Спецчасти арестуваха политици и бивши министри в Чехия

Специални полицейски сили са арестували тази нощ политици от управляващата Гражданска демократическа партия в Чехия, съобщиха местни медии. Премиерът Петър Нечас трябва да направи изявление, а президентът Милош Земан свиква спешно съвещание.

Обратно в новината

Коментари - Спецчасти арестуваха политици и бивши министри в Чехия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това може да се случи само в нормален свят.

СА УЧАСТВАЛИ И АВСТРИЙСКИ ПОЛИЦАИ СЪС СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИ КУЧЕТА ДА ТЪРСЯТ ПАРИ.

ПОЛИЦЕЙСКАТА АКЦИЯ Е МЕЖДУНАРОДНА И Е ПЛАНУВАНА ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА НАСОЧЕНА СРЕЩУ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ЗАСЯГАЩА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ЗАСЕГА НЯМА НИКАКВО ОБЯСНЕНИЕ ОТ ГОВОРИТЕЛЯ НА ПОЛИЦИЯТА, НО СА ИЗЗЕТИ ДОКУМЕНТИ, МНОГО ЗЛАТО И ПАРИ ОТ СЕЙФОВЕТЕ НА ТЪРГОВСКАТА БАНКА В ПРАГА. ОБВИНЯВАТ ЗА СЕГА 8 ЧОВЕКА.

предлагам да отправим към тях оферта - да "посетят" и нашите и баш-нашите, а за резултатите да ни уведомят чрез интернет и ..... прокуратурата

Малиии а кой знае какво ще открият ако опандизят правителството на ББ!!!

На ББ - не, ама БСП и ДПС сега им играят цирка и те сами лапат въдицата като кува ку.

Интернет ми дава отдавна възможност да се затвърди в мен правотата на едни отчайващо верни думи на Ст. Михайловски. Няма да ги цитирам. Свестните знаят какво е казал. В нозинството от "коментарите" има толкова омраза,цинизъм и простотия, че на човек му се доплаква.Вече си мисля, дали да не спра, да чета тези писаници?

Xора зивея в чехия 22 години но такова чудо несъм виждал !!Mного полицаит, много нещо !!!Mамоoooo много мафиотчета ще изреват !!!

Че те са отличниците на ЕС от соцнавлеците, имат Шкода, маркова бира, католици, след втората война за една бройка да останат в западния сектор...Значи не сме само ние в БГ, дето живеем на аванта и ментържилък, имало го и другаде. Или от балкански идиотизъм просто сме мазохисти да си приписваме наакан задник ей така, да се правим на низвергнати.

Полицаите днес изсена от сейфове в Търговската Банка на Вацлавския площад много злато, пари и ценни документи. Засега няма повече информация за разследването.

Що е от ЕНП все е крадливо.

ПЕС-овете - тоже не сдаются.

А ние нямаме ли такива спец части за нашите "политици"

Тия спецчасти 100% са на ГРУ... Танковете идват!

ето го обяснението за програмата на пентагона, което ес толкова искаше от вашингтон.

"в хода на която са били подслушвани и записвани стотици телефонни разговори на чиновници, политици и бизнесмени. "И какво стана сега,без подслушване май не може.

В България това е невъзможно.

За съжаление, срещу нашите боклуци нищо не можем да направим зашото взаимно се подкрепят. Можем само да им се подиграваме, както е в случая. Те са изключително нахална,алчна и престъпна измет от гледна точка на нещастията, които причиниха на страната ни.НЕ ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА НИ!

Господа ПОЛИТИЦИ Вие които крадахте 23г БЕЗНАКАЗАНО със сътворени за целта от Вас закони скоро такава участ Ви чака.

Какви 23, цели 68 години.

участва в арестите и спецакциите. В момента са както в канцелариите на политиците, така и във вилите им и домовете. Случаят е следен от 2 години насам. Няма никаква друга информация за това какво става, а само от медиите. Има слухове, че премиерът Нечас е бил хоспитализиран.

Разбрахте ли от какво се страхуват някой от сливането на ГДБОБ и ДАНС.

По-скоро защо се плашеха от подлушването? Както забелязваш в Чехия полицията е подлушвала правителството, а у нас по новото правителството ще се подлушва от ... правителството?

Де късмет де! Тук трябва наред да ги арестуват и управляващи и опозиция, а Сидеров да оставят на народната любов!

Чешка пролет! При нас обаче такъв сезон няма как да настъпи - овладяно е всичко и всеки, който може да е някакъв било то минимален фактор. Псевдодемокрация, но за сметка на това истинска мафия!

ако са приключили там,да хващат самолета и да идват и у нас!!то се е видяло ,че нашите качулки нищо не правят!!

Колко ще ми струва да дойдат и тук малко да ги арестуват тия безгръбначни,нагли подлоги!!!

се провеждат полицейски акции на много места, напр. полицията е в Министерството на отбраната. Това са специални полицейски части като участват 400 полицаи и са задържани пражки кръстници на мафията. Парламентът няма да заседава днес, защото премиерът ще се яви там утре. Никой няма никаква информация,освен от медиите. Отнася се за няколко различни случая свързани с мафията.

Чудя се дали има и един политик,който да не е заслужил поне 24ч. арест.Така че това е за тяхно добро,някои от тях може да получат провидение и да променят нещо в живота си.

,,кога ще доиде ,,демокрацята,,в булгаря???,, попитали един затворник. ,,когато видя на саседня нар някои политик,,!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо? Какво са направили?

Вадели са си хляба с политика. Това е повече от достатъчно.

корумпця и злоупотраба с власт. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За Виденов и аз съм съгласен ,че много мръсно го използваха неговите .Дори остана в историята с ,,Виденовата зима"докато номенклатурата разграбваше страната а мутрите правеха димна завеса на грабежа ,той си остана с шлиферчето.

Веднага всички прокурори и спец полицаи да бъдат командировани в Чехия да им изнесат една лекция как се прави това.

Г-н Цацаров, защо в този светъл ден не направите подобно подаръче и на нашия експремиер. Пък мургавите ни събратя си знаят работата.Те там ще го любят цяла вечер.

Трябва и много от сегашните политици да последват съдбата на "другарите" си от Чехия.

справедливият независим чешки съд да им определи веднага задържане под гаранция!!

Хубаво е цялата политическа пастмина да разбере,че другите политически сезони може да изчезнат,докато си мислят,че властта е за лично ползване и облагодетелстване.Струва ми се,че по нашите ширини,пролетта трябва да продължи много още.

А тук трябва целия парламент и правителство да ги хванат и направо в Сибир!

Да не би "спящата земя" Сибир да ти е бащиния?! Все пак е добре да се уважават " чуждите територии"! Пък и Сибир е най-богатата на злато, диаманти,въглища , нефт природен газ и какви ли не полезни изкопаеми- географско място?! Има и транссибирска железница от Москва до Иркутск и за три дни си там!Я не плашете гаргите!

Ами точно затова- да ги добиват тези хубави, ценни богатства , дето ги изреди .И хубавата Транссибирска ж.п. линия- да я удвоят , учетворят даже , и по една магистрала от всяка страна на линията да построят! Ама всичко това - със собстевните си ръце.И без европейски средства :)))Сигурен съм , че и руснаците няма да се възпротивят на такава оферта.

Не, че не трябва политиците да бъдат обект на правосъдието, но раздаването на правосъдие на едро винаги прилича на превратаджийство и не е добър сигнал. Съдебната система трябва да работи в ежедневието, а не при някакви специални кампании, както явно и в Чехия се получава. Негативният ефект на правосъдието "на едро" е съмнението във фактите, страха, че може да се употреби срещу противници и накрая като резултат нежеланието на свестни хора да се занимават с власт.

ДАНО СЕ СЕТЯТ ДА ПРИБЕРАТ И НАШИТЕ БОКО И ЦВОКО.

А БКП МАФИЯТА, /ЕНЕРГИЙНА И Т.Н./ КОЯТО СИ ДЕРИБЕЙСТВА ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ??? ЗА ТЕЗИ КОИТО ПЪРВО ПРЕЗ 44Г. ПРИВАТИЗИРАХА И СЛЕД 89Г. РАЗДАДОХА НА "СВОИТЕ" ЦЯЛОТО БОГАТСВО НА БГ /ЗАВОДИ , ХОТЕЛИ, ИМОТИ/ ЯВНО СИ ОТ "ДЪЛБОКИТЕ ПЕЩЕРИ"

А, бе, ЦВОКО Тъпчев. изплакни си очите от червено-виолетовата мъгла. Забравяш кой разграбваше през годините на прехода до сега.

Айде почна се, отдавна беше време! Време е да приберат и коалицията на Гея, Бея и злодея!

Хайде, дано!...Пък после ще видим!...

Това е първата тема с пълно единодушие. По нея хората не се карат, обиждат, спорят. Ами, хайде де! Те, нашите така наречени политици, нямат сетива да разберат доколко са прекрачили нормалността. Как да им го кажем, че най-накрая да разберат! Да си хванат любимите олигарси под ръка, и хайде отвисоко, та в Черно море! ИНАЧЕ ИДВА ВРЕМЕ, В КОЕТО ХОРАТА ДОРИ НЯМА ДА МИСЛЯТ, ЧЕ СА ЦИВИЛИЗОВАНИ, защото са гладни, мръсни и презряни от шепа нещастници, мислещи се за богаташи или пък управници.

Гледай ти чудо !В европейското спокойно блато нещо май се раздвижва?Пак този бив соц...а може би нова,, Пражка пролет"Уж става нещо пък нищо не било ставало -досущ като в онези времена когато първо биеха пък после питаха.Може пък нещо като в Унгария да излезе накрая дай Боже!

Много грешат онези граждани, които делят управляващите на "нашите", които никога не грешат и "другите", които трябва да бъдат наказвани. Всеки трябва да си понася последствията от онова, което е правил, без значение дали е "бивш" или "настоящ". Ако искаме нещо да се промени, трябва да сме почтени, обективни и безпристрастни.

Какъв Жан Виденов , бе млади голобради? Та той стана премиер с едно шлиферно якенце и с него си отиде? Друг е въпроса, че пострада от "приятелски" огън. Просто му скроиха шапка "своите" и олигарсите. Това е истината. Другото е манипулация. А и той изплати най-много външен дълг- не помните ли??? Жалко за вас....

с жена му нещата не стоят така...

Шлиферно яке, ама подплатата видя ли е ква беше?

Той защо не сподели кои му бяха приятелите и кой го натискаше?

ТОВА В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ . НИЕ СМЕ ТЪРПЕЛИВ НАРОД И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НИ МАЧКАТ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ НИ СТАВА . ИЗВАДЕТЕ ИСТОРИЯТА И СМИТНЕТЕ КОЛКО ГОД СМЕ БИЛИ ОФИЦИАЛНО ПОД РОБСТВО И КОЛКО ГОД НЕОФИЦИАЛНО ,ТА ТЕ НЕ ОСТАНАХА ГОД КОГАТО СМЕ БИЛИ СВОБОДНИ . ТОВА КОЕТО СТАНА ТАЗИ ЗИМА СИ Е ЧИСТ ПРЕВРАТ ЗА МЕН ОРГАНИЗИРАН ОТ КОМУНЯГИТЕ И ИЗПОЛЗВАЛИ НАРОДЪТ . ХИЛЯДИ ГОДИНИ ЩЕ ТРЯБВА ДА МИНАТ ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ПАК НЕЩО ПОДОБНО .

ТЕ ТАВА НИКОГА В БГ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ТЪЙ КАТО 70 Г. НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО, ВСЕ СЪЩАТА ИЗМЕТ

Господин Цацаров, имате "светъл пример", уот ю уейтинг фор??!! Това, разбира се, в рамките на майтапа / все пак като юрист не мога да си позволя такива приказки "на ангро" /, но в крайна сметка така се работи в нормалния свят.....А, и да не пропусна най-важното - едва ли трябва да се съмнявате, че хората са събрали достатъчно като брой и неоспорими като качество доказателства....

Е сега ми стана ясно защо нашите, реорганизираха службите за няма и два дена.

Ся, долни герберчета, разбирате ли защо беше толкова важно "баретите" да са под наше командване..? Реформираното МВР е в пълна готовност да застане на страната на народа и да го защити от всякакви герберски посегателства!

Колега, не бъркайте баретите с ГДБОП...Макар че партагенойсетата от ГЕРБ почти ги изравниха....поне на външен вид с качулките....

Толкова си тъп !

Моля, чешкото правителство да оповести официално тарифата на тези добри хорица! И да кажат дали за БГ политици няма да има някаква отстъпка по образец на Василий Втори, на всеки стотен политик, да оставят само по един с едно око

Конфликтът на новото време - ПОЧТЕНИ срещу КРАДЦИ! ПОЧТЕНИТЕ- данъкоплатци, КРАДЦИТЕ-във властта! Ето как решават този проблем в Чехия!!!

Kакъв страхотен (и многозначителен!) подарък за рожденя ден на Боци, а ? мечката заигра в Pумъния, Xървацка, Cловения, Италия, гърция ! Cега подрипва по площадите на Tурция ... A след това ?

В България! И почваме от Жан Виденов и Министрите му! После продължаваме с костовите КРАДЦИ, минаваме на абордаж през КРАДЛИВИТЕ юпита на царя, за да стигнем да НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ, които България е виждала в цялата си история -КРАДЦИТЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ! И ако ни остане време - и КРАДЦИТЕ в Боковото Правителство, каквито също, за съжаление, имаше...

Степенуваш приоритетите в почистване на обора...

Ех, така е в развитите страни, където държавата е независима от мафията! Тук е омерта - в Германия, когато разкриха диска с тайни сметки в Швейцария държавата събра 287 милиона евро и вкара няколко в затвор. Родният НАП се разходи до Германия за данните за българи и после ... НИЩО. Така и с акциите с Бентлитата, хеликоптерните разходки, собствениците на яхти, офшорките зад родните фирми ... много гнило има за рязане в България. Че и нагло обясняват, как държавата нищо не правила за бизнеса им

Чакам ги да НИ върнат жеста от 1968год. защо се бавят? Не искам ЧЕЗ а да дойдат тези със ЧЗтата!

Искаме и тук бившите, да бъдат арестувани и разследавни. Кълбото трябва да бъде разплетено.