Коментари - Четириметров воден стълб след порой отнесе улици в свищовско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

джурнализъмът е по-голем от стълбът ! джурнализъм ползва "Четириметров воден стълб след порой отнесе улици в свищовско село Четириметров воден стълб"

Както казват в село Ореш.. Братаа, я си споменете от колко години ви е този проблем . От както съществува селото при всеки пороен дъжд се случва. Това е проблем вековен. Ами задайте си въпрос какво трябва да се направи за да поема т.н. вада дошлата вода, или какво трябва да се направи за да не идва толкова много вода , или защо идва толкова много вода . Освен звездобройци и политикани в селото слава Богу има и мислещи хора, който могат да решат проблема. А всички кметове до сега трябва ги линчувате на площада дето бадева пари са вземали и харчили .

Абе в някой по-дълбок вир, като нищо ще станат 4 метра.

Типична и очаквана жертва на неграмотност: няма начин да се наблюдава воден стълб. Може да е вълна само. Обаче нещо го човърка да каже тази глупост. Магарията да си покаже. Негоден е за кмет.

А видео на този ЧЕТИРИ метров стъпб, няма ли!?

Вероятно има термин "воден стълб", но малцина биха се досетили какво е това. Би било по-ясно ако се каже "четириметрова вълна".

Ти четири метрова вълна виждАл ли си?!?

Не знам колко метра е била вълната. Казвам как може да се обясни на човешки език. Ако вълната не е била четири метра, то и "стълбът" не е бил.

соросоидните медии за фалшиви новини?

Живял съм в това село доста години и лично съм виждал как това поточе с дълбочина 10см. се превръща в 3-4м. дълбок порой. Това дере преминава през цялото село , събира много вода при валежи и подобни потоци в него не са изключени,

Съгласен съм. Ама както пише в заглавието, той се е разхождал по улиците. Щото ако е 4 метра в дерето, по улиците може и хич да го няма.

4-метров воден слой?! Хаха вие чувате ли се какви глупости говорите? Това да не е цунами? От фасадите на къщата ясно се вижда колко е била водата - около 50-60 сантиметра! Стига се описвали сцени като от научно фантастичен филм