Челен удар между кола и джип на пътя Бяла-Плевен, поредна катастрофа с мигранти на "Тракия"

И при двата инцидента няма жертви, а ранените са откарани в болници във Велико Търново и Пловдив

Обратно в новината

Коментари - Челен удар между кола и джип на пътя Бяла-Плевен, поредна катастрофа с мигранти на "Тракия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Водачът на автомобила също е чужд гражданин.". А сега как да му кажеш ' А сига кво праим а ? ' И КАТ го закъса яко ...

Ай' в Шенген, бате !

За араби и негри да им слагат по един нагорещен поялник в занника и да им направят ТАТУИРОВКА и да ги пускат да бягат обратно към Турция и Саудитска Арабия, с РАЗПРАНИ гъззове както бягаше Осман Ага през 1865 г... А ТАТУИРОВКАТА ще им остане за СПОМЕН да помнят кога са тръгнали да ЗАВЗЕМАТ чужди държави с ИЗМАМА... Европа трявба да приеме КОНВЕНЦИЯ- "" Ако някой европеец отиде в Арабски или Африкански държави, арабите и и негрите там трябва да му осигурят БЕЗПЛАТНА къща, безплатна кола и гориво, и по 50 Килограма банани и портокали всеки месец..."" Да знаят КОИ са царе на Земята.. А ако НЕ искат да плащат, Европейските държави трявба да започнат да изтребват арабите и и негрите с самолети с БОМБИ..

Мигрантите бързали за Виена !

Да видят ПСА там още бил цял.

"Вероятната причина за катастрофата е отнемане на предимство, понеже единият автомобил се е движел по път без предимство." Познайте от два пъти кой автомобил.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Имали ли са винетка имигрантите?

Изумен съм! Блъскат се челно два автомобила, които пътуват по различни пътища. Единият бил второстепен!

Ами празници са. Бързат хората. Къде е тръгнаал този от пътя ез предимство. Асолютно нормално е очакването, когато излизаш от такъв път, независимо че можеш да направиш излизането,, този на пътя с преедимство съзнателно да увеличи скоростта, зер знае ли да не би да тръгнеш пред него, да му убиеш бързането. Знаете ли кое е итересното- често ми се случва, за да не бавя тези на пътя с предимство на 150 метра вече съм със скорост 120 км/ч. А този дето трява да се движи с 90 ме изпреварва за да завърти с ръка че съм луд, ама и светлините и тромбите. А дришльото не знае че съм го видял на 400 метра и за това съм тръгнал. Какво би станало, ако беше си продължил с 90 км/ч. Такива бързаци най -често са покрай бензиностанции, включвания с място за ускорение. От надлеза на който съм виждам идващия на километър и 500 м (един мост над пътя) след. Друга кола пред него няма ускорявам с ляв мигач влизам с 90 колкото е позволената скорост, въпреки всичка ускорявам до 120 и той ме изпреварва след още 300 метра със "коментарите и забележките"

Не само закона познавате, но и със смятането дето се учи вече в предучилищна сте на светлинни години. Хайде да кажете, как след като тези 1500 метра той се е движил с разрешената скорост, което е пробег за 25 секунди а аз съм ускорил о 120 за 6 секунди, става така че настигате колата ми на +400 и ме изпреварвате. За да съм сигурен че оценявате описаното включване. Тази дистанция от 1500 метра дори на магистрала ми дава време да вляза в потока коли. Знаете ли, вас ви е необходимо да ви изпитват по аритметика за да взмете най -ниската степен за водач на МПС

То вече само мигранти по нашите пътища !!! Само те са платежоспособни !!!