17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перфектният пример за доживотна присъда. Какво има да говорим? Всъщност по какво се води, че е "професионален шофьор"? Това не е шофьор, а бедствие! Задържан множество пъти за тежки деяния от един и същи характер и с всички видове дребни нарушения от А до Я. Лишен от свобода за 10 месеца за тежък инцидент и веднага след това задържан отново за същото!?! Е явно тия по 10 месеца присъди са крайно недостатъчни и тряба нещо по-сериозно!?

Бахти боклука! Как изобщо е държал длъжност като шофьор на камион този боклук!

Още един! Дрогиран пияница, боклук никой го не закача. Интересно кво ще направи МВР по въпроса! Ще засилят проверките за аптечки и пожарогасители!

Нищо сега и на убиеца на съдия Емилия Петкова да му дадат "най-тежкото наказание" "две години лишаване от свобода с три години изпитателен срок" както обичат да дават в такива случаи на "непредпазливост".

Първия път 10 месеца, а втория вместо 2 години, щото е бил мил и работлив, пак 10 месеца и сега вече си е свършил работата като е убил човек, затова нашите съдии ще го пуснат с условна присъда ,че да убие пак.

Интересно правосъдие, първа присъда 10 месеца, втора присъда пак 10 месеца, трета присъда вече е редовен клиент и има място за преговори.

Ми те вече си го знаят и очакват рецидив. Кво да го правят, за кво да му се сърдят, явно си е такъв! Едно мъмрене и да си ходи! (САРКАЗЪМ)

Май трябва да вземем пример от Калифорния - третата присъда задължително доживот.

И кво-ще го храним 30 години. Не може ли държавата да задели 3 лева вместо 30 години.

Leon Nebel

Затворнически труд бе! Да си заработва хляба! Кат не ще - да мре!