Гинка Върбакова за ЧЕЗ: Аз съм крайният собственик

Гинка Върбакова, собственичка на пазарджишката фирма "Инерком”, която купи активите на ЧЕЗ у нас, увери, че тя е крайният собственик, а не фасада на офшорка.

Обратно в новината

Коментари - Гинка Върбакова за ЧЕЗ: Аз съм крайният собственик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей много умна тая Гинка е , ако имаше и образование , щеше да стане президент

Гинче ти по-добре гледай как да се измъкнеш и отървеш кожата от капана в който те набутаха. Виж какво стана с Мишо Бирата , Свилен Капсъзов, енергетиците които преди 20 г разстреляха на един мост в Истанбул. Ако се измъкнеш жива удряй шапка у земята от радост и беж през 9 планини в десета. Мой съвет.

какво чисто чалгарийско именце

Мойта оферта беще най добра

оптимистично настроен съм към Гинка като нов собственик, ако не се справи момичето, това може да е предтекст за либерализация на енергиийния пазар в България

Остава да я сложим и на 5-те лева като,,гроздоберачката,,,.Онази -символ на ОНОВА време /тази- символ на ТОВА време...

Зад всичко това стои БСП и Русия. Това е просто част от сценария в страната да дойдат БСП и да се започне с корупционните проекти. Загубите от тези спрени проекти са огромни а комисионните са раздадени на българските предатели Гоце, Р.Овч и прочие и прочие. Шалтерът ще се държи от комунягите а следващата зима те ще се възползват максимално обявявайки режим на тока.

Гинче, я се откажи от сделката, да може БСП-то да си купят ЧЕЗ, че вече не се траят.

Ти си крайната изпепка, мила.

И аз бях там, и аз три дни пих и се веселих, че и доживях да ви разкажа тази (хорър) история.

Ето го липсващото звено.

Гинче, като ти гледам селската ,тъпа физиономия ми се гади ,че има такива продажни българи!!!"какви е деца раждала ...."

Само питам: 1) Ако вместо Гинка беше Корнелия, БСП щеше ли да нададе такъв вой? 2) Чий интереси засегна Гинка, че се получи такава реакция. 3) В енергетиката знаем, че играят отбора на Румен Овч. Какво мисли той по въпроса. Защо мълчи? 4) Ако сделката е законна, какво работа има президента да се намесва в спора. На чия страна лобира? Само питам.

Да бе питаш ! Ама лекичко политически. Ей затова сме в киреча, че когато трябва да си защитим общия интерес ,ние даже не го виждаме, камо ли да се борим за него.За нас българите те такова животно нема.

Ти тъп ли си ? Или вие от ГРОБ всичките сте такива. Тази дама не само няма ценз, но и е неграмотна. На вас целия бизнес Вие "Ошфорки". Винету успя да напише най-черните страници в Българската нова история.

Виденовата зима спомняш ли си ?

Нали искахме чист и легален бизнес? Нали през 1990 вярвахме в американската мечта. То тая мечта е вестникарчето да стане милионер. Добре де, помислете малко. Какво пречи тя (чрез фирмата) да е истинският собственик? Може пък всичко да е чисто. Ами ако атаките са от ония лошите с медийните империи?

Недей само за тебе и за Боци да си го къташ...

ко плачете бе нали парите остават в Бг,а не заминават за Чехия.Вместо да се радвате че българска фирма го купува.Ами дайте го на чужденци,че да пращат нашите пари навън и да мрънкаме ,че нямаме пари.

Парите ти ще отидат в джоба на Гинка и няма да видиш и стотинка. Или по-зле, направо в джоба на шиши. ЧЕЗ плащат заплати и др., докато българските бизнесмени знаят как масово да нарежат и продадат на безценица малкото останали активи. И после, ако имаш оплакване Брюксел няма да ти помогне, а ще трябва да търсиш бай Цацо..

Когато дойдат енергетиците за заплати, или вдигнат цените на тока .

От цялата суматоха лъсва, че държавата няма пари да купи ЧЕЗ, нито да го управлява. Оказва се, че властта има апетит да получи дял от "тортата" - ама ако може без пари. Самата Гинка се оказа женския Пеевски- млада и способна, но като надуваема кукла. И ще е голям шеф до второ нареждане... И тези държат тока на столицата и всички силови структури!

Някоя Рушка офшорка , сделката щеше да е жизнено- важна, стратегическа и пр. шит, нъл тъй? Ама понеже енергийната мафия не можа да лапне ЧЕЗ- рев до небето Аре чиба....

Нито един не казва кое е незаконното в сделката. Що така? Да не би някои хора да са недоволни че не успяха да прилапат и ЧЕЗ ?

Защо си толкова сигурен, че не са? Някои имат да връщат доста на Внешторгбанк ... с тая "сделка" май ще си оправят сметките, а като ни осъдят по делото бедният български народ има да плаща "дългове" още поне двеста години. Гинчето е бушонче в таблото само - ще изгори скоро

Компанията да има български собственик? Нали лошите ЧЕЗ си тръгнаха? Ликувайте де...

КРАЯТ СЕ ВИЖДА...

Чудно къде заспаха ,,умните и красивите,,,????Будната съвест на демокрацията....

Заети са да превеждат стамбулската "кУнвенциа" на разбираем за Вожда език ;)

На КОЙ край!!!!???Той ,суджукът има два края....

Горката зле изглеждаща, провинциална женица... Нещо много си е повярвала... Само че кредитите ние ще плащаме...

Приискало й се е хубав живот на Гинко Билобата и се навряла между шамарите. Ма Гинке, ма, виж Вальо Топлото преди и сега, и виж какво те чака, ма. Нека ти кажа - Теменужка ще гледа сеир отстрани, докато ти киснеш в Сливенския!

....... сега ме обхваща едно спокойствие, до вчера ме тревожеше, че както е тръгнало всички отиват на Терминал 2, и не се завръщат. Сега Гинке ти се върна и хвана шалтера..... поне няма да хариш излишен ток. Утре като излезе последния на Терминал2 ти ще дръпнеш шалтера и всичкия ток ще изнасяш за Авганистан.... Има светлина в тунела..... знаехме си ние, наш човек си.......

на сделката нямат нищо общо с предлагане на услугата, няма и доказан опит в бранша в полза на потребителите, камо ли гарантирани финансови средства и оборот от дейността за предлаганата услуга - за какво говорим ? - за излизане от джобовете ли - толкова е прозрачно всичко.......

....... Гинке, кажи си бе! Ще ти олекне веднага на душата. Ами 2 милиона потребители знаят кой е зад теб. Просто изплюй дъвката и си кажи.... ще те заобичат веднага, ако сега ти завиждат..... българска работа знаеш....

Ама не можа и урока си да научиш.Сричаше ,ама проста си и по името и по физиономията личи.

Гинка - поредната калинка в унищожената шопско-мутренска държавица без значение! Дългата ръка на Кремъл, а?!

ти си собственик само на алчността и простотията си.

Ами така е и така ще бъде, след като не можем да се преборим с мафията, след като не можем да свалим Б.Б. ще го търпим. Ще търпим него, тия над него и своеволията им. Правят каквото си искат пред очите ни, гаврят се пред очите ни - то не бяха всякакви корупционни сделки, на които претръпнахме, но и наглостта им с КТБ и сега с ЧЕЗ. Дрогираното и купено общество е безсилно пред безскрупулните гадини на власт.

Много виновно гледа булката

Има някаква символика в "нашто" Гинче - Гинка за Европейско Разграбване на България ;) А това че Баце - да се свети простотията МУ, не е знаел - възможно е - той Вожда по принцип НИЩО не знае, а пък и ако така му оттърва - тогава пък съвсем НИЩО не знае. Даже понякога забравя кво е откраднал предният ден и на следващият ден пак от себе си го краде ;) Па как забравя кво е казал или обещал на матрияла - нема равен вав всите Вселени на него ;) Изобщо - Баце е невинен - не го хокайте много щот пак ша вдигне кръвното ;)

на някой му взеха манжата ясно ще има нов за псуване-кой беше до сега ?

Гинка от Пазарджик GP - ГеПи за теория на нонспирацията

А аз съм началната собственичка- партийно поръчение

Бойко, Теменужка, Гинка и Цветелинка....

Гинка - слугинка! България - без ток!

Госпожо "краен собственик" каквато всички са сигурни че не сте,казва се офшорка не ошфорка.Вчера ви слушах интервюто,хората ви бяха написали текст,а вие дори не си бяхте направили труда да го научите както трябва.Сигурно сте наясно че нагазвате във води от които със сигурност много трудно ще изплувате /ако изплувате/. Но ние сме търпелив народ ,ще погледаме сеири,май само те ни останаха!!!

Червените мафиоти не успяха да прилапат ЧЕЗ и сега рИват Ако имаше някоя Рушка офшорка намесена тогава сделката щеше да е стратегическа нали :) Аре чиба

Какво вълшебно излъчване,какъв невероятен интелект и одухотвореност! Направо съм зашеметен!Непременно трябва да се запозная с тази прелестна бизнес дама!

Тая тъпотия прилича на продавачка в смесения магазин на някое забутано планинско село.

Ами точно Москва стои зад Гинка, и забележи, как тази статия има 1000 коментара, а статията за руския олигарх зад Гинка има 200. Едно е да пишеш против запада, против Европа, простив САЩ, простив една Гинка, друго си е когато става въпрос за някой мафиот от Москва, който разграбва страната. Тогава сме ОК, тогава всичко е ОК.

ААА няма офшорки в сделката - само едни жалки 50% от сумата за сделката дошли от офшорки.... Това са едни мизерни 50 /или 51%?/ бе хора. Ставаме все по-нагли и в един прекрасен момент ще ни резнат и субсидии и све.... Ама какво да се очаква от държава дала на света герои като Гошо Тъпото.

Не си разбрал. Гинка ясно каза "оШФорки",-това са съвсем друг вид фирми, нямат нищо общо с офшорките :)

на отговорните лица, яко действат с минуса

в чешката преса пише че банковите заеми са на основание на офшорни капитали, които общо с банковите са много повече от половината

БЪЛГАРИНО , ОЩЕ ЛИ НЕ СХВАЩАШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ???????????????? МАФИЯТА РЕШАВА КАК ЩЕ ЖИВЕЯТ ДЕЦАТА ТИ СЛЕД 50 ГОДИНИ

либерална демокрация е това всеки прави каквото си иска който не може да бие трие

политическото лице на България - Гинка!

Гинка, заедно с маджо, баджо, черепа, пашата, машата и кокала са бизнес лицето на България.

Селянко дива, марш на топло с господарите ти!

"Практиката е при такъв вид финансиране, да бъдат залагани акциите на дружеството, тоест това е напълно позната във финансовите среди практика" ПЪЛНИ ГЛУПУСТИ! Не можеш да залагаш акциите на дружеството, т.е. носителя на право на собственост върху капитала, без да си собственик! Значи ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПРИДОБИШ СОБСТВЕНОСТА, А СЛЕД ТОВА ДА СЕ РАЗПОЛАГАШ С ТАЗИ СОБСТВЕНОСТ! Чрез една акция човек придобива част от съответното дружество. Ако 50% от капитала на дружеството е в акции и ти ги изкупиш, то ставаш собственик на 50% от дружеството! Това че не можеш да продадеш/ заложиш нещо, без да си негов собственик, го знае дори всеки първокластник! Първо трябва тези акции ДА СЕ КУПЯТ! ТА ВЪПРОСА Е- ОТ КЪДЕ ДРОГАРКАТА ГИ ИМА ТЕЗИ ПАРИ! Не знам дрОгарката какво образование има, но съдейки по наченките й на размисли... горко на всички ни!