1/4 от руското зърно e погубено, гори на 60 км от Чернобил

Като цяло в Русия са изгорели 25% от зърнените посеви, съобщи руският президент Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - 1/4 от руското зърно e погубено, гори на 60 км от Чернобил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРАС определено не е идиот, а ти ако си грамотен вземи и прочети малко за ТЕКТОНИЧНОТО оръжие преди да квалифицираш хората. Прочети от кога има опити, издънки и успехи в тази насока и как всичко това се отразява . И от къде измисли това "Давид Мендел " щото и чичко гугъл дето уж знае всико не го е чувал.

Заради такива българи като тебе се срамувам да казвам, че съм българка.

Абе за братушките хляб да има, ние може и пържоли да ядем :)

руснака ли е по-руснак или американеца е по-американец?! ... аз също съм американец(това е истина)

уважаеми българи, недейте в такъв тежък момент да сеете толкова злоба и глупости. Дано хората се оправят бързо с пожарите, защото обикновния руски човечец не се различава по нищо от нас и го чакат много трудни времена, а освен всичко друго обикновеният руснак храни мого добри чувства към България. дано скоро се оправят хората и да бъдем по-състрадални и човечни

това няма никакво значение за лилипутите -по важно беше докато всички гасяха погари да се поставят ракетните комплекси в Aбхазя.

Да бе, руснаците ще чакат пожарите, та някой да не забележи поставянето на ракетни комплекси в суматохата, а? Психиката ти е доста увредена, умнико!

те са доставени през 2008 а сега сме 2010

Това , което Крас е казал, беше казано и по една от телевизиите за предположението на метереолозите, не си бил в час. Тъй , че не го наричай с такива неподходящи думи.

Според прогнозите на учените, в средносрочно бъдеще България я очаква затопляне и засушаване на климата. Това време горе-долу съвпада с очертаващото се изчезване на нацията ни, поради ниска раждаемост и емиграция. Дали някой се интересува от такива хипотези? Или май е по-актуално да ръгаме чушки в боба и силикон в пазвата. Ми да, така може и да не разберем, че ни е сполетяло поредното бедствие.

Хане, ма те и жегите там са отдавна. А, относно далаверите не трябва да имаме никакво съмнение в твоята правота и проницателност.

Русия е многонационална страна, както впрочем и всички други страни. А ме кажи Барак Обама американец ли е? Човек сам си определя гражданин на каква страна се явява - в морален смисъл на дума- нямам предвид законови установки. Та гореспоменати личности в свое творчество възпяваха родината си Русия - не е Германия или Бангладеш.

Другарката "рускиня" споменава великите руснаци живели при царизма. Вярно велики са. Ама защо не споменава за великия Ленин, който такова мамата на половин земно кълбо или за Сталин, който изби толкова руснаци в мирно време, колкото не са загивали във многото войни, които е водила миролюбивата Русия. А каква катастрофа пишат, че имало в Чернобил. То беше само авария. Ами ние тогава манифестирахме пред др. Живков.

да не си манифестирал бе глаовч ...кой тее карал сега да си стоиш на 4те букви и ще си траеш щото друг избор пак нямаш сещаш ли се...ааа забравих имаш бе пич - с лична карта можег навсякъде да пътываш интерсно кво правиш тук...ми не си например в Кан или Монако...смешко нещастен

Щтом имаш добра памет - и помниш за Чернобил - тогава дай да спомним и 6 и 9 август 1945 Хирошима и Нагасаки . Това също било нещо незначително - защото по медии не съм чула да казват и думичка за това. Ама избити хиляди хора и тук апропо руснаци нямат нищо общо

може и да са казали нещо по медиите но 1945 не съм била родена и не помня ,но Чернобил помня !

Смешен коментар, я се постави на мястото на руснаците в момента , и ако това се беше случило в България, щеше ли да направиш тоя коментар- стига това недоверие към руснаците - расъжзавайте трезво .

Прочетох коментара Ви , четете повече историята и не правете смешни коментари.

Обяснявам за тези които не е в час: посеви не изгоряха - а поради голяма жега зърното не се наляло. Просто се изсъхна. За това се говореше още преди пожарища по руска телевизия- включвай да се запознаеш и да нямаш загадки. И друго - утре Земята ще минава през потока на Персеиди - да не се чудиш , че руснаци пак нещо лошо направиха :)

Сега очаквам някой дебел, мазен и плешив (това не е задължително) представител на няк`ва организация на хлебар(к)ите да се появи и компетентно да ми заяви, как щото в СССР житото е малко, тук хлябът ще стане 5 лв.

нова..сделка-зърно-срещу..газ

Избягвам да коментирам във форумите.Но такива тъпанари като теб ще затрият България. Абе ,алаанкоолу, преди две или три години ,когато България цялата горя, кой ни помогна, без да поиска нито лев.Радостта от нещастието на другите е присъщо на животински натури и мутри. Типично за привърженик на ГЕРБ....

няма проблеми за братушките, цялата добруджа е златна и тая година...сичко ше се качи на корабите от варна и бургас и през морето ше ударим едно рамо на руснаците.а тука ще хапваме....квото дал господ но не и брашно тип 500...:)

от тази мизерна получовешка държава освен смърт и мизерия нищо добро не е дошло за човечеството

от тази мизерна получовешка държава освен смърт и мизерия нищо добро не е дошло за човечеството

Нищо добро не е дошло от Русия. Безхаберници. Варвари.

Интересно като цунами удари някъде в Азия или урагани сринат някой град в САЩ , какви са пострадалите там , А? Как може да плюеш по хора пострадали от природно бедствие? Никой не е застрахован от такова, включително и ти!

Извинявай, ама ти си обикновен глупак! Не пиши повече в нет-а или поне не на български!

Същото или поне подобно може да се каже и за западна европа (особенно Германия), САЩ и Япония

Седерастче, да го каже някой поданик на друга държава, как да е! Ами ние тук бе, тупан? Я се огледай малко. Варвари били, а? А ние, великите арийци, докъде я докарахме?

Менделеев, Ломоносов, Чайковски, Достоевски, Глинка, Ковалевская - и още много-много други. Ако разбира се знаеш кои тези личности. Защото ти си май освен Ивана и Галена други велики хора не знаеш

Краят идва...... Сега е момента да теглите дългосрочни кредити.