Коментари - Четирима застават пред съда за разстрела на бизнесдамата Станка Марангозова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стряскащо е обстоятелството, че висши кадри от престижни институции всъщност са си най-обикновени престъпници! За такива законът трябва да е стократно по-строг! Това са хората, които формират общественото чувство за безопасност! Че има институции (МВР, МНО, ДАНС, ГДБОП, НСО, ППБЗНБА и не знам още колко), които се грижат за нашето безгрижие и БДЯТ за нас и нашите деца!!

Подполковници се занимават с екзекуции, тая държава няма да бъде скоро.

Грижата за реда и спокойствието в държавата е раздробено на полиция, прокуратура, съд и какви ли още не организации и подразделения. Това води до прехвърляне на отговорности между тях и споделена безотговорност. Резултатът е налице - хаос, престъпления и безнаказаност ежедневно. Фактите са неоспорими. По този начин структурирана системата не работи! Липсва ефективното наказание. Липсва превантивната мярка. Липсва страха от извършване на престъпление. Дори е по-лошо. Размитата безотговорност между институциите и яловите решения накрая, засилват престъпността и дават криле на разбойниците. Всяко ненаказано престъпление е пример за още десет такива. Липсва структирата, която да управлява полиция, прокуратура и съд, като едно цяло, за да са ефективни. И докато няма такава ще четем за комични присъди на все по-нагли и многобройни престъпления.

Съдът реши - 5 години условно и друг път да не прави така. Хайде честито и целувайте ръка на съдията !

Съдът не решава такива неща, ако има поне малко използваеми доказателства и прокуратурата волно или неволно не е олигофрирала ! Наказателните съдии, особено в по-горните инстанции са най-некорумпираните магистрати в българската съдебна система (докато не станат членове на ВСС...) .

Оффф, не мога да разбера що за тъпи закони имаме. В такива случаи почти винаги половината вина е и на държавата, защото не си е свършила работата измамниците да са в затвора, с отнето и разпродадено имущество в полза на жертвите. Специално за тая бях чел, че си е измамница не от вчера и това се знае от МВР и от съда. Същата работа като оня Плъха от Пловдив - бил застрелян. Хубаво де, ама защо не е бил в затвора за всичките му престъпления - пак държавата виновна. И друго не мога да разбера: защо присъдата не е сбор от наказанията, които се полагат за всяко 1 престъпление /както е в Щатите/, а се дава само най-голямото наказание ? Защо не се спре законово прехвърлянето на имоти от лица обвинени в някакво престъпление, докато няма окончателно становище от съда, че наистина лицето е невинно ? Кога най-сетне ще се направи нещо, за да не се влачат дела с години и престъпниците да си се разхождат, а жертвите да се чудят к'во да правят докато не изпушат и грабнат пистолет отнякъде и си решат проблема ? Трябва да има и много по-сериозни наказания за корупция, подкупи и т.н и т.н. То пълно с купища изначални проблеми, които водят до всичко това и ние сме седнали да се тюхкаме за някакви дето застреляли някаква измамница. Не казвам, че и организаторите на покушението са цвете, но както казах вече не са само те виновните.

Надявам се полицията да работи наистина толкова добре, че да е в състояние да разнищи всяко убийство. После и прокуратурата трябва да защити доказателствата и съда да отсъди в рамките на закона. Амин.

А бе колко души работят в това НСО?Американският президент го охраняват 25.

Ако всички "бизнесмени" получат по куршум в наглите им и алчни кратуни България ще прогресира.

Ами? Мислиш ли? А това, че ти нямаш мозък да създаваш и да се развиваш не означава, че двигателят на икономиката, какъвто са предприемачи и бизнесмени са ти виновни. Замисли се какво щеше да работиш и ако там където работиш го затворят и няма никое друго място за работа? Но за всеки бизнесмен, който експлоатира и мами служителите си и използва непозволени практики в бизнеса си - за това си трябва съд.

Никой не го убиват просто така ! Сигурно си го е заслужила .

И Милен Цветков ли?

Дано поне тук прокуратурата да си е свършила работата.

Масларов поръчал, пък Венцислав платил...? Някакъв вид почерпка ли е било или заем?

Не Венцислав, а Веселин. Тоя дето ходи по кабеларките и реве, че е отвлечен и рекетиран от съда.

Каква ли измамница е била и тая?

Викаш "ура, само така !". Колко ли робска трябва да ти е жалката душица, че да се кефиш как банда по ръководството на офицер от НСО трепе хора. Заслужаваш да живееш в най-бедната и корумпирана държава в ЕС !

Точно щото сме най курпумпиранта държава тая си помислила че може да завлича хората с пари не става така

Конкретно за този случай България е едно по-добро място без тази засреляната.

сам

'че жестокото разстрелът e дело...' вече и цигани журналисти ли наемат....

Няма журналисти - за уеба се хващат "от улицата" - куцо, кьораво, сакато може ли да пише евтино на клавиатура е злато

Защо мислиш, че има толкова фалшиви новини и фалшиви сайтове? След като отречеш истинските журналисти застанали с имена и дипломи ти остава да четеш каквото някой си е решил да напише с някаква цел.