Чакъров: ДПС няма как да е част от коалиционното споразумение, ПП-ДБ и ГЕРБ да се разберат

Бавим се по ПВУ, европрограмите са доникъде, а заради ситуацията в световен мащаб ни е нужно стабилно правителство, смята съпредседателят на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Чакъров: ДПС няма как да е част от коалиционното споразумение, ПП-ДБ и ГЕРБ да се разберат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакъров защо не говориш ясно и точно а мрънкаш като коте.Журналистите ти зададоха въпроси с които можеше да им направиш заря.Да им вкараш голове колкото си искаш , ама неможа. Защо не защити Доган , който каза истината на обществото и за обръчите и за порциите и го казва винаги.,тогава Доган ли е виновенкогато другите крадат а той излиза виновен. че го казва.друг път или не сеявявай или изпий една водка за да си сербез.Време е да си заслужиш хляба който ядеш от ДПС. Ние гласуваме за вас и искаме сериозна игра с голове.

Тези за егосити всички и няма да се разберет

ДПС като терористична организация не трябва да се допуска до властта под каквато и да е форма.

Ще се разберат те ма друг път

ДпС е върховната власт тука! Така е определено на геостратегическо ниво още преди 40 години в Кремъл. А всички тези боричкания са, кой да им служи и кой да се вреди да им е ратай и слуга, та да може и той да захлеби някоя троха от господарската трапеза!

Как да се доберем до европейските пари и да си ги разпределим, без да ни линчува народа и ако може без да влизаме в пряка война с Русия. Това е...

Знам, че е бил министър, но говоренето не му е силната страна. Не говори нито правилен нито точен български език, при това с ужасен акцент. Пеевски / съвсем не съм му фен/ въпреки шеговития понякога тон е пределно точен, ясен и разбран от всеки.

Няма да участваме ,но имаме кадри и те ще са ......много хитри

Гладни огладняха тези от ДПС, ребрата им се четат. Да ходят да се гърбят малко,като избирателите им.

Стига мелодрами. В политиката се влиза с пари и се излиза с много повече пари. Всъщност борбата на политиците в България е бързо забогатяване, изсмукване на държавата (народа е държавата) до такава степен, че да са зависими от определени партии (определени сдружения на фирми - обръчи, които ги има във всички партии), изкуствено докарване на народа до бедност, което означава - подчинение. Всъщност хората в България гласуват, за да може десетина фирми и компании да трупат "диви" финанси. Това е реалността. Никоя партия не работи за милите очи на народа.

Тоя защо го канят в телевизиите да прахосва скъпо телевизионно време?Ами че той за половин час нищо не каза и само мънкаше.На 90% от въпросите не можеше да даде смислен отговор.И това ми било съпрецедател на третата по сила партия в България?!?!?!Жалка работа.

Много трудно му върви мисълта, когато го питат за обръчи от фирми! хаха

Не ,че нещо. Ама който е гледал интервюто е нема такава мъка. Толкова е зле човечеца. Този по изказ и за портиер не става. Журналята най добронамерено го опекоха на шиш. Този бетер Карадаъ. Ужасссссс.

Имам някакво предчувствие, че ДПС ще разиграват пиесата "доброто и лошото ченге", режисирана лично от Доган. В сравнение с Шиши тоя човек прилича на академик и говори като такъв. Явен е намека на Сокола - опичайте си акъла, ако не искате директен сблъсък с шопара.

ДПС е зад тях!!!

Тоя с това турско име и българска фамилия да не е някой смрадлив помак предател ?