ЧЕЗ отчита извънредно електромерите заради новите цени на тока

Графикът на извънредния отчет е публикуван на сайта на дружеството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не на есен, то зимата със сигурност......

Предлагам да се забрани увеличението на цените на комуналните услуги през летните месеци , а задължително да е през зимния период . Тогава драги ми "тарикати" сте загинали и вие и лобистите ви.

Предлагам да спрем да им плащаме масово и ако това стане , колко ще издържат лайнарите от ЧЕЗ , а за правителството да не говорим

И ЧЕЗ да го отчетат, ТАМ където трябва. И Булгаргаз също. И БЕХ, най-вече БЕХ целия да го отчетат подобаващо. Всичките на минимални заплатки и пенсийки да ходят, на живота да се радват. И 240-те и свитите им също- до десето коляно. Айде със здраве.

Убиват ви по всвякакъв начин бе, еййййй. Ток и горива вдигат всяка година по 2 пъти и никой не гъква. Сега избиват здрави животни в Странджа! Няма никаква чума !!! Чуми бесни са тези, които измислиха тази низост за да изтребят и малкото истинска храна, която ни е останала...и с която ни даряват тези Животинки !!! Нали трябва да ни залеят от запад и Турция с отровно месо, мляко, сирене и т.н. !!! Нали трябва да ни лишат от живота ни....!!!! * А това тук пък е истинското пояснение на Стела Банкова за избиването на животинките...т.е. за избиването по най-мазохистичния и садистичен, бавно агонизиращq смъртоносен начин на Бълг-Ариите, на Бялата РАСА !!! Гранична полиция подготвя в пълна секретност изграждането на център за бежанци от закрит тип. Граничните са извършили оглед в местността "Пальокупата" между Синеморец и Бродилово. ДАРИК - Затова избиват животните в Странджа. Отнемат поминъка и прехраната на хората. А после и хората ще изчезнат.

Пред енергоразпределителните дружества в България мафиозите от Коза Ностра са сладки невинни и неопетнени дечица от детската градина!!!

ДЕКВР не си върши работата , позволява завишаване на цените, без нужната обосновка. \само ни хвърля прах в очите Иванов...Но това е само началото - следва водата и парното...

Лакомията ще им изяде главите

Левчетата от мизерните пенсии и почти толкова мизерни заплати на българите ще отидат в Чехия.

Стягайте коланите, че на Б.Б. му трябват пари за предстоящите избори.

Пак ли бе? А заплатите... кога?

заплатите в моя сегмент са средно 7К

и сега кво,прайме еваларки на чез преди гинка да вземе властта,тая държава трябва да се закрие и народа да си заживее както при някогашните ни царе,и няма да има чез,народно събрание,бсп,герб и тем подобни лакомии за народна пара,по добре без ток отколкото да храним харантутници нищо ненаправили за развитието ни като народ,а обратното с кеф го правят,хранят цигани неплащащи ток вода с години и ни товарят нас да им плащаме режийните на електората им смрадлив

Браво! А Българскага държава пък ще се погрижи да въведе новите цени на тока в Чехия и да отчете там електромерите на чешките граждани.

Да не падат цените, че толкова бързат с отчитането да не загубят от новите цени?

все са западали те... и още много ще падат!