Черната кутия на разбилия се МиГ-29 още не е в Русия, имало процедурни проблеми

Зам.-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков не се ангажира със срок за изпращането на устройството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Военни сър. Президента ни е същия. Бог да пази България, ако ни се наложи да разчитаме на военните.

Не могат да изчистят онова издайническо изпукване при добавени записи. Дайте им още малко време, работят усърдно хората.

100% Бойко е виновен.

Усещате ли колко сме ... даже няма да се изказвам до край! НАТО... бла, бла, ама пращаме в лошата Русия, ама то пък не сме изпратили ... точно щото пък имаме процедури. Замитаме яко Нямам думи!

Толкова си можем!..

Че са го свалили. Въпросът е кой?

А ти кога беше в казармата та знаеш?

Най-добре да не я пращате в Русия! Срам и позор!

Правят ни всички на идиоти.Особенно пилота Радев.Процедури.. ..... Лъжат и мажат...Жалко за жертвата и семейството му.

Сигурно на някой ще му падне гъза...

Има замитане под килима.

И тя армия трябваше да удържи турската, докато дойде съветската. Ако беше станала Третата световна, турската армия щеше да срещне американската край Киев и заедно с финската да срещнат съветската край Москва. Демек горе-доле след три години руснаците, щяха да се сетят да реагират като миналия път.

... да ви напроцедурат коцматите процедури, процедурници нйедни!

Срам...два месеца да не могат да направят нищо.

2003 бях, две години преди да я направят наборна. Наистина Бог да ние на помощ ащо трябва да разчитаме на тях

Едно е ясно - Информация ще има след президентските избори! До тогава - разтакаване стъкмистика и празни приказки!

:-))))))

Ами то пише на вратите в Щаба на ВВС кой го е свалил.

Предполагам, че пенсионерът се е писал доброволец за тази мисия! Със забавени реакции, възрастният пилот се разбива! Сега, тази дето не му е жена, предявява претенции, вместо да го натисне за пенсия.

Черната кутия на разбилия се МиГ-29 още не е в Русия, имало процедурни проблеми - проблемът е един единствен : някой голям началник е до шия в лай..та и гледат всичко да се забрави като тупат топката !!!

На 47 години, а само майор? Явно е бил от най некадърните!

Има проблеми, да. Радевите некадърници са проблемите...

псевдо хероя дето за унищожаване на техника го награждават..смехх 2 пъти му отказват повишения и вместо изритан 1 самолет по малко не ми е жал за кутията ще лъсне грешката на шафиора..

Който му хрумна да даде на вражеска на НАТО държава такава кутия, трябва да бъде уволнен и даден на военен или цивилен съд. Кой може да гарантира, че руснаците няма да и направят нещо? И как стигнахме дотам, че от пълен лиценз за ремонт на Миг 29, какъвто сме имали и сме били ЕДИНСТВЕНАТА държава, която го е имала, стигнахме до това да не може да се разчете 1 флаш памет? Толкова пагони трябва да бъдат скъсани, толкова, че тия чорбоядци, които стоят зад това решение да не пипнат повече служба

Не сравнявай "тая" армия с "оная" АРМИЯ!

Процедурната ОСЕРАЦИЯ е, че западно-ориентираните ни уж воеводи искат да предадат черна кутия от изтребител на натовска държава във вече неприятелските ръце на Русия. Има някакви кодировки за системи свой-чужд, които е нормално да носят данни класифицирани и да влизат такива и в записи на черната кутия. Малоумна история...

PEYTSCH

Ама разбира се. Трябва да минат изборите за следващия президент, щото този не става...

PEYTSCH

Май не могат да я намерят в кое чекмедже на Радев е ....

Ама те казаха не по рано от 3-4 седмици не са казали кога след тия 3-4 седмици. Пък и те не са изтекли. Та за какво е тази статия изобщо. И да през 199 и някоя си година в един студен февруарски ден пак пратиха един миг навътре в морето излетял от тогавашния Томбухин. и самолета цопна във водата. Даже не го и търсиха защото пилота бил излетял без никакво оборудване за студена вода.

Още повече, че има натовски държави - например ПОЛША, които имат всичко необходимо, дори производствена линия за всичко нужно за МиГ-29 !? Защо не дадохме не дадохме на поляците например, барем сме от един отбор?! Много, много прах в очите... Изобщо няма да тръгне тази кутия към Русия, скандално е, предвид статута ни - член на НАТО...

Основният проблем е в празнотата на черепните кутии на генералитета в БГ армията.

Айде изпращайте я , какво чакате -немци ? Трябва Истината да възтържествува !

Абе те хората ви казаха в момента се води "война" около Крим от НАТО с Русия. Ние сме в НАТО не върви да искаме от Русия да ни прочете тяхната си кутия.

Руснаците проверяват кой да допуснат при четенето. Лаборатория е строго секретна! Все пак сме им врагове, за трети път от одвобождението ! За трети!

Абе какъв ви е проблема на настоящите генерали от БА ? Що сте толкова неадекватни? Ако аз съм на власт всичките ще сте в Белене.

Самолета е свален от Укрите и за това се въртят да изпратят кутията ! Укрите имат опит в сваляне на самолети 3 граждански самолета свалиха !

само а вметна, кутията си е наша, те са я произвели.

Някак не върви да плюем по Русия и сами да я обявяваме за наш враг /за да зарадваме господарите от САЩ/, пък после да ги молим руснаците да разчитат черната кутия. Да я изпратят в САЩ за разчитане.

Я раздуй какво ще направиш!

Хахахахха узнал от медиите. Абе, льольо, кой те е турил там на генералското място, бе?! Бахти тъпаците ей. Тва по-тъп от спортния журналист е само военен. А така и не стана ясно какво са търсили сръбски военни части на учение на НАТО. Май не искате да стане ясно кой точно е свалил самолета, нали? Както и не искате да стане ясно, че самолетът НЕ Е изпълнявал задачата, която е трябвало да изпълни. Процедурни проблеми. Хуя ми. Ако беше за некой от вашите гъзове, немаше да има процедурни проблеми.

Колко жалка история на накадърието....

НРБ е незаконна кочина, а вие сте слуги на СССР.

Какво отговарят на тази? Нея я няма даже в удостоверението за наследници! Каква му се явява? Съквартирантка, родила му дете!

Има натиск от високо и от далече, ясно се вижда че ние сме една независима държава, от нас нищо не зависи. А от къде е натиска всеки ще се досети, "коня отдавна е изтърван у ряката", от тук нататък следва бавното и мъчително доразграждане докато се превърнем в една територия.

А може би просто чакат корозията да доунищожи "компрометираната" черна кутия...

Ами Белене ще заработи с пълна сила. Такива кретени ще са там. Запада ще изчезне от пространството. САЩ ще бъдат изолирани и капитала е стои в страната

Е те такива като теб ще са десерта за бай Ставри в Белене

Ча царство България след 1923 та е незаконен кокошкарник!

Гледай си работата ... Този инцидент стана някъде 1996-та и бе последният за авиобаза на л-ще Балчик. Загиналият пилот се казваше В.Вълчев ст.л-т а самолета Миг -21.. бе излетял от същото летище , на ,което е правил и опит да кацне след пробен полет-Балчик. Самолетът падна съвсем близо към заход от към морето към брега ,посред бял ден и дори бе видян от наблизо намиращи се рибари с лодка .Пилотът успя да катапултира но на пределна малка височина , приводнил се е ,но не е успял да се освободи своевременно от коланите и се бе удавил. Самите рибари са го изтеглили,потънал във водата и вързан с въжетата на парашута -под него . Самолета го извадиха почти цял (а не на парчета) почти забит в дъното . До колкото знам -причините са ,че пилотът се е опитвал на направлява машината при вкл с-ма "автопилот" -РЪЧНО .

Priznaite che e svalen po nedorazumenie i krai