Джеф Безос остана няколко часа най-богат на Земята

Американският предприемач, основател и ръководител на компанията "Амазон" Джеф Безос беше вчера за кратко най-богатият мъж в света.

Обратно в новината

Коментари - Джеф Безос остана няколко часа най-богат на Земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-богатите не участват в чартове за богатство и никъде не могат да бъдат намерени дори приблизителни достоверни данни за тяхното реално богатство. Джеф Безос е просто една от най-големите риби в аквариума, обаче кой е собственика на аквариума е далеч по-сложен въпрос. Един джокер: защо в този и подобен чартове НИКОГА не се споменават състоянията на Ротшилд, Рокфелер и т.н.?

Защото Ротшилд и Рокфелер са големи фамилии. Няма едноличен собственик на цялото им състояние. Иначе еднолично много по богати са арабските шейхове, но тях никога не ги включват в класациите.

Да ти пикая на милиардите, като имаш по 3 тика в минута на главата. Гледайте едно интервю на Джеф Безос, главата му се върти неволно на всеки 15 секунди и то с голяма амплитуда. Този човек тотално е издухал нервната си система. Вероятно е на силни транквиланти. В тоя смисъл всички вие който имате 5 лева в джоба сте в пъти по-добре и по-богати. Здравето е актив номер 1, а този човек отдавна го е загубил.

много си прав....дори милионите на Стив Джобс /бог да го прости/ не успяха да му помогнат със здравето...а за какво са ти пари ако нямаш здраве....

"...е не личното богатство, а т.нар. пазарна капитализация, която зависи от колебанията на пазарите." Сещам се за поговорката "В царството на слепите едноокият е цар.", та в царството на виртуалните пари тоя с 10мил. кеш е цар. Другите с капитализираните милярди....манете ги - днеска ги има утре ги нема.

В гроба да си ги занесе.

Путин, Мутин, Джеф, Беф, Бил и Гей. От тия преди тях никой не погребаха с катафалка зад ковчега. Докато има толкова богати, ще има много бедни. Има ли бедни, има и гладни. Гладните криво гледат и лошо мислят. Има ли лоши мисли, има войни, тероризъм, преврати, убийства, кражби, грабежи и откровени лъжи. Светът се нуждае от пречистване. Любов трябва на хората. Където любовта царува, смут не става. Където мъдростта управлява, редът не се нарушава. Когато истината грее, плодът цъфти и зрее ...

ХАРТИЙКИ/ВИРТУАЛНИ ПАРИ/ БЕЗ ПОКРИТИЕ!!! НОВАТА СТАРА МАНИЯ НА АМЕРИКАНЦИТЕ-ДА ЗАБОГАТЯВАТ ЧРЕЗ БОРСОВИ СПЕКУЛАЦИИ ЩЕ ИМ ИЗЯДЕ ГЛАВИТЕ! И ДАНО Е ПО-СКОРО!!!

... едни други "богоизбрани" са царете на този тип забогатяване! А иначе спекулациите и "бързата" търговия могат да се пресекат много лесно ако в световен мащаб по борсите се въведе правило след придобиването на някакви акции, притежателят им да не може да ги продаде през следващите 5 секунди (не е нужно повече)... но идеята беше убита в зародиш от огромното лоби на спекулантите и банкстерите!

loyola

Абе, ей! Нали Путин беше най-богатия ??

Реално да, но формално няма как..

Като цяло залагам на Джеф Безос. БГ се пенсионира и вече не се занимава лично с бизнес. Тази година дори даде по 1 милиона на няколко души, чиито идеи хареса. Така, че имате ли ум в главата, пишете по-малко по форумите.... Американците казват: Като си толкова умен, къде са ти парите...

loyola

У нас пък казват: "Кат' си толкова умен, виж се каква кола караш" Ама пак е трики, щото ако си например с Майбах, перничанина може да те съжали, че не се карат много-много тия марки ... Така че е за предпочитане да си с ГОЛФо :-)

Глупости, най-богат на земята! От почти век не се пише и чува нищо за няколко фамилии, за чието богатство може само да се гадае...Просто е забранено да се изкарват на мегдана...Хайде сетете се кои са те! Лека подсказка, тези които създадоха и притежават Федералния резерв на Щатите...Злите езици говорят за трицифрени милиарди, а може вече и четирицифрени, но официално са производители на вино, имат по някоя схлупена банчица или някакъв дребен бизнес, с който се изхранват...да де, да не умрат от глад. А де факто владеят почти целия свят! А вий си мислете, че Гейтс, Безос или Бъфет държат парите на света! В сравнение с тях са като семкаджии пред стадиона...

той Бил Гейтс им е подставено лице. Неговите милиарди са пак техни. То така се става богат от нищото, блажени вярващите...

Ето, тебе никой не те е спрял да пишеш каквото искаш за тях, да ги "изкарваш на мегдана"

Това в БГ невъзможно да се случи или щяха да го застрелят до кучето, или катастрофка или безследно изчезнал.

Горкия шеф на Амазон! Да го сложат на suicide watch, да не го изгубим.

МАЛЦИНА ЗНАЯТ ЧЕ БИЛ ГЕЙТС Е ИНВЕСТИРАЛ ПАРИТЕ СИ ИЗВЪН МАЙКРОСОФТ :)))

и не е само той. Други големи акционери направиха същото.

Изобщо никога не е бил най-богат Безос. Др. Путин назад да тича тия бизнесменчета никога няма да могат да го стигнат, толкова добър крадец е, да не говорим колко нафта, газ и други работи има за крадене в Расията. 200 милиарда минимум казват че е завлякъл досега.

Aбе, те и за майка ти "казват",че е..... HO,... да им вярвам ли??!;)

ЗАТОВА И НАШИТЕ КРАВАРИ ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ РУСИЯ ... 25% ОТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА СВЕТА .... А ВИЕ СТЕ НАЙ-ТЪПИТЕ ВСЯКА ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ СЕ ДОБИВАТ 7000 КГ/ЗЛАТО КОИТО СЕ КРАДАТ И ИЗНАСЯТ ОТ НАШИ КОМПАНИИ :))

Дънди Прешъс кога стана наша компания?

Айде бе! Ма толкоз малко ли има жужето? Май ти е невярна информацията! Къде 1 трилион ще да му е богатството, по достоверни данни, от една жена на пазара го чух...Начи е верно!