея. Хабер си нямаш дечко за какво е съден този човек и за какво са били хората на този площад.

ако, ама цапа и мирише. Китай десет века преди колониалните говеда е имал барут, отрицателните числа, порцелан, коприна, чай и даже един вид сонда за природен газ.