Черната равносметка на масовото убийство в Сидни

Четири жени на възраст между 20 и 55 г., един мъж на около 30 загинаха на място. Друга жена, на 38 години, почина в болницата. Осем души са с различни по тежест наранявания, бебе е в критично състояние

Обратно в новината

Коментари - Черната равносметка на масовото убийство в Сидни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нападателят е работил като охранител Мъжът, убит от нападателя, е 30-годишен от Пакистан, който е работил като охранител, съобщиха представители на пакистанската общност. По-късно полицията идентифицира извършителя като 40-годишния Джоел Каучи.

Така става когато личното оръжие е ограничено. В щатите щяха да го гръмнат още в началото на лудеенето. Австралия е била страна с демократична традиция, но по някое време са прибрали пушкалата на хората.

В САЩ убиецът щеше да има полуавтоматично оръжие и щеше да убие не 6, ами 36 човека преди да го гръмнат.

Тоест същото може да ни се случи и на нас, ако някой от образите във форума, спре хапчетата.

Бил е фен на Путин, това защо не го казвате?

Пича от ексалатора е французин на име Дамиен Геро (или както там се произнася на френски ) а русорбчетата у нас па са се вързали на евтини номера муахахахахаха

НАПИШЕТЕ НА ЛАТИНИЦА СЛЕДНИЯ ЛИНК И ЩЕ ВИДИТЕ КЛИПА КОЙТО ВИ ИНТЕРЕСУВА! хттпс://русвесна.су/невс/1713020952

Добре че беше руснакът, че клането щеше да е тройно! А отрепката дето пише поредните си диарии, да го духа докато още е жив, мършо!

Не е бил руснак, а французин, стига глупости! И там се навря тъпата пропаганда.

Ей тиия френски руснаци ква сила са . Това копейките ако бяхте риби и на арматурно желязо щяха да ви ловят

До толкова ниско ли пропаднахте, че не смеете да кажете, че единственият "обикновен австалиец", който се изправи срещу този изрод е руснак? Човекът е спасил животи. Ако беше друга националност, дали пак щяхте да премълчите? Подлоги сте

ако можеше да четеш като нас, щеше да разбереш, че става дума за "Полицейска инспекторка от Нов Южен Уелс". Дай да видим сега какьв е този твой РУСНАК под формата на инспекторКА от полицията, която няма как да е русКА гражданкА на такава висока позиция там.

медии и виж какво дават - на какъв език крещи човекът, който го е спрял да се качи нагоре по елеватора. Фактът, че това наистина почти никъде не може да го намериш, или че на разни тролове или просто психичноболни им избива пяна като чуят Русия, както на други им избива като чуят САЩ, е показателен каква пропаганда върви по медиите. Защо не го споменават - може пък да е либерален дисидент, борещ се срещу Путин? Може да е украинец - там доста имат трудност с украинския и ползват руски. А това как полицай с огнестрелно оръжие, т.е. обучен човек да реагира в такива ситуации, бил тичал и застрелял психично болен с вид на умряло от глад хипи с нож, показва колко объркани са нещата в медийното пространство.

Потвърдиха, че е бил френски строител!!! Престанете с руските глупости.

Дай линк нещо или поне напиши къде да видим инофрмацията

НАПИШЕТЕ НА ЛАТИНИЦА СЛЕДНИЯ ЛИНК И ЩЕ ВИДИТЕ КЛИПА КОЙТО ВИ ИНТЕРЕСУВА!!! хттпс://русвесна.су/невс/1713020952

За сериозен източник австралийски питам

Има ли значение кой е, какъв е?!!! Защо пак политизирате една човешка трагедия? Даже да няма нищо от този безумен, френетичен конфликт: проруски - антируски в някоя новина, пак писвате като ощипани госпожици, че е пропуснат някой недоказан факт в полза на съмнителната ви теза

Не може да се даде линк, защото дир.бг не публикува коментари, в които има латиница, вкл. линкове. Търси австралийски новинарски сайтове.

у нас да кацнат още самолети с ориенталско-африкански туземци

Е, че то всички убийци са психопати.

Който има желание, нека изгледа филма Ромпер Стомпер. С Ръсел Кроул е.

Мдаа 1.Няма никаква охрана, дори и нещо подобно на нашите "охрани" от пенсионирани дядовци. 2.Полицайка, дето се е свършила работата, е наречена героиня. Нашите управители на молове да си вземат поука и да наемат по-сериозна охрана, а не да отбиват номера.

Лъжат. Личи му, че е семит, че е по-млад от 40 и че не е луд.

Само дето не сте споменали че обикновените австралийци врещят на руски език.