Коментари - Четирима души от ТЕЛК Стара Загора са осъдени за подкупи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В нашето западнало стара загора няма нужда от ТЕЛК. Всички заминаха в големите градове - Казанлък, Кърджали, Хасково и София или в чужбина. Вечер блоковете са тъмни. Няма коли на паркингите. Тук останаха под 30 000 човека, предимно роми.

Като оставим тези индивиди попаднали... С фалшивите ТЕЛК-ове какво стана?? Кога ще ги проверят всичките, за да се види кой реално заслужава този документ, а този, който мами да бъде съден пред закона??? Кога ще чуем и видим и това, за да си кажем, че са си свършили работата съответните иснтитуции и които биха улеснили финансовата тежест за да а истина нуждаещите се!!! Хайде, най-накрая да си размърдат говете и да си свършат работата, за която им се плаща!

Четирима... Те там само чистачките не вземат подкупи, защото няма кой да им даде...

Телк2 Стара Загора,подготвени документи на детето от лекари престой в болници и т.н за астма,25%...............Черноок съгражданин с дете същия случай излиза с широка усмивка.колко ви дадоха?50 % отговор,ама аз щото съм с адвокат и ако не дадът той ги съди,при него сме цялата махала Лозенец.Живи и здрави народни преставители,продажници и убийци

В новините за осъдени, четете само последното изречение. Останалото е ала-бала и пунта мара.

Наистина ли някои си мислят, че има МБАЛ в село стара загора? Цял свят знае, че там има някакъв си институт за конски доктори и нищо друго.

Ами какво ще стане със завишените ТЕЛКове.Ще връщат ли пари облагодетелстваните или няма да връщат.Те са подбудители и е редно и тях да съдят наравно с извършителите от ТЕЛК-комисиията.

Условна присъда, браво, браво! Да отиват са си харчат спокойно спестеното... После тази присъда ще бъде отчетена като борба с корупцията. И те така.

"Четирима души от ТЕЛК Стара Загора са осъдени за подкупи" Ама само толкова ли!

Сичкото сиган астматик !

Казаха ми да не се занимавам защото нищо не ставало в тази държава или по лошото , че от когото зависело това, "били навързани като свински черва" и въпреки това.... Преди три месеца придружавам човек на когото са ампутирани и двата крака пред ТЕЛК комисия на II градска болница на бул. Хр. Ботев . Докато чакахме с количката във фоайето, пред нас минаха, един по един десетина роми на възраст 20-30 години с работни дрехи изцапани с вар и бетон. Предположих, че са от някой близък строителен обект . Не ме интересува съвестта и явната корекционна система на този екип, ако на следващия ден не взех на инвалида без ДВА КРАКА РЕШЕНИЕТО ЗА 60 % ИНВАЛИДНОСТ. ( Всичко това може да се провери ) На въпросът ми " Това е грешка и сигурно нещо сте объркали " отговорът на шефа на комисията беше " От горе са ни казали, да не даваме повече за такъв случай имало и по лошо". По лошото е да е умрял?!? - си помислих. Като му напомних, че сигурно повече % е дал на ромите от предишния ден ме изгони от кабинета !?!? Е , чудя се сега пред президентството или пред министерски съвет да го закарам този човек с 60 % които са му дали и те да го обгрижват щом са спуснали отгоре да не дават реалното в случая !!!

значи за месец взели 5к и глобата им е 5к 5 години немогат да заемат такава длъжност 3 години ефективно но най-вероятно ще бъде намалена и реално ще лежи 3 месеца после защо ставало така айде треснето му глоба 200к + 10 години ефективно отнемане на правата конфискуване на имуществото да видим като 20-тина лекари минат под тая схема колко техни колеги ще си позволят да го направят същото това нещо

И тази присъда е достатъчна. Петното си остава за цял живот, а и с хляба отсега нататък ще им е трудно. То тези хора умеят единствено това, да издават фалшиви телкове. Проблемът е, че на следващата инстанция най-вероятно ще ги оправдаят напълно.

Не им е достатъчна. Хората забравят. След 5 години, само съседите им ще помнят, че са осъждани. Те ще си се върнат и ще бъдат по-внимателни. Освен това, те са взели 50000, органите знаят за 5000 и те ще платят 5000. А са ощетили държавата със стотици хиляди, ако не и милиони. И под държавата разбирам всички нас, които си плащаме здравните осигуровки. Що не им наложат глоба, равна на неправомерно платените пари, които държавата е дала на "инвалидите". Те да платят на хората, срещу парите, които са взели. Само тогава ще разберат какво са направили.

и това му е достатачно ?!?! Моля кое точно му е достатачно това че за 50 лв дава ТЕЛК който всички ние плащаме заради тия 50 лв който е взел инвалидите едвам преживяват пари за пенсии, болнични и детски не стигат тези хора са ограбили държавата (разбирай данакъплатците) с милиони левове за години напред теб това ли те грее че щяло петно да му остане все едно такиви хора имат срам той прави щети за милиони и сега да кажем еми ок ходи си и повече да не правиш така (поне не и следващите 5 години) поради същата причина продължава да има телефонни измамници продължават убиици и изнасилвачи да са на свобода постоянно има хора с по 50 висящи дела ако 2-3 институции вземат да си свършат работата дали ще има хора с 50 висящи дела за измама на свобода и ТЕЛК за 90% инвалидност та даже се наредили и помощи да взимат

Присъдата е условна!!!!!!!!! Нищо няма да лежат! Сега спокойно могат да се оттеглят да си харчат паричките.

Да закрият ТЕЛК в този обезлюдяващ се град стара загора. Тук останаха само 30 000 жители, предимно роми. Вече има села по-големи от него. Всеки момент ще бъде прехвърлен към сливенска област.

До тук - добре. Сега е ред на лекарите от комисията, удостоверили “временна невменяемост” на прокурор. Те също трябва да бъдат съдени.

Значи и четиримата - зад ТЕЛта !

Реалните телкове се отрязват максимално и пращат нуждаещите се на дъното а нереалните носят приходи на две страни.... При бай Ставри и лекари и ползватели на фалшиви телкове е единственият вариант.

Малки са тези присъди ,но все пак е нещо.

че има само 3 коментара!!!!!

Малко им е !

А дано ,ама надали

Непотвърдени условни присъди, но медийната джабала е на лице. Чудеса в България не се случват, само някой ни разказва за тях, като за истински.