Чехия потвърди: Гебрев е оръжейният търговец, чиято стока е била мишена на Русия

Компанията ЕМКО отрече да е имала такава пратка, без да споменава неговото име. Прага обяви официално, че изключва "Росатом" от търг за изграждане на нов ядрен реактор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 7 години тръпнем в очакване на чешката експертиза. След още 7 ни обещават и снимка на Путин как лично пали фитила.

Тия чехи се оказват големи тъпаци.И те кат нашите лижат чужди задници.Кога беше 2014год. ,че нещо не мога да си спомня.Лани баба пръднала -сега им замирисало.Да им имам службите.

Главният редактор на международния канал RT Маргарита Симонян попита чешките власти: „Искате да кажете, че във вашия частен склад, без надзор, криминални лица държаха оръжия в обеми, способни да осигурят дългогодишна гражданска война в средноевропейска държава. И чехите, не направиха нищо по въпроса. И тогава Боширов и Петров дойдоха и взривиха този склад. И средноевропейската държава вече може да спи спокойно. Е, ако е така, аз съм горда да се срещна с тези смели момчета, рицари на световния мир, законност и ред. "

от гл шеф. на тайно разузнаване. вписваме и умоляваме да се, заловът всички с уредите където са дадени от сот. и от слествието гр кюстендил . ние расчитаме на вашите спец служби. в българия ние ви вписахме къдесе намирът тези с уредите.

планините от убити цивилни и разрушенията. Единият казва : - Добре че сме в НАТО и ЕС А другият : - Добре ,че СССР не беше демократична държава.................

Гебрев или чехите? Това прилича на нескопосана и несъгласувана акция за санкции срещу Русия.

НЕ ИЗГЛЕЖДА А Е ТОЧНО ТАКА - НЕКА ЧЕХИТЕ ДА ПОКАЖАТ ДОКУМЕНТА СПОРЕД КОЙТО В ТЕХНИЯ СКЛАД ИМА Е ИМАЛО СТОКА НА ГЕБРЕВ. А СЪЩО И ДОКУМЕНТА ЧЕ ТАЗИ СТОКА Е ЗА УКРАЙНА- АКО ЧЕХИЯ НЕ ПОКАЗВА ТАКИВА ДОКУМЕНТИ, ИЗЛИЗА ЧЕ ЛЪЖЕ

tonk11

Ти да видиш. Те искали да го гръмнат ама той не разбрал. Чехите нещо се насраха тоя път.

И Чехите лъжат и Гебрев лъже от това страда България Чехия и Русия.

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, КВО ПРАЙ СТОКАТА НА ГЕБРЕВ В ЧЕШКИ СКЛАД- ГЕБРЕВ ПОД НАЕМ Е НАЕЛ ЧЕШКИЯ СКЛАД ИЛИ КАК. МНОГО ШИТО С БЕЛИ КОНЦИ ОТ ЧЕХИТЕ, НО ВСИЧКИ КОИТО ТРЯБВА ЗНАЯТ ЧЕ ТЕ СА ЕДНИ ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРОДАВАЧИ НА ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА. ИЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИКРИЕ БЕЛАРУСКИЯ ДОКУМЕНТИРАН СКАНДАЛ ЗА КОЙТО МАЙ НИЩО НЕ КОМЕНТИРАМЕ- ВАЖНО Е ДА СЕ ПЛЮЕ РУСИЯ И ОМАСКАРЯВА ГЕБРЕВ

На господина Гебрева ,му е съвършено ясно , че това с което се занимава освен печалба носи и рискове . И това разнасяне по медиите , само му вреди . "Колкото повече , толкова повече" !!!!! Тези публикации са за наивници , да не кажа глупаци . Който , каквото трябва да знае , го знае ! Каквото е трябвало и трябва да се направи , то се случва! Това са рисковете в този "бранш"!

" Когато се молиш за дъжд трябва да си готов и за калта!". Едните продавали оръжия и припаси, другият купувал за препродажба- все за пари! Но не помислили, че на третите не им се умира от тези оръжия и ще се борят да има по- малко пушки срещу тях! И гледа Гебрев като манастирски котарак и се чуди откъде му е дошло....

Защо така др. Гебрев... Парите нямат миризма, добре е да са в по-вече, а откъде ще може да се вземат? Какво значение има, важно е да се печели, нали така др. Гебрев. Руснаци, Украинци, Араби и т.н. Все тая!!!

Я, чехите нещо се спихнаха... вчера външният им министър се изтърва да каже че не са очаквали руснаците да изгонят почти цялото им посолство от Москва а днес взривът не бил "държавен" тероризъм а частна работа.

че България е МНООГО ПО ЗЛЕ ОТ ЧЕХИЯ!

Оказва се, че взривяването не е било акт на държавния тероризъм - озарението на чехите “пристига” като до жирафа чак на другия ден. Тогава защо са изгонени дипломати? Чешките глави не се справят с тежката задача да разберат какво самите те направили вчера, а и били ли са те, да не би някой друг?

Росатом строи ядрени мощности в 22 държави на света. Уестингхаус - в 0 държави

ЕС просто трябва да финансира 2 компании които да се конкурират и нещата ще си дойдат по местата. Иначе постепенно ставаме колонии на един или друг въпреки че ЕС е най-голямата икономика в света.

tonk11

То така става. Опппп, и вече си компания дето прави АЕЦ.

А, това е интересна информация. Те дойдоха у нас с предложения за 7 реактор на Козлодуй, Стойността на реакторите беше двойна, сравнено с руската. А себестойност на тока точно тройна. Изказването на американеца беше лаконично - ами свиквайте. А най-притеснителното беше, че искаха да продават гориво. И не просто да продават, а да експериментират. Нямало да има проблеми. Естествено, че ако гръмне централата, за тях няма да има проблеми. То хубаво, да вземеш едни пари, ама не е само това и красиви презентации. По принцип днес американците са май изцяло неконкурентноспособни да на международните пазари. Затова действат като класическа мутра и принуждават другите да купуват само тяхна продукция, колкото и да е скъпа.

В Чехия може. Но в Унгария такива американски номера не минават

Намекът е ясен . и ние да изключил Росатом от бъдеща АЕЦ, за което мечтае и Ал Пъси

КОЛКО ЩЕ СТРУВА ТОВА НА ВНУЦИТЕ НИ?

Ще струва толкова че ще се върнем в праисторическата ера!! Примера го виждаме със Германия която ако не са държавните дотации жива е умряла!!

Отново наплив на "пишещи" чукча в нета. 1. Информацията за боеприпасите малко я видоизмениха от вчера, защото става въпрос за класическа далавера с мнима "утилизация на боеприпаси". Тази схема не е позната само в Чехия, в България се "утилизираха" огромно количество боеприпаси по тази схема - реално Министерството на Отбраната плаща за "мнимата утилизация" , а слез продажбата им всички си получават дяла ЛИЧНО. 2. Това което описват е свързано с взривовете на складове до Петолъчката при което пострада не само Гебрев, а и други търговци на оръжие, които трябваше да ги изнесат в Грузия, а не в Украйна - там имат снаряди за няколко Световни войни. Тъй като целия "скандал" е платено театро с треторазрядни актьори, които вместо да накиснат рашаните в л...ната се натопиха самите те и от драма пиеската стана комедия. Естествено платените медии разпространиха сюжета, чули не дочули, чели и недочели. Ако можете да съберете фактите много лесно ще видите, че 2+2 е 4, а не както ви убеждават че равно на Путин. Просто в момента се търсят всякакви начини за"противодействие" на рашаните в Донбас, което май няма да е уестърн с щастлив край. В резултат на което отново се вади Емо Гебрев и сие, в добавка се вклюкват и чехите, за които е важно количеството на парите, а не техния произход. И се получава турлю гювеч, който е пълен блудкаш. Да се надяваме, че това което подготвят рашаните в Украйна или няма да стане прекалено грубо или поне да не ни засегне, защото ни дели само Черно море.

ОБЩО ВЗЕТО СИ ПРАВ, САМО ДЕТО ГЕБРЕВ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПЕТОЛЪЧКАТА И С УТИЛИЗАЦИЯТА

Аз па си спомням, че на 2 пъти американци даваха жертви на наши полигони... Голям кеф. И как не са се сетили да обвинят руските разузнавачи на ГРУ?... Американец загина, а четирима са ранени при нов взрив на полигон на ВМЗ Сопот Лукарски: Отговорността за инцидента е на частни фирми

Знаем какви са и кои са милионерите - търговци на оръжие в България! Без да си свързан с властта и със САЩ никой няма да те остави жив да продаваш оръжие и да богатееш. Това е най-доходоносният бизнес след продажбата на наркотици.

е контузен!

го пазят

е контузен!

Гебрев ще отрича до последно... защото по онова време Украйна все още беше под оръжейното ембарго, което Евросъюза на бърза ръка прие срещу тогавашният украински президент Янукович но се забави в отменянето му, та покррай чешките приказки изниква въпросът колко честен е честният Гебрев;)

ТАЗИ ТЪРГОВИЯ Е РЕГЛАМЕНТИРАНАДОСТАТЪЧНО СТРОГО -В "ЕКСПОРТНАТА КОМИСИЯ" КЪМ МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА ИМА ДОКУМЕНТИ ЗА ВСИЧКИ СДЕЛКИ НА ЕМКО ПО ТОВА ВРЕМЕ, В Т.Ч. И С ЧЕХИЯ И С УКРАЙНА-АКО Е ИМАЛО ТАКИВА СДЕЛКИ.КАТО ЗНАЕМ КОЛКО МНОГО МИ И ББ ОБИЧАТ ЕМКО И ГЕБРЕВ, ДОСЕГА ВСИЧКО КОТО ГОВОРЯТ ЧЕХИТЕ ДА ПОБЛИКУВАНО

Ко ? .... не

ЕТО КАК СТОЯТ НЕЩАТА ПО КАЗУСА : Целта беше, военните складове в бившия соц. лагер да бъдат опразнени, за да могат американците да продават тяхното оръжие !!! Тогава, в тази, забранена от ООН търговия си включи и „почтения“ търговец Гебрев !!! А чехите неволно осветиха схема за продажба на оръжия от Източна Европа не само на украинци, но и на терористи в Сирия и Близкия изток, в която е пряко беше замесен Булгаристан !!!! Това беше видно и от надписите на сандъците с патрони, мини и други боеприпаси, които показваха още през 2014-15 година в Сирия !!!

че такива взривове имаше и в България. При това те бяха НЯКОЛКО! Нека да не се прави на: не чула; не видяла и нищо не казала!

Ето още малко инфо от публикации у нас: "Кметът на Сопот заяви пред БНТ, че според него е възможно взривовете в склада за боеприпаси в Иганово да са в следствие на човешка намеса." "Кметът на село Анево Николай Николов допълни, че НЯМА вариант този вид боеприпас да се взриви от само себе си." "Боеприпасите в 835-ти производствен цех не са били снарядени. Според експерти е технически почти невъзможно да са се взривили от само себе си“ "Когато на 21 март гръмна склад с боеприпаси на ВМЗ в сопотското село Иганово, министърът на икономиката мъдро успокои, че „никога няма 100% гаранция при складиране на взривни вещества” и че „подобни инциденти се случват в цял свят”. Което е безспорно. Какво да се каже обаче, когато взривът се повтори на същото място само двайсетина дни по-късно? "

След случая в Аляска, некои чешки политици много им е "горещо под опашката" и са загубили контрол върху най-големата си перачница , не знам само кой ги е светнал че "инцидента" със скейтбордиста е руско дело...

И франсетата скоро дадоха две свидни олигархични жертви - Макарона требва много да е ядосан, дано не реши че са руснаците....

Бедността е справедливо наказание за глупостта!

това каква връзка има с пропагандата която НАТО спусна??

За промитите мозъци на руските слуги връзка няма.

ще ти отговоря, защото сме най-глупавата колония!! Питай що ББ подписа договора за безплатните бази на САЩ на наша територия?? Просто е защото са му дали някой леф или го държат за кълбетата!! Ето ти защо сме бедни!! И най-вече бедни сме защото имаме 80% сволач като теб!!

ЕПМ педал руски! Бедни сме, защото у нас бъка от такива като теб, които на бялото казват черно. Манипулатори и лъжци.

5

Гебрев казва, че не е държал там боеприпаси, чехите казват че е бил той. Нали него уж го тровиха с Новичок, пасва идеално на сценария.

ЧЕХИТЕ ДА ПОКАЖАТ ДОКУМЕНТИ

Всичко е вече политика. Лошият е избран и се оплюва за всичко. За добрите, нито една лоша дума. А ние доставяхме индиректно оръжие на ИДИЛ. Дето тук тествайки стар гранатомет ли бе, се самовзриви американец посредник. Преди обявявали за терористична организация например Ал Нусра, обявили се за клон на Ал Кайда, а босле били демократична опозиция. ;) И винаги забравят презумпцията за невиновност, ако не им е изгодно. Някой е виновен, чак след изнесени доказателства и осъдителна присъда в съд. Тоест такова изказване е просто клевета и подлежи на съд.

А пък гебрев не знае че имал някакви ''договорки'' като тези дето чехите се опитват да скалъпят и да се позабършат използвайки някой друг вкарвайки го в своята ''загриженост''...Нещо май май ви аресва краварската ''пролет'' ама да не се появи внезапно някоя зима...

За да сме по-подготвени за живота е хубаво да четем писателя и шпионина Джон льо Каре по-често.

На много малко подготвени агенти разчитат руснаците. Вършеят в цяла Европа. Добре, че гледаме американски екшъни, та сме подготвени. Холивуд. Както беше вица едно време, една жена от всичко може да направи салата, шапка и третото не си го спомням.

Третото е скандал.

Във всяка мръсотия по света ще откриете винаги американска ръчичка или пръстче

Който и да го е направил с взривяването на снарядите е направил едно добро дело. Спасил е живота на много цивилни на Домбас. Не ме е грижа с колко е обеднял Гербев.

Чехите неволно са осветили схема за продажба на оръжия от Източна Европа не само на украинци, но и на терористи в Сирия и Близкия изток, в която е пряко замесена България!

Американски боклуци!

Разчистване на сметки между стари комунисти.

Айде разберете се господа чехи, гебревци и тогава докладвайте на американското посолство какво е станало. Само че има някаква грешка на кукловодите.

Какви кукловоди бе, мурзилко парцалива? Нещата са кристално ясни. До ушите сте в лайна, ама казвате на теменужки мирише.

Какво е това мурзилка? Аз съм американец и не знам.

Харесва ми как безродните мурзилки се гърчат.

Така, пъзелът се подрежда. Помните ли взривовете в Анево, складовете на военните заводи в Сопот? По същото време, при това два пъти! Ама ние тука свиваме уши, въпреки, че се знаеше за умисъл. Страх и робско покорство, а руският тролетариат сега плюе злобно. Разберете, че както е тръгнала Раша, ще бъде отсвирена отвсякъде. А нас пак ще ни имат за руски васали, нищо чудно да ни сполети съдбата на Грузия, Молдова и Украйна.

За твое сведение, тогава изобщо нямаше гражданска война в Укра

Взривоете са както следва: 1. 21 март 2015г 2. 14.04.2015г. Войната в Украйна, лъжецо, започна както всички знаем през февруари 2014г., веднага след олимпиадата в Сочи. Малко цитати от поубликации у нас: „Гърмежи и пушек се виждат и чуват от производствен цех на ВМЗ Сопот за термоглави“, съобщи пред Фокус говорителят на Пожарната в Пловдив Цвятко Дешев. Три екипа на пожарната са вече на място, на 2 км разстояние от цеха. Движението по подбалканския път София – Бургас е отцепено в района на сопотския квартал "Анево". В момента складовете са затворени и в тях не се допускат работници, тъй като тече разследване на предишния взрив. Започват проверки в оръжейните складове в страната Разследващите проверяват какво е довело до повторните взривове в района. "

До браво чехи, тогава стана всичко това защото се правеше опити с нови стари боеприпаси, и с утилизацията на натовските боклуци !! Тогава частни лица от САЩ се гръмнаха сами, поради неправилно използване на боеприпаси и оръжия!!

По-скоро е трябвало да стигне до ислямска държава, е някой не бил съгласен.

Блажени са вярващите, техно е царството Небесно.

какво ги брависваш бе подлого!?? Ония взривове бяха заради липсващи боеприпаси и заради неправилно съхранение!! И ДА ДОБИВАМ ЩОТО ТИ НЕ ЗНАЕШ В ТИЯ СКЛАДОВЕ СЕ ПРАВИ УТИЛИЗАЦИЯ НА СТАРИ И НАТОВСКИ БОЕПРИПАСИ!!

В тези складове е имало нова продукция, защо лъжеш, от "пасоля" ли ти плащат?

Вчера Гебрев друго каза!! Чехия се оказа не онази държава която преди 70 години искаше да е независима!! Хеххехехе и те са същите джендъри като нас!!

А истината вероятно е, че Гебрев е само посредник, а оръжията са били за САЩ и техните бандити по света.

За да прикрият опита за убииство на Лукашенко и цялото му семейство, ЦРУ веднага скалъпи (много неумело) тоя скандал по повод едносъбитие от преди 7 години. Преди чехите нямаха и на идея за руско участие. Американците си мислят че ние ядем доматите с колците, а поспрете се малко жалки циркаджии.

Гебрев май нещо му омръзна да го забъркват... може да се е надявал за някоя поръчка нещо, но сега няма ентусиазъм.

Той милият се надява да оцелее , а целият е в лайната !

Росатом са изключени от търга. Това би трябвало да е заглавието! Другото е пушилка

"Агенцията за национална сигурност (АНС) имат достъп до данните на концерните "Гугъл", "Яху", "Майкрософт" и "Епъл". Това всъщност е добре известно. Още през лятото се разбра, че това става въз основа на така наречената програма "Призма".Стряскащи са най-вече мащабите на следенето: само в рамките на един месец са били прихванати над 180 милиона данни, които дават сведения за съдържанието, изпращача, получателя и времето, в което е било изпратено съответното електронно писмо. Тайните служби на Съединените щати и Западна Германия са шпионирали в продължение на години близо сто страни. Това се твърди в разследване на „Вашингтон пост” и германската телевизия ZDF. Шпионирането е ставало с помощта на швейцарска компания, специализирана в сигурността на комуникациите. САЩ трябва да дадат отговори на обвиненията, че са шпионирали гражданите и институциите на ЕС, заявиха повечето политически групи по време на дебат за програмата „Призма“ на 3 юли.Това, което американците са направили, е неприемливо, каза Манфред Вебер (ЕНП, Германия). „Човек не шпионира приятели и не шпионира масово гражданите на приятелски страни“, допълни той." Та въпроса ми е: Къса памет ли имате или четете евангелието избирателно?

Пука ми за Гебрев - дърт комунист, агент на ДС - крал като за последно и променял съдбите на невинни хора. Прословутото му ЕМКО дължи пари на работниците си за години назад. Жалко, че не го отровиха качествено, да не мърси земята.

""Компанията на Гебрев ЕМКО обаче отрече да е правила поръчки или планирала доставки от чешкия склад в месеците преди експлозията и поне година след нея..."" ???

Същото е и със Северен поток. Русия е виновна че дава евтин газ на цяла европа. Сега като германците искат повече газ по екологични причини, измислиха че Русия опитва да завладее европа незнайно как. Целта е прозрачна - американците трябва да продават скъпата си газ задължително в Европа. То не бяха санкции, то не беше чудо, но спиране няма. Газопровода ще бъде завършен, въпреки напъните на каубойте, които показаха че не се интересуват от мнението на европейците.

Айде, пак американците....

Не знам кой крив кой прав.. може и руснаците да са ги бомбили. По-това време едни хора снабдяваха с оръжие в Сирия, но не са редовната войска.

ЕТО КАК СТОЯТ НЕЩАТА ПО КАЗУСА : След като УСрайна стана "независима", всичкото оръжие, съветско производство, беше разпродадено на разни воюващи страни. Когато мИриканците решиха да подкрепят режима в Киев, те започнаха трескаво да търсят и изкупуват съветско оръжие от бившите социалистически страни, за да го предоставят на УСрайна и на други воюващи страни. Другата цел беше, военните складове в бившия соц. лагер да бъдат опразнени, за да могат американците да продават тяхното оръжие !!! Тогава, в тази, забранена от ООН търговия си включи и „почтения“ търговец Гебрев !!!