Чехия отмени укази от съветската епоха за безплатно ползване на земя от руското посолство

Това е поредната стъпка в продължаващия повече от две години дипломатически спор с Москва, влошен от войната в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Чехия отмени укази от съветската епоха за безплатно ползване на земя от руското посолство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на чехите, ние кога? Шибаните руснаци трябва да върнат поне 1/2 от територията на посолството в Сф, заграбили са земя колкото пет футболни стадиона. А на морето, там където са им дали за ползване, всичко да се вземе обратно, то е българска земя.

Да несте смели да правите това което чехите правят, забранявам го. Мисля ,че ви предопредих за паметниците --а аааа

Изсирам се в устата на всички путинофили, русороби, рубладжии, и Вгъзрожденци.

Чехите имат няколко германски завода за коли, огромни западни инвестиции, които растат непрекъснато. Никой не ги закача за корупция, свобода на словото и други западни евфемизми за приемане в клуба. За нас , обаче, не виждам подобни изхвърляния какво полезно ще ни донесат? Нито ФВ завод ще открие, нито нещо с добавена стойност и заплати над 1500лв е дошло някога! Престараването пред стопаните е абсолютно ненужно и вредно. Баланс трябва да се търси и никакви чехи не трябва да са ни за пример.

Сега и ние да поискаме от говедарите да си плащат наем за военните бази тук.

Ами те си плащат ... това че не го знаеш, не го прави по-малко валидно ...

са малоумни всички използващи думите "кравари", "говедари", "сороси" и техните подобни. Освен че сте глупави, трудно се разбира какво казвате щото обикновено се опитвате да говорите около червения мек чеп който ви е в устата вечно и който се опитвате да съживите както мумията на ленин, ама до момента не се получава. Постоянното повтаряне на едни заучени фрази няма да направят рашастан по малък кенеф на земята, по скоро или отивайте там да помагате или трайте. Никой не ви кара да ходите в щатите, не че и ще ви вземе някой за там, поне не се срамете с подобни дебилни изказвания.

К'ви кравари, к'ви говедари, бе, вмирисани червендалести русофилистични ватнически подлоги, като в Щатите само малко над 2 % от населението се занимава със земеделие, а от тия (не тея) ок. 2 % - само ок (20 - 25) % - със животновъдство, част от което животновъдство е и краварството и говедарството, разбира се, занимаването с което няма нищо, ама абсолютно нищо лошо и унизително както се напъвате (до посиране) да го представяте. 'баси!...

Тия па палячовци, кой не ги е хванал, той не ги е таковал... Ние изтрезняваме с бира, а тези смешници се напиват с нея :))))

Браво, много си велик, това е световно постижение да се напиеш като прасе !

Прасетата не пият алкохол!

Русия отмени указ от 50гдини на миналия век, според който Украйна може да ползва Крим!

Споко, като фалират новите ви госоподари пак ще обърнете палачинката

Палачинката никога не е била обърната за начало ... чехите никога не са харесвали руснаците, а в послдените 55г ги мразят и в червата си !

А как е решен въпросът с руските имоти в България? Язовир Искър, Камчия, дом на Москва в София, руско подворие в София, културно-информационен център в София...

както са решени хамериканските военни бази в България?

Малоумник, нито едно от изброените от теб не е руско.

Е това прави разликата между България и другите бивши соц. страни. Те скъсаха и изкорениха съветизацията в своите страни, наложена насилствено от съветския агресор. Докъто у нас съветизацията е на всяка крачка. Вижте само облика на нашите градове, хилядите паметници и масово руско-говорящи българи в собствената си държава. Виж ни само въоръжението, учебниците по история, където и дума не се обелва за окупаторите ни от 1944г. Не освободители, а ОКУПАТОРИ! СРАМ!

Чехите са нация , а ние ....население ....

Ако пък знаеш само каква нация са... Евреи... За 20 години добре съм ги опознал...

Доста по-читава от нас... затова са и в много по-добро положение от нас !

А у нас как е? А, то дира не са журналисти, ами драскачи само. Не им плащат да потърсят нещо интересно, а да преписват.

"безплатно ползване на земя в Прага" Ако чехите са плащали за зземята в Москва, ще ги разбера

Коя точно земя в Москва ? Тук не се говори за посолството , а за имоти в Прага и други градове, които нямат нищо общо с дипломатическата дейност !

Руските свине трябва да бъдат изгонени от цяла Европа.

Айде бягай че гей парада почна без теб

ти там ли си!

Затова Чехия, Полша Хърватска, Словения са истински бели европейски държави, а България е селския идиот на Европа, защото винаги го играе полезен идиот на росийската кочина! Отидете в тези държави и вижте каква е разликата между тях и нас!

Това,че България била полезен идиот не е така.А тези държави,които сте изброили явно имат управници,които не крадат токова и не изпъълняват чужди заповеди като нашите управляващи вече над 30 години.

чехите смятат българите за свине, буквално. не знам какво е това умиление пред примитивната им надменност.

Така че нека некои съфорумци не се трИожат чак толкова за тех, а да се замислят за нашта си кочинка, че съвсем за нищо ше става.

А не са ли свине?

Сигурно, защото сме си свине. Поне половината. Там работят много от виолетовите и от мизерните части на България. Друг е въпроса, че последно време чехите много се разпуснаха, защото се омързеливиха и реално не са толкова далеко от нас по свинство.

След 1968г. ни имат за свине и най- верни русофили!

А не е ли така? След 1878 много чехи идват и с БЕЗВЪЗМЕЗДЕН труд помагат да се изградят основите на новата християнска държава в Европа. Знакови са сградите в центъра на София ,построени от чехи,всички помним братя Прошек и Иван Мърквичка, Константин Иречек. За благодарност НИЕ първи влязохме в Прага през 1968. Толкова по темата за обичта.

На Чехлите, 1968ма ще им се види като детска песничка, и много добре знаят защо, за това и се напъват толкова.

Наехия дори комунистите им бяха нормални европейци. Ако не бяха танковете на СССР, Дупчек можеше да направи от Чехия Втора Австрия.

Трета Германия...

леле колко важна новина... добре че я научих... и кво сега? на чехията и порасна оная работа ли кво ли?

Раашия вън от Украйна.

северозападния, Дианабад ще трябва да плащат наем за земята. И да бъде национализирана Устието на Камчия, собственост в момента на администрацията на град Москва.