Петкова: ЧЕЗ трябва да каже думата си за държавно участие

"Инерком“ изрази съгласие държавата да участва по сделката с ЧЕЗ - оттук нататък продавачът е този, който трябва да каже своята дума.

Обратно в новината

Коментари - Петкова: ЧЕЗ трябва да каже думата си за държавно участие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Днес ми спря тока. В София и за кратко. Случва се на всеки специалист Отново благодаря на г-н Премиера, че ми отказа да се отказвам да защитавам........." Това каза Министърът Заб. Аз, форумец казвам: Благодаря на г-н Премиера, че няма как да ми иска/отказва/ оставка, защото не съм назначен от него и не искам да бъда. Аз съм по-висш. Мога да искам оставка , а той-не!

Тази толкова ме дразни, че не мога ,защото не искам да чета простотиите ѝ. Какво става в тази България, обидена съм...и прецакана от тази пасмина, политиците. Някой трябва да ни Освободи, свинщина някаква...Мария Габриел и тя говори някакви глупости, по фр. телевизия, на френски отговаря, но нищо не казва съществено. Един от въпросите беше, защо България е най- бедната страна в ЕС? Разбира се , че не отговори конкретно, но се похвали, че в нейната област всичко е ОК. С комсомолски пламък в очите, тя грееше от възторг. Говорят си ...а дали си вярват? И всички знаем ,че лъжат. Защо търпим това робство , това унижение?

Теменуго, ти къде си блеяла, докато са продавали ЧЕЗ?И това ми било министър на енергетиката.ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА НЕЗАБАВНО ОТНОВО, ЗАЩОТО НЯМАШ ПРЕДСТАВА ЗА НИЩО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ПОВЕРЕНИЯ ТИ СЕКТОР!

Осрани гербаджии до ушите!

Абе Теменужке, ако ти си специалист по енергетика, аз трабва да съм космонавт...Гледам днес масово по български сайтове има банери на Инерком, изведнъж се появиха. Като кликне човек и отиде на страницата им се вижда едно малко, скалапено на 2 на 3 сайтче. Пълна пародия. Забравяте, че хората вече ходят по света и се образоваха, а не са маймуни както преди. Така, че спрете цирка.

Кога продавачът определя какво да се прави след като си нсправил покупката.Той да се разпорежда след продажбата.Нушо ти защо си ,нямаш ли право да се намесиш,или логични,пе си в далаверата на приятелката ти.След години ще излезе цялата истина

Този енергиен микс който трябва да продават ЕРП - Най - бедните европейци - отличници по десеторно по- скъпа зелена енергия.

Хайде стига си разтягала локуми кога какво било ,ако имаш грам морал напусни и си отивай в мишата дупка ,откъдето те извадиха за да станеш министър ! Какви глупусти ръсиш, ясно стана и на децата истината за ЧЕЗ .

Посредствеността отново надигна глава! Наглостта на тази няма край! Защо ли крупната бизнесменка Гинка не я прибире във фирмата си? Друг такъв специалист-енергетик, висок професионалист и скромен родолюбец няма да намери дори в Чешко!

Теменужке, това Гинчето снощи ли ти го каза?

Гинка ще внася в КЗК сделката която е сключила с ЧЕЗ, а нас ни гъбарят за някакви преговори с един БИВШ СОБСТВЕНИК НА ЕЛП-то! С този фокус на НУШКА едва ли ще бъде заблудено обществото. СДЕЛКАТА ВЕЧЕ Е В КЗК СЕ ОЧАКВА ДА БЪДЕ УЗАКОНЕНА.

"На въпрос дали може да бъде прехвърлен дял на страната ни, Петкова коментира, че българското дружество е изразило съгласие държавата да влезе в сделката." Министерке, съгласие се дава, когато някой иска з нещо. Ние сме на обратната страна-ЧЕЗ трябва да даде съгласие, а ние да се молим. И друго. На ГЕРБерски език думата "ОСТАВКА" да се чете "ОСТА ВА"

Преди ден - два един също толкова подпухнал индивид и със сходно ментално увреждане ни уверяваше , че Държавата имала всички инструменти , за да държи ерп - та под контрол. Май го играеше някакъв министър ... Днес уволнената , впоследствие излязла в отпуска , а понастоящем отново енергиен министър , пелтечи , че стратегически сектор от икономиката ни ще чака решение от чужда държава . Вярно , мачът е свирен още 2004г. с активната намеса на печално известния сенил крадлив симо , нищожество без аналог. Също така е вярно , че националното предателство е довършено от гарда му с отстъпване на последните 33% държавно участие на ... престъпна групировка .Без съмнение България е попаднала в ръцете на продажни и налоумни безродници. НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ! Щото имаме и вариант Б . Доста болезнен , ефективен и най -важното окончателен :)))

Точен коментар. ПОдпухнала като....

Ужас ! Явно му свършиха на Боко бушоните за гърмене ! Няма матриял !

"ЧЕЗ трябва да каже думата си за държавно участие". Петкова, ама ти сериозно ли вярваш на думи? При положение, че все още си министър!

Сделката смърди от всякъде, колкото и да и пръскате парфюми. Ако бях на мястото на Гинка не бих се и поколебал ВЕДНАГА да се дръпна от сделката, в момента, в който държавата иска да ми стане съдружник. Поне за пред камерите да го беше изиграла. От ден до пладне да повярваме поне. Как ще искаш ти да си в съдружие с някой, който те съди, а има и специален независим орган да ти извива ръцете, когато пожелае. Не, обаче! На драго сърце. Нека има за всички! За народа! Долнопробна герберска суджук сапунена опера. Боцееее... тия пари дето ги открадна, цветя с тях да си купиш, като те носят.

Излезе ли гербераст да се изказва по важна тема, първо се отделят няколко дълбокомислени изречения възвеличаващи Вожда и партията-майка закрилница, след това по същество се почва с мазането. Теменужке, не трябваше ли да си търсиш работа вече?

Ба`си и държават, ба` си и чудото!!! Чужденци дето бившите ни управници ни ги натресоха като "стратегически инвеститори" сега да решават дали държавата може да има участие в нещо, което не само че самата тя е изградила, но е и на нейна територия, а нашите сегашни управници да мигат като плъхове в трици и да са безсилни да си върната правата на държавата ни над тази собственост!

Изобщо защо си отваря устата тази госпожа ?Акъла й хич го няма !Май мозък хич няма в главата си !

Точно Теменужка не трябва да дава никакво мнение!

тази защо още е министър? или трябва първо да довърши далаверата с интерком.

е като и видиш снимката колко е подпухнала дали прилича на типичната корумпирана свиня от кобурго-тиквонския тим?!!

Един шуробаджанак по име Делян Добрев се мота незаконно в НС въпреки решението на КС,че мястото му не е там.Теменужката си подаде оставката като министър във връзка с Гинчето от Стамболйски и ЧЕЗ по искане на Бойко 3 ,но по късно Бойко 3 не я прие.В нормални държави такива простотии на идими дойдими и не спазване на закони не може и посмъртно да се случи,но в България може ли може.Така е в авторитарните министърпредседателски републики.

Премиерът поискал оставката на Петкова, тя чинно си я дала, а после същият този премиер отказал да приеме същата тази оставка. Поведението на тези хора трябва да се анализира едновременно от психолог и психиатър. Може да достигнат до приемлива диагноза, ама се съмнявам.

Бай Ставри трябва да им анализира поведението. Дошло е време

Две хубави очи, не не искат нищо те!!!

Теменужката МУ, е изменен закона и СЕДЕМТЕ ЕРП-та са обявеви изрично в ЗАКОН - елемент са от НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ... Верно ПП ГРОБ го е нямало.. Но ЕДИН ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР, като ГЛАВЕН ПРОФАНистин на МВР-то е ПРОСПАЛ продажбата на тоз ЕДИН %, с който сега са мъчите да си изтриете суратя... Тъй, че такива "оправдания" на матряла... Обслужващия персонал от онова време също требе да си носи отговорността..

Ако, е вярно това,че Борисов е продал 33 % държавна собственост в ЧЕЗ-а на тимаджиите, всякакви коментарии по темата, са повече от излишни!Дуспата е свирена!

Каратиста гладен ли да оди?

След години Корнелия ще издаде книга с мемоари . Заглавието ще е "Моят живот между Техноимпекс и Химимпорт"

А-а-а-а,без тичане по тъча! Не е само БСП.....сещаш ли се?

Според търговския регистър 33% от ЧЕЗ България е собственост на тримата феодали на Варна - Тихомир, Иво и Марин . Тоест или Гинчето работи за тях , или Корнелия ! Май второто си е по-вероятно !

Ха,ха!Правите каквото ви скимне,но защо си позволявате да ни задължавате да носим отговоронст за действията ви?

Ако сме нормална държава... Вие просто никога няма да сте на власт отново... (за жалсот дълбоко се съмнявам в това)

БСП имаш предвид ?

Pesh0

аз си спомням стратегията през 2003 . Беше да са 3 дружества които да се конкурират и съответно да паднат цените . Тъй като тези дружества не се конкурират , да разсекретят договора и държавата да го развали .

Шилo

Абе тия тъпи ли са бе?!?!?! Инерком искал.. Естествено че ще иска - така ще плати 33% по-малко! А за държавата остават единственото разходите, никаква файда няма да има от такова участие!

Нали говорим за ПЕЧЕЛИВШО ДРУЖЕСТВО? Да не се бъркаш с купуване на фирма с огромни дългове срещу 1 лев?

Шилo

Е, и? Ако някой има мажоритарен дял не може да си организира така нещата, че да няма печалба, а да имат такава разни подизпълнители? И държавата какво, дивидент ли ще чака? Ако държавата плати 100 милиона за тая сделка, кога ще се върнат тия пари като дивидент? Мошеническа работа отвсякъде, държавата ако бъде пусната в сделакта, това е само за да плати Гинка или този, дето е зад нея 100 милиона по-малко.

бе, ТЕМЕНУЖКО на ЕНЕРГЕТИКАТА.. Направете като "АФЕРА С НОВЕРА".. В същия тоз арбитраж, където ви съдим.. Само турнете ОЩЕ по ЕДНА НУЛА.. Та да му са натаманът милионите.. Щото докат виси делото в арбитража, с клаузата за съдействие на леля Гинка ша трябва ДЪРЖАВАТА ДА СА СЪДИ СЕБЕ СИ за ОЩЕ ПОВЕЧЕ МИЛИОНИ.... Не че не се е случвало..

Тая нали подаде оставка? Уж морално, уж нз си кво ...

Жената не е в час! Вярно е,че чешката страна решава на кого,за колко, по какви процедури и т.н. ще се продаде, но фирмата е в България и такива, като нея трябва да определят как трябва да работи фирмата, при какви правила и изисквания и т.н На, който не му харесва - да си взима стълбовете и жиците и да ги носи, където си иска.Така е в цял свят !Както каза един ментърджия- става дума за 100млн лв кеш на месец и трябва да се изпират едни пари. И за да се случи случката е необходим един байпас през частна фирма.

Kalin

Тоя Тая Бушон таман я бяха скрили и сега......оп стана медийна звезда.Вместо да наведе глава и да зачезне та..........

Остава държавата да изпере парите на Гинка или по-точно, на който стои зад нея. И да престанат да ни убеждават, че министърката е цялата в бяло. Да са чували за предимствата, които дава информацията: производствени разходи, вкл.на конкурентните дружествота, за държавна политика и т.н.

Не усложнявай ситуацията с лъжи.

От как се заговори за тази сделка,боко не се е прибрал тук в България.Хитър ход на изпечен мо..ник,зад който стои 800-те дни.Дъртия т.н.цар. Но рано или късно този ще си плати отново.

Г-жа Петкова се превърна в поредната герберска загадка. Подаде оставка, за да "изчисти" името си - била приятелка с една непозната до този момент жена. Жената сподели, че е напуснала училище в десети клас, а липсата на образование не пречи на добрия бизнесмен, но според г-жа Петкова тя е почтен, образован, интелигентен лингвист/?/. Навик им е на герберите да лъжат или вечерта забравят какво са казали сутринта? И какво още да очакваме от тях?

Те се учат от Бойко - днес казва едно и е прав, другите са грешни, утре казва обратното и пак е прав, а другите грешни.

""Инерком изрази съгласие държавата да участва по сделката с ЧЕЗ..." Да, ама не - има обрат: "Инерком" НЕ СМЯТА, че вземането на дял от нея от страна на държавата е единственият начин България да гарантира обществения интерес." Това се казва в писмени отговори до Ройтерс от Милена Стоева - член на Борда на директорите на компанията на Гинка Върбакова от Пазарджик, придобила бизнеса на ЧЕЗ у нас. Българският министър на финансите Владислав Горанов, както с други политици и анализатори, смята, че балканската страна има достатъчно инструменти, за да регулира доставката на електричество до потребителите и участието ѝ в сделката не е необходимо, пише още Ройтерс днес."