Част от фасада на сграда падна на спирка в центъра на София

Две момичета минали секунди преди да паднат отломките, които са счупили стъкло на кола

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

София на Фандъчката.

А собствениците на сградата!!!

А къде оставихте районните кметове на София, които в болшинство са представители на ДБ€

Общината като не си върши работата по контрола е нормално собствениците да нехаят. Инспекторатът на СО явно спи.

3евзек

Ако общината не си вършеше работата, такива случаи щеше да има всеки ден. Сградите в София са десетки хиляди и ако действително никой не го е еня, има по една сграда за всеки ден от следващите 100-ина години напред.

фандъчката няма и на идея колко от имотите са под наем и общината не прибира процентите които трябва да прибира за това, после кой ми с*а в гащите

Както винаги собствениците не знаят че тази сграда е за ремонт.Ни лук яли,ни лук мирисали.Оправдават се че или няма пари или 2/3 от собствениците са в чужбина или са дали апартаментите си под наем,и хич не ги интересува какво става в кооперацията,важно е да пада парата,пък квот ще да става.

Да, така е, но от първо лице, като видяха комшиите как за малко да убие една жена мазилката, след като една година нехайстваха, след подобна случка, но тогава "само" смачка тавана на една кола, се задействаха и сега цялата сграда е измазана и ремонтирана. Жената беше заплашила да ги съди, а тез юнаци имаха вече предписание за ремонт заради предишния инцидент. Това, което трябва е сигнал и предписание от общината - след това ако се случи нещо и не за изпълнили предписанията си стават не само виновни, но вече сериозността става по-голяма, заради това, че са и знаели за опастността. Проблема разбира се, е че задължително трябва да се мине през всяка една улица (да започнат първо със street view на google) и да опишат сградите за ремонт, след това на всяка такава се прави предписания за ремонт и се остава на собствениците да носят отговорност. Няма как да се оправдаят след това, че не са знаели.

Снимковия материал към статията много добре опивана нивото на журналистика в Дир.

Порутената фасада на таза сграда е емблема на некадърниците които в момента управляват България.

За 1 месец ли се деформира фасадата? Герб управляват София от 15 години и продължават. Изказването Ви е показател за сивото вещество на електората на крадците.