Четвърти месец няма следа от изчезването на българка на остров Крит

Личните й вещи са намерени в офис за намиране на работа, където нашенката е потърсила убежище

Обратно в новината

Коментари - Четвърти месец няма следа от изчезването на българка на остров Крит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малеее ще си замълча от учтивост…

Тая "българка", повече на гъркиня прилича. Или на "шведка".

Звънни вратата, чука звънеца. Бие два шамара с крак в бъбреците и гръбначния кош. Същата история българска ама циганска. Да си я търсят ордите...

и си мисля: Извън страната да не смееш да кажеш че си българин...

Ако 20 години е работила в Гърция, защо не е гъркиня вече.. , а все още я водят българка?!? тя и на българка не ми прилича, като гледам снимката..

Заглавието кърти... "...няма следа от изчезването...". Всичкото автор на българския език се върти в гроба...

Българката малко Циганка

Българка?

Пак е някаква циганска история. Да я потърсят тези дето ги защитават. Родата да не виси на помощи тук а да отива да я търси.

"Преди няколко години й бях намерил работа в едно село и след седмица ми звъннаха да ми кажат, че тази жена е странна. Миналото лято почука на вратата ми в 06:45 сутринта. Отговорих й и тя започна да крещи и да настоява да й намеря работа. Удряше по масата и се уплаших за мъжа ми, който е болен. Изгоних я и й казах, че няма да й помогна. Дойде в офиса ми и остави три чанти и каза, че ще се върне след два дни. Оттогава не съм я виждал повече, нито ми е звъняла, заключи собственикът на офиса", разказва Даниела Апостолова. Някой да каже сега тази Даниела мъж или жена е…Как пишете само…Препрочитайте се преди да публикувате статиите си, ако обичате

Има от всичко по малко...

Братовчедка е на Сунак. И после иди и кажи че нямаш сестра.

Какво ни занимавате с тея мръсни нагли и агресивни мангали. По-добре се замислете как със сегашната политика те ще станат повече от нас до 10-15 години, и тогава ще стане страшно!

Истината е, че тези, както ги наричаш без да си запознат "мръсни и...." работят от десетилетия много яко в Гърция и подкрепят икономиката в Южна Гърция, основно в селското стопанство на о-в Крит и п-в Пелопонес. Хората си плащат осигуровките, по-възрастните получават гръцка пенсия и в Гърция се ползват с уважение и с всички права. Децата им учат, много от тези деца завършиха средно образование, но за съжаление тук в България трудно си намират работа. В същото време в България има немалък брой българи, които от дълги години нищо не работят и разчитат изцяло на държавата. Разбира се, в България има голям брой роми, които също нищо не работят, но не може да се правят обобщения от рода на "тези работят, а онези не". Ромите от България, работещи в Гърция, освен приноса който имат за развитието на гръцката икономика, на практика за дълги години освободиха българската държава от всякакви ангажименти към тях и техните деца.

Децата им са в България, гледат се от баби и лели, които получават социални помощи за това. В много случаи бащата работи в Гърция или Германия, не е женен за майката, която получава помощи като самотен и безработен родител в България. Ето това е тайната на циганския успех. Познавам и българи, които след 10 години яко прецакване от държавата решиха и те да се пишат безработни, за да получава майката помощи, но това е само едно семейство на фона на хиляди цигански такива.

Илиян Илиев

Не мисля , че е съпоставимо циганите и българите които разчитат държавата да ги храни ! Като отидеш на място за получаване на помощи се вижда истината ! Съотношение е 1 към 100 за циганите ! А в горната история има много разминавания ! Едно казва циганката ,а съвсем друго жената която и е търсила работа !

Не търсят достатъчно ефективно нелегалните “хирургични кабинети”

Крайно време е гражданство да се носи само по заслуги - ако говориш ПРАВИЛНО БЪЛГАРСКИ , да си завършил средно образование поне и да си внасял осигуровки поне последните 2 години , ако си над 18 ! таа си чиста СМРАДЛИВА.,ГНУСНА ЦИГАНКА ! Ква БЪлгарка е тоя миндил смрадлив ?! На САПУН !

Ромка с български паспорт.

Не прилича много на българка. Ако ме разбирате правилно...

час по-скоро дано бъде намерено живо и здраво поотрасналото дете (понеже е с майка и баща всеки човек) , измъчен израз има лицето му ... това, че вещите ѝ са открити на пристанище и факта, че от години публично известна тайна е: биват извършвани незаконни/нелегални хирург. опер-и във време на които биват вземани годни за повторно ползване органи и препродавани на т. нар. черен (т.е. нелегално\незаконно съществуващ и действащ) пазар ... умната, живи и здрави

"работила"...

"българка"