Коментари - Радев за ЧЕЗ: Липсва достатъчно информация и прозрачност | Днес.dir.bg

Радев за ЧЕЗ: Липсва достатъчно информация и прозрачност

Президентът Румен Радев изрази загрижеността си от липсата на достатъчно информация, както и на прозрачност в процеса на придобиване на активите на ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - Радев за ЧЕЗ: Липсва достатъчно информация и прозрачност | Днес.dir.bg

Коментари

Схемата за тази сделка е подготвяна много отдавна: кой ще е лице, кой ще е задкулисен, кой колко комисиони ще вземе и т.н.!!! Но най-вече схемата за заплащането е измислена перфектно (без Б.Б. не може да се случи!!!): първо ЧЕЗ завежда арбитражно дело срещу България за стотици милиони евро; после става продажбата на занижени цени на неизвестни засега мафиоти и накрая българските институции не правят нищо за защита на държавата на делото и ЧЕЗ си получава остатъка от истинската цена на дружеството от всички български данъкоплатци!!!!!!!

маѝ много време ти трябваше да се събудиш че да ти кажат какво да кажеш .ми какво да правиш сложно е и не еза теб гледаѝ си там президентсвото и не се занимаваѝ със частни зделки,те собствениците ще се оправят и без теб

Май ще се окаже, че кака ви Гинка е гербава и Путкина калинка.

Как да знаеш какво става в държавата бе прецеденте, като обслужваш три жени от харема и нямаш време

Много си важен, бе лонгур - президент. Къде се буташ - там Корни знае всичко !

Не бийте музиканта. Пози.

Гинка бре.. с малко неясни показатели за фирмата и в НАП

Питай др. Корнелка, тя знае.

Не става. Не е на нивото на проблемите в страната. Винаги е хФърчал ! Пунт и пластика. Не трийте.

РАБОТНИЧЕСКОМЕНАДЖЕРСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ , БАЛКАН ,АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ НА КОСТОВ,СОФЙСКА ВОДА НА СОФИЯНСКИ.ЧЕЗ НА ЦАРЯ И БОРИСОВ,ПРОВАЛА НА ЮЖЕН ПОТОК -НА ОРЕШАРСКИ И БОРИСОВ

СА ЗА ЗАТВОРА,ОТ 20 ГОДИНИ ВСИЧКИ СЕ ИЗРЕДИХА ДА РАЗПРОДАВАТ РОДИНАТА,КОСТОВ БЕШЕ ПРЪВ,СЛЕД НЕГО СА УХИЛЕНИЯ СОФИЯНСКИ ,СЛЕД НЕГО СА ЦАРЯ И ПАДАРЯ ОТ БАНКЯ,ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПЛАЧАТ ЗА РАИРАНИ ДРЕХИ

България си има достоен президент, за разлика от Роската П., който за малко да обяви война на Русия! Сега да ходи Р.П. да връща Крим от велика Русия на фашистките в Киев!!

Пилот-прецедента пита: "Кой ми сра в гащите? Не знам нищо за руската връзка, въпреки, че съм доверено лице на кремъл"?

Удовлетворена съм! След, като се е срещнал и дори снимал с този индивид,значи е започнал да разбира,че е Президент на нищото!Пълна поквара!

Липсвала информация.То по тая логика и ИД могат да стоят зад купеното ЧЕЗ.В Конституцията си е записано Гл.1 чл.7Държавата отговаря за вреди причинени от незаконни актове от действие на нейни органи и длъжностни лица..Нек купува от АЕЦ ток за 4,7 ст.Продава на ЕРП за 17ст.Те продават на потрбителя за около 50 ст.Печалбата къде отива и кой обира хората ?Президента е на ход ,има добри съветници Енергетиката е от национално значение.Кой се облагодетелства от енергетиката ,а българският народ плаща високи сметки и все по вече обеднява.

Ей, ВВСарино вземи да свършиш нещо, стига имитации, ослушване и перчене. Не знаел ?

Все повече изглежда че тази е измъкнала ЧЕЗ на някой мастит потомствен комунист, та вият на умряло.

Президента трябва максимално бързо да свика КСНС защото това не е обикновена сделка. Случайно имам някаква информация за собствениците на МОЛ Парадайз. Това са откровени мутри, тъпи и ограничени. Ако те вземат тока на България нищо хубаво не ни чака. Не че чехие са цвете но все пак са европейци. Ония не са.

Ако има нещо неясно да пита Решетников.

Радев,президента маторжия до кога ще се прави на шита госпожица! Ти командваш службите.Ясно ли ти е ,че това е руска манджа. Чакай Решетников български президенте.

ВЗЕМАЙ ПРИМЕР ОТ БОРИСОВ -ЧАКА МЕРКЕЛ

Радев - господин Очевидност Писна ми да чета очевидните му приказки Водата е мокра Огънят е горещ Военните са тъпи

Ами да поиска информация от президента на Чехия! Нали той е продал ЧЕЗ на г-жа Гинка. Щом върховния главнокомандващ няма информация, тогава кой има? Споменава някакви институции, а президентската такава къде е?

Какъв пезидент си ,щом нямаш информация, Ама съвсем са те умножили по -1, щом незнаеш,че братушките ти копуват ЧЕС.

Щом премиерът, който е ДЛЪЖЕН да има информация по важни държавни въпроси няма такава в случая/ но странно защо махна енергийната министърка/, какво искате от Президента? Неговите пълномощия са ограничени, не измествайте проблема от болната глава към здравата!

Къде си чул че Премиера няма информация?

де, да бяха братушките! Сал зад Гинка стърчат ушите на вожда ви - тиквата и дъртата кранта, пардон крадла Цветелина!

Всяко изказване по тая сделка поставя нови въпроси. Откъде тази госпожа познава световно неизвестната Гинка, че е толкова убедена в уменията й да управлява енергоснабдяването на половин България? Всичко е много съмнително. Някаква провинциална фирма, внезапна оставка, обвиване на всичко в мъгла. Не знам и президентът дали ще може да се намеси или ако им бръкне в интереса, ще започнат поредната герберска канонада срещу него. Потрес и отчаяние, че нещо в държавата ни може да тръгне на по-добре. С тия управляващи - никога!

abasador

Въпроса ми към президентът Радев и министърпредседателят Борисов е.... за каква информация и прозрачност и за каква сделка между частни фирми става дума, след като е продадена и купена една трета част от стратегически отрасъл, който е от значение за националната сигурност! Какво трябва да се скрие във въпроситеми: ... това, че еднолична фирма Гинка от Пазарджик, която няма нито технологичните, нито техническите, нито финансовите възможности, нито визията да бъде собственик на това огромно дружество .... става собственик на голяма част от роднатани енергетика? ... това, че никой от политиците, да не говорим за тежкият главен прокурор скатал се като мишок в сламата, не говори открито, че зад поставеното лице Гинка се крие истинският копувач или копувачи на ЧЕЗ, чийто имена едва ли ще изплуват някога на открито, тъй като със сигурност ще бъдат засегнати интереси на хора от управленчески кръгове в България! Трябва ли да мълчим и да се правим на глупаци или журналистиката ще ни затворя устата щото така и е платено? Айде лек ви ден.

Ето затова трябва безкомпромисна борба с престъпността /организираната/ и корупцията по високите етажи,защоо парите се завъртат и се връщат правейки ни вечни платци.

Аз се чудя защо някои наши политици , за другарите става въпрос си мислят че чехите са толкова загубени че да не проверят купувача от всякъде! Не са толкова прости другари!

Стана нетърпимо вече. Радев свърши нещо за какво дойде ? Или ще я караш като предишните. Държавен глава без информация ? Ами защо си там и ползваш облаги ? Прояви смелост стига спатъхване пред далаверите.

Първо прочети в Конституцията колко са правомощията на Президента и тогава искай от него. Всяка негова реплика или връщане на закон предизвиква порои от клевети и ругатни срещу него и жена му, да не би да засенчи ореола на герберското слънце. Дай Боже един ден да му дойде до гуша и да прояви военния си характер.

Този от ДКЕВР както ни се усмихва цинично и ехидно от снимката така и ще ни увеличи цената на тока поне с 10% от 1 Юли тази година !! Сега вече има "основателна" причина за това ! Е, как ви се струва ??

Ама има информация как! Поставено лице купува от име на банка предприятие от стратегически отрасъл - ЧЕЗ! В САЩ банката щеше да осъмне без лиценз, а управителния съвет както и поставеното лице в затвора за измама!

Липса на информация ? Айде де, не се знае ? Ало военния ? За чий си държавен глава ? Не по Михо Миховски.

ДЪРЖАВЕН ГЛАВА Е ЗА ДЖЕНДЪРА НА КУРНА ОТ КРУШОВИЦА.

Хляба и доходите на хората Радев. Ниски доходи, глад, унижения, липса на справедливост.

ДА ГЛАДУВАТЕ ЩОМ ИЗБРАХТЕ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ.

Е ако бяхме избрали Цачева сигурно и теб щяха да продадат

Хляба и доходите от Радев ли зависят? Ей туй да науча днес, ми стига! Ало, седесариата вземете се малко в ръце! Вие и ГЕРБ хубаво ръмжите срещу Радев и това е обяснимо. При такъв рейтинг, направо е съсипващо! А за хляба, доходите, престъпността и корупцията, нали знаете към кого да се обърнете? Ако не знаете, ще ви помогна. Човекът се казва Бойко Методиев Борисов.

А ти бе цървул, да не би да очакваш "бизнесдамата" Гинка да ни намали цената на тока ??

Всичко това ще го искате от международника Бойко. Той отговаря за доходите и хляба. Станем ли президентска република, тогава можем да се обръщаме към Президента. Научете се първо да четете, после да пишете!

Не се строят нови ел. мощности. Сега пък и този виц, някаква си лелка от малко градче си купува електроразпределението на цяла Западна България. Така на края може и без ток да останем. А дебилният народът спи своя дълбок и зимен сън...

ДЕБИЛНИЯТ НАРОД НЕ СПИ, ИЗБРА СИ ВЪЗДУШНОВОЕННА ЧУТУРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

Правилно си избрал първата част от името! Каква е ролята на президента тук? Решаващ е премиерът, но за него или добро, или нищо. Той претопля стари манджи за някакви балкански проекти, които вече са пробвани и не са дали никакъв резултат. Ама гербер откъде да знае. Гербер не чете, той само говори и пише!

Строй ти, бе? Има огромен излишък на ток

НАИСТИНА 80% СА ДЕБИЛИ ЩОМ ИЗБРАХА ТОЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ДОКАЗАНО.

А ти си 100% дебил, че и отгоре.

ГЛЕДАЙТЕ КОЛКО МНОГО СА МИНУСИТЕ, ТЕ СА ОТ ДЕБИЛИТЕ.

Ама ти броиш плюсове и минуси ли....хахахха....смешен....

Кобурга това руско мекере беше първи, а след него Борисов и всички алчни та алчни. Е вече никога няма да видим благоденствие в тази държава.

А КУМУНЯГИТЕ СА ВОДА НЕНАПИТА. И ДЕБИЛИТЕ КОСТОВИСТКИ СЪЩО.

Костов е управлявал преди 16 години и тогава се говореше за 10 % и ни вкараха в ЕС сега отиваме в Азия с 90 % от всяка сделка .

Никой не твърди, че са "вода ненапита". Я вижте какъв напет премиер си имаме! Че и около него все бивши комунисти.

Във френския град Биариц активисти организираха акция пред входа на имението, за което се смята, че е собственост на дъщерята на Владимир Путин Катерина. Вратата беше облепена с надписи с обвинения в корупция: "Вкрадци и палачи - вън от Биарци", сравнения на ФСС с Гестапо и призови за бойкот на президентските избори в Русия. Списание Time нарича Биариц - "секретното убежище на семейство Путин". В началото на 2000 година Русия назначи в Биариц специален почетен консул. Пред списанието консулът Александр де Миллер де Ла Серда обяснява това с факта, че "обкръжението на Путин много обича това място". Ла Серда твърди, че бившата съпруга на Путин и след развода пристига всяка година в Биариц. Вилата, за която се смята, че е собственост на Катерина Путина е купена от съпруга и Кирил Шамалов от близкия приятел на Путин, бизнесмена Генадий Тимченко през 2012 година.

РАДЕВ ГЛЕДА СЯКАШ КУРНЕЛЯ МУ Е НАБИЛА КАНЧЕТО ВЪВ ВЪЗДУШНОВОЕННАТА ГЛАВА.

Ако не дойде Маккейн със всичките си тумори, значи е той!

Герберски подлоги, ами четете бе, говори се за италианска банка, какви руснаци в тъпите в глави, тя и кака ви Гинка ви рече европейска банка.

А АКО Е РУСКА ЩЕ ОБЪРНЕШ ПАЛАЧИНКАТА И КАКА ГИНКА ЩЕ СТАНЕ МНОГО ДОБРА. МРЪСНИ РУСКИ ПОДЛОГИ.

Нали кака Курни каза, че е българска?

Кой е казал, че няма информация- винаги има информация, просто у нас все чакат някой друг да я изнесе тази информация, защото толкова се е впила мафията във властта, че няма повече накъде.... ама като сме заспал народ, никой не ни е крив!

ИНФОРМАЦИЯТА РАДЕВ ОТДАВНА Я ЗНАЕ, АМА СЕ КРИЕ КАТО ПЛЪХ.

РУСКАТА ДЪРЖАВА-МАФИЯ НА ПУТИН ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ БЪРКА В БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТИ. ГИНКА И РАДЕВ СА РУСКИ ПОДЛОГИ.

Гинка е връзка на Путин, затова Радев гледа като препикан.

ама Нинова 3 дни квича срещу Борисов по въпроса. А Радев не е информиран, макар че Кури му подаде сума ти опорни точки.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

откога комунягите от ДС са финансирани от УСА ЕУ?

брай тя си стана една борците назначени от комунягите борчо ,мажчо и черепчо софчо и доги ни яхат много здраво те това е първото поколение олигарси ,но работата е ,чр стях си отива и българия

Густин президент.Има достатъчно информация но за прозначност не знам.Питайте вашите господари как са продали и участвали в продажбата 2002 година държавата която се еи наричала България.

А бе,как така ние не разбрахме кой плати кампанията на прецедента (той нищо прозрачно не каза по този въпрос) ,а сега Гинка трябва да му каже на него и на дървеняците-комунисти от къде ще вземе пари! Бизнес на политици не вярва и не е длъжен да им обяснява нищо. А и пилитиците нищо няма да разберат,просто са си прости.

А бе друго си е другарката Нинова да се среща с руската висша разведка в хотела на Георгиус , че да получи одобрение за твоята кандидатура! Така има ли яснота , а Старшинка !?

че Радев за пръв път от много време насам не нападна директно ГЕРБ и Борисов. А темата ЧЕЗ е много сериозна, за да си мълчи по техен адрес. Ако имаше солидна основа, нямаше да се спре да бълва по техен адрес. Тази негова предпазливост всъщност говори за притеснение, когато цялата (или по-голяма част) от истината излезе наяве.

Защото БСП може да се окажат собствениците..

Коментари - Радев за ЧЕЗ: Липсва достатъчно информация и прозрачност | Днес.dir.bg

Радев за ЧЕЗ: Липсва достатъчно информация и прозрачност

Президентът Румен Радев изрази загрижеността си от липсата на достатъчно информация, както и на прозрачност в процеса на придобиване на активите на ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - Радев за ЧЕЗ: Липсва достатъчно информация и прозрачност | Днес.dir.bg

Коментари

Схемата за тази сделка е подготвяна много отдавна: кой ще е лице, кой ще е задкулисен, кой колко комисиони ще вземе и т.н.!!! Но най-вече схемата за заплащането е измислена перфектно (без Б.Б. не може да се случи!!!): първо ЧЕЗ завежда арбитражно дело срещу България за стотици милиони евро; после става продажбата на занижени цени на неизвестни засега мафиоти и накрая българските институции не правят нищо за защита на държавата на делото и ЧЕЗ си получава остатъка от истинската цена на дружеството от всички български данъкоплатци!!!!!!!

маѝ много време ти трябваше да се събудиш че да ти кажат какво да кажеш .ми какво да правиш сложно е и не еза теб гледаѝ си там президентсвото и не се занимаваѝ със частни зделки,те собствениците ще се оправят и без теб

Май ще се окаже, че кака ви Гинка е гербава и Путкина калинка.

Как да знаеш какво става в държавата бе прецеденте, като обслужваш три жени от харема и нямаш време

Много си важен, бе лонгур - президент. Къде се буташ - там Корни знае всичко !

Не бийте музиканта. Пози.

Гинка бре.. с малко неясни показатели за фирмата и в НАП

Питай др. Корнелка, тя знае.

Не става. Не е на нивото на проблемите в страната. Винаги е хФърчал ! Пунт и пластика. Не трийте.

РАБОТНИЧЕСКОМЕНАДЖЕРСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ , БАЛКАН ,АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ НА КОСТОВ,СОФЙСКА ВОДА НА СОФИЯНСКИ.ЧЕЗ НА ЦАРЯ И БОРИСОВ,ПРОВАЛА НА ЮЖЕН ПОТОК -НА ОРЕШАРСКИ И БОРИСОВ

СА ЗА ЗАТВОРА,ОТ 20 ГОДИНИ ВСИЧКИ СЕ ИЗРЕДИХА ДА РАЗПРОДАВАТ РОДИНАТА,КОСТОВ БЕШЕ ПРЪВ,СЛЕД НЕГО СА УХИЛЕНИЯ СОФИЯНСКИ ,СЛЕД НЕГО СА ЦАРЯ И ПАДАРЯ ОТ БАНКЯ,ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПЛАЧАТ ЗА РАИРАНИ ДРЕХИ

България си има достоен президент, за разлика от Роската П., който за малко да обяви война на Русия! Сега да ходи Р.П. да връща Крим от велика Русия на фашистките в Киев!!

Пилот-прецедента пита: "Кой ми сра в гащите? Не знам нищо за руската връзка, въпреки, че съм доверено лице на кремъл"?

Удовлетворена съм! След, като се е срещнал и дори снимал с този индивид,значи е започнал да разбира,че е Президент на нищото!Пълна поквара!

Липсвала информация.То по тая логика и ИД могат да стоят зад купеното ЧЕЗ.В Конституцията си е записано Гл.1 чл.7Държавата отговаря за вреди причинени от незаконни актове от действие на нейни органи и длъжностни лица..Нек купува от АЕЦ ток за 4,7 ст.Продава на ЕРП за 17ст.Те продават на потрбителя за около 50 ст.Печалбата къде отива и кой обира хората ?Президента е на ход ,има добри съветници Енергетиката е от национално значение.Кой се облагодетелства от енергетиката ,а българският народ плаща високи сметки и все по вече обеднява.

Ей, ВВСарино вземи да свършиш нещо, стига имитации, ослушване и перчене. Не знаел ?

Все повече изглежда че тази е измъкнала ЧЕЗ на някой мастит потомствен комунист, та вият на умряло.

Президента трябва максимално бързо да свика КСНС защото това не е обикновена сделка. Случайно имам някаква информация за собствениците на МОЛ Парадайз. Това са откровени мутри, тъпи и ограничени. Ако те вземат тока на България нищо хубаво не ни чака. Не че чехие са цвете но все пак са европейци. Ония не са.

Ако има нещо неясно да пита Решетников.

Радев,президента маторжия до кога ще се прави на шита госпожица! Ти командваш службите.Ясно ли ти е ,че това е руска манджа. Чакай Решетников български президенте.

ВЗЕМАЙ ПРИМЕР ОТ БОРИСОВ -ЧАКА МЕРКЕЛ

Радев - господин Очевидност Писна ми да чета очевидните му приказки Водата е мокра Огънят е горещ Военните са тъпи

Ами да поиска информация от президента на Чехия! Нали той е продал ЧЕЗ на г-жа Гинка. Щом върховния главнокомандващ няма информация, тогава кой има? Споменава някакви институции, а президентската такава къде е?

Какъв пезидент си ,щом нямаш информация, Ама съвсем са те умножили по -1, щом незнаеш,че братушките ти копуват ЧЕС.

Щом премиерът, който е ДЛЪЖЕН да има информация по важни държавни въпроси няма такава в случая/ но странно защо махна енергийната министърка/, какво искате от Президента? Неговите пълномощия са ограничени, не измествайте проблема от болната глава към здравата!

Къде си чул че Премиера няма информация?

де, да бяха братушките! Сал зад Гинка стърчат ушите на вожда ви - тиквата и дъртата кранта, пардон крадла Цветелина!

Всяко изказване по тая сделка поставя нови въпроси. Откъде тази госпожа познава световно неизвестната Гинка, че е толкова убедена в уменията й да управлява енергоснабдяването на половин България? Всичко е много съмнително. Някаква провинциална фирма, внезапна оставка, обвиване на всичко в мъгла. Не знам и президентът дали ще може да се намеси или ако им бръкне в интереса, ще започнат поредната герберска канонада срещу него. Потрес и отчаяние, че нещо в държавата ни може да тръгне на по-добре. С тия управляващи - никога!

abasador

Въпроса ми към президентът Радев и министърпредседателят Борисов е.... за каква информация и прозрачност и за каква сделка между частни фирми става дума, след като е продадена и купена една трета част от стратегически отрасъл, който е от значение за националната сигурност! Какво трябва да се скрие във въпроситеми: ... това, че еднолична фирма Гинка от Пазарджик, която няма нито технологичните, нито техническите, нито финансовите възможности, нито визията да бъде собственик на това огромно дружество .... става собственик на голяма част от роднатани енергетика? ... това, че никой от политиците, да не говорим за тежкият главен прокурор скатал се като мишок в сламата, не говори открито, че зад поставеното лице Гинка се крие истинският копувач или копувачи на ЧЕЗ, чийто имена едва ли ще изплуват някога на открито, тъй като със сигурност ще бъдат засегнати интереси на хора от управленчески кръгове в България! Трябва ли да мълчим и да се правим на глупаци или журналистиката ще ни затворя устата щото така и е платено? Айде лек ви ден.

Ето затова трябва безкомпромисна борба с престъпността /организираната/ и корупцията по високите етажи,защоо парите се завъртат и се връщат правейки ни вечни платци.

Аз се чудя защо някои наши политици , за другарите става въпрос си мислят че чехите са толкова загубени че да не проверят купувача от всякъде! Не са толкова прости другари!

Стана нетърпимо вече. Радев свърши нещо за какво дойде ? Или ще я караш като предишните. Държавен глава без информация ? Ами защо си там и ползваш облаги ? Прояви смелост стига спатъхване пред далаверите.

Първо прочети в Конституцията колко са правомощията на Президента и тогава искай от него. Всяка негова реплика или връщане на закон предизвиква порои от клевети и ругатни срещу него и жена му, да не би да засенчи ореола на герберското слънце. Дай Боже един ден да му дойде до гуша и да прояви военния си характер.

Този от ДКЕВР както ни се усмихва цинично и ехидно от снимката така и ще ни увеличи цената на тока поне с 10% от 1 Юли тази година !! Сега вече има "основателна" причина за това ! Е, как ви се струва ??

Ама има информация как! Поставено лице купува от име на банка предприятие от стратегически отрасъл - ЧЕЗ! В САЩ банката щеше да осъмне без лиценз, а управителния съвет както и поставеното лице в затвора за измама!

Липса на информация ? Айде де, не се знае ? Ало военния ? За чий си държавен глава ? Не по Михо Миховски.

ДЪРЖАВЕН ГЛАВА Е ЗА ДЖЕНДЪРА НА КУРНА ОТ КРУШОВИЦА.

Хляба и доходите на хората Радев. Ниски доходи, глад, унижения, липса на справедливост.

ДА ГЛАДУВАТЕ ЩОМ ИЗБРАХТЕ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ.

Е ако бяхме избрали Цачева сигурно и теб щяха да продадат

Хляба и доходите от Радев ли зависят? Ей туй да науча днес, ми стига! Ало, седесариата вземете се малко в ръце! Вие и ГЕРБ хубаво ръмжите срещу Радев и това е обяснимо. При такъв рейтинг, направо е съсипващо! А за хляба, доходите, престъпността и корупцията, нали знаете към кого да се обърнете? Ако не знаете, ще ви помогна. Човекът се казва Бойко Методиев Борисов.

А ти бе цървул, да не би да очакваш "бизнесдамата" Гинка да ни намали цената на тока ??

Всичко това ще го искате от международника Бойко. Той отговаря за доходите и хляба. Станем ли президентска република, тогава можем да се обръщаме към Президента. Научете се първо да четете, после да пишете!

Не се строят нови ел. мощности. Сега пък и този виц, някаква си лелка от малко градче си купува електроразпределението на цяла Западна България. Така на края може и без ток да останем. А дебилният народът спи своя дълбок и зимен сън...

ДЕБИЛНИЯТ НАРОД НЕ СПИ, ИЗБРА СИ ВЪЗДУШНОВОЕННА ЧУТУРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

Правилно си избрал първата част от името! Каква е ролята на президента тук? Решаващ е премиерът, но за него или добро, или нищо. Той претопля стари манджи за някакви балкански проекти, които вече са пробвани и не са дали никакъв резултат. Ама гербер откъде да знае. Гербер не чете, той само говори и пише!

Строй ти, бе? Има огромен излишък на ток

НАИСТИНА 80% СА ДЕБИЛИ ЩОМ ИЗБРАХА ТОЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ДОКАЗАНО.

А ти си 100% дебил, че и отгоре.

ГЛЕДАЙТЕ КОЛКО МНОГО СА МИНУСИТЕ, ТЕ СА ОТ ДЕБИЛИТЕ.

Ама ти броиш плюсове и минуси ли....хахахха....смешен....

Кобурга това руско мекере беше първи, а след него Борисов и всички алчни та алчни. Е вече никога няма да видим благоденствие в тази държава.

А КУМУНЯГИТЕ СА ВОДА НЕНАПИТА. И ДЕБИЛИТЕ КОСТОВИСТКИ СЪЩО.

Костов е управлявал преди 16 години и тогава се говореше за 10 % и ни вкараха в ЕС сега отиваме в Азия с 90 % от всяка сделка .

Никой не твърди, че са "вода ненапита". Я вижте какъв напет премиер си имаме! Че и около него все бивши комунисти.

Във френския град Биариц активисти организираха акция пред входа на имението, за което се смята, че е собственост на дъщерята на Владимир Путин Катерина. Вратата беше облепена с надписи с обвинения в корупция: "Вкрадци и палачи - вън от Биарци", сравнения на ФСС с Гестапо и призови за бойкот на президентските избори в Русия. Списание Time нарича Биариц - "секретното убежище на семейство Путин". В началото на 2000 година Русия назначи в Биариц специален почетен консул. Пред списанието консулът Александр де Миллер де Ла Серда обяснява това с факта, че "обкръжението на Путин много обича това място". Ла Серда твърди, че бившата съпруга на Путин и след развода пристига всяка година в Биариц. Вилата, за която се смята, че е собственост на Катерина Путина е купена от съпруга и Кирил Шамалов от близкия приятел на Путин, бизнесмена Генадий Тимченко през 2012 година.

РАДЕВ ГЛЕДА СЯКАШ КУРНЕЛЯ МУ Е НАБИЛА КАНЧЕТО ВЪВ ВЪЗДУШНОВОЕННАТА ГЛАВА.

Ако не дойде Маккейн със всичките си тумори, значи е той!

Герберски подлоги, ами четете бе, говори се за италианска банка, какви руснаци в тъпите в глави, тя и кака ви Гинка ви рече европейска банка.

А АКО Е РУСКА ЩЕ ОБЪРНЕШ ПАЛАЧИНКАТА И КАКА ГИНКА ЩЕ СТАНЕ МНОГО ДОБРА. МРЪСНИ РУСКИ ПОДЛОГИ.

Нали кака Курни каза, че е българска?

Кой е казал, че няма информация- винаги има информация, просто у нас все чакат някой друг да я изнесе тази информация, защото толкова се е впила мафията във властта, че няма повече накъде.... ама като сме заспал народ, никой не ни е крив!

ИНФОРМАЦИЯТА РАДЕВ ОТДАВНА Я ЗНАЕ, АМА СЕ КРИЕ КАТО ПЛЪХ.

РУСКАТА ДЪРЖАВА-МАФИЯ НА ПУТИН ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ БЪРКА В БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТИ. ГИНКА И РАДЕВ СА РУСКИ ПОДЛОГИ.

Гинка е връзка на Путин, затова Радев гледа като препикан.

ама Нинова 3 дни квича срещу Борисов по въпроса. А Радев не е информиран, макар че Кури му подаде сума ти опорни точки.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

откога комунягите от ДС са финансирани от УСА ЕУ?

брай тя си стана една борците назначени от комунягите борчо ,мажчо и черепчо софчо и доги ни яхат много здраво те това е първото поколение олигарси ,но работата е ,чр стях си отива и българия

Густин президент.Има достатъчно информация но за прозначност не знам.Питайте вашите господари как са продали и участвали в продажбата 2002 година държавата която се еи наричала България.

А бе,как така ние не разбрахме кой плати кампанията на прецедента (той нищо прозрачно не каза по този въпрос) ,а сега Гинка трябва да му каже на него и на дървеняците-комунисти от къде ще вземе пари! Бизнес на политици не вярва и не е длъжен да им обяснява нищо. А и пилитиците нищо няма да разберат,просто са си прости.

А бе друго си е другарката Нинова да се среща с руската висша разведка в хотела на Георгиус , че да получи одобрение за твоята кандидатура! Така има ли яснота , а Старшинка !?

че Радев за пръв път от много време насам не нападна директно ГЕРБ и Борисов. А темата ЧЕЗ е много сериозна, за да си мълчи по техен адрес. Ако имаше солидна основа, нямаше да се спре да бълва по техен адрес. Тази негова предпазливост всъщност говори за притеснение, когато цялата (или по-голяма част) от истината излезе наяве.

Защото БСП може да се окажат собствениците..