Частите на "Вагнер" се изтеглят от Бахмут, заместват ги редовни руски войски (видео)

До 1 юни повечето бойци ще се пребазират в лагери в тила, съобщи Евгений Пригожин

Обратно в новината

Коментари - Частите на "Вагнер" се изтеглят от Бахмут, заместват ги редовни руски войски (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тяхните Юначества край нямат,но също като ,Полско - Съветската война от 1920,ще стане тогава Англичаните и Французите въоражават в последният момент,младата Полска армия,с танкове и картечници и става чудото на Висла ,пролетарската съветски армия е разгромена,чудото на Висла ,Тухачевски бяга обратно,Поляците правят контра настъпление и вземат Лъвов и Виница обратно Ленин подписва позорен мир

Вагнер се местят в Авдеевка при Кадиров. Том ще местят касапницата. От Бахмут се отказаха - много трупове.

днес руските орки превзеха ли Бахмут отново..ха.ха.ха ха

ай към Харков и на запад към полската граница

Руснаците къде са тръгнали с тия стари пушкъла.Калашника ефективна стрелба 100м м4 300м Цезар ефективна стррлба 45км Гвоздинка ефективна стрелба 35км.Град ефективна стрелба 30-40км хаймарс 100-200км е как да стане работата

Както и ви казах, не било победа , а пълен разгром на Вагнер при Бахмут.

Залужни ли ти го съобщи

Много се забавиха с изтеглянето "братушките" затворници. Сега не му казват капитулация, а планирано изтегляне.

Русия съсипа Донбас грабейки го от 2014 г. Русия избива всичко наред, не правейки разлика между цивилни и военни. Русия милитаризира Украйна Русия доведе до пълно национално самоопределение на украинците. Русия няма с какво да защити собствената си терититория Русия унищожава собствените си села за разлика от ДРК, които за да защитят хората от унищожение решиха да се изтеглят от Русия Русия е злото на света, а джуджето Путлер е тотален изрод.

Разузнаването на НАТО: Русия е загубила в Бахмут пет пъти повече войници от Украйна Русия е дала над 100 000 убити и ранени в Бахмут. Това сочат данните на американското разузнаване ========== село БАХМУТ - гробницата на рашистките блянове! :))))))

От американското разузнаване дават обратни сведения за по-големи загуби на украинската армия2-3 пъти сравнение с руските при Бахмут и затова е кръстена месомелачка

Браво

Изтеглят се на "почивка"! ХИ ХИ ХИ И Вагнер отиде в киреча при Ахмат сила! БАХМУТ - гробницата на Ахмат сила и Вагнер! :)

Малка почивка и пак, че има още Нацита за "гости на Бандера",

И почвам да бегам бате...

Частите вагнер се включват в новата съветска революция и за целта се предислоцират в москва. Да живее съветската революция другари.

Важното е Бахмут да се превзема всяка седмица. Сега е дошла депеша от Мацква, превземанията да се удвоят. :))

Също така е много важно Мариупол да се отбранява всеки ден, всяка седмица, още не е паднал.

С Бахмут, без Бахмут, россия вече е бита карта. ИСстинския путин вече са го ликвидирали.

Рано по пладне да са напукаш

На вас ви е време да ИЗТРЕЗНЕЕТЕ! Нейно Величество Действителността ще се погрижи- със звучни шамари :)

Хохли на гости при банде https://www.wsj.com/

Залужния го утрепаха английските копелета ..дето се въртят покрай ,Зеления ... Щото знае за Ко става дума ..или са го скрили ,да го извадят като заек от ръкав...Ахаха ..Фокуси по украински..

По официалната руска телевизия казаха, че Залужни е жив, но тежко ранен. Мозъчно-черепна травма и осколъчни рани. Имаше преди почти месец ракетен удар по щаб на ВСУ. Можело вече да не се върне към командването. Едва ли ще лъжат, че е ранен, ако беше убит.

'По официалната руска телевизия казаха.. Едва ли ще лъжат' Ма моля ти са, ша ма обидиш!

И коя е ,,официалната руска телевизия,,? И неофициалната.

И след 20 год ще го ликвидират като Степан ..Зеления не може да бъде спасен ..Много руски ,цивилни изтрепа...

20 години? Ееех ако можеше някой ДВЕ да ми обещае..

ще сменят едни терористи с други

Зеления плъх е надрусан 24/7...Даже и не може да си играе ролята ..Ръмжи си .и се чумери и заканва ..Ахаха ..Много прост народ живее в тая земя ..Временно...

Всички мъжкари с правилна резба от Възраждане, ще ги мобилизарат и ще ги изпратят в Украйна да хвърлят червена боя по врага. Там ще им навият обратна резба.

Тая вечер ще ги загреят отново със 100 Ракетки ..Ще се изпари водата на места...Леопардите ще се стопят ..

Арттоьмовск е отново на Рф ..Вее се руския флаг .. Изсрайна както винаги духа супата ..от много ъкъл.. Британско разузнаване Ко ще каже за ракетите ..??.

Ще каже , че си повече тъп от колкото зъл.

Вее се над руини и кръв, той педеруския флаг все така се вее.

Готвачът отива да сготви путянкин.

Хаха, смехурковци, Вагнер си е част от руската военна машина. Това са щурмовите и части. А Пригожин само разиграва циркове за пред баламурите от НАТО и техните навиячи. Някой наистина ли си мисли, че в Русия някой може наистина да поддържа частна армия и да псува военното ръководство?

Записах те, ела си вземи рецептата. Вагнер е част от службите, не от 'военната машина' умньо. От която РосГвардията също не е част - и Пундю си пази 400 000 росгвардейци за вътрешна употреба докато ЧМО-гилизира куцо и сакато.

Другия месец пак ще превземем Бахмут!

Ще има мобилизация на партийните членове на БСП и Възраждане. После, на фронта да духат на руснаците.

Тръгна ли контраофанзивата??

Нема го Залужнии...останаха без водач..

На 456-тия ден от '3дневната' апирация - за къде точно си се разбързал? Вярвай, като почне - ЩЕ РАЗБЕРЕШ :)

Абе то май само едната вяра остана на евроатлантите. Другото изчезна :)

Изчезнаха 220 000 орки из украинските ниви.

Ъхъ, вяра- че всичко върви по план. По нашия план :)

Комунистите обвиняват другите във фашизъм, това ако не е наглост, не знам!?:)) В последните години руснаците тихомълком възстановяват много от комунистическите символи. Половината им улици са с комунистически имена ...

Редовната армия няма стимол за да умират в Бахмут . Вече всичко е ограбено .

Абе нещо това изтегляне ми изглежда, че е пак "жест на добра воля" ... Май са усетили пригожинците какво се задава изотзадзе ... и бягат ! Иначе Пригожин бил изнасилен от своите като "затворнически жест на добра воля"

Малоумник...Пригожин го превзе и се изтегля... Други да го охраняват, разчистват, разминират и т.н. Щурмоваците само превземат...

До две седмици Бахмут пак ще е Украйнски !

Руснаците така и не го превзеха.

Ама чакай сега, той нели не е паднал и нямаше НИКОГА да падне, според УНИАН и статии във Факти. На тези противоречия ние нормалните му казваме пропаганда. А вашите желания мечти :-).

Ами не е. Паднал е единтвено според онези, според които крайцерът Москва още плава.

Ма хич бе..не е паднал...и Москва на плава ма флота е там...и пуска калибри... А Сагайдачни го нема...и останаха 33 катера криещи се из складовете на Очаков

останаха 33 Хе...33 да бе...2,3

Ясно :-) Още ли отбранявате Мариупол? Вие сте от онези бавно развиващите се дето 3 месеца след събията се връщат в реалностите. Даже и на картата на ЮК разузнаването Бахмут е превзет, вие сте Юрдек.

Тръгват към Часов Яр и Одеса....

А пък онези от Белгород, ще ходят на дискотека в Москва.

Това сега, другаря пригожин номера ли върти на върховния учител или е съгласувано. Щото ако е първото, ние възрожденските будни революционери, снемаме доверието си от него.

ВСУ очаква следващите мераклии да превземат Бахмут.

ВСУ очаква мераклии, ама то няма вече. Ловят ги из Окраине с камионетрките.

Съвсем скоро очаквам руснаците да кажат по новините, че са превзели напълно Украйна и тутакси да си бият камшика към Урал.

Чак Украйна надали, но си взеха Мариупол, Лисичанск, Северодонецк, Соледар, Бахмут и продължават, а Укровермахта е само на ЩЕ, Ще.., бъдеще време и закани. Междувременно Русия си къса парчета месо, а на такива като теб не им остава нищо друго освен да вият от мъка и да пишат лъжи и простотии.

Къса, къса, колко да къса мръвка и какво остава след късането.. Споменатите от теб градове вече не съществуват- сравнени са буквално със земята. А нещо да кажеш за Лиман, Изюм, ....Херсон. Или там няма "ще", а?

Украйна не е взела нито един от тези градове с бой, Руснаците им ги оставиха, няма численост и се изнесоха,вместо да умират безсмислено, както направиха Украйна в Бахмут. Като превземат нещо с бой тогава пиши. Престанете да пишете едни и същи соропорки и си включете главния мозък.

Така, така таваришЧ, а ти си пиши по методичките на пропагандоните на бункерния ботокен мудак- сдали без бой за да пазят личния състав, жест на добра воля... и т.н. .

Да видим само как скоро ще си вземат Владивосток от братята китайци,Курилите и Сахалин от японците.

Ще поднесат на собствената си публика кафявата купчина която натвориха, само ще и цвръкнат един сметанов надпис ПАБЕДА, че и черешка може да боднат отгоре. Холопите ще лапат 'тортата', а службите зорко ще следят дали някой си позволява да яде с недостатъчно патриотична охота.

Изнасилвайте рушняците анално по целия фронт ! Избивайте крадците на тигани и фритюрници !! Пригожин бил групово изнасилен на изпроводяк ... от своите.

Не е лесно да стоиш в един сринат град и над теб да летят дронове и малко след тях да долитат голямокалибрени натовски снаряди, а ти да се правиш на победител. Ще гледаш да пробуташ на друг горещия картоф и да си спасяваш жопата.

Не е лесно да не можеш да задържиш малкият град и да се изнасяш по бели гащи, оставяйки 50 000 трупа, резултат нула. Още по-трудно е да се пишат простотии от мъка, че перемогата умря и Руснаците си настъпват.

Славянск 1 година и Крематорск 1 година и с укронацизма е свършено. Перемогата приключи в околностите на Бахмут.

Да, да, таваришч, приключиха я.. а ако още не са я приключиха още, то Бибер и Тулик, които Повара остави в Бахмут окончателно ще я приключат.

Сигурно 70-80 хиляди са убитите и ранените от двете страни за Бахмут. И никой не говори за убитите, ранените и осакатените. Ужасно гадно животно е човекът.

Намирисва ми на нови "жестове на добра воля" от страна на орките. После Пригожин ще дрънка, че той го превзел, те го изгубили. Пиарщини

Все едно 80 мексиканеца да влязат през Ню Мексико ..и да обявят нападение над Вашингтон...Така и укротъпаците в Белгород ..Пребиха ги като улични кучета...но преди това го оставиха да си направят снимки с джипката ...По тъп от хохлю няма ...Ахаха....Няма и да има...ахаха..

Само че след седмица -две ще има ново посещение и този път няма да е само една рота ;) И така докато орките не си оберат партакешите от там където никой не ги е канил!

Тези жалки нападения нямат никакъв военен резултат освен, че увеличават загубите в хора и техника на украинската страна. Правят ги от злоба, фанатизъм и безсилие. Тези самоубийствени атаки срещу цивилни на руска територия могат да се сравнят само с действията на ислямска държава.

Руснаците в Крим, Донбас и Луганск, или украинските партизани в Русия ?

СИГУРЕН ли си? Показват на РУСКАТА публика колко добре се охраняват границите от 'пограничната служба' . Гранични войски Раша отдавна няма, куцо и сакато е натирено да разширява империята..която се оказа с анапълно гол ГъZ :)))

Не мухльо,само 10 арабина влязоха в САЩ и им сринаха кулите.Не мисли,че украинците не го могат.

Набахмутихте ли се вече? Кара, другия път ще го превземете, като изплава крайцера Москва.

Фортеця Бахмут и лъскай там в окопа.

За другите не знам, но предполагам, че Кадиров е бесен. Той се правеше на най-големия разбирач, а сега потъна под дебелата сянка на Пригожин и нищичко не се чува за него.

Си е типичният азиатски измамник. Той свири за противниковият отбор на Шойгу, който пък представлява интересите на крадците от военната администрация. Въобще картинката в Русия е грозна, ма то и в САЩ така и в Европа. Едни корпорации крадат и редят схеми а балъците плащат и умират по фронтовете, нищо ново под слънцето, както е казал древният поет:)

не се занимаваме с предположения, а с факти!

откак го почерпиха с 'предупредителния чай' с който по-късно пи и беларуския таракан.

За инфо на тролчетата от АзБ - писането на идиотизми никога досега не е изменило хода на военни действия, не се очаква и да го направи. Какви са резултатите от сраженията за Бахмут. От една страна бойците на ЧВК "Вагнер", от другата - бойци от ВСУ, Теробороната, Граничните им войски, чуждестранни легионери и НАТО-вски инструктори. Колекцията от лични документи, жетони с лични данни и шеврони на "Вагнер" е впечатляваща. Истината - "Вагнер" разказа играта на противниците. Жертви и осакатени - 20 хиляди от "Вгнер" и поне 55 хиляди, биещи се за Украйна. От тях - 6,5 хиляди бойци, които не са украински граждани. Списък на формированията, които "музикантите" докараха до състояние на небоеспособност / 70% процента от бойците са извън строя/ и бяха изведени от града: 45 бригада 43 бригада 26 бригада 28 бригада 62 бригада 63 бригада 53 бригада 60 бригада 24 бригада 57 бригада 30 бригада Гранична настъпателна бригада Азовска настъпателна бригада Бригада за настъпление Ураганна Бригада за настъпление Спартан 109 бригада 116 бригада 119 бригада 241 бригада 93 бригада 77 бригада 46 бригада 4 бригада 17 бригада 61 бригада егери ССО и специални сили Полкове: 5 щурмови 8 ССО полк Кракен Батальони: 122 батальон 68 батальон 214 OPFOR 49 стрелкови 15 планински щурмови Омега Донецки граничен 8 УДА полк Чуждестранни Легиони: Бат. Дудаев Грузински легион Бат. Мансур Бат. Шамил Гонор Легион Нормандия

Явно в дира за ротация не са чували. А точно това се прави в момента. Вагнер ги пращат да почиват, за да могат да доизбият укрофашагите. Чака ги Славянск и Краматорск. Мислите ли, че укрите не са се окопали в блоковете и не държат местните, като жив щит. Типично за терористите.

Ротират Давоски поръчки с САЩ пропаганда.

Да, украинските ,,терористи,, бранят градовете и народа си.А монголоидните азиатски орди искат да ги ,,освободят,,

Да, дотам опря „великата“ руска армия, да разчита на наемници. И още нещо - Бахммут е село с размерите на Сунгурларе, а битката за превземането му руснаците я водят повече дни от битката за Сталинград. Смешна и жалка картинка.

Хаха. Яка аналогия. Тук някои, фанатично вярват, че Путин е бог. Чудя се само, дали ще диживее до съд или ще си го убият неговите.

Моли се Путин да остане жив и да е на власт,че ако дойде Медведев такъв ше ви го забие,че директно в пъклото ще се намерите.

няма значение с какви размери е и дали изобщо е град или голо поле

Като е толкова нищожно това градче питай твоите приятели украинците защо пожертваха 70 000 убити и ранени за него ? И след тези загуби какво настъпление ще направят?

Пиздин с тия затворници си вкара голям автогол.Като се върнат в Россия голяма веселба ще падне.

Ще се разбягат и ще се пръснат по света. Голям процент ще дойдат тук, защото знаят, че в България има много руски подлоги и ще ги приемат радушно. Гарантирам, че нито един от тези изроди няма да отиде в Полша!

Даа у ваш ще дойдат и ще те питат защо като си такъв мъжага не им скочиш.А ти само свирки можеш да правиш.Стягайте се всички ДБта мамини синчета с леви резби.

Успехите на руската армия. 19 век-Париж 20 век -Берлин 21 век- Бахмут

Аха, само че превземането на Бахмут е само във фантазиите им, точно до плаващия крайцер.

Време ти е. Може и да спреш да друсаш.

а с другите 2 'мегаполиса' от тройката - Маринка и Авдеевка ко-стаа ????

Групата Вагнер се оказа много ефективна ..Погреба 60000 укропа...Приветстваме ..!