Коментари - Чехия поиска от Русия €25.5 млн. обезщетение за взривовете във Врбетице | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

........"Чешкият премиер Андрей Бабиш заяви, че има "основателно съмнение", че в инцидента са били замесени сътрудници на руското военно разузнаване ГРУ и нарече този факт "безпримерен и скандален", цитира го DW. Според полицията във взривяването на склада са участвали руските тайни агенти Александър Мишкин и Анатолий Чепига. В резултат Чехия и Русия навлязоха в най-тежката от 1989 г. криза. Прага изгони 18 руски дипломати, заподозрени в шпионаж, Москва отговори с реципрочна мярка като експулсира 20 чешки дипломати. "...... И какво последва ..... посолството на Чехия в Москва остана ..... с 2 (двама) дипломати ! ? ! .....", коеото на практика означава .... ЗАКРИТО.

Да поискат обезщетение за Пражка пролет.

Браво. Чехите казаха на руснаците, че са терористи и убийци.

И след това поискала малко пари!

ще си платят, ще си платят за всичко, да им....

Чехия е ,като онази бабка от вица дето викала ,че е изнасилена ..... ама преди 81 години . Чехословакия бе изнасилена от сегашните си "съюзници" -Франция ,Великобритания ,Полша ...!?!?! Сега от кого е "изчукана" ...!? ,не от Русия !? Но ,все таки е "изчукана". .!?!?!?

Чехите са жалки подлизурковци и гъзоблизци! Почти невероятно изглежда колко са изпаднали горките, но е факт! Ще духат все по-яко, това ги чака занапред.

А ти какъв си? Путинов гъзолизец.

Прочетох за подозрения, съмнения ,но без неоспорими факти. Всеки може да има едни подозрения, че някой му дължи едни пари.

Защо ги искат от руснаците, а не от нашия некадърен търговец на оръжия, който не може да си опази стоката. Това е частна фирма. Агро бяха гръмнали складове на чешката армия да. Ама там хората си пазят както трябва.

:))) Ся чакам руснаците да поискат няколко милиарда от Чехия - обезщетения за понесените от тях загуби от чешките войски на Източния фронт... Както поляците искат от Германия.

Обещетение за 45 години съветско робство!

Като гледам какъв си малоумник, и да ти платят обезщетение, няма да знаеш какво да го правиш.

Русофилите са боклуци. Факт.

Пожелавам на всеки, който кара хората да плащат за паркиране на общинска собственост, образувана от отчуждаването на имоти пак на хората, като налива получените пари в търговско дружество, за да ги харчи без бюджетни правила, да го убие господ.

Иаз поисках от Шефа да ми вдигне заплатата , ама ней се

А тия с Гебрев разбраха ли се? Поне да говорят едно и също. Щото иначе остава ОСНОВАТЕЛНО СЪМНЕНИЕ, че и чехите и Гебрев лъжат нещо.

Ще тряба да им пусна още някое друго торнадо белким фанат за ко иди реч.

А Чехия кога ще плати на България обезщетение заради чешката държавна фирма ЧЕЗ, която вече петнайсетина години ограбва нагло българските потребители?!

Трябва да има "основателно съмнение". А то - само факти. Няма как да стане.

А за назе у Чепинци нема ли да даде Путин?

Наритаха руснаците на футбол, а сега си искат своето за взривовете и убийствата на чешки граждани от Наглите рускнаци. Дали е съвпадение, че ние оставяме Русия да вършее в задния ни двор и сме най-бедни от всички? Забелязал съм, че руските благодарници като нас винаги са бедни и крадени до дупка от освободителката Русия.

Ще ти се да ти вилнеят в задния двор педал скапан !

едните ктетени (чешките) ръчат срещу Русия. Други разни кретени фъфлят пи форумите за разни тонове? злато? най-отгоре седят дирниците и решават кой пост крив и кой прав. Изобщо сбирщина кретени...

дет се вика от трите най-дългото

Трябва да се изгонят всички от Европа с руски паспорти...иначе все ще имаме проблеми с руската мафия ,терористи и окупатори.

До оня ден чехите твърдяха че не знаят какво и на кого е било това дето е гръмнало в складовете... а днеска вече пари искат. Може бе, ама я дайте да видим накладните че и на нас да ни стане ясно от къде в чешките складове са се появили забранените за продажба стоки, като гръмналите протипопехотни мини;)

А на нас колко има да дават... само 100 тона злато и 85 милиарда долара от уран подарен от слугите им в България.

щеше да е смешно, ако не беше чак толкова фантастично смешно....чехите се побарали, измислили някакво си предположение и съвсем сериозно си вярват, че могат да го изтъргуват за реални пари. Забележете размяната- размисли срещу кеш...Та всеки нормален ще ги прати да духат супата и ще е прав...утре може още някой да се събуди с друго прозрение и да си поиска да му платят колкото му душа иска...щото така бил решил. Тези чехи просто успиват своите си чехи, иначе няма никаква друга логика.

Това ще е първият случай при който някой иска пари за "основателно съмнение". И ще е поредния при който няма да получи нищо. Само дебилите никога няма да са дефицитни.

Шило

Още няма обяснение на това, как Боширов и Петров са успели да проникнат в строго охраняван обект, да поставят взривове, да подпалят там, каквото според чехите са запалили и накрая, като на парад да напуснат. Ти, овощна градина да беше, пазача-пенсионер щеше да ги види! Приказки за наивници. Нищо чудно, стоката да е била платена или да са очаквали превод и сега да не искат да връщат пари или да изпратят друга "стока"

Шило

Не бе, обяснете, как става този номер?

ами и в България са взривявали военни складове руските терористи.. не само в Чехия.

Шило

След месец пак е имало взривове в същия полигон. Пак ли Боширов и Петров са били там?

Ами прост народ са руснаците, това. Eбaт ги отвсякъде, а те пак си гласуват за Кремълскоро Жуже, а банковите им сметки (ако въобще имат такива) отъняват всеки ден. Докато освирепеят съвсем и направят втора Октомврийска революция.

Като гледам, други квичат.

Духай, олатен педал.

До оня ден Вожда те ебеше с 200,май взе да ти липсва, а ?

Искайте Чехи пари ! Нема пари , работете !

Много искате Чехчета , няма да получите ! Няма доказателства ! Търсете в чекмеджетата на Джипко Бибитко пари !

Еми те скоро и от Гебрев ще поискат кинти. Дано някой им даде.

Браво на чехите! Ние, разбира се, нищо няма да искаме, защото на Русия само даваме! В отговор ни крадат, взривяват, заразяват и т.н. Братски отношения, както се казва или по новому партньорство!

Я се шибай,бе,платен мекадърник.

Иванушка, я научи пьрво бьлгарски, после се изказвай!

Има едно заболяване, което никога не съм могъл да разбера. Нарича се "русофилщина" и се предава по полов или генетичен път. Не мога да разбера, как може на нормален човек да му харесва Русия? Кое точно е за подражание при ватенките: примитивните руски коли които в чужбина са непродаваеми, бруталната руска действиност на Путин и олигарсите, масовата милиционерщина и страхът да не те уволнят от работа ако кажеш нещо срещу Партията, масовата мизерия и срутването на рублата, тоалетните пред блоковете в градовете, арктическия студ? Дайте някакви разумни отговори, драги русофилистици!

Каквото на можеш да разбереш и да ти се обяснява пак няма да разбереш. Тъп си. Аре връзвай потурките, слагай фесчето и марш на юг където ти е мястото!

Явно на теб русите са ти промили мозъка да вярваш, че без Русия БГ ще стане Турция. То пък по същата логика и без Турция БГ ще стане Русия? Схващаш ли колко си прост, или още да ти обяснявам?

Така се прави. Браво на чехите. Не като нашите русодебили гъзоблизачи. На тяхно място нашите балъци щяха даже да платят на блядовете. Прост, по-прост, най-прост, русодебил.

Духай.

потурнак!

Вече и руски авиокомпании отказват да летят над белорусия. Санкциите работят чудесно и лукашенко скоро ще бяга от народа си в Москва като Янукович После е Путин, но той няма къде да избяга

Лапай патката, чужденецо.

Бе гледах, мислих.... И реших, че чешляците ми дължат обезщетение. Към 650 ТРИЛИОНА крони, може и в платинови метали по курса за деня. Щото П О Д О З И Р А М, че не може да са чак толкова тъпи. И имам О С Н О В А Т Е Л Н О С Ъ М Н Е Н И Е, че от Русия ще им обяснят колко не са прави. И те, и майките им не са прави. Че са ги пръкнали.

Коя е държавата, която плаща обещетенията си към Русия на първия ден(за АЕЦ), а и дума не обелва, когато има възможност да получи обещетения(Газпром)??? Тези празни дрънканици за политиката са ала-бала, да лъжат слепите! Важното е, когато стане въпрос за пари! В България всичко се ръководи от двореца на Доган на земята на Лукойл!!! Ако не сте прекалено тъпи, да забележите!

Ти в кръчмата като поръчаш, не плащаш ли или ако не го пиеш не плащаш на келнера, а???? Трябваше първо да се мисли преди да се поръчат реакторите!

Само дето зад Доган стоят американското и английското посолства, дебил. Не руското, дебил, а американското и английското посолства! Запомни това! Всеки, който твърди друго е лъжец, национален предател и заслужава смърт.

Браво Швейк, страшен си особено като слушаш презокенаците! Със сигурност Руснаците ще ти ги платят, точно като обясниш правилно кой от трите пръста, които ще ти покажат е средния!

Пари искат, доказателства нямат. Кога успяха да станат джендъри не разбрах

тия кога доказаха кой ги е онодил , та искат пари

Обосновани предположения !

Така е, някои държави и от Газпром поискаха обещетение и получиха!!! Но ние сме им бладорани и по-скоро роби и нищо не искаме! А според русофилките, сме лоши! Трябва още да сме благодарни и роби!

Е, на кого плати Газпром, че не се сещам? Или само си плямпаме....

И Чехия ще получи един специален жест, с преобладаващ среден пръст, нали се сещате...

Очевидно е, че чехите не искат да е лято при тях. Искат си отново Чешката пролет да им се случи...

Чехия поиска от Русия €25.5 млн. обезщетение за взривовете във Врбетице - и да си идиот се иска таланти постоянство !!!

Eвала на чехите! Защитават си интереса хората. Не като нашите политици-дyneдавци дето работят за руснаците за без пари, начело с комуниста Радев. Ние ако сметнем СССР колко ни е ощетил за 45 години робство, ще излязат десетки милиарди.

На слагачеството вече интереси или се казва ?!

Ваньо, ти и в главата си ощетен !

Не е лошо да поискат обезщетение и за торнадото. От Тръмп.

хаха тея се взеха много на сериозно, ама като много искат да вземат първо да докажат, че Русия ги е взривила, щото досега никакви доказателства не са показали, иначе то така всеки може да иска какво си измисли

бой в гърба да куца

явно са пили от английския новичок,нали там го произвеждаха