Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие

В два от случаите се предполага, че причина за инцидентите са здравословни проблеми. При другите два чешки турист опитал да спаси брат си, който се давел, но загинали и двамата

Обратно в новината

Коментари - Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буквално бях свидетел как на червен флаг мъж в доста напреднала възраст плуваше след шамандурите. След няколко неуспешни опита на спасителя да го привика със свирката самия той влезе във водата. Когато отиде при човека, възрастния мъж започна да се бие със спасителя. Съжалявам, но в такъв случай за мен трябва да се намесят властите.

На плажа вече почти всичко стана неохраняема зона. Или са останали спасители на малко места. А хората за да не плащат чадъри, ходят в свободните зони.

Не знаех че Иракли е на южното черноморие.

Бургазлии обикновено казваме -"по южното черноморие" и си разбираме на юг от Бургас, но реално южното черноморие е всичко на юг от Обзор или там където се разделят бург. и варн. окръзи.

Първо се образование, после пиши глупости!

Кво няма да се удавят - в тая навалица, като на снимката - скоро може и стъпкани до смърт да има! Нормалните хора ходят в Гърция на море.

Нито един Укра не се Удавил днес бе !

Ивермектина прави водата по-рядка. Като се изпикаят двома ш почват се давят хората.

В държави, където има акули има по-малко жертви на сезон от нашата ''безопасна'' дестинация. Бог ги да прости , но такава информация не е ли в ущърб на туристическата индустрия? Видяхме в последните месеци как и бизнеса, и местната власт , и държавната администрация ''скачат'' на информации касаещи добавките във водата, които въобще не са смъртоносни.

Серсем

Лоша работа! Бог да ги прости!

Не изпращат ли предупредителни кратки съобщения: "Не плувай при червен флаг" "Не яж жълтия сняг" "Не пий течност за чистачки" "Дишай, издишай"

А защо няма обявен ден на траур, като в Церево, където пак загинага 4 души?

Войната на плажа ! Медиите да я отразят и избраниците да се надскачат за драконовски мерки . Защо - НЕ , телелени прегради !

И да им конфискуват банските! Плюс да копаят на плажа за петрол. Иначе не се брои. IQ тест, ако не минат поне с 200 да им се конфискува и жилището.

След 4 дни на Слънчака миналата седмица, не жаля никой от чуждите боклуци-туристи

Ти не, ама наще хотелоери искат само такива!

спасители, сигурно са бляли по някой черни прашки и силиконови бозки.

спасителти не са длъжни да спасямат някою при червен фраг...и да си жертват живота

Това е някакво прокълнато Черно Море.. Особено от българската му част

да се удавиш във фекалните води на лайняното черноморие.

Морските краставици навсякъде по лайноморието, те са част от пейзажа там! Защо никой не ни даде приемливо обяснение на въпроса: Как стана така, че от дъждовните тръби по плажовете на Южното Черноморие потекоха фекалии? В интерес на иcтината никой не даде смислено обяснение защо "дренажните" тръби за дъждовна вода по лайноморието са без "дренажни" дупки по тях, защо липсва задължителният чакъл около "дренажните" тръби и защо от тях изтичат фекалии в морето. Не мога да си представя по гадна смърт от това да се удавиш в изпражненията на хиляди туристи. Горките хора, твърде скъпо са платили за глупостта си да похарчат пари по лайноморието.

в крайна падат по-малко жертви на ден, отколкото у нас по пътищата и в морето.

Спасителите са блеяли по жените наоколо, сигурно са били махмурлии също. У нас качеството е такова, назначават се свои хора проформа.

Никой не те спира и ти да си спасител. Можеш да работиш на заплата или просто да помагаш на хората, пробвай.

Ли е, съпругата ми и малката ми дъщеря за малко да се удавят на Шкорпиловци в подводна яма,точно срещу спасителя на няма и петдесет метра,и не, нямаше червен или черен флаг, спасителя си е цъкал на телефона.

След ковида идва пенсионерското море. Статистика на НОИ.

Ей, пак ходят там бе! Видяха лайняните тръби, изкараха им проби от водата, че е мръсна, и продължават... На този народ акълът му никога няма да дойде!

чужденците не четат български новини, а и туроператорите им едва ли им обясняват що е толкова по-евтино от Испания , Португалия и северните части на Гърция

Извън темата: ... това на снимката може ли е да е "почивка"? Тия хора ако така си "почиват" в какви ли лудници трябва да са през всекидневието си? За мен това ще си е чисто изпитание да издържа дори няколко часа в тая супа топчета ... ако трябва да съм там седмица ... ум ми го не побира ...

На 70 какво да ги жалим

Като доживееш може да осъзнаеш , че на 70 се чувстваш като на 40 примерно. Освен ако не си ползвал сарказъм, тогава ок.

На 70 като на 40, ама в следващия ти живот...

Не мога да разбера защо ни занимават с тея черни хроники?

Светъл път...Бог да ги прости. До там били

Съм след бутилка алкохол в морето.Това не е причина да де удавиш.

Как може?! Преди влизане в морето да се прави тест с дрегер и ако има алкохол или други субстанции да им се отнема надуваемия дюшек или палатката.

Да, и ако дрегера покаже нещо, ти конфискуват банските! :)

Моите бански ги подарявам и на трезво. Пека се по монокини или голичка, ако намеря нудистки плаж.

Абе тия що не си пият биричката на сянка, ами тръгнали в морето да влизат? Влез ама до коленете, изпикай се, па излез, пии още една бира..