Откриха останките на легендарен военачалник

Китайски археолози са убедени, че тялото, открито в намерена преди години гробница, е на легендарния военачалник Цао Цао.

Обратно в новината

Коментари - Откриха останките на легендарен военачалник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм по-добър военачалник. Ако съм начело на могъща армия ще прекося океана и ще покоря сащ. Ще ги подчиня на волята си.

Браво! Такъв човек ми трябва. Назначен си.

ама Дейли експрес нямат капацитета да напишат без клишета статия за Китай, тази велика и древна цивилизация, дала на света хартията, барута, типографията и барута. Да кажат всички мерси, че има на какво и как да си печатят валутите. Китайците никога не са убедени, а винаги са сигурни - щом са казали, че това е Цао Цао, значи това е точно така. Той е пълководец, командвал най-многобройните армии в древността до един милион воини. офф - Ким Чен Ун се е върнал в Корея от пътуването си до Китай. на снимките домакинът и гостът очевидно са доволни един от друг.

Не се съмнявам, че колегите ми китайци са сигурни, че качеството на работата им е страхотно. Както някои хора не се съмняваме, че ще трябва да я пренаправяме.

и барута

и барута!

Абе тиранин си е бил.

Прочул се е като голям пълководец и пръв владетел на едно от царствата през Трицарствието. Често е събирал до милионна армия , някои битки е губел, други спечелил. Умеел да присъединява победените към армията си- огромна, но не винаги мотивирана. Водил е най-голямата морска битка на древността- при "Кървавите хулмове"; загубил я, твърди се, че поради даоска магия.