Четирима с обвинения за принудителни бракове с индийци и пакистанци

Крайната цел е била "съпрузите" по незаконен начин да получат законно пребиваване в страните от ЕС

Обратно в новината

Коментари - Четирима с обвинения за принудителни бракове с индийци и пакистанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само две години за събиране на "доказателства". Велики са органите.

айде ся то ние Елена Офшорска небългарката даже в Брюксел изпращаме, па Серго без да е българин премиер стана, имаше и един Пирински и той така, та ся тука за 2 индииски мангала големия проблем

Защо да са принудителни бракове.? В сравнвние с нашити мангусти чужденците са много изгодна партия. Даже никоя не се е оплакала.

Стига сте ни занимавали с тези цигански номера. Преди година още писахте че ромките получили по 3000 лв с обещанието че след 3 месеца брака се разтрогва автоматично. Сега трябвало да събираме пари за адвокати и бракоразводни дела че циганките изяли и изпили 3то хиляди лева.

е като аферата с бггражданството, знае се отдавна, но показно гръмва в избран момент! Защо не се споменава за замесените на високо ниво, власти, адвокатска кантора и бивши МВР кадри! Или пак ще изгори някоя случайна кокошка!

"На тях им е осигурявано изцяло пътуването до съответните държави, осигуряван им е престой, съответно самолетни и автобусни билети, с които са се връщали обратно в България, като са получавали определена сума за свършената работа"..... До този момент няма данни за физическо насилие върху жените" За каква принуда става дума? Съпортвани отвсякъде, платено им за услугата, няма данни за насилие.

Споменатите от Вас са деца от смесени бракове и имат български фамилии. Кажете нещо за герберките с френски и австрийски съпрузи. Тях защо ние ще издържаме в Брюксел?

Stan Stan

Е как така хем "насилствено", хем "добро заплащане" !? :D :D Фиктивни бракове са това, да. Но "насилствени" си го слагате по инерция, за по-интересно ... :D

Шъ съ сещаш ли кой шъ изгори?

Те са деца на наши другари, бракували се със съветски товарищи!