Чехия обвини Русия в безпрецедентна терористична атака през 2014 г.

Прага призова страните от ЕС и НАТО да действат колективно, като в знак на солидарност с Прага изгонят руски дипломати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

После да ни ривети кат през 1936 или 1968

Чехите пак ли се бутат да бъдат първата жертва на предстоящата голяма война?

Това напомня вица , за оная бабка която викала , че я изнасилили .....ама преди 30 години....

През 1968г. срещу Чехия беше цялата група на варшавския съюз,сега е обратното.

Взе да мирише откакто спънатият дърт кон Байдън взе властта. Мнооого го боли за СП2. А защо не се осъди вкарването на оръжие в Украйна с което да се убива в рускоезичната и част. Как БИХА постъпили американците ако някой им посене например в Хаваите?

Schilo

И, в Манхен пък, са били всички сегашни техни съюзници срещу тях. Сега пак ще е същото. Прелъстени и изоставени.

Да бе те и американците победиха Германия ама друг път тате

Schilo

Собре де, чехите настояват, че стоката е била за Гебрев...Неговата оръжейна компания отрича...Кой лъже? Гебрев, който руснаците "убиха" или Хонзик?

Чакаме снимков и видеоматериал за "Баширов и Петров :) А иначе практичните чехи изпаднаха до положението на американци, поляци, британци и германци и попълниха четата на лъжливите овчарчета...

За вас русофилистиците, целият свят "лъже", а лилиПутин е чист като планинска роса, и гледа добродушно със свинските си очи ....

Schilo

А бе само идиоти ли ви събират? Коментирам официална информация. Едното изключва другото. Значи, единият лъже. Кой, "умни" соросоиде, лъже?

Муджиците плачат за нов бой, този път ще са сами срещу целия свят, джуджето в Кремъл е в критическта и е превъртяло тотално

Schilo

И още нещо...Намесиха България, соросоиде! Все тая ли ти е?

Schilo

Бах тоя свят...Две панелки хора ли е?

Руските свичнуги нямат мярка в наглостта си - продължават нагло да мажат, как безпричинно са били обвинени и нямат отношение към извършването на свинщини в суверенни държави от цивилизования свят .... Днес е гнусно да си руснак !

Schilo

Добре де, обясни, що българите отричат да са участвали в предложения от чехите сценарий?Може ли без кришета, а малко с мисъл да пишете?

Колко трябва да е прост човек използващ американска технология, каквато е Интернет, за да пише простотии във възхвала на изостанало подобие на държава от 19век.

До преди време доста погрешно смятах, че в една нормална страна, която не е военизирана диктатура, няма голямо значение кой я управ!ява. Тоест който и както и да я управлява, не може да причини големи вреди, благодарение на останалите "демократични" механизми в днешно време, които ще му попречат да я вкара в беда, във война и т.н. Оказва се че не е така. Нас например зорлем ни вкараха в НАТО, без никой да ни е искал мнението и това заради амбициите на един външен министър тогава. Сега този Хамачек се държи като безмозъчна откачалка и прост инструмент в ръцете на една задокеанска страна. Може и опасно да стане.

Schilo

Ама вярно се много, ама много тъпи....Та, кой е този свят, дето не се събира колкото половин Китай? Не се мъчи да се измъкваш. Не можеш.

Те първа ще става ясно, какви са мотивите на българите, но това не променя ситуацията и неприемливите терористични действия на гнусните руснаци .....

Schilo

Ха, още нищо не е ясно, ама за теб всичко е ясно, така ли? Хайде де, изясни ги тези мотиви? Защо Гебрев, когото руснаците "убиваха" отрича да е замесен в такава сделка, за която говорят чехите? Какво крият? Ако е имало сделка, за кого са оръжията? За ИД? Ако е така, правилно са ги взривили. Които и да са го направили. Ако е умишлено, де. Че след 7 години да претопляш манджи е меко казано смешно.

По полека с руските лъжи .... Няма по нагло племе от дрипавите руски червей !!!

Виждам че много хора вярват как араби НИКОГА не пилотирали самолет с няколко часа тренажор събориха двете кули на WTC в Ню Йорк...

Schilo

Има, има...Едни с една епруветка пред ООН и после една попиляна държава. Да не говорим за лъжи, а?

Като е толкова лошо членството в НАТО, защо всички държави от Източна Европа се натискат да влязат ... Кажи бе чебурашке .....

Чехия след седем (7) години изведнъж установява и то категорично, че взривовете през 2014 година в складовете им за оръжие са дело на .... Русия!!!??? И то с активното участие на 18 дипломати от посолството на Руската Федерация!? Господа чехи, вие за маймуни ли ни вземате? Така и до сега не стана ясно, тези складове в Чехия, които се взривиха и които явно играеха депо за преразпределение на оръжие (бомби, снаряди, ...) къде, за кои дестинации по света летеше това оръжие? Злите езици споменаха на няколко пъти, че част от това оръжие услужливо прекарано през американски и арабски купувачи стигаше Сирийската Демократична Опозиция а от там Ислямска Държава, друга част стигаше Украинските Борци за Демокрация. Чехия има да отговаря на много неудобни въпроси свързани с търговията на Съветско Оръжие произвеждано в бившия Соц Блок и дистрибутирано през тяхната държава. ЕМКО днес реве - ние никога не сме изнасяли/търгували с оръжие за Украйна, всичко е законно изпълнено съгласно правилата на ЕС и международните закони. Навремето изтекоха едни снимки намерено в Сирия, снимки на оръжие произведено в България но серийните номера на това оръжие категорично показваше че това оръжие не е било произведено за Сирия отпреди да избухне гражданската война, а за друга държава. Въпроса който остана висящ и никой не пожела да разследва беше, как оръжие произведено и доставено от Комунистическа България за/в друга държава изведнъж се оказа в ръцете на Ислямска Държава на терен Сирия?

Schilo

Забравихте ли Колин Пауъл и как излъга пред ООН? Пред Общото събрание на ООН. И, че това беше мотива натовски държави, без мандат от ООН да нахлуят?

Ти си червена маймуна, а чехите са си нормални ! Понял ???

Schilo

Соросоиди, що не отговаряте на въпросите, свързани с противоречията в самата версия на чехите? Защо така Гебрев отрича основни моменти в нея? На Гебрев ли да вярваме или на чеха?

Schilo

и не сте отговорили на още един въпрос, който дори не си задавате- как двама непознати, две външни лица и то с експлозиви, са влезрли на територията на силно охраняем обект? Ей, то скрадовете за картофи има охрана, кво останало за складовете с бомби?

Schilo

ясно, отговори вместо опорки още не са ви спуснали.

Schilo

История, пичове, история...Хубаво е да се знае и помни.

Новината публикувана в 7:06, а в 7:10 опорките са вече спуснати и путинофилите са на амбразурите... няма време за сутрешно кафе, работата чака :D

Schilo

Това ли успя да измислиш? Какви опорки мвиждаш и къде? Коментира се информация, публикувана в медиите. Специално на мен ми прави впечатление противоречието, което е в чешката версия и отговора на българите. Теб, не те ли смущава? Все тая ли ти е, че вероятно България може да бъде намесена в скандал, за който дори не е дала съгласие и почива на неверни информации? Защо да вярвам на чехите, а не на българите?

Евала на чехите!! Русия е била, е и ще остане империята на злото поне, докато кремълския диктатор шава!! чАо

Шилото е на смяна и се е изнервил малко. Защитава яко държавата на жужето цар с външните тоалетни от лошите соросоиди ха ха.

Schilo

Де прочете нещо за руснаците? А, тъпако? Ясно съм го написал- задават се неудобни въпроси, касаещи България. Ако е участвал въобще Гебрев в някакви сделки, де. Това, не те ли притеснява? Явно- не. Забравих, че не сте българи. А сте едни задокеански слуги!

Нищо не измислям, драги. Просто виждам, как сте накъкали коментарите за половин час. Все едно камион с лайна е изсипан. Не е моя вината, че сте кухи лейки и не чакате дори някой друг да пише.

Schilo

Хахах, виждаш, а нещо от написаното, разбираш ли? Или не ти се връзва със спуснатите за днес задачки?

коя точно кауза защитаваш .....

Ами не се натискат, нареждат им отвъд океана...

Schilo

тази на обективната информираност и на всичко, свързано с реални доказателства. А не едностранчиво, на база спуснати опорки. Сега разбра ли, каква е разликата между теб и мен?

мислех си ,че само ние сме подвласни на американската "демокрация", а то цяла Велика ЕВРОПА слушка !!така трябва иначе ще наложат тази своя демокрация с бомби и преврати !демократи,с какво са по-добри от лошия СССР ? НО ,ВСИЧКО ПО РЕДА СИ,ГОСПОД БАВИ,НО НЕ ЗАБРАВЯ !!

Чехите са нормални, да това е вярно, но има една малка групичка чехи на каишка на САЩ, които за съжаление днес управляват Чехия и определят имиджа й пред света. Толкова много мръсотия има в Чехия, Полша че покрай тях и в някои кръгове в България, че сега почва замитането на следите. А следите се замитат най-добре като хвърлиш мръсна бомба и оставиш стадото да блее, а между другото чистачите разчистват неудобните въпроси а медиите им услужливо избягват коварните въпроси, които витаят в пространството. Едни огромни, ама наистина огромни инвестиции за подмяна на държавното управление в редица държави отиват яко по дяволите (Египет, Либия, Сирия, Венецуела, Боливия, Беларус ... в Афганистан е вече повече от ясно, в Ирак е повече от ясно - въпрос на малко време е и от там да си стегнат багажа, Украйна е с толкова много въпросителни за бъдещето си ....) и ПРОЛЕТ ДЕМОКРАТ МЕЙКЪРИТЕ са бесни днес, бесни чак пяна им излиза ва устата.

Нека първо да "изпратим" Путя Първи - Къси от този свят, тогава да решим какво ще правим с демокрацията ....

Време е братска Русия отново да освободи окупираната от американците Европа, но този път цялата.

Дим без огън няма! колкото и да се опитват да мажат червените маймуни, то днешната кочина пРосия стои в основата на множество мизерии, причинени спрямо цивилизовани държави.

Да ама ги тренираха в Германия, Хамбург и в САЩ, а и всички имаха Зелени Карти - ти да видиш! Така че, тренирали са ги ДОБРИ ИНСТРУКТОРИ и са подготвили ДОБРИ ТЕРОРИСТИ.

И да има огън какво от това, ние българите сме на страната на братска Русия а не на страната на американския окупатор.

Чехите след като изгонят руските дипломати, да спрат да купуват и вражеската руска газ.