Тихомир Безлов: Гинка Върбакова е подставено лице

Никой в България не може да изгради соларен парк без да има политическа подкрепа. Така че Гинка Върбакова не е случаен човек в този бизнес.

Обратно в новината

Коментари - Тихомир Безлов: Гинка Върбакова е подставено лице | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А добър ден, само Бойко не го знае..!))

Понеже някой изрази съмнение, че колкото и мащабен национален протест да бъде организиран, той няма да доведе до нищо и никой няма да ни отрази - всъщност има елементално лесен начин, извиващ ръцете им до счупване. ПРОТЕСТЪТ СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОВА ХОРАТА МАСОВО ДА СПРАТ ДА ПЛАЩАТ СМЕТКАТА СИ ЗА ТОК, и ако дори само 50% го направят, ще настъпи светкавична развръзка, защото не може на половин България да дръпнат шалтера! Ако го направят - ГУБЯТ ! Ако не го направят - също ГУБЯТ! И е без значение вече, че става невъобразим безпрецедентен световен скандал, по-важното е, че те нямат друг избор, освен с крясъци да скочат от потъващия кораб. Което не променя необходимоста от това да бъдат разследвани и съдени до дупка.

Би трябвало да си наистина...уникално проЗД, за да си и помислиш...дори, че от клатикуровците, които са в ДАНС, зависи нещо:)))!!! Че нали те точно и затова са сложени там, за да не зависи нищо от тях!!! Или може някой да ме обори???

В тъпите телевизии, намират платен глупак от улицата,който дрънка ли дрънка глупости на едро и някой трябва да го слуша....

Разбира се че подставено, заднея смело надничат новите собственици #Кой и баце. Сега всички държавни институции на герб се опитват да ни убедят, че в българия може да се купи структороопределяща и от стратегическо значени фирма, без никой в държавата да е разбрал. от герб явно смятят всицхки за идиоти!

Както се заформят нещата, скандалът с Гинчето и ЧЕЗ май ще се окаже по голям от избирането на Шиши за шеф на ДАНС преди години. Разрушителният потенциалът на такава "сделка" е огромен и най вероятно ще помете и Боко, и кликата му. Просто е последната капка, след която чашата прелива. Досега все си мислех, че уважаемият ни текущ министър председател е човек с голям инстинкт за самосъхранение и трудно може да клъвне на такава сделка, без значение какви дивиденти ще има от нея, но явно много си е повярвал, че е по по най и стои на върха. Или е наивен и ограничен, или си намери майстора, или е жертва на брилянтен сценарий за скоропостижното му детрониране. Поживем, увидим.

... си помислих съшото и случайнмо прочетох написаното от Вас. От тази сделка ще пострадат несравнимо повече хора, както и бълогарскатс държава. Трябва да има масови протести и оставка не само на министъркатата, а и на правителството!

ЦЕЛТА Е ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ "ИЗПЕРЕ", КАК ИНАЧЕ ЩЕ МОЖЕМ ДА НАДМИНЕМ НАЙ-ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В СВЕТА

Друго си е купувач от Русия, примерно Газпром, НАЛИ?

Да ти го хлъзна в устенцата мазни Герберастки, плямпало недоклатено..

Плюйте комуняги, плюйте. само това ви остана. един честен човек да се появи и да изземе енергетиката от ръцете на чужденците и вие веднага да го оплюете. Това ли са ви опорните точки от путлер. Тук сме в ЕС и НАТО и никой не може да е по-голям от пазарната икономика. Вместо да сте доволни че енергетиката ни е в български ръце вие плюете. Браво на Бойко, че удържа и развива България в такава враждебна среда.

Въобще не си осведомен, просто си малоумен, баце!

... с написаните идиотии си си сложил такъв ник, представям си как си се радвал, когато Свинята бе предложен да стане шеф на ДАНС - българин, оглавяващ български служба и недопускащ руснаците да притарят до най-съкровените тайни а държавата ни. Аман от дебили, като тебе!

Пра в си ,трябва да се дава път на младите . Аз например нямаше да се сетя ,че мога да заложа старото си колело за един заем за перка в задния двор ,а с нея вече да купя АЕЦ "Козлодуй" -къде толкова акъл !

Поставено лице е и Тихомир Безлов Който винаги клюкарства Без факти Дори и знае ДАНС какво ще реши? Истината е че Преносната мрежа на ЧЕС е в тежко състояние и са нужни Много инвестиции за нормална работа или следват аварии Ужас....

си втората буква на ника с "б". Зашо, бе разбирач, инвеестициите не ги направи CEZ, а очакваш една селска, новосъздадена фирмичка (очевидно пощенска кутия на руската мафия) да ги направи. Ебати наивника!

Нужно ли е да го казва Безлов или друг? Че то е ясно като бял ден, иначе защо Теменужка ей така, без никаква принуда, ще подава оставка? Била приятелка с Гинка? Че какво от това? Толкова ли е страшна Гинка за ББ, че веднага "посъветвал" министърката да подаде оставка. Съшито с бели конци.

Ивачев, а не ЧЕС.

гинка върбакова случайно срешнала теменужка петкова запознали се и станали приятелки.аз съм милионерка спокойно заявява госпожата и пребивавам в софия.не само с гадна визия ами и нахална провинциалистка.от дядо си курти ги имаш милионите. забравихте се.

Тоя дето е писал колко е умен! Какво гениално мислене. Как се сети само!!

Цифрите, разположението на планетите и тази сделка подсказват, че кабинетът Борисов 3 изживява пооследните си моменти. Няма да изкарат до края на председателството.

Амин!

Когато произволен човек с фирма в БГ ненадейно си построи къща, купи скъп автомобил и някоя друга лична придобивка от порядъка на ПОД ЕДИН! милион - данъчните като полицейски хрътки се втурват да го разнищват генерално до девета дупка - откъде аджиба тия пари, законно ли са придобити и няма ли смотолевена отчетност, скрити данъци и прочие отклонения. Така че има начини да бъде проследено всичко, още повече когато нарушителят НАПРАВО КРЕЩИ В ЛИЦЕТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - ВИЖТЕ МИ МИЛИАРДИТЕ! Това са пълни тъпанари, които са се оплели в тая дръзка измама, нека им докажем, че са тъпанари.

Разбира се, че е подставено лице - на тримата Шишковци.

МНОГО ГРОЗНА ТАЯ ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК!!!! КАК ТАКА НАЛАПА ТИЯ МИЛИОНИ ЕВРО КАТО Е ГРОЗНА?

Сигурно първо е налапала нещо друго. Физиономията й говори...

Тоя откри топлата вода-кой ти плати бре?

Ако тази сделка мине и тоя дето обикаля Европа си остане на поста, значи Иво Христов ни е спестил поне 10% от казаното от него!

УМЕН УМЕН -КАК СЕ СЕТИ

Каква е разликата между" подставено лице" и "подлога" в нашите времена? Подлогата също има претенции.

Ще купя цялата държава, Шиши и теб ще купя, Соколе и теб ще купя, Череп и теб ще купя, Ковач и теб ще купя.............

ако теменужка не беше подала оставка нищо нямаше да се разбере

Ако не беше я подала, щеше да влезе в конфликт на интереси. Не може и на държавна заплата и на заплата при Гинка.

АЗ ЗНАМ САМО ЗА ДЪРЖАВНАТА И ЗАПЛАТА НА МИНИСТЪР, ЗА КАКЪВ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ СТАВА ВЪПРОС, това е въпроса

Мисля че е време да се намеси Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ), независимо че в момента сме председатели на Съвета на ЕС. При такава крупна афера това е единственият правилен ход.

не се ли сещате че може да играят заедно.Тиквата така им се умилкват че нищо чудно заедно да бъркат в кацата с меда

Каква европейска служба, тук трябва държавата да се намеси, ако имахме такава, за съжаление нямаме.

Именно за това!

Истинският купувач на ЧЕЗ е търсил баламурник за параван. Теменужникът се явява нещо като сводник. За да услужи на Началника си, тя се е сетила, че кумицата/кумата "разбира" от енергетика. Зер нали се е занимавала със соларни панели и фотоволтаици, де. Двете гъски са получили щедри оферти, повярвали са, полакомили са се, без да помислят на какво се натрисат.

Сега вече напълно става ясно що все ЧЕЗ не спазва правила ,все ЧЕЗ нещо не е направила просто са ги принудили да го продадат на тях и това сигурно се е подготвяло още от протестите когато уж имаше надписани фактури и др.работи и които както винаги в България не се доказаха.

трябва ли и един млад меринджей, щото има тук един безработен. Офци сме, да знаете.

Подставено лице била ... Ама вярно ли ? :)

Кво пише из медиите за тази Върбакова: Собственичка е и на фирма "Риал Стейтс", станала скандално известна през 2008 година след построяването на соларен парк край село Априлци, заради който бе изсечена дъбова гора. Била взела на концесия 2 паркинга в Пазарджик, ... сега общината ще разваля договорите с тях. То има ли честен бизнес у нас???? Само далавери на обществен гръб!

Давам ви идея. Теменужка Петкова напълно откровено си посипва главата с пепел. Бърза да покаже своята непорочност, хвърляйки оставка от разкаяние, че не е била в течение на сделката. Това -официално. А в действителност. Тя е в центъра на уредената сделка и е наясно с всичко по нея. И сега, хвърляйки ни в трепетно съчувствие към кариерата й, оглавява енергийната структура на Гинка, заменяйки 6 000 лв заплата, за 60 000. Нека й е зле. Ама така е за хората, които работят, а не като вас, само си търкате клавиатурите и си плащате тока за компа си на ... Гинка ли?

Друга е идеята. Знаеш ли колко е заплатата на премиера?!

По въпроса за ролите на собственика и управителя, не се впускам в догадки. Там е ясно че Гинка е афиш. Главен актьор в този театър е друг, но не е достатъчно красив за афиша.

И ЧЕЗ, и ЕВН са държавни дружества, само у нас се смята, че държавата е лош стопанин. Защо не се казва банката , макар че се смята, че е Уникредит. Но тя не се казва, защото има политически риск и то не само за България. В Чехия също може да има драми по тази сделка, каза още Безлов. Щом в Центъра за изследване на демокрацията мислят така, значи чичко Сорос е напълно наясно с положението. Това Боце не е добре за теб. Следва продължение.

Iivanov84

руснаците от оманския фонд които загубиха 300млн в КТБ,нали трябва да си избият парите,,,,така е като държавата не иска да е собственик...

Бойко и КОЙ, за кво източиха КТБ -нали все от някъде трябваше да гарантират кредита на Гинка за ЧЕЗ. Впрочем, още ли се казва ЧЕЗ или вече е ГинкаПро? То, почти като енергото на БатСали.

Гинка Билбоа се казва. За памет. Да се помни, как Роки Билбоа стана недостижим!

В БГ( и извън БГ ) има много милиарди евро откраднати от нас но в ръцете на Червените апаши - и няма къде да бъдат инвестирани. Хиляди схеми има как те да се появят напълно законно, като кредити от големи банкови институций ,стига да има къде да се инвестират. ЧЕЗ е чудесна възможност !!!!!!!!!

Без общи приказки! Дай конкретни имена!

За твое най-голямо съжаление откраднатите от нас милярди са в ръцете на ЕНП, а не в ръцете на някакви червени, дето са те подгонили! А ЕНП е в права роднинска връзка с остатъците на Третия райх. Ти, обаче, едва ли си запознат с този факт, личи си, че четенето и ученето не са ти силните страни!

DMS GINKA Да си оправи стайлинга таз милионерка. Че това зъбки, коса, маникюр... Гаче е работила не на бюро, а на блока дет санира в Пазарджик и са я викнали да слезе от скелето за интервюто по Нова. А за делото на ЧЕЗ срещу България в щатски съд за стотици милиони евро - пълно мълчание. П.П. Ако и след тази НАГЛОСТ Търбухът ББ оцелее, значи не сме народ!

започнала е с ,,черна,, кърска работа а сега според соросоидите е основала и ,,колхоз,,...??? да не излезне че са от някои ...,,кибук,,...???

По всичко е ВИДНО ЧЕ СИК овладяха ЧЕЗ ,да не забравяме че те чрез Борисов пуснаха там така нареченият Каратиста който не само получаваше 55 000 лева месечно заплата там а им нанесе загуби за 800 милиона докато стана нетърпимо и го махнаха ,а сега пали офисите и тормози Баневи ,да не забравяме че този Каратист си говореше с Борисов когато се поискаше по телефона , е не са обсъждали футболни мачове а са разпределяне пари нали така ----и сега окончателно СИК превзеха ЧЕЗ използвайки българската държавна машина имаше друг купувач но ЧЕЗ са били блокирани тотално и накрая са паднали като зрели круши в ръцете на СИК И НА БОРИСОВ...

Във всяка нормална държава такъв ход би предизвикал протести. Ние спим, а нашият човек, сигурен в безразличието ни като народ, ходи из Европа и се хвали, че го канели. Никой не казва колко ни струва тази негова активност, която фактически е без никакъв реален резултат. Не го е срам, че сме последни в ЕС, важно е неговото Его да е задоволено.

Ти имаш ли информация, къде се провеждат протести без пари и без оргаенизатори? Кажи, да знаем и ние как става? През фейсбук, през дир, през какво, ама да не ни бие бат Бойко, че той навсякъде бие. Или като Левски, тръгвай от адрес на адрес и агитирай. Ама той и Левски имал комитетска каса, май. Та и при него не са съвсем идейни нещата,а? То тук, на клавиатурата, и аз мога да дигам революции, ама айде, ти, като си по отворен, давай, събирай ни да протестираме. Само пари не ни искай, че ги дадохме на Бойко за да бие.

Какви протести - просто прокататурата да се самосезира. Не може някаква селянка да вади показно МИЛИАРД от Г-ЗА си и да не може да обясни откъде е крала.

Поредната калинка се нарича Гинка.

ясно ще има нов за псуване-кажи кой беше до сега

Тъп и ненормален народ, докога ще подкрепяте тази мафиотска партия ГЕРБ?!После ревете, ама подир "дъжд-качулка".

Придобиването на ЧЕЗ е най големият бизнес !!!!!!!!!!!!! Този който го придобие ще получи освен ЧЕЗ и още 300 милн. евро спечелени от ЧЕЗ срещу БГ след арбитражно дело,много скоро. Борисов е знаел това отдавна.

Искате да кажете че само 20 милиона взема чешката държава за такива активи на наша територия??????Играта е много по голяма и винаги е на гърба на българите..Как си го представяте чешката държава да отхвърли собствена фирма при тази продажба и да я даде на гинка от пазарджик дето никой не е чувал името и освен с далавери из занимаващите се с енергетика...

Дълго подготвяна сделка под строг контрол и подготовка на най високо ниво.2005 г. БГ губи контрол над управлението на ЧЕЗ ,но не и върху собственоста. Така,че приказките на Борисов са за малките деца.Чак 2012 г губи контрол върху собственост с продажбата на държавния дял.

Водата е мокра, ледът е студен, огъня е горещ, а 80% от българите са идиоти щом позволяват този абсурд. Кажете нещо ново

ало, Ваньо, виж там, направи нещо, щото гина фотото нещо я притискат.. офф, той ваньо отпътува във вечните ловни полета.. и ся кво праим ?

Гинка и Славчо са се занимавали с търговия и малко със строителство. Финансирането на соларните паркове те казват ,че е от сем.Земек словашки милионер .Двмата му сина са осъдени за измами в Енергетиката на Чехия на първа инстанция на по 7г. затвор.В бизнеса на Славчо има подозрения за връзка с групировките.

Тъпи българи продължават да под- крепят ГЕРБ.

Ми Жан Видинов ли да подкрепят? Тогава максималната пенсия беше 3$, а максималната заплата 5$! Ай бегай у лево!

Айде бегай при циганите!

Това определено може да се каже за онези, които подкрепят тази партия! Лошото е, че овладяха цялата администрация и посредствеността вече се възпроизвежда.

На всеки здравомислещ български гражданин му е ясно,като бял ден ,че сделката Гинка -ЧЕЗ не може да стане без знанието и протекцията на Борисов.Днес Шайката начело с Бойко ,както го описа Антон Тодоров купи ЧЕЗ чрез Гинка.Утре ще купи Софйска вода чрез Минка ,а може би и ВПК чрез Пенка.Разбира се Бойко ще научи за ВПК и Софйска вода от медиите напълно,,изненадан".

Еееее!!! Неможе всичко, все бсп да изкупи, чрез Гергов, Корни,Ковашки, Банов и т.н.т. НЕКА и други да купят освен розово-лилавата мафия?

50 на 50% от това,което си написал.Ковашки и Банев са определено хора на Борисов.Той винаги ги е подкрепял и те него.

Ами че те всичките са един дол дренки. Само за пред публиката се правят на оцветени в различни цветове. Има ли някой, който още не го е разбрал? Парцелираха си БГ и си я изкупуват, препродават и т.н., а ние се лаем по форумите.

Да , истината наднича вече , но най-важното е , че Борисов не му пука ни за народ , ни за държава - просто си е един престъпен безхаберник!

По добре Гинка от Пазарджик,отколкото Кури от Крушовица или Р.Овч.

Всичките варианти са еднакво зле. Трябва собственик, който разбира от този бизнес и може да гарантира нормалната работа на дружеството

Жоро 51 запомни ,че тази криминална сделка организирана от Борисов с чехите ще изиграе лош финансов номер на всички потребители ,граждани и малки фирми независимо дали са сини,червени ,зелени или бомбени,

E, и защо? Защото вашето гардже е по-готино от другите гарджета ли.... ...И така до кога...