Коментари - Бебе се появи на бял свят след смъртта на родителите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, колко ненормални хора има (ако изобщо е истина тази новина)!!! И егоистични! А дали няма да се чувства изоставено детето, след като му разправят че родителите му живеят в чужбина и никога не се сещат за него?

Дали е изоставено или не (на практика не е!). Най-важното, че то СЪЩЕСТВУВА !! Че ще живее и ще създава нов живот! Какво си се закахърила ??

В момента в който хората си помислиха, че да имаш дете е човешко право, генетиката се събуди и реши да си прави експерименти дори с хората.

То пък миналото, когато е нямало генетика е едно хубаво....

Най/големият егоизъм и най/големата измама са децата.

Никой не те кара насила да имаш деца. но защо се пробваш да даваш тон в живота на другите?

Те щот са много малка в Китай, че и така деца да имат...Замразен ембрион, сурогатна майка, родители умрели преди да се роди детето??! Защо, по дяволите е нужно всичко това! Не могат ли просто да си приемат съдбата и да продължат да живеят с живота си, такъв какъвто е и какъвто маже би Бог го е предначертал??!

А ако няма Бог?

Ако няма Бог, означава че и нас ни няма.

Да е живо и здраво човечето ! Късмет извадило. По-голяма награда от живота - няма !

Тия хора колко ли са се ,,изръсили,, за това бебе?

И аз тва се чудя. Вместо да дадат парите за цигари и алкохол, някой автомобил, плазма, смартфонче, те за дете ще ги дават. Глупаци.

Стига с тия хуморески! Вие напишете каква е успеваемостта на инвитрото тука при замразени ембриони 1, 2,3, ... месеца след оплождането и то от собстнени яйцеклетки. Тооо инвитрото е една от ,,най-секретните,, области на месицината.

Те самите жени не знаят какво им правят и ,,баят,, в инвитроцентровете, та на журналиста ще kажат...?!

Що бе? Няколко човека познавам, които след многократни неуспешни опити платиха на сурогатна майка и нещата станаха от раз. Една от мерките, които трябва да вземе държавата във връзка с демографията е ОФИЦИАЛНО да узакони сурогатното платено майчинство. Стерилни българи имаме. Раждащи циганки имаме. Държавата само трябва да ги срещне и да им осигури законово правата.

Новината всъщносте е много тъжна. Не конкретно заради личната трагедия, инциденти се случват навсякъде, а заради трагедията на един цял народ, в следствие на управлението му и по-конкретно - политиката за ограничаване на раждаемостта с технически средства. Доскоро на хората в Китай им беше разрешено със закон да имат само по едно дете, с всички последствия от това, т.е. безброй детеубийства на "незаконните" деца и ембриони. Заради това, че в много северни провинции съотношението мъже:жени става 6:1 (като ще е едно дете, поне да е син!), доколкото ми е известно, се налага промяна на закона, с която на хората с първородна дъщеря, вече е разрешено да имат и второ дете.

Трагедията ще е още по-голяма като станем 10 милиарда и повече и земата стане неспособна да ни изхранва и питейната вода стане по-скъпа от златото. Между другото китайското правителство наскоро отмени този закон за 1 дете, а това, че предпочитат да се разждат само момчета е плод на умствена изостаналост.

Gal

По-добре 1 дето отколкото отколкото 5 крадящи и просещи или хвърлени ха държавата да ги гледа. А и първо се усведомете преди да коментирате. Законът в Китай не им забранява да имат повече деца, но ако имат губят редица помощи, данъчни облекчения и др. Затова повече от едно дете имат по-богатите.

NA

Този закон от няколко години е премахнат ;)

И ся какво правят 6-те порастнали момчета само с една девойка? Многомъжство ли?

Браво на бабата и дядото! Частица живот и от двамата се е появил на белия свят! Да ги радва много и да е жив и здрав бебока!

Боже, колко ненормални хора има (ако изобщо е истина тази новина)!!! И егоистични! А дали няма да се чувства изоставено детето, след като му разправят че родителите му живеят в чужбина и никога не се сещат за него?

Що за псевдо новина?

Що за тъпо парче си ти?