Бюджетната комисия гласува увеличение на заплатите в МВР, МО, затворите, съдебната охрана, НАП, митниците

Ще има още пари и за култура и за детска болница в Бургас. Отхвърлено беше предложението да отпаднат облекчените ставки на ДДС

Обратно в новината

Коментари - Бюджетната комисия гласува увеличение на заплатите в МВР, МО, затворите, съдебната охрана, НАП, митниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ми увеличат заплатата само с 10-на %, но пак е нещо. Увелияение с около 250-300 лева, и като взимам в момента 2500 , ще станат около 2800, това без бонусите. Дано да има януари още едно увелияение, че да мина 3000 чисти

Вместо да им зашлевят по един шамар на всички тези, те им дават пари. Егати простата държава!

1 август вдигат осигурителния праг, за да има за горепосочените.

За сметка на това следващата година здраво се вдигат данъците в частния сектор.

Те, в НАП, понеже са им ниски заплатите, па и нищо странично не си докарват... Смешницииииио.

И защо им дигат тия заплати. Че вършат много работа ли. Че пазят държавата от мигранти. Или ги съоривиждат. Че хващстжпрестъпните елементи. Или ги ескортират, Че КАТ организира движението или хващат джигитите. Или тирмози нормалните шофьори. Че така е по лесно. Какво са направили ДАНС та да им вдигнат заплатите. Колко руски агента са хванали. Пълна порнография. В МВР трябва да сецприведе чистка. В администрацивта. Всички пенсионери на хранилка вън. Всички клатикурци еън. Всички дето се правят че работят, вън. Да останат само хората дето са почтени инвърлст работа. А небхилвфите чантаджии. При военните е същата работа. Пази Боже да се наложи да воюват шкембелиите професионални войници и дебелогъзести лелки. И там огромна администрация, с хората в строя не достигнат. И на чантаджиите ще им вдигане заплатите. За какво. Пълен ташак...

А дали го заслужават?

МВР и МО е бъкано с пенсионери. Пенсии + заплата. Клюки, кадруване, интриги, вестници, наши-ваши.

Пропуснали са да увеличат заплатите на охраната на публичните домове.

Фуражките пак не захлебат....са риформи кога пенсийките + заплата кого...

нали каза, че няма да има увеличение тази година. Явно не знае какво говори и какво прасви.

Да ви ЕПМ...

Браво, боклуци!

Да продължим лустрацията започната от продължаваме промяната и да изпратим всички политици в Бюрото по труда. Възмездие за политиците!

За майките с увредени деца,за децата с увредрни майки,за даскалиците ( прогредивно неуки деца)за ченгетата( мега успехи с престъпността )те това са реформи

Трябва да се охраняват крадливите политици. Иначе може да посегне някой на честта им.

Странно, много пари се раздават от тоя бюджет, пък и не утвърден. Има за всички?!? Щот идат избори ли...?

Да го дух@т бедните работещи в частния сектор,а!

Увеличете им заплатите ,нали тези търбуси трябва да са пълни,а полицайките дс имат за джуки,цици и шарени нокти

Кратунките в МеВеРе то, социално нефункционалните татуирани примати ?! Докога ?! Да еб@ и в промяната !!!

Тъпаците гласуваха увеличение на заплатата на тъпаците и мързелите, супер!!!

Докога, докога ше издържаме най-неефективния държавен ресор, раздут и неефективен щат в сравнение с такива от ЕС. Пълно, ама много пълно с пенсионери. Средната възраст на хората там е над 60 год!!! Докато ченгетата са навсякъде и отгоре на паницата изход с добър край за България не виждам

Е, дано не станеш пенсионер...

Навремето Рейгън каза едно изречение.,, Бедността е най голямото наказание за глупостта на един народ ". И излезе прав.

Да печаташ световната валута и да си 32 трилиона вътре с всеки седми на купони и два милиона под мостовете се иска а вери спешъл кайнд ъф стюпид. Не бяха само двата мандата на тоя клоун, но от тях се почна.

Личи ти че си учил история на КПСС и на БКП

Явно си бил много старателен по история на КПСС И БКП! А този цитат да го беше поне написал на английски

Сит на гладен не вярва

Тези управници едва ли ще вържат бюджета тази година - много се надяват на заеми от ЕС, на подчинениете им да гласуват на изборите и на полицичта и съда да го пазят от народната любов. Историята се повтаря - фашизъм и след това народен съд за техните облагодететсвани семейства. Може да изнесат пари в чужбина като царя, но вече няма да могат да живеят в предадената си родина.

Министерство на вътрешните роднини 7200 пенсионера с два СМС-а + бачкат н частно общо 1750 пенсия+2150 заплата+ на частно поне 1100 ОБЩО 5000 лв ЧИСТО на месец на ГОДИНА 60 ХОЛЯДИ ЛЕВА!!!!¡¡!¡!¡!!!!!!!!!!!!! ТОВА Е ОТ 10 ГОДИНИ ТАКА 7200 пенсионера по 600 хиляди прави 4 милиарда и 320 милиона лева драги зрители.Държавата е във фалит!!!!

Много точен коментар. Самата истина е

@анье им дигнаха заплатите ,за другите - кучета. да ги едът !

Тази пародия скоро ще свърши и увеличаване няма да има защото няма да има овце.Те избягаха ...

Колкото и странно да е, това е още един великолепен ден за българската демокрация, защото това със заплатите открива хоризонт към пълен 4 годишен мандат на Правителството…а оттам както следва: Шенген, Еврото, въоръжение за Украйна, Росенвц, Конституцията с 24 май, Камчия, Паметника в център на столицата, Альошата пловдивски и тн и тн кое от кое по- хубави неща за България ..

Общи взето от това което си изброил, нищо хубаво за обикновения българин))

Слез от розовите облаци

Нагушиха бирниците и клатикурчетата. Сега дупе да ни е яко, предстои яко стригане на овцете.

Е все ще ви дадем трохи от нашата софра. Недейте протестира.

Преди няколко години се върнах от мн добра работа в чужбина в университета. Заплатите са подигравка, но мога да си го позволя и да предам реален опит на студентите инженери. Страшното е че всички заминават в чужбина. Никой не вижда бъдеще тук и откровено ме питат какво права тук. За отношенията в университета не говоря. Гилдията на нищоправещите е 90%.

Пак да питам защо нямаше пари за увеличение на минималната заплата а за тези тъпаци има????

Плосто

Държавата на милиционерчетата.

На държавна хранилка да си! Бизнеса кучета го яли!

Поне им спрете климатиците на дъжавните чиновници,да пестят въглеродни следи,и да помагат за спасение на климата,че с това увеличение сега ще навредят на зелената сделка,климата и глобалното затопляне.

И честито на ченгетата. Отново има увеличение на техните заплати. Най-нереформираната държавна институция, с най-яловата работа, най-корумпираната, за пореден път получава незаработено увеличение. Около 5000 са капутите-пенсионери, които се подвизават в МВР. В МО също са няколко хиляди пенсионери, т.е. сумарно в двете силови ведомства има около 10000 хрантутници, които цял живот са търсили на хляба мекото, а в момента получават и пенсия, и заплата. Да не пропусна интересна информация за милиционерчетата в БГ - излезе статистика, че за последните 15 години, същите са протестирали за по-високи заплати 14 пъти, т.е. всяко година на тия тюфлеци заплатите им се виждат малки и протестират. Проблемът е, че няма кой да ги бие и да ги влаци зад колоните на МС да се гаври с тях, както добре го умеят те.

Бюджета на МВР 175 МИЛИОНА Бюджета на бърза помощ 30 милиона

Първо да съкратят пенсионерите. Веднъж пенсиониран от държавна раота чове да няма право да заема държавна или общинска щатна бройка отново. Като му се работи да бачка в частния сектор. Нали същата държава е преценила .че този работник е амортизиран и го е пенсионирала и сигурно 10-20 заплатки на куп му е дала да си гледа статините. В съдебна охрана е пълно с такива пенсии бивщи полицаи и военни и с връзки се влиза там а работа за младите няма и бягат в чужбина.

Ей зат"ва жуля в Сивия Сектор и не плащам данъци, за куки, мангали и лентяи.

Ако службите гонят блядове и руски кавали нека да им вдигнат заплатите

Затова ги дигат. Това е по заръка на посолството, да се нахранят преторианците

За държавните чиновници увеличени заплати, а за бизнеса кредити. Така де да бачкат амсалаците в частния сектор за да добруват нищо неправещите чиновници. И докога администрацията ще се увеличава след като населението намалява? А клатурковци?

Ами то това е малко голям джабейт. Никъде не се казва конкретно кое увеличават и къде ще отидат средствата. При бедните и редовни полицаи или при висшестоящите които вече си се черпят с големи парички и военни чинове. То така или иначе всеки военен пост е семейно наследство а казармите са лишени от нормалните служещи. Така е и в полицията висшестоящите на които пари така или иначе вече не им птрябват да получат някое увеличение с колкото и да е то няма да се осети. Дано полицейчето ми продаде белениците си иначе трябва да подкупвам някой джепчиа да ги джабейтне и да си ги купя от него за 20 лева.

Дайте на кибиците.

Охолен живот за властта и техните подчинени и гладна смърт и мизерия за работещите и произвеждащите БВП. Мръсни и долни алчни боклуци-продажнбици. Че ще сменят и праника ни 3-ти март началото на третата независима българска държава. Тия са толкова нагли и зависливи защото са зависими от яужденците.

Много добра новина

Сичката Паплач,ха ха

Увеличение за преторианците на властта. За произвеждащите БВП и хранещите България - по-нататък.

Всички мераклии за власт, по избори обещават намаляване на администрацията. Като вземат властта и вместо съкращения и отимизация, вдигат заплатите. То и така става. Все някога ще преядат и ще пукнат от мързел и затлъстяване, ама едва ли е най-бързия и ефективен метод. Нещо по хуманно и бързо няма ли? Съкращения? Преоценка на квалификация? Контрол на резултати? Или викате, по-добре да пукнат от разкош и наднормено тегло?

Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност ! ..24/7…Всяка седмица. - и ако НЕ си Върши Работата даден Избранник (т.е. Е Избранник) - Аут ! ..и то НаМомента.

ще направи реформа в МВР и ще вкара дерибеите в това да си плащат данъците, от там да се вдигнат бюджетните заплати... да кажем капиталът е натрупан... ама то не става само с доене...

19:10:47, Колега…към Колегата Реалистъ…това Е !