Коментари - Часове преди вота: Ердоган призова за "Века на Турция", а Кълъчдароглу - за експулсиране на сирийските бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердо мачка,затова е гробното мълчание на мисирките

Туко така не си дават властта

Няма как Ердо да сдаде властта, точно толкова колкото Тиквун иска да го направи. 100% утре, с фалшификация ще спечели. Очаквам да е нещо като 70% на 30%.

Ако спечели новия, ебало им се майката.

Вярно е че Турция има символичен парламент и символично правителство. Всичко се управлява и се контролира от клана на семейството на Ердоган! Семейството му държи и петролния бизнес в страната и изнася незаконно милиарди барели петрол от окупираните от турската армия части на Сирия.

Преди две седмици познах, че в Турция ще има балотаж. Сега не мога да кажа кой ще спечели, Анадола е за Ердоган, но Истамбул, Анкара, западна Турция е за опозиционера. Турция и предстои сложен избор, още по изненадващо е огромната избирателна активност, нещо което е истинска изненада за новото време в което живеем. Хората наистина ще кажат кого искат за президент.

Преди две седмици... всеки говореше за този балотаж :D

Истам истам...добре анализираш..ама е ИстаНбул

И двете неща няма как да се случат. Ама вервайте им.

Стигат ни нашите кукундели, не ни трябва и у комшиите да има кукундели на власт.

Глупав, ние българите, имаме съседи. Ти, ако имаш комшии значи си обрязана маймуна.

Не спечели ли Ердган, жална ни майка в Черно море.

Ами, Хасане, беж бързо да гласуваш за падишаха бре, мангал гурлив.

Абе аз по големи мангали от вас незнам,мързеливи,глупави и с огромни претенции,без никакво покритие,държава нон стоп търсеща си господар и вегетираща от помията и трохите дето и ги отпускат,смешни и жалки сте

Що , кво ще стане у Черно море ?

Стига сте ни занимавали с тия мръсни цигани. Кво ни интересува кой мангал ще ги управлява.. Дано скоро има още едно опостушително земетресение и срине цялата им държава със земята!

тия е добре да с еориентираткъм светското... съседи сме и комшу... но не са добфре дошли ако не идват с локум...

Ислям и светско = дървен камък.

Турция ще избира. Нас не ни интересува. Хората трябва да ги интересува дали забогатяват и взимат високи заплати и с тези заплати дали могат да си купят имот, да имат инвестиции в акции и да имат в банковата си сметка между 2 и 3 милиона долара/евро за да могат да имат достойни старини. Всичко останало са глупости. 17 години му трябва на обикновения швейцарец да стане милионер. Швейцария нито произвежда газ, нито има голяма армия, нито ядрени централи, нито политици-популисти. Имате един живот. Чудо голямо, че държавата ми ще е военна сила като ще съм вечно беден и като остарея ще трябва да разчитам на парите на децата си, а като умреш, няма да им оставиш нищо.

Швейцария върти парите от наркотици и проституция на целия свят (и не само). Това за протокола. Иначе, напротив, интересува ни много. Всяко събитие по света интересува човек, който може да вижда по-надалеко - защото, макар и непряко, то е свързано с личното му благоденствие.

По-елементарен коментар скоро не бях чел. Да се наяде, да се напие и да се наспи. Но не да и да мисли. Да мисли, че всичко е свързано. ОК. пич. Не те интересува. Тогава направи така, че да не зависиш от никого. Почвай да садиш плодове и зеленчуци в градината си, направи си курник с 50 кокошки, скови си кочина с 3 прасета и обор с 2 крави. За ток си сложи панели на покрива. Засей нивата с пшеница, че после жена ти да меси меси хляба.....

Вълнувайте се. Свобода имат много хора, които могат да работят от всяко едно кътче на света. Не зависят от тъпи политици, измислени пропаганди и век на глупостта. Слава богу вече има достатъчно хора, които знаят какво е свободата. Отиват в друга държава с един лаптоп и си живеят нормално. Като им писне или дойде някой да им говори как трябва да живеят и на кого да се кланят, напускат държавата и отиват в друга. Като остарееш, ще прозреш как си си погубил живота за да мислиш кой ще те управлява и за кого си гласувал. А за Швейцария, ами обясних ти. Като ти махнем глупостите, които си написал, на един швейцарец му трябват 17 години работа да стане милионер.

Имат таратанции, щото във всяко едно "кътче на света" ще се подчиняват на местните закони , А хубавата среда в някои държави в, които да се набутат въпорсните дигитлани номади е съградена от хората и политиците им. Да не говорим , че и дигитланите номади са един смешно малък процент на фона на общата картина.

Колко е тежък и несправедлив живота! По цял ден размишлявам и не мога поне един милион да спечеля. :) А мечтата на всеки разумен човек е да има много пари и да няма проблеми.

Жалко че боко няма да е премиер, щеше да притича пак с ибричето да подмие Ердо по случай случая.

Ако Ердо бъде преизбран това ще е поредния огромен провал на колективния запад.

Колективния запада ти дава всички придобивки на цивилизацията. Без него щеше да си живееш в 15ти век.

Педрастки паради, траветитски "шоута", опростачване, циганизация и ислямизация под предлог за толерантност... все придобивки от "цивилизацията" .... Ххаххахаа

Това беше някога. Западът отдавна не това, което беше в края на 20-ти век. Лека-полека върви надолу. Не го казвам аз. Такъв е пътят на всички цивилизации.

Новина от рубриката "мангал нюз", всички освен мангалите не ги интересува какво било ставало в мюсюлманската тоалетна тутция.

Ердоган ще спечели. Ако е имал някакви илюзии, че ще бъде оценен за последните години, а той трябваше да бъде оценен? Загубил ги е, сега е мобилизирал ВСИЧКО! Национално, народно, религиозно, между- народно. Дай Боже на всяка държава или общност от държави такъв ръководител. След балотажа ще си "чатим". За втория му мандат. :D

Приятелски настроен към България а другият е про западен така че изборите са безлични за нас . И двамата залагат на национализъм и ефтини пропаганди

еВтини...с В-хайде да се върнем във втори клас!

А кой призова тур. Лира да се срине?

Тоя Калъч бая тъпичък ми се видя. Да се чуди човек как взе такъв резултат.

Единият е подлога а другият не е. За Русия, вторият е за предпочитане, за България и нейните интереси, първият е хубаво да бъде избран.

Какво ще спечели България? Тоя ти го казва в прав текст - щял да "експулсира" (демек, да натири към Европа) ОЩЕ мигранти. С други думи, по големите ни градове ще се движат повече бусове с мигранти, отколкото градски транспорт.

Ердоган държи черноморският регион да не е зона на военни действия ! Загуби ли, край на слънчака.

"Кълъчдароглу привлече гласовете на националистите" - ама как пък и да не ги е привлякъл. Може да направи ОПИТ да ги привлече, ама едва ли са толкова балами ;)

Кълъчдароглу е абсолютна КРЕАТУРА, и като говор и като изглед - без Ердоган, Турция ще последва съдбата на ИРАК, ЛИБИЯ

Ха дано.