Четири взрива избухнаха в Киев, властите твърдят, че е от руски обстрел

Няма жертви, избухнал е пожар в 9-етажен блок, съобщи кметът на украинската столица Виталий Кличко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе защо всички украинци гледат така лошо. Дали са имали тежко детство или от тези картофи дето ядат нон стоп. За този на снимката ми е ясно - наркотиците не прощават на никой.

зеленски и кличко избиха повече укри от Хитлер и Сталин.

Жавелинчетата дали не дадоха фира?

а на теб весело ли ще ти е да ти избиват роднините .. децата и да ти рушат домът, дати ограбват покъщнината руски орки. .

Сменихте ли памперса на братчеда?

Въй как лошо гледа кличкото, ама тва не са руски ракети, щото руските ракети са тенекии, които падат преди да са излетели..

Като се надрусат и се гърмят укропитеците!!! Яко!!!

Руската армия от орки я бива да избиват само цивилни..Ако някой ми каже че тези варвари от восточната орда ми са братушки ще му разчекна устата. При тях няма нищо човешко..

Украйна, т.е. НАТО губи войната. Има надежда Българско да се освободи от ФАЩ-робството.

Да уредим боксов мач между кличко и руска хиперзвукова ракета, да видим кой е по бърз. Равни условия,първо кличко удря, после ракетата удря...

Тия руснаци се оляха.Това са безмислени действия, не може да подчиниш 44 милионен народ, просто няма как, прекалено голяма хапка са и не те приемат.

Много си умен, като един руснак инфантил.

Ха-ха, тъпи укри! Обстрела май е началото на вътрешен преврат... Дано народа се вразуми и ви избие, зеленски, кличко, айдарци, азовци и другите продажни бандеровски боклуци! Най-забавно ще е да го направи с чуждото, "дарено" оръжие!

Руската армия се бие повече с цивилни, къде им е героизма?

Ха-ха, тъпи руснаци, тръгнали да налагат на един народ, който не ги приема.

Явно мисленето не ти е сила

Ето какво спестяват: Одной из целей в Киеве стал оборонный завод "Артём", производитель авиационных управляемых ракет класса «воздух-воздух» Украинская пропаганда пытается выдать за цели ракетных ударов жилые дома, однако на обрывках видео, где демонстрируют попадание в жилой дом, также в кадр случайно попадают и уничтоженные цеха оборонного завода. t.me/RVvoenkor

Украинец никога няма да приеме руснак даже и цяла Украйна да бъде превзета.Ще бъде като в Афганистан и руснаците никога реално няма да имат власт.

Друго си е да обстрелваш всеки ден Донецк. Там да избиваш мирни жители си е съвсем демократично

Но е логично и реално.

Как реши, че не ги приема? Шепа политици се продадоха и унищожиха Украйна. Не по-различно от тук. Ти приемаш ли нашите подложни правителства?

Вече имат. Както и съдебна система със смъртно наказание…

Руснаците могат да правят каквото си щат, украинците никога няма да ги приемат.Украйна никога няма да бъде руска.

Руснаците досега не са превзели и 60км от Украйна.Кой украинец ще се съгласи руснак да го командва, това никога няма да стане.

Имат на 60км2 само, цяла Украйна никога няма да бъде тяхна.

КЪк те управляват отзади американците

Няма да бъде. Част ще е полска. Другото руско. Свърши се с украйна.

Не е реално да мислиш, че украйна е 44милиона народ. Всъщност 40% се самоопределят като руснаци. После идват поляци, евреи и прочие. Запалилите тази война вече са по европата. Останалите там нямат против русия. Един Лвов е всичко, което е срещу нея. И нацистки заградотряди избиваши собствената си войска нежелаеща да воюва с Русия.

пита украинеца, иска ли не иска.....целото дърво в печката отзад!

Украинците винаги ще си останат украинци и никога няма да приемат руснаците, ако ще каквото ще да правят руснаците.Така сме и ние българите.

Не съм те питал как ти вика черният ти господар

Я ни разкажи за древния народ от украинци, появили се през 45 година в областта украйна.

jingiby

"властите твърдят, че е от руски обстрел." Дир.ру, вие нормални ли сте бе? Не, не е от руски обстрел. Просто от небето си подат ракети. Или както твърдяха троловете на Мордор: това са украински ракети с които украинците сами си обстрелват жилищните комплекси погрешка....

"Четири взрива избухнаха в Киев, властите твърдят, че е от руски обстрел" ... А от какво всъщност са взривовете? "Хибридни"?

По секретна РФ информация от КГБ - Щерев давал ауспух. Всяка вечер пътувал тайно до Москва за начесване.

още от началото на войната си избиват народа, за да предизвикат съжаление от западните джендъри......и искат само пари и оръжие за гангстерските си орди на Кличко и и брато

НЕдемократичния руски гАз излиза на протест . НЕще да топли демократичните хохлузърски изпосраеи пърдяхи.. ббаахаха

От всички възрасти? Защо това е важно за теб, педофил либерален?

Щото пък Русия е много древна....

всекидневния обстрел на Донцек от украинска страна нито дума

Ако имаше понятие от история, щеше да знаеш на колко е, кои са варягите и каква в ролята им в попадането ни под византийско робство.

кго ше ебеш ве глист гюбрясал? стани първо и си изплакни ебания пърдак, вдигни си изпосрания потурнак и тогава грухти ве.. ббаахаха

САЩ макар и бавно губят войната в Украина.

Съвременните средства за ПВО предполагам могат да записват откъде идва целта, т.е. ракетата, скорост, посока и т.н. Досега нито един ли Натовец не се сети да провери записите, да ги включи в реално време в централата на Нато а още по добре в централата на ЕС , със едновременен вой на сирени. Така еврогейовете ем ще разберат кой всъщност и откъде стреля, а и ще се почувстват като все едно са в Киев

Взривили са се кондиционери. В Донецк от 8 години се взривяват, според украйнските СМИ.

Пак се изпусна спиртосан малоумник, все ви влече към “всички” възрасти. Деба и боклуците извратени.

Дребния наркоман Зеленски ще загуби половин Украйна и половината украинци благодарение на Зеленски който е машата на американците срещу Русия! Ще дойде време когато украинския народ ще му потърси сметка, а стигн ли се до това, изхода е един.....да со сложи въжиту!

Какво каза Баба Яга?

Доверявам се само на руската информация. Няма случай, в който да не лъжат. :)

Това не е ли диващина от руска страна.Или варварството е новото на 21 век.Не мислите ли, че се връщаме към първобитното общество по този начин.