Сърбия: Чалгата превзе българските абитуриенти

Репортаж за абитуриентските балове в България взриви сръбските интернет форуми днес.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия: Чалгата превзе българските абитуриенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е вярно,че блафират! те казват,че навсякаде по балканите е така! мои човек,балгаря тихо,кротко и прогресивно си умира! ялко за децана ни! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Съобразно скромната-ми извадка -- не са невярни твърденията на комшиите от запад ; И се отнасят и за у тях . ... Балкански синдром (навярно) .

Че тротоара на неосветена улица не е ли бъдеще?За 3-4 годининки на подобна работа и са постигнали успех в живота.

Злобен си...от малък ли си тъй

аззз

тия от снимката от къде мога и аз да ги наема?

"Това ли е "цветът" на нацията?!" Не братле, това е утайката... А тя обикновено се вдига най-отгоре през времената на мътната вода...

Тарифата е твърда и я знае всяко дете в Амстердам. Червените фенери е жилищен квартал в който живеят и съвсенм нормални хора , семейства с деца , пенсионери. Дори само рахождайки се често ще чуете българска реч от такива типажи като на снимката...

Не се хаби да просвещаваш тъпака. Явно и неговият бал не е бил по-различен.

Нищо и няма на нацията! Всяко поколение е недоволно от следващото...стига сте мрънкали...и от вас не са били доволни родители и баби/дядовци...нищо ново под Слънцето

Родителите на тези недоразумения може да си сигурен, че са доволни от резултатите на 18 годишния им опит да създадат човешко същество. И положението на България го доказва.

След Софка, която представя България на Евровизия и тези проститутки-кадъни-абитюриентки, по-добре държавата да се казва Цигания и да я преместят на световната карта по-близо до Индия.

Да ама сме изпукали всичко и сега само гледаме тъжно резултата

ама това са на БАТКО БЛОНДИНКИТЕ - АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО СА УМНИ АМА ТОВА ИМ Е ХУБАВОТО )))))))

логичен парад на извратени деца след 6ш годишна доминаця на утаиката на балгарскя народ. какво друго може да очаквате след непрекаснатите спектакли на лумпените с каскетите от паланки, землянки, кошари, коптори и обори като правешкя царвул, батето, маки, даки, пеки, таки, цоло, тано, ванио, слави трифонов, гоце, масларката, черепа, гергов-свинария, овчаров, петков, трактора, братята бегалеви, братята маргини, братята илиеви, димата-руснака, пантев, доктора, очите, брендо, карамански, луканов, иля палов, дарина, веска медзидиева, румен спасов, и още хиляди верни и предани синове и щерки на бандицката мафиоцка и терористична формаця, наричаща се според изгодата: брспд, брп, бкп, бсп,... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А бате Боко що го изпускаш...И той е от контингента...

за голямо сажаление кича и чалгата не са монопол само на абитуриентите, а на цяла балгария. комунизма и продалата му се балгарска "кривославна" и агентурна царква, унищожиха всякакав морал и задражки. поведението на политиците и митрополитите не е ли мутренско, кичовско и разбоиническо? а садиите, лекарите, митничарите, ...? у нас цари далавераджииството, кражбите, демагогията, лажата, разврата и палня крах на всякакав морал и задражки. това се насарчава от мутромафията управляваща страната.

отпиши я нацията брато, беше к'вот беше..

казва се гледам, не визирам. от простотия се зътри езика ни.

Често съм в Амстердам по работа и срещам доста български момичета в квартала на червените фенери... Не са циганки , а са си хубави бели български момичета ... Много млади красиви българки ще срещнете и около северната гара в Брюксел . Хич не ми се вижда да са принудени насила ... Тарифата и на двете места е 50 евро на сенас ... та толкова струва целомъдрието на много от младите наши красавици. Предполагам на повечето родителите си мислят , че са сервитъорки или студентки ... Та така драги съфорумци .

Sorosss

Да бе сръбските турбо фолкаджийки не са к*рвии, нали?! Така де, но друг път! Същите проституки по баловете са и там, с колите, пластика, нокти, ай фони и пр. Няма за кво да се стряскат те па точно същата деградация и там ....;-)

порнозвезди нашите деца.самата истина.в това ни бива,проститъцята. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И после защо било толкова голямо изпростяването - те приличат на проститутки (жените-чалгаджийки) а мъжете на квартални пияници. Сега и като си представим и процента на тези, които слушат тази "музика" си представете за какво титанично изпростяване става въпрос. И после защо това било така в тази държава, докато чалгата не излезе от масовата култура ще е така.

Търсят си богати спонсори за живота след училище. Отрано да се учат, че кат нямат мозък, само със секс ще прокопсат. Ама после да не се обиждат :)

The Pomak

Що за родител би пуснал дъщеря си така на бал? Визирам тези моми от снимките към статията.

батка не знам кои сте били и на чии терен обаче явно не си ходил в сербя нито разбираш от култира. гледаи планета паинер и се радваи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Берем плодовете на последните 20 години масова чалгизация. Това беше стратегията на прехода на комунистическата олигархия към икономическа олигархия без да има пострадали олигарси. Получи се.