Частни съдебни изпълнители влязоха в къщата на Баневи

Пред имота на семейството има полиция, а ключар отвори вратата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е имане на Баневи е идеално за старчески дом или за деца в неравностойно положение. В противен случай някой друг бей ще го вземе.

Ама само дето всичко е ипотекирано в друга фирма където те нямат участие така че чси са влезнали неправомерно в чужда собственост....

Преразпределение на собствеността? Ето каква е била целта на разиграния и вече познат сценарий за сензационно арестуване. Някой е харесал къщичката на Баневи. Или някоя, от придружителките на управляващите по време на служебни и частни пътувания, които разкрасяват интериора...

дрОгаре, дайте да се напънем да спечелим евроизборите, за да принудим борисов да подаде оставка, та да може десиславов да назначи курнелия за служебен премиер та да спасим от лапите на правосъдието нашите дрОгари баневи, арабаджиеви , миню стайков и ко,очите, бенчо, йончева , и други знайни и незнайни борци за равенство, братство и свобода!

Споко, никой няма да бъде осъден, няма кого да спасявате. Това е част от сценария.

ЕДНИ ХИЕНИ КРАДАТ ДРУГИ ХИЕНИ .... СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА НЯМА ДА Е ТАКА ... АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦЕЦО БОРЕЦО ЩЕ СЕ РАЗДАДАТ НА БЕЗДОМНИЦИ :))

Тия двамцата как ли я карат зад решетките, да паднеш толкова ниско от толкова високо сигурно не се преглъща лесно.

Незнам как я карат тия и не ме вълнува ама пак ми мирише на някакво обезщетение което ще да платим ние а не тези дето си преразпределят каквото са си харесали ама не им е дадено доброволно...

Неотдавна ни подготвиха, като показаха как е вътре и хиляди българи желаха да са съдебни изпълнители. Воала!

Не се интересувах от баневи. Но наскоро ми стана интересно за завода за фаянсови плочки и керамика "Изида" - Елин Пелин и се оказа приватизиран от Банев, фалиран, машините продадени за скрап а сградите разрушени. Практикувах преди там, завода работеше на макс и със много добро качество. Какво става хора. Само заради този завод това к----е трябва да бъде осъден ефективно на доста години....ами другите умишлено фалирани десетки заводи. Хората останали без работа. Загубите на държавата от производството. Това е престъпление срещу държавата и народа.

За да се стигне до фалит някои други преди това вдигнаха цените на тока и горивата. Това води до неминуем фалит, но малко хора забелязват това.

В къщата? Тя да е само тази къща... Те са пълни с имоти! Хотели,палати,вили,апартаменти в чужбина... Всичко трябва да се провери и да се конфискува!!! Такива,като Банев обаче са много в България и всички тряба да бъдат в затвора,ама уви,те са ни работодатели и на всичкото отгоре си направиха бизнес организации,клатят правителства,реват за роби от джунглите,опитват се те да налагат целия бизнес климат в България,затова сме и на това дередже,последни по доходи в Европа и предпоследни в света!!! Докараха до там народа,че в държави,които няма икономика заплащането на труда да е по високо. Алчност до безбожие и на всичкото отгоре всичките им пари от далавери на богатите...

Прав си! Трябва национализация и АПК. И Белене за бизнеса и интелигенцията. Евала! Да живее БКП и КПСС!

С тоя плюс? Схвана ли ся, как майтапа ти се схваща за жива надежда? Това нищо ли не ти нашепва?

За жалост голяма част от бизнеса ни няма нищо общо с интелигенцията!!!! Голяма част от бизнеса ни са мутри и мафия,далавери и корупция,робовладелци,които мислят единствено за собствения си задник!!! Затова и не останаха работници в България,както и не искат да идват тук работници от чужбина,едно заради супер ниските заплати,друго и заради самото отношение... Всички знаем,как се отнасят местните феодали с работниците си и колко чужденци ядоха бой и бяха изхвърлени на улицата е така,защото феодала си решил,че няма да плаща.

Сега ще има , кой каквото си намери , за него си е . Представям си как им светят очичките .

Ако снахата се е заключила вътре?

Голеемо гепене падаа нищо ново -ЧСИ са си бандити работещи съвместно със прокуратура та !

На Бойко за какво му е още една къща? То е ясно, че ще я дадем на наш човек....

И чии пари са изпрали, че н еразбрахме?Дайте да чуем цялата истина.

Девня, Мевня и Плевня са все пари народни. Взети от родителите ни и превърнати в заводи, комбинати, фабрики. Които произвеждали продукция, която се е търсела и продавала навсякъде (нямали ги е "санкциите". Та, ето тези пари са препрани през масовата и касовата (за по долар фабриката) приватизации. Има ли още захлупеняци да вярват, че САЩ са ни окупирали, за да направят от държавата ни красиво, уютно и рентабилно място за живеене? Осъзнаването винаги става бавно и по най бруталния начин, но винаги настъпва. Все повече хора започват да се питат, не се ли предоверихме на богатите? Винаги се стига до една критична точка, от която нататък последствията стават неизбежни.

там е работата що агенцията по приватизация и след приватизационен контрол не си е вършила работата? Аде и що чак сега бе душа, айде преди 2009г. управляваха СДС, БСП, НДСВ и ДПС! Казваме че те са виновни, ами що не ги търсим тогавашните шефове на Агенцията що не са контролирали?? А те виновни само Баневи!

Защо им е ключар на ЧСИ-тата, нали полицията влезе в палата, че даже имаше клипче в дир-а какво има вътре? Не е ли редно първо държавата да си вземе дължимото, а после частните взискатели, ще има за всички?

ЧСИ са по ефективни. Ако опре до държавата, тя от кого се представлява? От некви чиновници на заплатка, които предпочитат да не правят нищо, за да не ги обвини някой в нещо и да си загубят заплатката и пенсийката, щото изпаднат ли от държавната каруца, няма вече власт, няма влияние, а и за нищо не стават, извън бюрократичното търкане на мебелта. Държавната машина се задейства само когато голяма клечка забележи личен интерес. Всичко друго е прах в очите, за да носите бюлетини към урните, за да могат да ги подменят с каквито поискат. Щото от компа се оказва почти невъзможно (щото и компаджиите им са калинки, като всички останали, облечени в силата на властта -за пример -винетната им система) да си нагласят резултатите по поръчка. Пък да си купят хакери им иде скъпо, щото са и скъперници. Затова, по добре да откажат електронното и машинното гласуване.

Не е ЛИ РЕДНО първо да има ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА и след това да се разграбва имота им ( не че са ми симпатични) държавни Мутри са тези ЧСИ !???!

Тия че са мошеници, знае всеки, но и всеки е наясно, че гарван гарвану око не вади. Ще ги пуснат, както пуснаха Бисеров. Зависи какво обвинение ще спретне прокуратурата. Това с престъпната група е смехотворно. Няма начин да мине. Друго е мило и забавно - пишем сега за тия Баневи, за да не се човърка много за Банов с Ларгото ли? Демек вижте ни, за нас правраздаването е свещено, а?

Много знайш за гаргите

Сутринта гледах една медия и там се казваше че това което ще описват чсз не е имущество на Баневи а на друга фирма защото е ипотекирано при нея.. Така че отново чси забъркват каша ....или просто изпълняват следващата част от нечий сценарий..

Те в затвора,опс. следствието, сметките им под запор, кредитите не се обслужват (поради запора), съда? "задоволява" кредитодателя, той пък праща ЧСИ и докато се разбере ще има ли осъждане или не, Баневи остават на земята с гол г.з! Добра схема!

Добра схема, но... Засега само за такива с много пари и имоти, а когато те свършат ще започнат и с останалите. Ще дойде реда на всички радващи се тук.. Когато започнат да го разбират ще е късно за спасение. Защото някой ГЕРБ-ер вече ще е харесал и твоето жилище.

Грешката им е, че не са заделили някой лев за откупуване от трите прасета, а те вече им сложиха ръка на къщичките. Връщане назад няма за тях. Виж другите стайковци и арабаджиевци как се ослушват какво да ги правят защото е по-трудно да се сложи ръка на имането им и в момента текат бесни пазарлъци за сумата срещу която да се откупят....хихихи

Вземат от единия престъпник,за да попадне в друг (частния съдебен изпълнител), който да направи пари и да гопродаде на трети престъпник на нищожна цена. Браво на държавата "и в този случай си върши добре работата".

Тези частни съдебни изпълнители играят с управляващите, този закон за ЧСИ трябва да бъде закрит. Но ВСИЧКИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ МЪЛЧИМ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИГРАЯТ С ТЯХ.

Такива сме си ние. Мълчим. Че ако говорим много, ще вземат да ни направят съветници на Боко (като Яне Янев) или ще ни пратят на почивка, лекуваща всички болести (като Мишо Бирата и др.)

Нещо ми смърди тук. Има ли приключило дело, за да се разпореждат частни съдебни изпълнители ? Журналистите за това са журналисти, за да навлязат малко по надълбоко. Иначе тази информация е на ниво една жена видяла и казала. След случая с корабът Бард/Бнид и ролята в него на всички държавни органи почвам да се съмнявам, че мафията си има държава и просто воюва с друг клон на мафията, които до вчера са им били авери.

Има, доста работници от Полимери водиха дела за неплатени заплати, може пък някой да е спечелил.

Та кога властващите са се съобразявали с някакво съдебно решение???? Освен това чси които ''описват'' имуществото сега май са пропуснали ченгефилм дето ни показаха целия дом преди време и би следвало да са направили и опис на това що им харесва. Оказва се обаче че всичко е ипотекирано и е притежание на друга фирма която няма нищо общо с баневи?????и то не от вчера а много преди да ги погнат..

Имотите на Баневи не са ли запорирани от държавата? Какви са сега тези частни кредитори дето ги разграбват

Къде е държавата? Тепърва ще ги съдят, държавата сигурно има доста да си взема от тях, но лешоядите първи искат да си приберат пая. Изобщо какво е това ЧСИ и кой го допусна?

При такива въпроси , учудвам се , че можеш да пишеш?

Изобщо не е прост въпросът. Ти сигурен ли си че подставени лица не осребряват активи на Баневи?

какво му е сложното на въпроса ти? някой завлечен от баневи е завел дело за парите си, спечелил го е, съдът е издал изпълнителен лист, човека си е наел съдебен изпълнител, и отима да си прибере каквото има да си взима!

най-вероятно няма нищо за взимане! Щото ако имаше до сега щеше да ги запорира! Панимаеш ли, всички искове на работниците са от частен характер за което прокурора цаци няма си мръдне задника! Единствено остават дългове към НАП! Само че да чуваш че Баневи са подгонени за това и тяхните фирми? ПРИКАЗВА СЕ ЗА 1 МИЛИАРД ЛЕВА ИЗПРАНИ, АМА ДАЛИ Е ТАКА ...................? Просто се прави опит "законово" преди преключване на разследване и дела собственноста им да бъде взета! НА ТВА СЕ КАЗВА ШАНТАЖ И ИЗНУДВАНЕ!

Seaseal

Дали ще намерят голите снимки и клипчетата на ЕБанева? За един прЕател питам...

Да не би и ти да си бил там да има и твоята пишка снимана?

Seaseal

Ако бях, щях отдавна да съм известна звиздъ, по един или друг начин :)

с уговорката, че Баневи са си намерили това, което са търсили... силно ме притеснява тази власт на съдебните изпълнители да се разпореждат с имуществото на хората докато те са в ареста.

На Баневица къде и отиде усмивката ?!

Интересно ще ми е ако ключар успее да отвори.

те ключалките ги правят да не могат кокошкари да ги отварят. :)

За мен бонусите, за Вас ЧСИ