Червеният кръст закара 70 тона помощи в Нагорни Карабах, арменци палят къщите си

Азербайджан продължава операцията си по възстановяване на контрола над анклава

Обратно в новината

Коментари - Червеният кръст закара 70 тона помощи в Нагорни Карабах, арменци палят къщите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ситуацията с Нагорни Катабах и премиера им Пашинян има един арменски виц: Попитали радио Ереван: - Какво да си помисля, ако завара коч в спалнята си? - Трябвало е да мислиш преди, а не след това.

До разпада на СССР,населението в Нагорни Карабах,какво е било.Ако е било арменско,отива тая територия да е арменска,ако е било азери,би трябвало да е към Азърбайджан,но ако е било смесено,тогава трябва да е самостоятелна държава като Швейцария.Другото е трупане на грешка след грешка.

7 камиона на снимката са ми 140 тона, ама карай

Я погледни пак снимката и преброяването колко камиона виждаш и колко още не виждаш ,но са там.

До 1988г. Н.Карабах беше автономия в Азербайджан със 150 000 населения. Тогава обяви независимост. Последва война и кланета между арменци и азери. Арменците победиха и окупираха 1/4 от азерската територия. Прогониха 1 000 000 азери. Азербайджан 30 години се готвеше за война и изчакваше подходящия момент. Е той настъпи. И сега арменците трябва да бягат. След толкова кръв и ненавист как могат да живеят в една държава? Но кого да съчувтваме?

Не вярвам да са изгонили 1 000 000. Проблемът е там ,че арменците и преди и сега са мнозинство.

Не е въпрос на вяра, а на официални данни на ООН. Не от самия Н. Карабах а от околните райони, които арменците обявиха за зона за сигурност.

Като е била автономия с 120000 души,как така да прогонили 1 милион азери от там.

Лошите руснаци.. Ма много лоши са те... Не искат да спасяват карабахските арменци. Ми тя - арменската армия де, е заета.. Учения с американскота армия и НАТО провежда. Демек - много е ангажирана в самата Армениия А туй че мината година в Прага не кой да е.. А премиера Пашинян подписа, че арменските граждани в Карабах са АЗЕРСКИ ПОДАНИЦИ НА АЛИЕВ.. О!!!!! И за туй пак руснаците са виновни. Щото в Прага го оставили сам. В компанията на Макрон, Ердоган, шефа на ЕС - Шарл Мишел да се поти пред Алиев ..

Явно пак ни взеха за мезе. Според моите скромни познания един TIR , като тези от снимката има полезен товар от около 22 до 24 тона, т.е 70 тона се събират в три такива превозни средства. Като гледам колоната снимката не ще да е от тези за Нагорни Карабах....хахахаха На това му се вика манипулиране на общественото мнение..... А и още нещо - разпределете 70 тона на 120 000 души (поне толкова са официалните данни за хората очакващи помощи) и ще видите, че се получава по половин килограм на човек, т.е по един пакет макарони. Айде да ви е честито.

Правилно написа но има неща които са обемисти но нямат тегло.Затова камионите са много за 70 тона.Предплагам само.

Още един шут за Петър 2. Този велик стратег...

нали тукашните ни платени проститутки от руското посолство и възраждане викаха къде била помощта... АМИ ЕТО КЪДЕ Е... а вашата помощ къде е? А да...забравих че вашата държава Русия не знае какво значи тази дума

Е то трябва и да се чете вместо само да се пише за да се плюе руската помощ е з 50 000, а н червеният кръст 28 000. Ама слепия вижда само тов което му отърва. Жалкар

Сега ние ще сибтрайкаме и ще се правим, че нищо не става.