17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На такива малоумници на 20 години , трябва да им се забрани да карат мощни и бързооборотни автомобили до три години от получаването на шофьорската kнижка

Защо не оставихте 20-годишния убиец на ЖП прелеза? Ами в болница го завели!

Диагноза - синдром на БМВ. Но това не е повод за смекчаващи вината обстоятелства.

Сутринта пътувам по този маршрут към работа, забелязах че нещо има на асфалта, а то каква трагедия било. Само за сведение удара е станал върху един от мостовете, при непрекъсната лента и почти никаква видимост... този от БМВ-то трябва да бъде съден за предумишлено убийство! Съжалявам за хората, дано намерят покой!

е диагноза за феновете на този трактор. Включително и в Германия ! ! !

Georgie

КАкво е виновно БМВ-ето, че след 25 годни е дошло в България без гуми и накладки...?

Имам чувството, че всички шофьори на БМВ имат специфичен психологичен профил с аналогични отклонения..... Съболезнования на близките на загиналите!

Още един пример, показващ че 20-годишните пиклювци нямат място на пътя!

stankow

Имат място на пътя. Но в сеат, с придружител. А не сами в БМВ-то. Да се поучим от авиацията, където работят най-отговорните хора. Пилот като вземе бревет (лиценз) дават ли му реактивен самолет ? Не, първо за витлов. Чак след години, стажуване, изпити, тренажор минава на пътнически и реактивен. Има категории и за каране на МПС. Иска се специална за камион, за автобус. Защо не се въведе категория за мощни автомобили ?

Сигурно е същия като любомир трайков, който така погуби 3 човека преди 2-3 години. Келеши с бащи местни бизнесмени.

Заглавието ще е по точно - 20 ГОДИШЕН УБИ ЧЕТИРИМА

А бе той,идиота и с 50 да ти влезе от завоя, ни колани ,ни скорост те спасяват.Истината е, че точно по такива инфарктни места до сега не съм видял жива контрола

20 годишно л.йно с БМВ затрива 4-ма. Татенцето сигурно е "бизнесмен" и сега да поеме издръжката на семействата на тези 4-ма които синчето му затри.

Може татенцето да си е обикновен циганин, щото надгробни БМВ-та с тъмни джамове, тройка декоративни комини, примерно розови джанти и ръждави ламарини е запазената марка на малките анаболни, комплексирани циганета.

20 годишен с BMW !!!!

20 годишния е бързал за разпродажба на апартаменти в София

Каква черна мъка... Съжалявам, нямам думи за такава несправедливост! Защо?! Защо?! Невинните на кайма... Засега са просто статистика, а това са хора, нашите близки... Ясно е, че двамата келеши са се изгаврили с живота и не бива да живеят...

Не разбрах защо е толкова трудно държавата да наслага камери по пътищата да следят за скоростта.........

Доживотен.

Най-вероятно поредния малоумник с БМВ е изпреварвал непозволено,погубвайки невинни животи.Такива очакват да влезеш в банкета щото те не могат да пъплят зад някой и предприемат изпреварване въпреки,че те виждат ,че идваш.Жалко за невинните хорица!

Това е резултата от манталитета НИ. Каквото правят родителите, това копират и децата. Масово в селищните системи се шофира не само с превишена скорост бързайки да стгнем до града, но и в нарушение на всякакви правила най-вече шофиране в съответното платно, като РЕДОВНО се секат завоите и се навлиза в насрещното платно.

не само в селищните системи, а и в центъра на света изкуфели дъртации и бамбини на телефон не дават предимство на пешеходци, а кандидат-батки бързат наняъде с мощните си коли от времето когато Цеци имаше само 2 апартамента

Познат сценарии. Млади идиотчета с БМВ таралясник на 25 години. БМВ-то е бегачка, затова правилата важат за другите. Жалко е, че олигофренчетата от БМВ-то са оцелели, а невинните хорица от другата кола са си отишли. Тъжно е! Много пъти съм казвал, че ако човек няма 30 години, а си е купил БМВ, веднага трябва да му вземат книжката. Този е потенциален убиец. И още нещо. Точно в такива случаи трябва да се предвидят драконовски присъди! Иначе няма как да бъдат спрени идиотите на пътя! Трябва да се ощипят няколко души до откъсване на месо и останалите ще си седнат на задните части!

Таратайки дето по магистралата не се забелязват , БЕГАЧКИ СТЕ САМО НА СЕЛО КЪДЕТО Е 50 ОГРАНИЧЕНИЕТО КУРВО ! За това ги няма и като контруктор в Ф1 защото са БОКЛУЦИ ! Ти си сиг същия педал комплексиран от нормалните коли тънкопишков сопол

Селянинът с БМВ-то...

Урод, сигурно е затрил цяло семейство. Душата ти да се гърци в мъки във вечността, уроде шиб@н, седнал в мощна кола!

На тати копелдаците

Циганина с БМВ-то ще се отърве ни затвор а и жив бе а хорицата от сеата какво за тях нищо всичко свърши!Лека им пръст.

Дупетата под 25 год. възраст са неграмотни, ненаучени да мислят, половината не знаят кое им е ляво и дясно, и са изключителноопасни по пътищата !!! В други страни лицензът за управление на МПС се дава след тази възраст !

БМВ и коментарите до тук. Най - скапаната кола на пазара.

колата не е скапана а задкормилното устройство което в повечето случаи е селки идиот с пъпки още и мозък който може само равновесие да пази...….тази кола се кара специфично и не е за неграмотни селски пръчки

Колата не е виновна, виновни са идиотите, които я карат. За съжаление предимно идиоти карат тази марка.....

Не е проблемът в колата, а в идиота зад волана! Когато на "вторият етаж" няма никой, само страхът от 20 години или доживотен затвор могат да възпират. При тия смешни присъди ще гледаме все този филм.

не разбрах дира защо върху прелеза акцентира ма то кой ли може да ги разбере дира

Бах, напиши сега нещо за бежанците в римички, плз

Ми естетвено , че катастрофата е тежка след като има загинали. Няма лека катастрофа с жертви.

ако се чукнат само леко, а всички изпукат после от стреса (инсулти, инфаркти) катастрофава ще е лека, въпреки смъртните случай ;)

Зевзек

По дефиниция тежка катастрофа е инцидент с пострадали. Без пострадали се води лека, ако ще 20 цистерни да са се взривили. Така се елиминира всякакъв субективен критерий за оценка кое било тежко и кое - не. В случая с инфарктите катастрофата е лека, защото травмите от нея не са причина за смърт. При толкова слаби сърца, могат да изпукат ако се разминат на косъм. И това ли ще е катастрофа? Ако видят в колата голям плъх с големи зъби, резултатът ще е същият.

В Сирия има по-малко жертви от войната по пътищата тук.

Да, ама в Сирия няма пътища, а калдъръми и се движат с военна техника!

20 годишен в БМВ е все едно маймуна в изтребител.

...Искал си да напишеш маймуна в сандък!

по скоро луд с картечница

Пияни селяни с бмв-та, нощем, след употреба...

Защо толкова жертви в сеата? Да не са били без колани, а възглавниците да са отработили още преди последната препродажба? Или едната кола е излязла от пътя?

Това риторичен въпрос ли беше?? Едната кола е правена в час по трудово от мързеливи испанци. Другата е правена ат германци и тествана 36 месеца преди да излезе всеки един модел от всички серии. Верно трябва да не си цениш живота да караш нещо различно от БМВ и Мерцедес ако ще и пълнолетен да е автомобила. Гарнции няма срещу напушени селяни келеши с БМВ, но в другия случай гаранциите клонят към нула. P.S. Само в България БМВ е символ на безхаберни, напушени идиоти.

> Само в България БМВ е символ на безхаберни, напушени идиоти. Не е верно, американците викат, че ако видиш БМВ да дава мигач е еквивалентно на това да се появи северното сияние на екватора.

ганди,миналото лято обиколих цяла Бавария и ми беше интересно какви коли карат баварците-ами ще те разочаровам като ти кажа ,че аудита бяха доста повече а след тях фауветата и чак след това баварците и то само седани а не джипове та си направи сметката ако си мислиш,че германеца е тъп

Потресаващо! Случаят е дори за национален траур. Докато не се криминализира шофирането с висока скорост, кървавата сеч по пътищата ще продължава...... Заради несравнимата с нищо тръпка, която първенюто изпитва когато лети примерно със 120, 150 или 200 км/час. Явно човешкият живот не представлява нищо пред неизмеримото удоволствие на шеметната скорост. Ето какви трябва да бъдат ограниченията: В населени места: до 30 км/час; Извън населени места: до 60 км/час; По автомагистралите: до 80 км/час. На нарушителите да се налагат незабавно най-суровите наказания!

Ограниченията няма да решат нищо. Сегашните ограничения са си ОК. Обаче налаганите наказания не са. Има "наши хора", които са недосегаеми. Половината от другите са неоткриваеми. Има къп хора без СУМПС, на които не им пука от нищо... А скоростта... тя е една ако караш 40г камион ЗИЛ, поддържан минимално, колкото да е на ход и друга, ако караш нов спорен автомобил, с широки гуми, адапривно окачване и куп електронни системи за стабилизация. Огромно значение има и дали зад волана е професионалист с 30г стаж и няколко милиона километра или друсано манго без книжка, което се е качило вчера на кола. Пак за скоростта има значение дали караш лятото, на умерена температура (25-30С) или по неопесъчена поледица заимата, при паднала мъгла или обилен снеговалеж. Така че, по-полека с идеите.

Започна добре, но после се оля! 30-60-80?! Стегни се и не пиши глупости! И сегашните закони са добри, но не се прилагат! Боклуци без книжки, с отнети такива, с куп "висящи" нарушения - това трябва да се санкционира - действителните, а не потенциалните нарушения и престъпления.

Не, не се е олял. Време е решително и веднъж завинаги да се стопира това безумие. И ти, може би, си от многото, които избиват комплексите си за малоценност като натискат педала на газта.

Ако ще и 1км/ч да направиш ограничението, за този, който не го спазва няма никакво значение.

Проблема не е само и единствено в скоростта на колата, а в скоростта на това дето е в главата!!! Ако разсъждаваш скоростно (правилно) и се движиш според пътните условия, не си се надрусал с алкохол или дрога резултатите ще са съвсем други!!!

дай на глупака велосипед и даже с него ще намери начин да нарани някой на пътя! Подобни лица като това лице убило 4-ма с ефективна присъда и отнета книжка доживот а хванат ли го да кара без книжка отново в панделата. Само така ще се вземе страхът на джигитите на пътя а не с някакви глоби

Крайно време е изпитващият също да носи отговорност, а също и инструкторът и фирмата където лицето е взело книжка. Те знаят, какво са пуснали на улицата.

А продавача на дрога? Ооо! Забравих - той снася златни яйца на когото трябва!!!

Пишлегар убиец - да не излезе от затвора дано

За състоянието н адържавата и нейните поданици са виновни управляващите.

сигурно е така но ако на теб ти вземат книжката за превишение на скоростта с 5км ще започнеш да врещиш,че сме полицейска държава......явно българина не може да се самодисциплинира и трябва да има все някой да му набива канчето за да е в час

Това, ако си бащата на загиналите, какво да правиш..........? Това е безумие, на 20 години качва се боклука в бързата кола, убива 4 човека не съм сигурен дали това не заслужава най - крайното наказание, което беше премахнато.

Естествен подбор...

Кое му е естественият подбор бе джендър? Боклука малък е оцелял, умрели са само хората който са си карали нормално в собствената си лента! Какъв подбор е това?!?!!!?! Келеш на 20 години, селско БМВ и Пловдивска регистрация - мега КОМБО.

Не е много естествен щом отрепки като теб се размотават наоколо и плещят простотии!

Кога най-после такива ще започнат да ги вкарват в затвора за дълго. Това е масово предумишлено убийство. Стига вече с намалените и условни присъди за предумишлени убийства.

ИНАЧЕ КАК ИДИОТИТЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ ? И СА БИЛИ 100% ПИЯНИ ! ПО СЕЛАТА ПРОСТО ТАКА Е ПРИЕТО ДА СЕ КАРА ВЕЧЕР .

по-внимателно!!! Идиотите са в болница, но живи. Загинали са невинни хора!

БМВ произвеждат коли за идиоти, или поне в БГ масово ги карат само такива...

Най-вероятно надрусани пишлемета избиха невинно семейство.