Коментари - Четирима убити при стрелба в Чикаго, трима са българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости изгонениете ни събратя от евроаталнтическият геноцид. Бягайте от шизо хотела САЩ . Там дори да си нормалне няма да останеш такъв.... Това е психопатска държава. Не сатвайте еничари в САЩ .Нека се борим за България и да я освободим от англоскасонска окупация

Убиецът имал проблеми с контрола върху гнева си?! Благодаря, че ни казахте...

М да в САЩ 1/3 са на хапчета за добро настроение пдтискане на нещо итн.... Бягайте от там .Това не нормална държава. Холивуд е машината има за зарибяавне на невини души. Една пресечка настрани от червеният килим в ЛА са бездомниците . Когато има някаво "бляскаво" събитие ги гонят снимат паразитите които работят за нарколабораторията Холивуд и след това пак са там. Който не вярва нека потърси в тубата НЕ ХОДЕТЕ В САЩ Вредно е за задравето ви

най-важното, е че са знаели, че тоя има психически проблеми, а са му оставили законно притежаваното оръжие... било е просто въпрос на време да гръмне някого

Да бе, вий команягите първо да ни изгонте, да ни земете имотите и парите, и после да ни поканите обратно, да сме се борели заедно срещу англо-американската окупация. Нещу а. Ай сиктир, ке ни гоните секи божи ден по 15 пъти соПствената си кръФ ке гоните, а после елате да ни помогнете срещу англо-хамериканската окупация. ЯШ СИ ЛАЙНАТА ГОВЕДО, КОГА НИ ГОНИХТЕ, СИЧКО БЕШЕ ОК ЗА ТЕБИ АААААААА. КЕ СИ НОСИТЕ ГРЕХОВЕТЕ ПРЕД БОГА, ТАМ АКО ВИ СЕ ПРОСТИ, МРЪСНИ УБИЙЦИ НА НАРОДА СИ!

Бог да ги прости жертвите. Работата е там, че тези блокчета се строят с каратаван. Всяка стъпка по горния чтаж се чува в долния. Дори и да се извика полиция, нищо не може да се направи. Не оправдавам убиеца, но след години тормоз, човека е откачил.

то там да имаш пистолет си е като да имаш телефон...

Ами или е от ревност някаква или тези са вдигали много шум и тоя е изперкал,а там как не са въоръжени всичките и при всеки битов скандал си се стрелят,това са последствията после... Май това си е ежедневие в САЩ,трепят се по няколко души всеки ден,просто този път сред жертвите има и българи. Докато не спрат тази свободна продажба на оръжия убийствата ще стават все повече,но в държава,където парите са по важно от всичко останало не вярвам да забранят продажбата на оръжие.

В заглавието пише

Най-вероятно ганьовците са слушали Азис и Сузанита, пекли са кебапчета и кифтета на терасата и човекът не е издържал на този тормоз!

Някой от тяй да не е на Корнела сина или на Цвъко щерката? Нееее - те и двете деца живеят в дипломатически зони и не трябва да се безпокоим за тях.

30 години вече няма комуняги (команяги май няма от повече), а има либерална демокрация и твойте пртенции трябва да са насочени натам. А в либералната демокрация не ти вземат парите и имотите, ако не си глупав, сам да си ги дадеш. Значи може да видиш проблема в огледалото.

американци от български произход , или българи ?

Сичките команяги са пребоядисахте, ама забравихте да си унищожите червеите партийни книШки защо ле. Същите сте си, пето покуление същите имена, пак сте си команяги, пак команизам правите, никой не ви верва, че нема команяги веки, сичките сте тука, под строй, да гласувате и да крепите еврейската идеология за избиване на бели еропейци.

Не, вероятно си имал трудно детство и се чудиш на кого да си го изкараш.

Човече ако пишеш от САЩ пий хпачетата за да не стане беля.Много проблеми с гнева Какви комунисти 30г след 1989г. Хубави лоши комунистите едно може да се каже стрес в обществото не е имало . Лудите който бяха много малко бяха по специализираните заведения а не се разхождаха с пистолети като в кравистан. В България обществото което се опитват да докарат е точно болното американско общество на Непрекъснат стерс и психопатщина . И това не заради едно нещо .БЪЛГАРИЯ Е ОКУПИРАНА ОТ САЩ ДЪРЖАВА.

Аре бегай от форума, безродник!

всеки има право да търси бъдеще , където намери за добре , ама да се забиеш при сащисаните и то в клоаката чикаго .... Мислете , хора !!!! Светла им Памет на загиналите .

требе да се молим да се невърнат - да не се случи акция "белите якички v 2.0"

Друго си е да постигнеш американската мечта! В тези добре уредени държави добре живеят имигранти, които могат да оставят вкъщи етническия си багаж и да се присадят към новите порядки, и които са достатъчно интелигентни или поне умятни, за да си намерят добра работа. Колцина обаче, от нашите братя по паспорт са такива. Основната част е пълен боклук.

И сега защо се сърдите, че ние знаеме кои сте вие команягите? Същите имена, още алчни за влаЗ, още се натискате за кражби, далавери и още не се накрадахте. Кой ви верва, как мислиш, като ви знаеме поименно?

еми като сте тръгнали към сърцето на световната демокрация требе да знаете, че да земеш пищак и да започнеш да стреляш по съгражданите /съселяните/ си там е национален спорт :::::)))))

Чалгата убива... Не са му издържали нервите на човека...

по добре в чикаго отколкото в челябинск

Американската мечта в действителност!

ако денонощно са го тормозели с чалга и с миризма на пръжки - напълно го разбирам човека...

Тия да не са крадили и те тикви, като оня от пазарджишко?ха.ха.ха

Detroita скоро писал ли е във форума

Американската мечта е ЛЪЖАТА с която шизохотела примамва жертвите си .99% от тях никога не я постигат . За сметка на това изкарват целият си живот бачкайки като роби на две места. Пътувайки 2 часа в посока Отчаяно търсейки шанс да изплуват от моргиджа , здравните осигуровки , шанса да имат децата ти образование..... В САЩ за да успеш трябва да не спазаваш правилата и докато го правиш да не те хванат. САЩ е дивият запад и винаги е бил така

По добре жив отколкото умрял.

Ако са "дънили" постоянно чалга всичко е било въпрос на време на някой да не му издържат нервите.

предполагам, че дни наред ще има идиотски предавания за "убитите българи". просто си представям персонажите с български паспорти, за кратко и с удоволствие наричани от българските медии "българи"(изкрещяно на висок глас още тази вечер в новините) как са се завирали в тези гетовизирани апартаменти-чак и бабата е била довлечена от катуна, за да гледа чаветата, докато другите "българи" са "на работа". цялата тая група е седяла, както всяка вечер, в кухнята на масата с мазен вестник и са набивали еФтинджоз боклуци от съседния магазин, с които да се похвялат по фейса "колко е гот тука!". ноооо, уви, на американската пенсия й е писнало от чалга, крясъци на циганско-турски, блъскане и изхвърляне на боклука през балкона! и тук ромоидите са настъпили мотиката-американските пенсионери не са беззащитни жертви като хората в нашите села... но това няма да го чуем. ще слушаме политкоректни вайкания поне три дена, ето-идиотските сутрешни блокове си намериха свежа тема, че аман от избори!

И при Българите по света

Много точно казано Най-лошото е че тази кочина американците я експортират навън. В България сега има вече квартали където не можеш да стъпиш след залез слънце . Надявам се хорат да се отрезвят и да разберта че така наречената американска мечта е фалш продуциран от Холивуд.

Полски-Трымбеш също е малко градче.ха.ха.ха

Ганю е толкова злобен и завистлив, че ще завиди и на умрелите. Няма нация в света, където да се излива толкова помия, когато са убити сънародници. Няма такова племе. Подписвам се и с двете си ръце на човек, обиколил някъде около 50 държави.

ай, стига глупости си писал, възвишен ганьо. знаем ги тия "сънародници", десет от девет новини "за българи" са за тия....да плачат за тях в индия и такива бхк-ганьовци като теб.

Сигурно не е издържал на чалгата...................

Ха ... добре! Обиди чухме, това обикновено са единствените доводи, останали на хората, които сляпо вярват в нещо, но когато видят аргументиран текст, който го опровергава, и загубват разсъдъка си. Обикновено хората, способни на критично мислене си казват ... хммм ... а дали не е прав? А не е ли вярно, че тази страна е най-добрата за живеене, има най-силната икономика, и прочее. Но тези с по-нисък коефициент на интелигентност просто започват да обиждат. Глупостта не е порок, дерзай! С написаното от мен не желая да поставя всички американци под общ знаменател! Има много свестни хора, включително и такива, с които се запознах на скоро, които имат уважение към останалите и си скъсват задника за да преживяват! Но това не променя факта, че има места там, на които е по-добре да не замръкваш и са съизмерими с ивицата Газа!

Нищо де, вас циганите ви ебът и изнасилвът, и вие си кротувате, зер команягите имате бизнес с циганите :))))) Циганите ви ебът денонощноФгЗа, а вие се радвъте че хамериканската мечта не работела, неъм думи!

Ариел без омекотител

Козяците вече са застъпили . Българите били виновни защото пускали чалга . Кой ви каза кави са били хората ? Защо не помилим и какво се случило с психиката на тези хора след като са заминали за психодиспансера наречен САЩ а ? Колкото повече опознавам запдняци. Толкова повече заобичвам сънаеоднисците си с всичките им плюсове и минуси.

Когато някой се смее на написаното от себе си е редно час по-скоро да иде на психиатър. А ... чакай малко - това е бил Щерев - изпълзя изпод отходния канал и отново ръси бисери, достойни за неуважение. Нищо - приятелю, поне разведряваш форума, изпитвам някакво уважение към Вашата персона, но в момента не мога да разбера коя е - комунистическата или антикомунистическата, че с тоя "Полски-Трымбеш", и по специално с това ы приличаш на руснак под прикритие! П.П. Жалко за хората! Никой не заслужава такава съдба! Уж това е държава, в която думата закон е поставена на пиадестал, но много вземат закона в свои ръце!

Поради щто се срамиш да се наречеш Българин бе неразумни юроде

Българите в Чикаго са страшно разединени и дори враждебни един спрямо друг.Всички народи си помагат, само ние все си правим мръсно.

"Благодарим Ви! Коментарът ще бъде прегледан от нашите модератори." Повече няма какво да се добави! Що за хора пишат в този сайт?

На него не му трябва мехлем а шкурка... Едра шкурка!

Горното мнение е доста добре структурирано и обосновано за разлика от вашето. Обикновено това говори или за липса на аргументи против или за тролене. Троленето май взима връх

Ами останал му е един патрон. Няма да го гърми във въздуха я. "Покрай сухото гори и мокрото"

Не желая да обиждам някого, но бих желал Модератора да им обясни поради каква причина изтри моят пост? Кого обидих и каква неистина казах? Съобщих за нецензурни думи под него, а той взе, че реши въпросът кардинално.