Томислав Дончев каза и ”да”, и ”не” за проекта на ”Пайнер”

До две седмици трябва да станат известни резултатите от възложената от министър Томислав Дончев детайлна проверка на проекта на музикалната компания "Пайнер медиа" ООД по ОП "Конкурентоспособност". Това каза министърът по управление на средствата от ЕС в интервю за БТА.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това плешиво,сбръчкано нещо,сложено от тиквата на този пост не може сам задника да си избърше,камо ли да помогне на другите.ПРИМЕР-ПОСТРАДЛИТЕОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В ПЕРНИК,КОИТО ОЩЕ СПЯТ ВЪВ ФУРГОНИ. Томиславе,моля те ходи си в Габрово и повечес това ниско челче и замислен поглед не се връщай в управлението.Това е за доброто на народа

колко жалък и некомпетентен човек, сложен за 'министър' !

Според правилата на Европа, проект не се печели ако не си си платил данъците.

не може да се скрие факта, че простотията се подкрепя от даржвата вече 20 години. по телевизиите се появиха и развиха явления, които не могат да се определят като нищо друго, освен като просташки и защо сега министара ще продалжава да ни говори, че това било икономиката на балгария, не зная. но по резултата се вижда, че и к о н о м и к а т а не работи. ами спрете да финансирате умрели продукти, обарнете плочата да видим дали няма да има по добар резултат. то ако през тези 20 години ни бяха управлявали к у л т у р н и хора това явление нямаше да достигне този мащаб. защото и в гарция и в сарбия има такава музика, но сам сигурна, че никои няма тези просташки текстове и садаржaние. тава е нещо близо до порното и не виждам какво пречи да е забранено.

текстове и садаржание, и визия.

Какъв е процесът на даване на евросубсидия/финансиране: 1. Обявява се схема; 2. Кандидатите подават проекти; 3. Извършва се оценка; 4. С класираните се подписват договори на кратко толкова . Да ама НЕ! Защото преди да обявиш схема - трябва да си поставиш цели - какво искаш да постигнеш ( повече работни места - колко повече?; по-висока производителност - колко?; повече декларирани обороти и платени данъци - колко ?, и т. н.0 После, анализ, в кои сектори на икономиката е добре да се инвестира - къде имаме конкурентни предимства, къде можем да развием печелившо експортно ориентирано производство ( щото вътрешно търсене няма), кои фирми ще създадат най-много работни места, при кои фирми инвестицията от 1 млн. лв. ще донесе най-голяма възвращаемост - ИЗМЕРЕНА В ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ< ПЛАТЕНИ ЗАПЛАТИ И ПЛАТЕНИ ОСИГУРОВКИ !!!! след това се обявява схема, ориентирана към най-ефективните сектори и се класират за договори най-ефективните фирми/проекти. Когато това обаче не е направено, и се гонят КУХИ ПОКАЗАТЕЛИ, като УСВОЯВАНЕ на средства от ЕС тогава даваш пари на чалгари и кючекчийки, те ги похарчват и ефект няма за страната - но за сметка на това отчиташ УСВОЯВАНЕ на средства от ЕС!!!! ей за това Дончев не казва нищо .... защото знае.... а и защото срещу ръжен не се рита ...

Забравил си да кажеш нещо: Когато не ти вярват, и смятат че оценката е манипулирана, или че после ще ги рекетират с плащанията, сериозните фирми не кандидатства - ей тогава на оценката се класират чалготеки, мутротеки и далаверотеки ......

Видях бюджета на мин.на културата 100 млн. лева. И тези 100 са от моите данъци и отиват за опери, театри, балети, скапани филми! Като знам че само 2% посещават тези заведения, защо се харчат толкова пари за тях! 100 млн. за да се плащат зплати на Московци, геьовци Куркински! 100 мл. за бедна България едни никому ненужно разточителство. Държат на щат толкова ненужни хора, заради едно представление на месец, а деца умират от глад и болести! Не искам с моите данъци да се плащат халтури и лигльовски пиеси! Да лежат по цял ден и да се чудят с кого да се заядат!

След като правителството желае да подпомага с евро пари доходоносни бизнеси без значение какви са , защо не се замислят членовете му да се отпусне финансиране за разкриване и на публични домове , в тях ще звучи така нареченият поп фолк , а работещите момичета ще са с близка визия с чалга певачките , които и без това си ходят голи по сцените , пък и някои и друг нарко дилър ако допуснат вътре нещата ще си дойдат на място . Всичко това може пък да се заснеме в рекламен клип популяризиращ туризма в България които да се излъчва в световните медии , така ще се усвоят още евро средства !

рокаджиите, въртите сучите, все дрога и проститутки са ви в главата! За баня нищо не казвате!

КАКВО Я ХАРЕСВАТА ИВАНА.Виждали ли сте я на живо,абсол.маймуна.Тя също не може да пее ,нито Глория.Те са машина за пари и слугини на олигарси които ги тикат нагоре.Единствените с глас са -ДесиСлава,Райна,СофиМаринова.Всички други са скъп продук на ПАЙНЕРА.ЗА МЕНЕ СА ЗАКОННИ МОДЕРНИ ПР......И. ТОВ Е ИСТИНАТА.

Типично по Бойковски.....

спрете да слушате чалга селтаци и няма излишни нерви..

1. За какво подпомагане на икономиката говори този. Нали провериха какъв оборот отчитат най-големите чалга дупки в София - всяка вечер пълни до пръсване, а месечно декларират смешните 15 000 лева оборот, което е по-малко от само една нощна смяна. 2. За каква "конкуренция" говори изобщо този палячо? Кой му е пряка конкуренция на Пайнера, и застрашава бизнеса му?

Така погледнато и наркотиците, оръжието и проституцията "генерират сериозни обороти и се радват на търсене" - защо и там не дадете няколко милиона ? Има толкова много фирми с идеи и производство, което истински изкарва парите, а не като фолка - да ги харчи - защо там не ги дадете а ? Защото оттам нямате комисионни нали ? Писна ми от политически лицемери и корумпирани мижитурки с власт - нали обещаха да се борят с горните негативи, защо вървят по стъпките на предишните ?

Най-тъжното е скандалното отношение на Антония първанова от НДСВ и Калфин от БСП. Плюят одобрен български проект пред ЕК. Ето това е вица за българския казан в ада. Тия са безродни политикани и нищо добро не може нашият народ да чака от тях.

И какво - да си замълчат ли ? Да лъжат в името на герб като теб нали ? Е как ще стане - браво, че някой обърна внимание на тази нагла кражба ! Какво ще произвежда поп-фолка освен чалга и простащина - това ли е най-необходимо сега на България ? Проста милционерска паплач ...

европейците да дават пари, ако желаят, аз не съм съгласна да съфинансирам чалга, парите от данъците ми да отидат за подпомагане на чалгата, при положение че учителите на децата ми са с минимални заплати

А дали българите дето ще платят за този проект поне 25% от него ги е еня да слушат музика или искат да работят и да изкарват прехрана си..

Пайнер си е спечелил проекта. Това е формалната страна. Но има термин добавена стойност, който се отчита при проектите, а също така и въздействие върху отрасъла. Тези, които са оценявали да пояснят за това. Това, че Димитров е ангажиран към Герб има ли значение?

не съм съгласна парите ми - внесеното ДДС, данъците ми, и др които държавата е взела от мен да отидат за развитие на чалгата в България, а учителите да са с минимални заплати

Отговарял проектът им на критериите на ОП Конкурентоспособност и затова бил одобрен за финансиране - добре, приемам го. Но по каква линия е това НАЦИОНАЛНО СЪФИНАНСИРАНЕ? Защо пари от нашите данъци се дават за чалга? Това е основното.

Пак нещастните комплексарчета си изляха злобата !!! Какво ви яде толкова ? Още вчера попитах нещо , но естествено няма отговор , а само разни нещастници плюят !!! Та да попитам пак ?! Колко проекта от "велики" културтрегери има подадени ? 2.Колко проекта са били отхвърлени ? Отговорите са прости - никой даже НЕ СИ е направил труда да провери дали може да ползва пари от Европа ! И още нещо от Европа не дават пари на неудачници , затова е и самофинансирането в определен процент - ПЪРВО изкарай САМ нещо и тогава искай от Европа ? Айде много ви здраве нещастници , отивам да ндуя Металика , че ме изнервихте с комплексарските си мрънкания и завист !!! П.С. И ще надуя на "мах" Master of puppets , да не вземе от някъде да се промъкне някой чалгаджия че селяните станахте прекалено много в София !!!

"....бързо сваляй ризата моряшка, аз ще ти покажа моЙта синя пражка......" Е, другарю КГБ, това ли ще записват на супер модерната си техника, купена с чужди и наши пари? Това ли трябва да увековечим и да покажем на света? Истинските творци трябва да бъдат оставени да правят изкуство, а не да измислят бизнеспланове за да точат парите на данъкоплатеца и за благодарност на същия този данъкоплатец детето му да го намрази, че не му разрешава примерно силиконови гърди и да му се смее и го мисли за "тъп непросветен селянин", който не умее да изкарва пари.

Марш в чалготеката милиционерска отрепко - необразован, некадърен и злобен - няма да си налагаш скапаните виждания ! Чалгата е за простаци - факт ! Не искам от моите данъци да отиват за нея ! Достатъчно е, че хрантутиме такива милиционерски плужеци като теб !

O, комплексарчето с мерцедесчето! Защо ще си пускаш Металика, м? Какви са тия гейщини - ти мъжкар ли си или дългокос лигльо? Я надуй: "Бял мерцедес ме преследва...", изкефи и съ на МАХ!

Какенца - които пишете за чалгата като култура! Я си проверете левия устен ботекс и десния гръден силиконов имплант. И двата са се свекли, но липсва симетрия. Графа си пее, Комиците са професионалисти - с истинско образование. Е, за тяхна беда са посатвени във вашата чалга рамка - каквото им подата сценаристите назначени от мутрите - това дкламират. Но ще се оправят. Във всички случаи те разбиха монопола на гологравия пишман цикулар, който вемче омръзна на цяла България и 2-3 околни села. - А, вие певачки, откъде си добихте уменията по "реална компаньонска консумация" след порно гюбеците на плей-бек - други школа освен провинциални бардаци не сте имали? Бързайте при пластичните касапи и не се размотавайте да дращите, щото цикълът на творческата Ви бизнес кариера е много шорт - такъв е бизнес моделът в цялата порно индустрията. Около тия избори некои от завехващите чалка-копаньонки за последен път ще качат на стадиони, но не всички ще ги огрее ... и стадионите нема да са пълни. Нема как - "се ла ви" в "маркет порно-икономи". Бита е картата ви в личе план. Мутрите- продуценти няма да допуснат легализиране на проституцията - не им изгодно. Ако беше легална, щяхте сте се предпримачки с древна професия. Сега сте кадапни

Умньо, вземи си Марта от едната страна и Патрашкова от другата, отидете в Каварна, направете едно нуди, пуснете си Рок, пък може и да не се къпеш! А забравих да ти напомня да си вземеш дрогата, че без нея не може да се слуша тази музика!

Идеята при еврофинансирането е да се подпомагат нови, сега стартиращи бизнеси с иновативни идеи, в полза на цялото общество. Пайнер може да си се издържат и сами. Просто и те искат да се облажат от еврофондовете. И друго - технически проекта им може да отговаря на изискванията, но има и оценка на съдържанието, която е доста субективна - зависи от оценителите , могат да го пуснат но могат и да го отрежат. Сами си правете извода...

Щом като критериите за субсидия са само икономически, защо не финансират и порноиндустрията, особено педофилската? Там печалбата ще е по-голяма от чалгата.

ББ, ЦЦ, ДД, и ТД са измисли нов икономически модел - "чалга мултипликатор" за съживяване на хлъзгащата се към откровена порногравия бг чалга. На мутрите тове е каймакът на бизнеса - те даже изгониха от него водещи и завехнали миски... Мултипликаторът действа така - Дават се пари на мутрите- те освежавав фасидите на певачките и плейбеците - увеличава се профанацията в предизборната кампания - чалгата ствава символ за България в Европа - Даржавата плаща хонорарите, независимо от загубата на изборите. Е, не е баш мултипликатор по Кейнс, но е ТОТАЛЕН ЧАЛГА МУТРИПРЛИКАТОР

Дончев изрази съжаление, че не са финансирани други подобни проекти на звукозаписни студия. "Нямаме подадени подобни проекти, което трябва да бъде анализирано", каза министърът. Според мен това е основнота , което има значение в случая. А що се отнася до естетиката- подобен случай има по повод съдебната лешение за Вапцаров, с което е осъден на смърт. Нали питали Елисавета Багряна дали поезията му има естетическа стойност и тя, експартно не потвърдила това. А той е просто велик и неповторим и естатически е блестащ. Така, че Ако Пайнер се развие художествено и музикално, а театрите изпростяват с долнопробни постановки ии актьорите прават дивотии от малоумни амириканизирани сериали и шоута- Къде е отговора за естетиката. Е тогава - "Дим да ме няма" от харасването на българската култура.

На класическите и рок фестивалите в България идват истински звезди. В Каварна кметЪт започана този фестивал със свои пари, а субсидиите за общината отиват за равитието на туризма. А вие коя световно известна пееща проститутка сте докарали. Или си мислите, че ви вярваме, че си вярвате, че искате да ви пуснат да пеете в Олипия (Париж). Това лято ви чака яко бачкане и консумация по изборни купони по стадиони и бардаци. Фасадите трябва да се актуализират със свеж сликон за цици и ботекс за сексуални устни.

Абе, тоя Мучо що не провери Графа дето не може да пее. Що не провери Комиците и тяхната халтура ...

Да се регистрира чалгата и пазара в Димитровград като запазена марка в Европа, да не го направят преди нас албанците или сърбите!

Правилно! Безсмъртни са творби като "Напипай го" на Азис, "Нирвана кючек "Тез червени домати кой ги мама разклати?","Левовете в марки" ,"Тирбушона врътка, врътка, "Яко ми действаш", "Боц-маане, "Искаш ли ме бейби, Ъха Ъха!", " Ун дос трес, тя ме фана с интерес", "Радка пиратка","Камъните падат", 'Ах, банана", "На теслата дръжката", "Купи ми бате сателит", "Предната седалка", "Ти си само 8 клас", "Забравени бикини", "Сто патрона", "Смукача", "Синя прашка", "Гаси тока", "Имаш милиони, джобни за купони. Ай джуму джуму джуму джума а така " и трябва да се популяризират в Европа. Основен износ-бизнес в тази криза май ще се окаже!:)"

лъжем! Поп-фолка има вече над 30 годишна история, това го прави част от културата на България! Първите бяха още по Татово време - Хисарския поп, Тони дачева и оркестър Кристал, Мустафа Чаушев. Може на някои да не им харесва, но това е факт. За силикона - аз харесвам хубави жени, които полагат усилия за да изглеждат добре! Няма какво да се лъжем - жената има някакви 6-7 на години, за да си намери партньор, иначе става като Райна! Признавам, че някои предпочитат да гледат Патрашкова, Вачкова или зъбките и очичиките на Новоселска! Уважавам техните желания, само не ги навирайте на мен, не съм рокаджия, и не мога да изпия толкова! Не употребявам и дрога!

Историята на поп-фолка не може да го направи (колкото и дълга да е) част от КУЛТУРАТА на България, просто това ЯВЛЕНИЕ няма НИЩО ОБЩО с културата. То може да се асоциира само с ъндърграунда, лумпенизацията и долнопробността, характерна за част от населението (в това число и властимащи) на страната.

Може би не слушаш поп-фолк нали? Всички обвиняват Слави, обаче първия чалгар е моя любимец Тодор Колев! И така Ивана- "От извора се пие на колене и на колене се благодари"! Тони Дачева:"Звезди ли искаш да ти свалям;морски пясък да броя, нима не чувстваш мила моя, че аз по теб горя"! Цеца: Пиле! Лепа Брена..а я съм само нежна жена! Така пусни си тези песни, а и други, и пак ще си говорим! Хайде дай ми определение и подробности за културата на БГ! Какво включва, привърженици и отрицатели! Искаш или не искаш, поп-фолка е в историята, а историята като фактическа наука , не може да отрече това явление! 95% от населението се нуждае от тази музика, и пайнера му я дава! Ако ти си със студена кръв и не обичаш да танцуваш, си е твой проблем, обаче аз предпочитам да съм върху масата, а не под нея!

Според мен е доста по-просто обяснението и тези спорове против и за чалгата само замъгляват простичката схема. Видният кадър на ГЕРБ Митко е направил едно що-годе свястно проектче, за което да няма формални причини да не бъде одобрено, но за да бъде действително финансирано се е договорил да върне едни пари назад. И кога в края на краищата ще покажат баланса колко внасяме в бюджета на ЕС и колко получаваме, за да разберем колко от нашите пари се разпределят като уж "европейски ", без да смятаме националното самофинансиране .

Е, наслушах се на герберастки глупотевини! Абе, овце чалгаджийски: КАКВИ РАБОТНИ МЕСТА ЩЕ ОТКРИЕ ПАЙНЕРА? Какви пари ще вкара той в българската икономика??? Нали тези пари били за озвучителна техника??? Я СЕГА МИ КАЖЕТЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ТАКАВА! Два милиона ще отидат по джобовете на 2-3 стари БСП фирми, които ВНАСЯТ озвучителна техника, ще отидат в джобчето на Митко и т.н. КЪДЕ ВИЖДАТЕ ТОЧНО ПОДПОМАГАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И ВКАРВАНЕ НА ПАРИ В БЪЛГАРИЯ??? Абдали застреляни, ами то и силиконът на силиконките не е български бе, овньовци!

Странна логика ( нерегистриран ) 18.01.2013 09:06 Развивала се икономиката...Не съм чула чалга певица да издаде фактура, като отиде да вие на някой концерт. А Азис сигурно тича с касов апарат по клубове и партита. Развива се - да. Сивата икономика. И едни пари отиват право в джоба на Митко Пайнера /ГЕРБ/, защото той пък дере 50 процента от хонорарите на певците. Осветители, оператори и всякакви други се наемат на хонорар,а той се дава на ръка. Така че каква икономика се развива, не знам

чалгата не е ли цигания ?

Пардон, Братче! Чалката на мутресите и циганската музика са ДВЕ ГОЛЕМИ РАЗЛИКИ. ПРи чалгата всичко трябва да е с проникване навътре - импланти за за цици и секс устни, за награда - реална консумация на смутренски саксофони след гюбеците на прей-бек. При братята роми всичко и мелодията и песента и танца идват отвътре - и не от вчера, а от векове. А иначе циганията е друго - тя е и сред българите. Най- много сред мутрите и мутресите им. Те са я довели до занаят - мразят да плащат и знаят само едно действие - прибиране.

Каквото и да кажеш за мен чалгата си е цигания и простотия

знам, че Ивана не цвили под 8000 лв. НО.... ДАЛИ ПЛАЩА ДАНЪК ЗА ТЯХ-ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ..... ТИЯ СИЛИКОНОВИ ПОДОБИЯ НА ПЕВАЧКИ СА ЕДНА МАШИНА ЗА ПАРИ И НЯМА ЛОШО - КАТО ИСКАТ БЕДНИТЕ ХОРИЦА ДА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ НО ДА ИМА И ДАНЪК ТА ПОНЕ И ДЪРЖАВАТА ДА ИМА ПОЛЗА ОТ ТАЯ ПРОСТОТИЯ....... ИЛИ ДА ИДЕМ В КВАРТАЛНАТА КРЪЧМА ДА СЕ НАПИЕМ И ДА ЗАБРАВИМ МИЗЕРИЯТА А..... ТАЯ ДЕТО НИ ПРИЗОВАВА ДА СЕ НАПИЕМ ЩЕ ОТИДЕ ДА СИ ПЕЧЕ ГЪЗА, ДА СИ СЛАГА ЕКСТЕЙШЕНИ И Т.Н. .................

Ивана само недей пипай, изрод! Сега отиди, изтегли си "От извора" падни на колене и слушай! Ама вече прекалявате! Разни пъпчиви сополанковци, ще ми дават оценка! И иди на козметик да ти изтиска пъпките, а преди това посети учителката си по литература! Видяхте ли ги бе - ето това е вашето хип-хоп поколение!

бегай падай ти на колене ...пред дюкяна на Пайнера, жалък слугинаж чалгарски

Мога да се съглася с тебе. Аз също не съм съгласна парите от данъците МИ да отиват в тази жалка индустрия, както и за предизборните кампании на сульо и пульо. Нека се ползват за създаване на работни места в производството на ПОЛЕЗНИ за обществото неща... А чалгата се счита за СУБкултура от хората, които професионално се занимават с това да определят какво именно е култура.

Факт е че чалгата е голям бизнес, както е и факт, че е гнусно пошло и просташко забавление за тъпите сред нас, които за съжаление преобладават иначе нямаше да изберат да ги оправляват по-тъпи и от тях!

Да подскажа малко на министъра. По време на проверката да види колко данъци са платили тази година Азис, Глория, Камелия, Анелия и цялата там тълпа със звучни имена. При пет бона хонорар за участие, сметнете го, ако по 8 пъти месечно имат изяви, а те имат много по-често. Значи всеки трябва да е платил минимум 50000 лева данъци. В което силно се съмнявам. Ако не са платили пък, значи бизнесът не е печеливш и никаква икономика няма да развие. Много простичка е проверката, направете я.

Пак си невежа.Този въпрос към шефа на НАП.Същия въпрос може да го зададеш и по отношение на културтрегерите,който повдигнаха въпроса.Мишо Шамара на първо място.А сигурно слушаш"кънтри".Да те светна ли на коя музика в България е еквивалент?В САЩ кои са й почитатели и какво е отношениетио на останилите музиканти към тази музика?

Погледнете и наша страна... И разберете. - Наште импресаро-сводници вече са се договорили с Хер Флик (т.е. с Бай Батман) : ще сегледат хонорарите, но ще отчитат и разходите, и вредите за нас. Я си представете какви морални щети ни носи "реалната консумация" на елитно компаньонските услуги. Да не мислите, че всичките ВИП клиенти са сумпатични или стават - понякога бая трябва да се бъхтаме. Като знаем колко се плаща за секс насилие (вкл. и след изборни митинги) в развитите демокрации нашите импресария искаха поне 100 милиона. И им ги дадоха - даже си добавиха комисионни. А евро-стотинките от евро-проектите са просто така. Да ни се дигне имиджа и сред западните чиновници - да не рачита само на преводачки -амотьорки. Но всяко начало е трудно... Това е само първата крачка. След изборите почваме такива проекти и чрез общините - Томето нали от там почна - я го питайте колко от наште каки са обслужвали на мероприятия с негово участие.

ти за манекенки и актриси ли говориш, че не разбрах нещо? Или говориш за жените въобще! Ти да не си по хубава, кой знае колко си ги сменила, и сега говориш от собствен опит. Да ти цитирам ли Наполеон за к-те и майка му?

Вече имаме прецедент: Графа е взел пари от еврофондовете за свои проекти. Получил е съфинансиране от държавата. По моето скромно мнение неговите песни са истински боклук, както като текст(бръмбари в главата му), така и като музика(копира стиловете на известни американски изпълнители). Понеже го слушат млади хора оказава изключително лошо влияние върху тяхната психика, следователно, да върне парите. В случая с Пайнера, ще се получи дискриминация, заради мнението на "съмнителни интелектуалци"

Ся аз не разбрах ние ли ще интегрираме циганите или те нас? Щот на много места тече активно поглъщане на българите. Засега в София, скоро и в други села. В малките населени места хората могат да се докоснат единствено до чалга псевдо културата. Хората не са виновни за това положение на нещата. Нещастните хора са изоставени от една рухнала държава. Там култура, образование и ценности няма. В редки случаи се заформя някакво културно събитие /евентуално гастролиращ театрален моноспектакъл/. Хората са оставени сами да търсят и те намират това, което го има зад всеки ъгъл и по всяка местна радиостанция денонощно - цигания и чалга. Интелектуалците често имат отблъскващо високомерно и пренебрежително отношение към простолюдието, докато чалгата го уважава и прегръща, кара хората да се чувстват весели и щастливи, младите мечтаят и се просълзяват. На сватбите изключително свирят цигански оркестри, вият турски зурни, лющят се кючеци. България се обезобразява и загива.

Ако развиват икономиката и плащат данъци нямам против дори да са продуцентска къща за порно филми, но точно певиците на Пайнер бяха тези, които не си плащат данъците.

Я питай колко субсидии получава общината! Това да не ти е София, или Варна(Варна май получава)! Знаеш ли как се строи път до мидената ферма със собствени пари, а? Аиде като не разбираш от финанси и субсидиране, не се обаждай! Иди да питаш Дянков! И все пак се субсидира с обществени пари! Вярно?

А, БЕ, ТОМИСЛАВЕ Я ЗАСТАНИ КАТО МЪЖ И КАЖИ МНЕНИЕТО СИ, НЕ ВЪРТИ ЗАДНИКА, КАТО АЗИС... ТОВА ЧЕ БОЙКО Е ЧАЛГАДЖИЯ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА НЯМАШ МНЕНИЕ... МНОГО НИСКО ПАДНАХТЕ И ТИ И СЪТРУДНИЦИТЕ ТИ...

Правителството е предложило на президента (магарето на ББ) да награди с орден "Стара планина" "борците" за свободно слово Гаргамелиус, Калитко КГБ, Калитко, Айкюто, Павел.

А защо забрави хането Путку?

choko73

Не разбрах само Господин Министре, бързо развиващ се лие този бизнес и ако да, защо трябва да го подпомагаме допълнително, включително с пари от бюджета /т.е. наши пари/, а да правим всичко възможно други, които наистина се нуждаят заради олигофренското спиране на плащанията на държавата към фирмите в началото на мандата Ви, да се мъчат да се закрепят на пазара въпреки Вас?

Европари за музика - твърдо да. Но за проекти, каквито ги има в цял свят - Х фактор, Гласът на България, България търси таланти, Мюзик айдъл. Те мотивират много млади хора да излязат на сцената, вместо да продават дрога, те наистина правят открития и са приятни за гледане - Рафи, Богомил, Ангел и Мойсей и да не изброявам. Една бедна страна като Украйна направи за три години три издания на Х фактор. Ние едва смогнахвме едно и край. Като няма маанета, няма и пари...

Kenn1111

не слушам не харесвам и ме дразни чалгата.Факт е обаче че тя е сериозен бизнес така че е нормално и този близнес да се подпомага.Имало е конкурс имало е кандидати има спечелил.Тия които това ги дразни да бяха участвали и спечелили ако имат по добри проекти а не в последствие да крещят.

Този сериозен бизнес е ЧЕРНА и СИВА икономика. Да го подкрепим с европейски срества.

Kenn1111

Всеки бизнес от този вид е сив.Да не мислиш че тия дето пеят по пианобарове и клубове са бели?Това е друга тема единствено че хонорарите на чалгаджийките и парите дето им ги бутат в деколтето са повече от на другите.Така че това са две различни неща.

ще кажеш за строителството. Май всички мафиоти на запад са се занимавали със строителство! И него ли да забраним?

Наистина е леко странно,че Дянков не пипа държанките и сводниците за данъци. А това кубе е ясно от самото начало.

Слава на Тодор Живков, че допусна Битълс, Ролингстонс, Ди пърпъл, НО НЕДОПУСНА ЧАЛГАТА! Слава!

Бая си живял, малко си видял

Гаргамел ти си славия на глупоста.Давай вперед !

...малко си живял, нищо не си видял!

А ти май пишеш по-бързо от колкото мислиш. Щом си правиш само-реплика за да си изясниш кво си казал (за себе си) има две възможности - и да и не - също като изказванията на гологалвите гробарски тикви - и си лекичко мисленно слаб, и си много печен като тях - затова и иконката ти прилича на техните мутри.

Премиерът Бойко Борисов е прав да се хвали с фискална стабилност, защото България е сред малкото страни, които се вместват в критериите от Маастрихт, валидни в еврозоната. За да бъде честен обаче, би трябвало всеки път да уточнява, че отличният резултат се дължи не на неговото правителство, а на обруленото население, чиито средни доходи не би пожелал дори последният клошар край Сена. Затова има българи, пристигнали в Париж да станат клошари, но не е виждан френски клошар да се пресели в България, за да се радва на нейната финансова стабилност. Що се отнася до слабата оценка, която Европейската комисия поставя всяка година на България по правосъдие и вътрешен ред, премиерът Бойко Борисов би трябвало да каже на Брюксел, че не цяла България, а само нейният управляващ елит я заслужава.

Точно казано!

стената! Рок феста в Каварна - субсидиран от община Каварна! Община Каварна, получава субсидии от държавата! Още нещо да имаш да питаш?

Абе, ГАРГАМЕЛ пак засмърдя от сабалям рано. Нема как - бай Брадър гледа. Парици, душке, парици.

Чалгаджии - ГЕРБ - Европари - Пайнер - ГЕРБ - избори