Маргарита Попова: Силни сме с образовани владетели и просветен народ

"Държавата е силна, когато има образовани владетели и просветен народ". Това подчерта в словото си пред участниците в Шестия традиционен събор на българите от Централна Европа в чешкото селище Микулчице вицепрезидентът Маргарита Попова.

Обратно в новината

Коментари - Маргарита Попова: Силни сме с образовани владетели и просветен народ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, Маргаритке-Маргаритке ... Не ми остава нищо-друго освен да те поздравя с оназ-там квалификация на Швейк за Микулашек .

Благодаря на Маргарита Попова, че призна, без бой, че в момента сме МНОГО СЛАБИ!

юли

Докогато в главите на нашите "държавници" се въртят мисли за Владетели нищо добро не ни чака. Добре, че възприехме някакъв модел от демокрацията и от време на време , макар и трудно, да можем да показваме къде им е мястото на тези "образовани владетели". Къде са Виденов, Костов, Царя, Трите госпожи, а сега следва продължение ...

Аз лично смятам, че Попова не може да се счита за образован държавник, видяхме я по делата и 3 години във властта. Тя не направи нито крачка да промени България и я направи правова държава, по примера на развитите европейски държави. Тя елементарни неща не знае за принципите на съвременната европейска правова държава, нито е направила една стъпка да въведе едно от тях.

Колко струва българското образование се разбира като погледнеш днешните абитуриентки-90% облечени като порнозвезди. Най-вредни са хората с образование, които работят за владетели свързани с мафията.

от ш7 години до сега владетели на балгаря са били наи необразованите и прости хора, затова балгаря е в такав невероътен упадак. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

pinx

Ми то хубаво, обаче първото нещо, което унищожиха като дойде "демокрацията" беше образованието. Сега има само абсолютни неграмотници, чалга последователи.

моля ви повече не говорете глупости.образовани балгари с две виши образования от така наречените "топ университети", с 4-5 чугди езика на високо ниво-....са безработни в балгария, а хора без дипломи или с фалшифицирани такива/научихме от медиите/,заемат виши даргавни постове.докога ще лагете и ще правите популизам???????????. поне се осазнаите и поспрете. все пак не сме абуригени.а вие претендирате че сте образован човек???????????/ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

asen

Много е проста горката Мара, а се мисли за "образован владетел"!

За наш срам избрахме Радка Пиратка да ни представлява на Евровизията... просветен народ,нямам думи

Опитала се е жената да каже нещо умно. Добре, ама защо така нелепо се е облякла с този панталон все едно е слязла да си хвърли боклука до кофата на улицата. Само дето кърпа на главата не си е увила. Иначе, ако трябва да сме сериозни, трябва да признаем огромното щастие за славяните и света като цяло, че кирилските цифри и бройна система не са били също приети на въоръжение. С гръцко-латинските букви криво-ляво се справяме, но с кирилски цифри - абсурд. Че и паметници им издигат, песни им пеят даже!